Koja je caka u vezi transfera sa ovim starting price i buy now? Jel to kao neko cjenkanje pa za to vrijedi starting price i po kojem principu to radi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja je caka u vezi transfera sa ovim starting price i buy now? Jel to kao neko cjenkanje pa za to vrijedi starting price i po kojem principu to radi?
Starting price - početna cijena
Uzmimo za primjer da igrac ima starting price 2000 i buynow 5000
Na tog igraca možeš bidat 2000, pa netko drugi 2100, pa ti opet 2200 i tako dok netko ne odustane, ili odes na buynow i kupis ga odmah za 5000
upravo sam vodio 4-2 u 75' i imam 1 na 1 i tip se disconnecta i ne dobijem ni pobjedu nego bude kao da se nije ni igrala tekma....
btw jel ima jos netko problem da mu ne izracuna tocno staff modifer?
sad se i meni to dogodilo, i to u 90+ dok sam imao slobodnjak na 16m od njegovog gola, sto je 90% siguran pogodak...
znaci tip mi zabije u 5. ili 6. minuti iz grozne kontre i onda se brani ostatak utakmice, ja promasujem sve (jednom cak i prazan gol) i onda izjednacim u 88. minuti. Dvije minute ja dobijem korner i kod svih onih odbijanjaca u sesnaestercu moj igrac na rubu 16 metara dobije loptu i krenem u sesnaesterac i iako me njegov igrac oborio u sesnaestercu (i dobio crveni) ja sam dobio slobodni na 16 m, i taman kad sam htio opalit loptu tip rage quita (pretpostavljam) i ja ni boda nisam dobio i utakmica kao da se nije odigrala... moze li to netko objasniti?
Pozdrav,
Gdje je fifa trenutno najjeftinija za kupiti?
I može preporuka nekog bežićnog joysticka (ako moze da je čim jeftiniji)
Hvala
bump
Moj frend dok je igrao kod mene online seasons, 2 puta mu se desilo da je protivnik otišao i oba puta sam dobio win nakon što je protivnik rage quittao.
Bio je jedan lik koji nije otišao iz igre nakon što je primio par golova u prvom poluvremenu već je ostao u igri, ali afk do kraja utakmice.
Moj frend dok je igrao kod mene online seasons, 2 puta mu se desilo da je protivnik otišao i oba puta sam dobio win nakon što je protivnik rage quittao.
Bio je jedan lik koji nije otišao iz igre nakon što je primio par golova u prvom poluvremenu već je ostao u igri, ali afk do kraja utakmice.
Mislim da kad ide forfeit match, on izgubi. A ako ugasi Fifu, da onda bude DNF i nikome ništa.
Pozdrav,
Gdje je fifa trenutno najjeftinija za kupiti?
I može preporuka nekog bežićnog joysticka (ako moze da je čim jeftiniji)
Hvala
bump
Uzmi X360 sa zicom i rjesio si pitanje joysticka sve dok ga ne polomis...
FIFAu kupi ili na Meksickom Originu ili odi na allkeyshop, upisi FIFA 15 i nadi si najjeftinije. Kolko bumpas vec si mogo nac.
2 | Kupi |
---|---|
8 | Moze i bolje (kako) |
Mozete li napisat kako bolje.
Budžet mi je 88k a u squadu vec imama Sau, Lacazette, Morata, Defoe, Jonathan Moreira, Wijnalduma i Alessandrinia.
Koja je cijena fife na meksickom originu
Imas uputstva ovdje u temi, napravi kako pise i budes vidio...
Hvala ti na velikoj pomoci, sve si mi rekel.
Skini hola plugin, i prijavi se sa meksičkim IPom. I odi na origin.com i kupi
Reci bez kojih igrača nemozes i oko njih cu ti sastavit tim
Reci bez kojih igrača nemozes i oko njih cu ti sastavit tim
Lavezzi, Lacazzete, Aubameyang, Sagna, Handanović i Coutinho su već kupljeni.
Imam Luiz Gustava al on je CDM pa ga nemam kud stavit u formaciju. I ostalo mi je 35k da popunim LM LB CB i CB
Nema frke... search engine radi isto kao i tvoji prsti... sve skupa 5-10sec posla.
Ma nije meni bed pretrazit kak se kupuje, samo me zanimalo ak neko zna kolko je cijena trenutno.
Ak ti se nije dalo pomagat nisi trebal nis ni pisat.
Jel moze neko preporucit serie a team, budzet do 100k
Jel moze neko preporucit serie a team, budzet do 100k
http://www.futhead.com/15/squads/5081070/
Sumnjam da ovo ide preko 100k ako igraš na PC-u, a ako ide onda uzmi Barzaglija za desnog CB
Jel ima netko problem da mu piše da ima 0 frendova online u online friendlies? Ne mogu nikak s frendom odigrat,a igram svaku godinu na ps3 od devetke, sad sam prešo na komp i sere mi se od EA.
Uzeo sam slicno, al samo mi jos fali otprilike 7k za cuardada. Sve u svemu hvala :)
Ekipa, imam jedan neobičan problem, igram online season s Barcom i kad igram kod kuće nimalo mi ne šteka, kad igram u gostima onako malo me zakoči pa me pusti, pa opet zakoči pa opet pusti. Što mislite do čega je?
Konfiguracija je sljedeća:
CPU AMD Phenom II x4 960T Black Edition otključan u 6 jezgri
Grafa AMD R9 270X 2GB OC 256bitna
RAM 4GB
P.S. kad igram offline ne šteka mi ni kod kuće ni u gostima
Treba mi LM iz njemačke nogometne lige ili njemac da nije skup a sa nije loš, ko igra sa Nijemcima preporučam Toplaka koji je najboljiCB sa kojim sam igrao a ni Imobile nije loš

Treba mi LM iz njemačke nogometne lige ili njemac da nije skup a sa nije loš, ko igra sa Nijemcima preporučam Toplaka koji je najboljiCB sa kojim sam igrao a ni Imobile nije loš
koji ti je budžet točno?
Hebeni EA, skoro mjesec dana od izlaska fife, a još uvijek nema latency patch za ps3/x360. Ali zato je bitno da su 2-3 patcha izbacili za ps4/xone/pc -.-
4 tekme za redom sam moro rage quitat zbog hebenog laga
koji ti je budžet točno?
Hebeni EA, skoro mjesec dana od izlaska fife, a još uvijek nema latency patch za ps3/x360. Ali zato je bitno da su 2-3 patcha izbacili za ps4/xone/pc -.-
Şkupit ću max 20,000 a ako gundogana prfodam 45,000
perisic najjaci ikad
koji ti je budžet točno?
Şkupit ću max 20,000 a ako gundogana prfodam 45,000
Ako prodaš Gundogana onda uzmi Schurrlea