FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
to i ja cekam...sve rasprodao . imam sad 50+k i dosta nonrare golda. sad cu malo tradedat sa bpl igracima i igrat ove turnire bronze da pokupim coin booste. iduci tjedan mislim da ce cijene pasti ..bar se nadam :o
16 godina
FIFA 15

Uzeo sam nedavno Kroosa za cca 5k. Sad ide za 15k+. Koliko da još čekam s njim?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Izgleda da su ipak riješili problem autobuyera(?). Evo šta mi se maloprije dogodilo.

http://i.imgur.com/cteJb3B.png

nakon refresha, morao sam odgovarati na pitanje 0+57=, ako ne odgovoris Account ostaje locked.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 12:46 (desarun).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav,zanima me da li ikako mogu pokrenit fifu15 sa origina? instalirana mi je na komp i imam je u originu,ali piše još 1 dan i 15 sati

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Uzeo sam nedavno Kroosa za cca 5k. Sad ide za 15k+. Koliko da još čekam s njim?

dam ti ja 5 i pol za njega, to ti je dosta

[19xx]C3c1l
16 godina

Trenutni sastav, Skupljanje za Vidala - Pogbu (kojem je cijena astronomska trenutno) - Marchisia, Teveza , Barzaglia , Juventus naravno {#}Jučer se malo upoznavao sa igrom , prvu tekmu odmah za dobrodošlicu vodim 2:0 i od 80. minute do kraja se rezultat preokrene na 2:3.. Što reći, neću se žalit ko prošle godine, zabavno je {#}

14 godina
desarun kaže...

Izgleda da su ipak riješili problem autobuyera(?). Evo šta mi se maloprije dogodilo.

http://i.imgur.com/cteJb3B.png

nakon refresha, morao sam odgovarati na pitanje 0+57=, ako ne odgovoris Account ostaje locked.

To su odavno već mogli napraviti

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

Ako je netko zainteresiran,imam 18 miliona coinsa i TIF ibrahimovića i mnogo drugih IF i TOTS igrača i mijenjam za FIFA 15 igrače i coinse,zainteresirani neka se jave u pm.

bump
ps. mozemo se dogovoriti za manje iznose,čak i za 5 k na fifi 14 ću vam ponuditi coinse. 

11 godina
neaktivan
FIFA 15

"Stisni-vrisni", ali nikako još da nađem solidne igrače na RB i LB positions (BPL) po prihvatljivoj cijeni. Imao sam Enrique-a, ali sam ga utopio kada sam vidio da su cijene skočile, te na taj način došao do malo coins-a. Za sada na tim pozicijama imam dvojicu sliver igrača koji su  spori i neiskusni, ali zato ne vole ići puno naprijed i mislim da bi mogli poslužiti...

Napravio sam si jednu ekipu defanzivno orijentiranu i posloženu u 4-4-2(2) formaciji, u kojoj skoro svi osim napadača imaju "high def. workrate". {#}

Tko god naleti, ima da se dobro namuči, kako bi probio dvostruki "betonski blok". {#}

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
interblueNick kaže...

Za sada na tim pozicijama imam dvojicu sliver igrača koji su  spori i neiskusni, ali zato ne vole ići puno naprijed i mislim da bi mogli poslužiti...

Mda...

17 godina
FIFA 15

Ja imam 6 igrača i čekam da mi se odmrznu pointsi pa da uz malo sreće posložim ostatak.. u igru još ne mogu ući a do tada nema ništa od pointsa...

http://gyazo.com/1d21f68a34e0fcb1c377d35eba74c0d1

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

HAAHAHA

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Ja imam 6 igrača i čekam da mi se odmrznu pointsi pa da uz malo sreće posložim ostatak.. u igru još ne mogu ući a do tada nema ništa od pointsa...

isto kao i ja si slozio

[19xx]C3c1l
15 godina

Ja imam non-rare gold team koji čeka izlazak igre sutra pa da mogu rejpati ljude s bronze/40 chem timovima, jer sad dok ideš igrati u 10. div 75% ljudi s gold rare timovima

edit: upravo pokupio Ivanoviča za 1100 coinsa buy now lol

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 15:36 (The Unforgiven).
13 godina
neaktivan

Aktivirao sam ono 10×1000 coinsa, i radi, i onda nakon toga 5×1000, al nakon meca dobio samo 1600, znaci 600 od utakmice i 1000 taj bonus, al drugi bonus od 1000 nisam. On ce se aktivirat nakon sta ovaj 10×1000 istekne ili sam izgubio taj od 5×1000 ?

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Aktivirao sam ono 10×1000 coinsa, i radi, i onda nakon toga 5×1000, al nakon meca dobio samo 1600, znaci 600 od utakmice i 1000 taj bonus, al drugi bonus od 1000 nisam. On ce se aktivirat nakon sta ovaj 10×1000 istekne ili sam izgubio taj od 5×1000 ?

Nakon šta istekne ovaj prvi kreće drugi. 

13 godina
neaktivan
FIFA 15

PS4 i FIFA15 kupljeni..sad ajmo derat :P

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

6-0-0... Goals Per game 6.00 :D Ide, ide... Olic je hebena zivotinja, dobro da sam ga ulovio dok je jos bio 500coinsa. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Lijep početak, nema šta... {#}

Meni su zbog workrate-a Chelsea-ovi igrači također prioritet i oni će mi činiti okosnicu momčadi. Pod "must have" su mi: Ramires, Schurlle, Willian, Azpilicueta, Cahill, Čeh, a ostalo iz drugih timova: Sagna, Benteke, Sturridge i šlag na kraju Y. Toure (kapetan), znači isti oni koje trenutno imam u FIFA 14. {#}

Ovo kad skupim, ja sam miran do FIFA 16, i sve što me zanima je napredak prema DIV 1 i osvajanje iste.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 16:17 (interblueNick).
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ako netko ima viska coinsa na FIFI 14 i voljan ih je darovati, tu sam, bio bih zahvalan {#}

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

6-0-0... Goals Per game 6.00 :D Ide, ide... Olic je hebena zivotinja, dobro da sam ga ulovio dok je jos bio 500coinsa. 

Imam i ja Olica, al malo hebe brzina ima samo 80, a vidim svi imaju sturrigea, emenikea i doumbiu, zato sad uzimam i ja domubiu pa nek si hebu mater...14 je bila sporija, sad se fifa opet vratilia brzini.  Jos trebam kupit Hulka i Williama, mislio sam i Oscara umjesto Diega koji mi je sad na CAM, al nekako mi je Oscar lagan.

Hernanes ima tircinu i po :D Diego isto dobar. Santanu moram uzet, i kasnije Luiza i Mirancu, a tko zna i Silvu jednom, uz naravno Ikera na golu. Svi ce bit brazilci osim golmana i napadaca

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
12 godina
neaktivan
FIFA 15

jeli iko zna jeli se moze uc u web app aplikaciju na android mobitelu? aplikacija ea football club?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

jeli iko zna jeli se moze uc u web app aplikaciju na android mobitelu? aplikacija ea football club?

jos ne radi

[19xx]C3c1l
13 godina
neaktivan
FIFA 15

fino sam ga uterao :P

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Klupska obilježja kompletirana, izabran početni sastav i sada samo ostaje odbrojavati do početka sezone...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Ne znam jeste skuzili raznolikost udarca koje je moguce uputit na gol. Malo prije kad sam bio pred golmanom igrac je ''piknuo'' loptu spicom i zavukao ispod golmana... cak se dobije achievement Toe goal ili tako nesto.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Upravo mi je stigao FIFA 15 PC KEY.

Eee sada, kako da skinem igru, a da ne za*ebem nešto???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

movie sta je sa patchom za ps4

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
interblueNick kaže...

Upravo mi je stigao FIFA 15 PC KEY.

Eee sada, kako da skinem igru, a da ne za*ebem nešto???

Nemaš šta zeznut..

Ja sam dobio isto danas, i upravo mi se skida.

Znaći, uđeš u origin, onda u Reedem Product Code, i tamo upišeš code koji su ti poslali na mail, i staviš da se skida, čekaš ponoć i možeš igrat..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice