FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 767.431
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Moze neko Engleze i Njemce do 30k, hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

pa ne pobjeduje uvijek bolja ekipa u nogometu...

švšvš

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 15
Kristijan-Kiko kaže...

pa ne pobjeduje uvijek bolja ekipa u nogometu...

Nije stvar u pobjedi već u skriptiranoj igri. Nije moguće da u utakmici puknem 18 puta po golu i zabijem 1 gol a lik od dva udarca zabije dva gola. U sljedećoj tekmi je posve obrnuta stvar. Puknem 5 puta po golu i zabijem 4 gola a druga strana pukne 11 puta po golu i zabije jedan gol. Dodam svom igraču u 16 m čistu loptu a ona ga pogodi u petu i odbije se napadaču u for koji je sam ispred mog golmana. Već dobro poznata situacija se događa oko 90 min.

Izvodim aut i moj igrač jednostavno neće primiti loptu već je propusti ili se odbije od njega ili loše štopa i na kraju lopta dođe do protivnika koji sam juri na moj gol. U zadnje vrijeme mi se često događa da od 10 klizećih startova protivnika u 8 imam ozlijeđenog igrača a sudac u velikoj većini slučajeva niti ne svira prekršaj. Mogao bih sada do kraja stranice nabrajati koliko ima debilana u ovoj igri i zašto je ovo shranje od igre... nema smisla..

Nije stvar je li pobjeđuje bolji ili lošiji, stvar je u tome da igra radi budalu od obojce..

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 22:50 (movie).
12 godina
neaktivan

Wba 2 udarca u okvir 2 gola, united 7 pa 2 gola

Nemoguce zar ne?

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Gdje je trenutno najjeftnija FIFA 15?

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
12 godina
Rayz00 kaže...

Gdje je trenutno najjeftnija FIFA 15?

meksički origin još uvijek, mislim

10 godina
FIFA 15

Movie je stvarno u pravu, nekada se stvarno desavaju neke stvari za koje jednostavno nema objasnjenja. Svi igramo ovu fifu relativno puno, i znamo(ocito mislimo da znamo) igrat. Izvodenje autova da ko drvo nekog lopta pogodi, ispucavanje s golmanom u igraca koji stoji ko da neide lopta prema njemu, neobjasnjive reakcije obrane, i to sve vecinom u 45. ili 90. min... Fulati gol milijon puta iz 100 postotnih sansi i izgubiti utakmicu, a u sljedecoj tekmi sve ulazi....

Usporediti fifu sa nekom pucacinom, kada igras multiplayer fps, i naravno dobar si, nema teorije da te neko ko je osjetno losiji od tebe pobijedi. Nemoze se desit da puknes metak nekom u glavu a on prezivi, a ovdje se to desava!

Jos gore je bilo u fifi 14, lik nema veze s vezom i da ti 2 burek gola s glavom iz kornera, tako sam vecinu tekmi i gubio. Uopce nije problem izgubit ako neko igra bolje, cak i naucis nesto ako pratis igru malo :)

Uglavnom meni je igra i dalje odlicna, zarazna, sve 5. Ali treba priznati da postoje velike gluposti koje se dogadaju. E jos da mi EA dopusta da igram FUT.... :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 23:23 (Marijooo).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

malo glupo pitanje, al eto

ovako, u vezi ultimate teama jel mi mozete obj. kako to funkcionira..dosad nikad nisam igrao UT..ugl ti gradis svoj team, i sta igras, neke divizije? kako to funkcionira..i koji su nacini dobijanja coinsa za nove igrace itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
tonix8 kaže...

ovako, u vezi ultimate teama jel mi mozete obj. kako to funkcionira..dosad nikad nisam igrao UT..ugl ti gradis svoj team, i sta igras, neke divizije? kako to funkcionira..i koji su nacini dobijanja coinsa za nove igrace itd?

Da, praviš svoj tim na način da igrače povezuješ na jedan od tri načina: 1. ista nacionalnost, 2. isti klub 3. ista liga... Imaš 10 utakmica i trebas osvojit 12 bodova da ides u bolju diviziju, coinse zaradjujes igranjem utakmica(ima dobra fora u catalogue odma u HOME screen kad udjes u FIFARU, kupis si 10x200 coinsa-> iducih 10 tekmi u FUTu dobijes 200coinsa vise)
17 godina
kresix kaže...

Wba 2 udarca u okvir 2 gola, united 7 pa 2 gola

Nemoguce zar ne?

U nogometu je sve moguće ali ovo nije nogomet, ovo je samo igra koja kako rekoh radi budalu od dva igrača. U nogometu kad ukližeš rvp u gol šansi s leđa dobiješ crveni karton u ovoj igri je to samo jedan od načina kako da nekažnjeno spriječiš protivnika da ti zabije gol. Da se dalje ne ponavljam pročitaj moj post iznad pa reci da je sve to logično i normalno..

13 godina
FIFA 15

Ako netko treba FIFA 14-15 sa brdom coinsa ( odnosi se na 14 ) + BF4+premium, SimCity... prodajem account. Neka mi se jave ozbiljni ljudi pa mozemo razgovarat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
playjob kaže...
tonix8 kaže...

Da, praviš svoj tim na način da igrače povezuješ na jedan od tri načina: 1. ista nacionalnost, 2. isti klub 3. ista liga... Imaš 10 utakmica i trebas osvojit 12 bodova da ides u bolju diviziju, coinse zaradjujes igranjem utakmica(ima dobra fora u catalogue odma u HOME screen kad udjes u FIFARU, kupis si 10x200 coinsa-> iducih 10 tekmi u FUTu dobijes 200coinsa vise)

da nadodam; u većim divizijama ti naravno treba i više bodova za prolazak, a coinse možeš zarađivat i tradeanjem na marketu

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Otišlo sve u "K"!!!

Lag ubija, a ovo sa 45. i 90. min. je prešlo svaku mjeru, tako da se slažem sa par zadnjih komentra u vezi istog.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

kaj onda, svi na pes ove godine ili jos nije do toga doslo?

Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Za to skriptiranje , slazem se, ima ga i znam tocno predvidit situaciju kad cu primit gol ili kad ce neko fejlat.

Jedini je problem sta se to na fifi precesto dogada , ali kad bi sve islo bez greske isto bi bilo nerealno. 

švšvš

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

zar nije dovoljno da i ovako sami griješimo u igri nego još EA pogriješi kad se pogriješit ne može

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
jovial kaže...

kaj onda, svi na pes ove godine ili jos nije do toga doslo?

Da, oni su napravili revoluciju... :D {#}

17 godina
FIFA 15

Mislio sam da sam sve vidio u ovom shranju od igre ali ovo danas je prešlo sva moja očekivanja. Situacija prva. Protivnik ima korner, centrira u peterac. Čeh izađe i uzme jednostavnu loptu a protivnički napadač u skoku sa strane zabije se u njega. Nitko ne padne, protivnički napadač se vraća unazad a ja s golmanom prema naprijed kako bi izbacio loptu no u tom trenutku sudac svira penal?

Situacija druga. Opet korner. Lopta ide u visini prve stative. Čeh kreće prema naprijed i pruži ruke kako bi je uhvatio. Nigdje nikoga oko njega jer lopta ide paralerno s golom na nekih 1 m. Naravno mora nešto poći po krivu. Umjesto da uhvati jednostavnu loptu ona Čehu prođe kroz ruke i udari ga u prsa te se odbije ispred njega. Baš tamo gdje stoji moj igrač na prvoj stativi. Lopta ga pogodi u leđa i vrati se paralerno s gol crtom na sredinu gola gdje nema nikoga. protivnik utrčava i s crte zabija gol??

Situacija treća. Centaršut na moju drugu stativu gdje skaču moja dva igrača. Sudaraju se u skoku i padaju ko klade jedan preko drugog. Lopta pada na njih. Jednog pogodi u leđa dok leži preko ovog drugog i odbije se u moj gol..

Mislim da je sazrijelo vrijeme za neki drugi oblik zabave... ovo je čisto ismijavanje igrača...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 17:33 (movie).
Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
FIFA 15
Danas igram online seasons s Barcom protiv nekog lika s Bayernom, nikakvih problema nije bilo osim jedne situacije u kojoj Benatia vraća loptu Neueru na 5m, a Neueru u stilu Robinsona(smijesni autogol Engleske protiv nas 'rvata) prelazi preko noge i ulazi u gol... Prebugirana igrica i stvarno nekad pozalim sto sam dao je***ih 350kn...
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
playjob kaže...
Danas igram online seasons s Barcom protiv nekog lika s Bayernom, nikakvih problema nije bilo osim jedne situacije u kojoj Benatia vraća loptu Neueru na 5m, a Neueru u stilu Robinsona(smijesni autogol Engleske protiv nas 'rvata) prelazi preko noge i ulazi u gol... Prebugirana igrica i stvarno nekad pozalim sto sam dao je***ih 350kn...

Nope, just shit happens... odgovorio si dao sa Robinsonom.

Bug je ovo gore sta je movie napiso, kad ti fucka penale kojih nema.

14 godina

Ovu temu treba preimenovat u "Cmizdrenje o FIFI 15"

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 16:32 (Hazar).
13 godina
Hazar kaže...

Kad nemozes skillom uvaljat 5 komada onda je EA kriv jer oni su zapamtili tvoju IP adresu i cim se ulogiras skriptiraju ti igru tako da imas igrace sa jednom nogom i tako dalje. 

17 godina
SimeKZ kaže...
Hazar kaže...

Kad nemozes skillom uvaljat 5 komada onda je EA kriv jer oni su zapamtili tvoju IP adresu i cim se ulogiras skriptiraju ti igru tako da imas igrace sa jednom nogom i tako dalje. 

Šime ja se nisam žalio na rezultate tekmi već na glupe situacije koje kidaju živce. Kaj je tebi normalno da ti dva igrača padnu jedan preko drugog a lopta se od njihove guzice odbije u gol ili da Čeh loptu prsima nabije u leđa svog igrača na prvoj stativvi a od njega se odbije na gol crtu gdje nema naravno niti jednog tvog igrača ili kako si rekao kad svira penal koji nema veze s ničim?

Činjenica je da su jednu dobru igru napravili lošom. Koji je razlog, ne znam niti me interesira. Svaki dan imam sve manje volje za takvom igrom... Bilo je još smiješnih situacija ali nekako su mi ove tri favoriti današnjeg dana..

13 godina
FIFA 15

Jedina cinjenica je ta da nisi procitao moj prethodni post koji se ticao tvog posta... ovaj post se u niti jednom trenutku ne dotice tvog posta i neznam zasto se moras osjecat prozvanim u svakom hebenom postu.

Moj PC  
3 3 hvala 0
14 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...
Hazar kaže...

Šime ja se nisam žalio na rezultate tekmi već na glupe situacije koje kidaju živce. Kaj je tebi normalno da ti dva igrača padnu jedan preko drugog a lopta se od njihove guzice odbije u gol ili da Čeh loptu prsima nabije u leđa svog igrača na prvoj stativvi a od njega se odbije na gol crtu gdje nema naravno niti jednog tvog igrača ili kako si rekao kad svira penal koji nema veze s ničim?

Činjenica je da su jednu dobru igru napravili lošom. Koji je razlog, ne znam niti me interesira. Svaki dan imam sve manje volje za takvom igrom... Bilo je još smiješnih situacija ali nekako su mi ove tri favoriti današnjeg dana..

Moraš shvatit da je ovo je*ena igrica, ako hoćeš igrati pravi nogomet bez bugova odi van pa ga igraj, neće ti se od guzice odbit u gol i takve gluposti. Igre služe za zabavu. Sad ćeš ti opet počet srat o tome kak se ne možeš zabavit kad ti golman prima kroz anus gol, ali meni je ova igra zabavna i igrat ću ju. Dogodi se svima takva glupost, ali jbg, pređeš preko toga, dogodi se i protivniku, naživciraš se, malo izdereš ili što već i ideš dalje. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 19:25 (Hazar).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

fifa15-ps4-igranje offline -vrhunska simulacija nogometa

3 1 hvala 0
17 godina
Hazar kaže...

Moraš shvatit da je ovo je*ena igrica, ako hoćeš igrati pravi nogomet bez bugova odi van pa ga igraj, neće ti se od guzice odbit u gol i takve gluposti. Igre služe za zabavu. Sad ćeš ti opet počet srat o tome kak se ne možeš zabavit kad ti golman prima kroz anus gol, ali meni je ova igra zabavna i igrat ću ju. Dogodi se svima takva glupost, ali jbg, pređeš preko toga, dogodi se i protivniku, naživciraš se, malo izdereš ili što već i ideš dalje. 

Igrica je tetris. Ovo je igra s ogromnim budžetom. Kad nešto toliko košta, toliko je u razvoju i toliko donosi profita za očekivati je da bude lišena nekih dječjih bolesti. Zašto prošlogodišnja fifa za PS4 nije imala toliko problema i debilana kao ovogodišnja? Usput, jučer sam bio na pravom nogometu. Ni on nije bio lišen bugova. No nekako ih lakše podneseš kad poslije tekme mazneš nekoliko žuja uz topli odojak. Lijep završetak jesenjeg dijela prvenstva...

14 godina
movie kaže...
Hazar kaže...

Igrica je tetris. Ovo je igra s ogromnim budžetom. Kad nešto toliko košta, toliko je u razvoju i toliko donosi profita za očekivati je da bude lišena nekih dječjih bolesti. Zašto prošlogodišnja fifa za PS4 nije imala toliko problema i debilana kao ovogodišnja? Usput, jučer sam bio na pravom nogometu. Ni on nije bio lišen bugova. No nekako ih lakše podneseš kad poslije tekme mazneš nekoliko žuja uz topli odojak. Lijep završetak jesenjeg dijela prvenstva...

A kaj da ti ja onda velim, igraj pes, ili fifu 14, što god te čini sretnim

17 godina
Hazar kaže...

A kaj da ti ja onda velim, igraj pes, ili fifu 14, što god te čini sretnim

Svi smo mi mazohisti... s vremena na vrijeme izmjenimo ovdje traume i nastavljamo dalje..

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Molim vas engleze ili njemce do 30k

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice