- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzeo sam nedavno Kroosa za cca 5k. Sad ide za 15k+. Koliko da još čekam s njim?
Izgleda da su ipak riješili problem autobuyera(?). Evo šta mi se maloprije dogodilo.
http://i.imgur.com/cteJb3B.png
nakon refresha, morao sam odgovarati na pitanje 0+57=, ako ne odgovoris Account ostaje locked.
Pozdrav,zanima me da li ikako mogu pokrenit fifu15 sa origina? instalirana mi je na komp i imam je u originu,ali piše još 1 dan i 15 sati
Uzeo sam nedavno Kroosa za cca 5k. Sad ide za 15k+. Koliko da još čekam s njim?
dam ti ja 5 i pol za njega, to ti je dosta
Trenutni sastav, Skupljanje za Vidala - Pogbu (kojem je cijena astronomska trenutno) - Marchisia, Teveza , Barzaglia , Juventus naravno Jučer se malo upoznavao sa igrom , prvu tekmu odmah za dobrodošlicu vodim 2:0 i od 80. minute do kraja se rezultat preokrene na 2:3.. Što reći, neću se žalit ko prošle godine, zabavno je
Izgleda da su ipak riješili problem autobuyera(?). Evo šta mi se maloprije dogodilo.
http://i.imgur.com/cteJb3B.png
nakon refresha, morao sam odgovarati na pitanje 0+57=, ako ne odgovoris Account ostaje locked.
To su odavno već mogli napraviti
Ako je netko zainteresiran,imam 18 miliona coinsa i TIF ibrahimovića i mnogo drugih IF i TOTS igrača i mijenjam za FIFA 15 igrače i coinse,zainteresirani neka se jave u pm.
bump
ps. mozemo se dogovoriti za manje iznose,čak i za 5 k na fifi 14 ću vam ponuditi coinse.
"Stisni-vrisni", ali nikako još da nađem solidne igrače na RB i LB positions (BPL) po prihvatljivoj cijeni. Imao sam Enrique-a, ali sam ga utopio kada sam vidio da su cijene skočile, te na taj način došao do malo coins-a. Za sada na tim pozicijama imam dvojicu sliver igrača koji su spori i neiskusni, ali zato ne vole ići puno naprijed i mislim da bi mogli poslužiti...
Napravio sam si jednu ekipu defanzivno orijentiranu i posloženu u 4-4-2(2) formaciji, u kojoj skoro svi osim napadača imaju "high def. workrate".
Tko god naleti, ima da se dobro namuči, kako bi probio dvostruki "betonski blok".
Za sada na tim pozicijama imam dvojicu sliver igrača koji su spori i neiskusni, ali zato ne vole ići puno naprijed i mislim da bi mogli poslužiti...
Mda...
Ja imam 6 igrača i čekam da mi se odmrznu pointsi pa da uz malo sreće posložim ostatak.. u igru još ne mogu ući a do tada nema ništa od pointsa...
Ja imam 6 igrača i čekam da mi se odmrznu pointsi pa da uz malo sreće posložim ostatak.. u igru još ne mogu ući a do tada nema ništa od pointsa...
isto kao i ja si slozio
Ja imam non-rare gold team koji čeka izlazak igre sutra pa da mogu rejpati ljude s bronze/40 chem timovima, jer sad dok ideš igrati u 10. div 75% ljudi s gold rare timovima
edit: upravo pokupio Ivanoviča za 1100 coinsa buy now lol
Aktivirao sam ono 10×1000 coinsa, i radi, i onda nakon toga 5×1000, al nakon meca dobio samo 1600, znaci 600 od utakmice i 1000 taj bonus, al drugi bonus od 1000 nisam. On ce se aktivirat nakon sta ovaj 10×1000 istekne ili sam izgubio taj od 5×1000 ?
Aktivirao sam ono 10×1000 coinsa, i radi, i onda nakon toga 5×1000, al nakon meca dobio samo 1600, znaci 600 od utakmice i 1000 taj bonus, al drugi bonus od 1000 nisam. On ce se aktivirat nakon sta ovaj 10×1000 istekne ili sam izgubio taj od 5×1000 ?
Nakon šta istekne ovaj prvi kreće drugi.
PS4 i FIFA15 kupljeni..sad ajmo derat :P
6-0-0... Goals Per game 6.00 :D Ide, ide... Olic je hebena zivotinja, dobro da sam ga ulovio dok je jos bio 500coinsa.
Lijep početak, nema šta...
Meni su zbog workrate-a Chelsea-ovi igrači također prioritet i oni će mi činiti okosnicu momčadi. Pod "must have" su mi: Ramires, Schurlle, Willian, Azpilicueta, Cahill, Čeh, a ostalo iz drugih timova: Sagna, Benteke, Sturridge i šlag na kraju Y. Toure (kapetan), znači isti oni koje trenutno imam u FIFA 14.
Ovo kad skupim, ja sam miran do FIFA 16, i sve što me zanima je napredak prema DIV 1 i osvajanje iste.
Ako netko ima viska coinsa na FIFI 14 i voljan ih je darovati, tu sam, bio bih zahvalan
6-0-0... Goals Per game 6.00 :D Ide, ide... Olic je hebena zivotinja, dobro da sam ga ulovio dok je jos bio 500coinsa.
Imam i ja Olica, al malo hebe brzina ima samo 80, a vidim svi imaju sturrigea, emenikea i doumbiu, zato sad uzimam i ja domubiu pa nek si hebu mater...14 je bila sporija, sad se fifa opet vratilia brzini. Jos trebam kupit Hulka i Williama, mislio sam i Oscara umjesto Diega koji mi je sad na CAM, al nekako mi je Oscar lagan.
Hernanes ima tircinu i po :D Diego isto dobar. Santanu moram uzet, i kasnije Luiza i Mirancu, a tko zna i Silvu jednom, uz naravno Ikera na golu. Svi ce bit brazilci osim golmana i napadaca
jeli iko zna jeli se moze uc u web app aplikaciju na android mobitelu? aplikacija ea football club?
jeli iko zna jeli se moze uc u web app aplikaciju na android mobitelu? aplikacija ea football club?
jos ne radi
Ne znam jeste skuzili raznolikost udarca koje je moguce uputit na gol. Malo prije kad sam bio pred golmanom igrac je ''piknuo'' loptu spicom i zavukao ispod golmana... cak se dobije achievement Toe goal ili tako nesto.
Upravo mi je stigao FIFA 15 PC KEY.
Eee sada, kako da skinem igru, a da ne za*ebem nešto???
movie sta je sa patchom za ps4
Upravo mi je stigao FIFA 15 PC KEY.
Eee sada, kako da skinem igru, a da ne za*ebem nešto???
Nemaš šta zeznut..
Ja sam dobio isto danas, i upravo mi se skida.
Znaći, uđeš u origin, onda u Reedem Product Code, i tamo upišeš code koji su ti poslali na mail, i staviš da se skida, čekaš ponoć i možeš igrat..