FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 766.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15

Poceo sa 4-3-3(4) pa promjenio na  4 1 2 1 2 jer mi je nekako falilo igraca koji su iza ili se vracaju iza znaci da pomognu obrani, poceo u zadnje vrijeme stalno gubit, prebacim na 4-3-3 (4) Attack i odma krenuo nizat pobjede...Felipe melo kao CDM i Hernanes na CM ispred Diego na CAM

S kojim vi formacijama igrate i zasto, to me zanima da stvorim dodatnu sliku kakve formacije bi mi pasale uz 4-3-3 (4) koju sam koristio i u FIFI 14, samo vecina igraca se zalila da je prenapadacka i da se tesko branit s njom.

Origin ID: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 14:49 (TheDarkSide).
15 godina
FIFA 15

Ja sam ti na 4-1-2-1-2 (2) bez krilnih jer sam probao i jedno i drugo i imam osjecajbarem da se meni uvijek igra odvija u sredini tako da su mi slabo bili iskoristeni ti igraci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Cilj ove godine je uzet formaciju sa s napadaca i nabavaiti dva brza niska napdaca sa dobrim driblingom i cijelu tekmu samo s njima trcat po terenu dok se protivnicka obrana ne zbuga... i kad dodjes u 1v1 sa golmanom nikad nepucat nego samo proc pored njega korak dva i lagano po podu zabit.. doslovce sve je toliko shebano da se na ovaj nacin najlakse zabiju golovi.. dok god EA ne izbalansira gameplay cijela svrha ce bit samo trcanje okolo i zabijanje jadnih golova zbuganom golmanu.. 

PSN: Chov1ch
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Kao što je kolega ovdje rekao " pusti gas", i stvarno, odjednom počinjem pobjeđivati.

Ova sezona Fife je zakon uz malo skilla i igrače sa dobrim pasom.

A obrana - curi moja, ali i protivnička. Treba samo malo misliti.

0 0 hvala 0
13 godina
desarun kaže...

Ja sam uspio prodat svoj origin sa FIFOM, vama puno sreće želim, a od mene niko sretniji danas nije {#} {#}

Vidim PES fanovi se nalaze i ovdje posto si dobio 6 TU :D 

Ja i svoju planiram prodat, samo sta ja imam BF4 gore i jos SimCity pa nejde toliko lagano...  

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina

Zainteresirani se javite na pm, prodajem FIFA 15 origin account (ima i 14 i 15 na accountu)

13 godina
neaktivan

Uzeo na loan Hulka, i definitivno must buy...jos da zavrsim muku sa LW/LM..posto nijedan od trenutnih igraca mi se ne svidja..imam Rafinhu, al nemoze pogodit gol sa 65 shoting, jos podignut sa chem styleom...tako da stavio sam sad nekog Maicona od 75, a i ima phy 71 naprema rafinhovih 60 i nesto. Mislio sam da nece bit tolika "kriza" sa brazilskim krilima, al ipak nakraju je, i to lijeva strana..za desnu ne brinem tamo ce kao i dosad bit Hulk.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

imam ovu konfiguraciju amd athlon x4 635, 8 gb ddr3, saphhire radeon hd7850 2gb i fifa mi trza poprilično. Zna li tko je li do procesora ili su loše optimizirali igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pavone kaže...

imam ovu konfiguraciju amd athlon x4 635, 8 gb ddr3, saphhire radeon hd7850 2gb i fifa mi trza poprilično. Zna li tko je li do procesora ili su loše optimizirali igru?

To trzanje kad se tocno desava...

13 godina
neaktivan
FIFA 15

cijelo vrijeme dok igram utakmicu,i jednoliko je. Probao sam smanjit rezoluciju i detalje i isto je

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cijelo vrijeme dok igram utakmicu,probao sam smanjit rezoluciju i detalje ali isto bude.

14 godina
neaktivan
FIFA 15

Ako je netko zainteresiran da kupi origin acc sa  Fifa-om 15 neka mi se javi u pp.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 18:10 (Stinsfire).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cijelo vrijeme dok igram igru,probao sam smanjit rezoluciju i detalje ali bude isto

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Poceo sa 4-3-3(4) pa promjenio na  4 1 2 1 2 jer mi je nekako falilo igraca koji su iza ili se vracaju iza znaci da pomognu obrani, poceo u zadnje vrijeme stalno gubit, prebacim na 4-3-3 (4) Attack i odma krenuo nizat pobjede...Felipe melo kao CDM i Hernanes na CM ispred Diego na CAM

S kojim vi formacijama igrate i zasto, to me zanima da stvorim dodatnu sliku kakve formacije bi mi pasale uz 4-3-3 (4) koju sam koristio i u FIFI 14, samo vecina igraca se zalila da je prenapadacka i da se tesko branit s njom.

ja 3-4-3...znam da ostaju velike rupe u obrani kad probiju moj vezni red,ali zato mi je ipak najlakse tako igrat u napadu

13 godina

smeće ko i fifa 14, ide uninstall nakon 24sata

13 godina
neaktivan
Mortiis kaže...
TheDarkSide kaže...

ja 3-4-3...znam da ostaju velike rupe u obrani kad probiju moj vezni red,ali zato mi je ipak najlakse tako igrat u napadu

I kako ide branenje sa 3 branica? Jesi stavio kog u veznom redu da bude kao CDM i da se vraca, odnosno defanzivno orijentiran? Ja sam ugurao Mela, CDM je al zato mi sluzi da "sjedi" izmedju obrane i vzenog reda, al u dosta situacija se desi da i on bude iza igraca...igraci se nedovoljno vracaju, cak i sa instrukcijama...

17 godina
pavone kaže...

Cijelo vrijeme dok igram igru,probao sam smanjit rezoluciju i detalje ali bude isto

Isključi origin in-game (origin -> application settings -> origin in-game i makni kvačicu dok ti nijedna igra nije upaljena), pa javi.

Inače kombinacija origin in-game i msi afterburner uzrokuje 0fps-a u igri, sve brutalno sporo.

Fortune favours the brave
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Sudije kao da opet malo zafrkaju, bas primjetio sam da su svirali 2-3 penela onako diskutabilna ili gdje uopste nije bilo govora o prekrsaju. Inace super je odradjena igra. 

Origin ID: CaVaLiX 

Imam neke od vas u prijateljijma, od kad su bili 1. BUG turniri. Mozemo uvijek odigrati koju tekmu...

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Sudije kao da opet malo zafrkaju, bas primjetio sam da su svirali 2-3 penela onako diskutabilna ili gdje uopste nije bilo govora o prekrsaju. Inace super je odradjena igra. 

Origin ID: CaVaLiX 

Imam neke od vas u prijateljijma, od kad su bili 1. BUG turniri. Mozemo uvijek odigrati koju tekmu...

Odavno je poznato da se sudije i ne snalaze bas sa impact engineom ovih zadnjih godina...

13 godina
BoobZ kaže...

smeće ko i fifa 14, ide uninstall nakon 24sata

Vidim da si kupio... pa ono. Daleko od toga da je odlicno, ali sad bas da je smece. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
FIFA 15

Šta nema Kranjčara u FUT-u?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Šta nema Kranjčara u FUT-u?

Nema, i ja sam ga tražio..

11 godina
FIFA 15

Ma kakva je to igrica kada Cice nema...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Odkad sam stavio nazad 4-3-3 (4) krenulo me lijepo...osvojio div 7 sa 6 pobjeda zaredom i sad u div 6 nastavio pobjednicki niz :)

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Mučim se u DIV 10 lol
Varela je OP

R2 i trokut, po mogućnosti napuniti do kraja i nema tog Boga koji će to zaustaviti (bar na old gen je tako)

koja su vaša mišljenja o loan igračima? koristiti ih odma ili čuvati za teže divizije?

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 15

Jel ima mozda medju bronze ili silver igracima Adama Traore?

Inace igra u Barceloni B...

Ako su ga iti malo prekopirali trebo bi imati 90+ pace i 75 PHY

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Mučim se u DIV 10 lol
Varela je OP

R2 i trokut, po mogućnosti napuniti do kraja i nema tog Boga koji će to zaustaviti (bar na old gen je tako)

koja su vaša mišljenja o loan igračima? koristiti ih odma ili čuvati za teže divizije?

Jos si u div 10?? pa sta radis ti :D

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Jel ima mozda medju bronze ili silver igracima Adama Traore?

Inace igra u Barceloni B...

Ako su ga iti malo prekopirali trebo bi imati 90+ pace i 75 PHY

tu je, 65 ovr, 88 pace i 61 phy

HŽV
16 godina
FIFA 15

Jel kome uzelo pointse? Ja ih kupio 500 al neda mi koristioti i sad ih nema nigdje,kontaktirao bi ea al se čeka 160 min -.-

Ajde vi koji niste odlučili prodat 15-icu dodajte CROzvone ,vidimo se na terenu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
pavone kaže...

Isključi origin in-game (origin -> application settings -> origin in-game i makni kvačicu dok ti nijedna igra nije upaljena), pa javi.

Inače kombinacija origin in-game i msi afterburner uzrokuje 0fps-a u igri, sve brutalno sporo.

Probao sam,ista stvar

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice