FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 764.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FIFA 15

Ljudi jel vama laga fifa 15? Meni od petka onak zatrza fifa i to mi bas ide na kurblu... probao sam staviti settingse na low i na najmanju mogucu rezoluciju al bude mi gore cak i nego sad kad imam high i rezolucija maximum {#} Probao sam izgasiti origin in game ali opet nista... Ima li netko takvih poteškoća?
Evo specifikacije računala
Procesor AMD Athlon II X3 445 3.1GHz
Grafička AMD R9 270x 2GB GDDR5 256bitna
RAM 4GB 2 slota po 2GB 1333MHz
HDD 1TB 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
TheDarkSide kaže...
matić_žu kaže...

Mučim se u DIV 10 lol
Varela je OP

R2 i trokut, po mogućnosti napuniti do kraja i nema tog Boga koji će to zaustaviti (bar na old gen je tako)

koja su vaša mišljenja o loan igračima? koristiti ih odma ili čuvati za teže divizije?

Jos si u div 10?? pa sta radis ti :D

Igra stigla tek danas u 15h na moju adresu, odigrao tek 7 online tekmi.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
12 godina
FIFA 15

probajte to riješit sa d3d overriderom

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 15

probam skinuti taj d3doverrider i stalno mi antivirus izbacuje da je nasao neke viruse i ponisti mi se skidanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

ugasiš antivirus, skines i onda staviš d3d overrider na exeption

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 15

Skinuo sam i idem instalirati i izbaci mi da mi fali RTFC.dll, ja ga skinem na internetu, ubacim u system32 folder i opet mi izbacuje da mi to fali...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 15

Skinuo sam i RTFC.dll i RTUI.dll i ubacio u d3doverrider folder sto sam prethodno skinuo i raspakirao iz winrara, i kad kliknem ne dogadja se ama bas nista, stisnuo sam run as administrator ali svejedno nema vajde...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

jeli moze pomoc. na pocetku sam iz kataloga odma sve igrace ove sta se mogu posudit pokupovao, i sad ih ne mogu nac gdje se nalaze? jeli moze neko pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

jeli moze pomoc. na pocetku sam iz kataloga odma sve igrace ove sta se mogu posudit pokupovao, i sad ih ne mogu nac gdje se nalaze? jeli moze neko pomoc?

Idi u my club, tamo su

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
11 godina
neaktivan
FIFA 15

nazalost nisu u my club u my players.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sto je igra unakazena u odosu na fifu 14 za PS4????? sto vise igram fut ma koliko ja dobro igrao odbranu sve vise mi se cini da nemam pojma, drugo brzina game play je ravna formuli jedan sredina ne postoji....ovde jedina poenta igre da kada das gol odmah predjes na parkiran bus opciju i samo na kontre igras i pritiskas trougao i ako imas brzog napadaca odoh ti u gol .....u pocetku mi je to sa bronzanima bilo mnogo bolje al cim sam presao na brazilce. sve ovo sto sam naveo pocelo je da se pojavljuje sto cesce i postaje ne igrivo.....
13 godina
Red_Star_Forever kaže...
Sto je igra unakazena u odosu na fifu 14 za PS4????? sto vise igram fut ma koliko ja dobro igrao odbranu sve vise mi se cini da nemam pojma, drugo brzina game play je ravna formuli jedan sredina ne postoji....ovde jedina poenta igre da kada das gol odmah predjes na parkiran bus opciju i samo na kontre igras i pritiskas trougao i ako imas brzog napadaca odoh ti u gol .....u pocetku mi je to sa bronzanima bilo mnogo bolje al cim sam presao na brazilce. sve ovo sto sam naveo pocelo je da se pojavljuje sto cesce i postaje ne igrivo.....

Samo se naucis igrat obranu i to je to. Zabit gol i zatvorit se nije znanje...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Red_Star_Forever kaže...

Ja sam tebi ljepo rekao al ti si bio u svom filmu..

Btw vec kad su napravili tako op dribling i pace i shebali golmane barem su mogli slide i standing taclke pojacat kao sto je bilo na fifi 13.. bilo je brzine al i sa dobrim stoperima se sve to moglo rijesit a ne ovdje stisnes kockicu covjek ni neispruzi nogu... Sjecam se u fifi 13 david luiza kad bi ispruzio onu nogu od 2 metra haha ovdje toga nema svi stoje ko stabla.

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 22:13 (Encyanix).
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Daj dečko naporan si više. Ako ti se igra ne sviđa, nemoj igrati i doviđenja. To što zbog tvog znanja trpi igra, to je druga stvar.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Igraš fut i kukaš kak igra ne valja {#}

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

malo previše -enjaš,jedino što nevalja su udarci izvan 16metara,eto ja sam od sto udaraca do sada zabio samo jedan takav gol!

10 godina
FIFA 15
Ekipa ajde molim vas za pomoc, ovo vise nije normalno za igrat, igrica tolko trza da sam poceo pucat po šavovima... po meni specifikacija racunala nije losa a meni trza ko da imam komponente iz 20. stoljeca... evo jos jednom specifikacije, pa ako se netko razumije u to da mi pomogne jer ja vise ne mogu izgurat s tom fifom i trzanjima... Procesor AMD Athlon II X3 445 3.1GHz Grafička AMD R9 270x 2GB GDDR5 256bitna RAM 4GB 2 slota po 2GB 1333MHz HDD 1TB citao sam na netu da fifa zna trzati cak i ovima sto imaju intel i5
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

x3 je, igra trazi minimum 4 jezgre. Ovo sve ostalo ti je i vise nego dovoljno za igrat na 60FPS-a al proc trebas nabavit x4 ili x6 jeftini su a i sAM3+. Prodaj taj X3 ako mozes dobit sta za njega i uzmi sa minimalno 4 jezgre

Origin ID: ReaLazio
17 godina
FIFA 15
Nakon par dana paralernog igranja na PC i PS4 nameću se neki zaključci. Definitivno ovo nije ista igra na ove dvije platforme. Na PC to je gotovo smeće a na PS4 nešto lošiji nogomet nego što smo ga dobili prošle godine na PS4. Je li u ocijeni igre ima ikakve veze patch koji je izašao za PS4 verziju, ne znam. Ne znam je li isti izašao za računalo niti to mogu igdje vidjeti.
Glavne zamjerke na PC verziji i dalje su mi smiješno tragični golmani i igrači koji kao da su lasom vezani. Malo trče normalno, pa malo uspore, pa malo brejkaju i tako. Kao da se pokušavaju osloboditi lasa koji im ne da da normalno trče. Galeb je neki dan spomenio da nema više čarolije u udarcima po golu i da je to sve nekako plastično. Istina. Pucao s RVP, Balotelliem ili nekim trećim napadačem, sve je isto. Nema više onog osjećaja kad puknem loptu da sam je udario punom, vanjskim ili unutarnjim dijelom kopačke. Sve je isto a udarac totalno bez veze. Nedorečeno i suhoparno. Sami igrači nekako mi se slabije kreću i otkrivaju. Pogotovo krila. Praznog prostora koliko hoćeš a oni samo stoje. Igrači više nego ikada se sudaraju, padaju, zuje ko pčelice. Jednom riječju smiješno. Suci su priča za sebe. Toliko glupih i smiješnih odluka niam vidio u nekoliko fifa unazad zajedno koliko u ovih par dana.
Izgleda da su se više bavili grafičkim detaljima nego kvalitetom gameplaya. Vidim da se cijeli gol trese kad pogodim prečku, trava leti na sve strane, prljavi dresovi, sitnice oko terena. Puno toga ima novog u vizualnom dijelu i to je u redu. No nije u redu onaj tehnički dio koji nam je ponuđen. Svi se žalite na tu obranu. Istina. malo je to drukčije. No ne mogu se oteti dojmu da mi u nekim situacijama igrač gotovo prođe kroz napadača a ovaj nastavi dalje šprintati.
Da ne kažem koliko sada zujim oko napadača, oduzimam mu loptu po nekoliko puta a ona mu se uvijek vraća nekim čudom.. Ne znam. jako sam razočaran i uopće mi se ne igra. Sve ovo što sam rekao odnosi se na PC verziju. PS4 verzija nešto bolje kotira. Malo više živosti u samom gameplayu. Igrači mi se nekako bolje kreću. Nema tih ubrzavanja pa usporavanja niti tolikog sudaranja svih igrača po terenu. Koliko god to nerado kažem i koliko se to nekome ne sviđalo meni je prošlogodišnja fifa na PS4 bolji proizvoid nego ,ovogodišnja. Imam osjećaj da to uopće nije isti smjer kojim je krenula prošlogodišnja fifa na PS4.
Sve u svemu PC verziji bih dao 6/10 a PS4 verziji igre 7/10. Nažalost jako tanko... Možda stvar spase i pokrpaju nadolazećim patchevima ali ostat će gorak okus da smo dobili poluproizvod s kojim ni sam ea sports nije znao što bi i kome bi ugodili. Na kraju će biti zadovoljni oni nemaštoviti igrači koji forsaju okomit sprint bez puno filozofiranja. No ne znam kome se igra takav nogomet.. Na PC uopće nema želju igrati dok se nešto ne promijeni. Malo pikanja na PS4, čisto zato kaj mi se igra nogomet.
Na kraju, potrošim neke novce na fifa pointse i opet kao i svake godine na PS4 apsolutno ništa ne dobijem. Tako da i ove godine imam bolju ekipu na PC a bolji nogomet je na PS4
Samo bih za kraj dodao da je igra na PS4 vidno sporija što mi odgovara. Ovo na PC je jednostavno prebrzo. Isto kao i dodavanja. Ne znam zašto su to mijenjali? Ubili su igru..
Moj PC  
9 3 hvala 3
10 godina
FIFA 15
I mislio sam da je do procesora mrtvog, mislio sam nabavit AMD Phenom II x6 thuban 1055T, hvala puno na pomoci :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

i još ima panjeva koji misle da fifa na pc i ps4 nisu iste igre {#}

Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
playjob kaže...
I mislio sam da je do procesora mrtvog, mislio sam nabavit AMD Phenom II x6 thuban 1055T, hvala puno na pomoci :D

X serija su stvarno jeftini s obzirom na dobivano ulozeno, naravno nemogu se mjerit sa intelovima, al X4 posebno X6( cjenovna razlika izmedju dvoje je mala) je sasvim dovoljan za sljedecih tko zna koliko fifi dok budu na ovom ignite engineu

12 godina
FIFA 15

a baš sam se pitao, gdje je movie ovih dana

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

movie, napravi odlomke i odbojio to malo pa cu procitat, ovako nemam volje nimalo citat

10 godina
FIFA 15
Thedarkside ajde molim te inbox :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

i još ima panjeva koji misle da fifa na pc i ps4 nisu iste igre {#}

Kad budeš potrošio nekoliko dana na obje igre, onda možeš spominjati panjeve i ostale cjepanice. Ovako napamet nema smisla komentirati i nagađati..

15 godina
movie kaže...
Nakon par dana paralernog igranja na PC i PS4 nameću se neki zaključci....

+1 Potpisujem.

PSN: Chov1ch
15 godina
FIFA 15

Jel vam radi UT?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Poceo sa 4-3-3(4) pa promjenio na  4 1 2 1 2 jer mi je nekako falilo igraca koji su iza ili se vracaju iza znaci da pomognu obrani, poceo u zadnje vrijeme stalno gubit, prebacim na 4-3-3 (4) Attack i odma krenuo nizat pobjede...Felipe melo kao CDM i Hernanes na CM ispred Diego na CAM

S kojim vi formacijama igrate i zasto, to me zanima da stvorim dodatnu sliku kakve formacije bi mi pasale uz 4-3-3 (4) koju sam koristio i u FIFI 14, samo vecina igraca se zalila da je prenapadacka i da se tesko branit s njom.

Ja igram u formaciji 4-4-2(2), zato što sam defanzivno orijentisan i pri tome strogo pazim na workrate...Ovako sam igrao i u FIFA 14 i imao razrađenu taktiku.

Btw., meni je ovo definitivno najbolja FIFA i jedino što me smeta je ponekad prebrz "gameplay".  Strašno puno fulam zicere, ali nema veze, doće i to na svoje... Sa ovom odbranom dosta dobro ide http://gyazo.com/2144bd8faaa09177c40120a31f3ecc9f , ali napadači iz nekog razloga mi fulaju prazan gol i dosta mojih tekmi završi nerješeno i to mi je za sada veliki problem, ali radimo na tome. Nalazim se u DIV 5, opstanak je na pomolu, ali ako ostvarim sve pobjede iz preostalih tekmi idem u DIV4. U FIFA 14 sam imao uhodan sustav, pa sam mogao forsirati jednu te istu ekipu, tako što sam kupovao fitnes svaku drugu tekmu, dok to sada u FIFA 15 još ne mogu zbog nedostatka coinsa, jer u biti to dosta znači, kada jedna te ista postava napravi pobjednički niz, što pak doprinosi da te prati "EA sila " tj., ekipa dobije nekakav boost ili ti vjetar u leđa, tako da...

Što se tiče novih igrača, Ramires mi je prioritet, jer taj igrač mi mnogo znači za ekipu...

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 1:29 (interblueNick).
13 godina
neaktivan
interblueNick kaže...
TheDarkSide kaže...

Poceo sa 4-3-3(4) pa promjenio na  4 1 2 1 2 jer mi je nekako falilo igraca koji su iza ili se vracaju iza znaci da pomognu obrani, poceo u zadnje vrijeme stalno gubit, prebacim na 4-3-3 (4) Attack i odma krenuo nizat pobjede...Felipe melo kao CDM i Hernanes na CM ispred Diego na CAM

S kojim vi formacijama igrate i zasto, to me zanima da stvorim dodatnu sliku kakve formacije bi mi pasale uz 4-3-3 (4) koju sam koristio i u FIFI 14, samo vecina igraca se zalila da je prenapadacka i da se tesko branit s njom.

Ja igram u formaciji 4-4-2(2), zato što sam defanzivno orijentisan i pri tome strogo pazim na workrate...Ovako sam igrao i u FIFA 14 i imao razrađenu taktiku.

Btw., meni je ovo definitivno najbolja FIFA i jedino što me smeta je ponekad prebrz "gameplay".  Strašno puno fulam zicere, ali nema veze, doće i to na svoje... Sa ovom odbranom dosta dobro ide http://gyazo.com/2144bd8faaa09177c40120a31f3ecc9f , ali napadači iz nekog razloga mi fulaju prazan gol i dosta mojih tekmi završi nerješeno i to mi je za sada veliki problem, ali radimo na tome. Nalazim se u DIV 5, opstanak je na pomolu, ali ako ostvarim sve pobjede iz preostalih tekmi idem u DIV4. U FIFA 14 sam imao uhodan sustav, pa sam mogao forsirati jednu te istu ekipu, tako što sam kupovao fitnes svaku drugu tekmu, dok to sada u FIFA 15 još ne mogu zbog nedostatka coinsa, jer u biti to dosta znači, kada jedna te ista postava napravi pobjednički niz, što pak doprinosi da te prati "EA sila " tj., ekipa dobije nekakav boost ili ti vjetar u leđa, tako da...

Što se tiče novih igrača, Ramires mi je prioritet, jer taj igrač mi mnogo znači za ekipu...

To sta ti govoris za workrate, kao da i nema nekog utjecaja u ovoj fifi. Melo mi je CDM na poziciji CM sa Medium/High al i sa svim tim ja mu moram dodatno stavljat da ne bude podrska u napadu nego da ostaje iza, i opet i sa svim tim ide previse napred, ali to mi se desavalo i kad je bio bas na poziciji CDM, znaci igraci ko da ne "slusaju" odnosno kao da su programirani da puno puno vise napred idu, i to ostavi rupe posebno kod brzih kontra ili kornera jednostavno stvori se višak samo tako.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice