FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.964
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Otključalo se od 9 ujutro na ps4 i malo skillse prelazio i odigrao jednu tekmu u futu. Odlično :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Zao mi je da nemam barem malo jaci komp da ne osjecam taj mikro lag u igri... igrivo je, ali nije fluidno do kraja, nazalost... no, prva pobjeda od 4-0, 800 coinsa u dzep, idemo dalje :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

igrao maloprije u trgovini fifu15 na ps4...i meni to nije nimalo slicno ovom demou na pc...

puno je sve realnije,fluidnije i bolje..a ona bitna razlika..igrica je jaaaako sporije nego ova ''formula 1'' na pc

tako da mi sada nije jasno kako su neki pislai da je demo na pc i ps4 potpuno jednak..meni nije bilo nimalo tako..iako je i ea napisoa da je tako (osim ako je to bila propagandna muljaža)

sad ce netko rec,da ovo si igrao na monitoru a ovo na ps4 na velikom tv-u...

e pa jbg ovo sa pc sam spojio na ogroman TV (150cm) preko HDMI...tak da sumnjam da je do tv-a...(iako tesko da to i moze bit do tv-a da je bas ovoliko razlicito)

0 1 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 15
Mortiis kaže...

igrao maloprije u trgovini fifu15 na ps4...i meni to nije nimalo slicno ovom demou na pc...

puno je sve realnije,fluidnije i bolje..a ona bitna razlika..igrica je jaaaako sporije nego ova ''formula 1'' na pc

tako da mi sada nije jasno kako su neki pislai da je demo na pc i ps4 potpuno jednak..meni nije bilo nimalo tako..iako je i ea napisoa da je tako (osim ako je to bila propagandna muljaža)

sad ce netko rec,da ovo si igrao na monitoru a ovo na ps4 na velikom tv-u...

e pa jbg ovo sa pc sam spojio na ogroman TV (150cm) preko HDMI...tak da sumnjam da je do tv-a...(iako tesko da to i moze bit do tv-a da je bas ovoliko razlicito)

Da, kad sam to rekao onda su mi rekli da očito ne vidim dobro jer je to sve isto a nažalost, nije..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

pa mislim da si ti bas bio jedan od tih koji je rekao da ima oba demoa..i na pc i na ps4 i da nije vidio nikakvu razliku (osim mozda u bojama)

ili se varam?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Yep, pričali su da je samo grafički možda bolje, a nitko nije rekao da je gameplay na ikakvi način drugačiji u odnosu na PS4. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mortiis kaže...

pa mislim da si ti bas bio jedan od tih koji je rekao da ima oba demoa..i na pc i na ps4 i da nije vidio nikakvu razliku (osim mozda u bojama)

ili se varam?

Varaš se..rekao sam da je grafikana na PS4 meni bolja, preciznija i detaljnija a igrači fluidniji. Boje je spominjao galeb ako se ne varam. Samog gameplaya se nisam doticao..

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 13:30 (movie).
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

aj predlozite par klubova koji bi ove godine mogli bit zanimljivi za igrat career mode, krenia san sa betison jutros pa ono

Možda Paderborn, dobro im krenulo u Bundesligi :)

11 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

U koje igrače ulažete trenutno i zašto? Ima li tko kakvu preporuku?

cr7

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
15 godina
neaktivan
FIFA 15

http://www.futhead.com/15/players/7458/manuel-fernandes/

evo u ovoga... bas me zanima kakav ce biti In-game.

po statsima izgleda dobro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vigor_hr kaže...
dreammaker kaže...

U koje igrače ulažete trenutno i zašto? Ima li tko kakvu preporuku?

cr7

lagano si klasa optimist

[19xx]C3c1l
15 godina
FIFA 15
ne mogu naštimati kontrole na gamepadu ima li tko kakav fix
Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

sad vidim na you tubu neki fifa 15 fut lets play. i momak prica kako medju ostalom kad izadje igrica da ce sve cijene ici gore? a neki ovdje kazu da ce cijene ici dolje kad izadje igrica. meni osobno je logicno kad izadje igrica da ce bit vec a ponuda i time i cijene nize. al opet kad se sjetim prosle fife isto su cijene na pocetku bile jako visoke. pa na pocetku nisam mogao kupit pola igraca koje sad na web appu bi mogao kupit a upitno je ocu li ih moc kupiti kad izadje igrica. sta vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ako je netko zainteresiran mjenjam 50k coins a s FIFE 15 za FIFA 14 coins e. Vi ponudite koliko mislite da je u redu ja cu odluciti dali mi odgovara ponuda. Ako bude tko zainteresiran veceras budem online za kakav uspjesan dogovor. Ne radim spam nego sam dobio Iniestu prodao ga za 70k, 20k mi je potrebno za pocetnu momcad kad pribavim sve potrebno za fifu 15 kao i nju samu. Veceras cu raditi konkretan dogovor, kad budem online. molim ponude u pm {#} Hvalla

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 16:32 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja znam sto ce skociti 100% - ugovori igracima. To sada nikome ne treba a za par dana ce trebati svims ;)
13 godina
FIFA 15

SAmo da mi je mrvicu jaci procesor da mogu gurati kako treba... lud sam kako mi ponekad steka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

SAmo da mi je mrvicu jaci procesor da mogu gurati kako treba... lud sam kako mi ponekad steka...

Pitanje je je li bolje mrvicu jači proc ili grafulja?

14 godina
SimeKZ kaže...

Ovaj iz potpisa? Znači ide koliko toliko i na dual core procu?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
FIFA 15

Može malo o samoj igrivosti u odnosu na demo? Ima li napretka ili bolje da čekam patch prije nabavke.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
FIFA 15

moje mišljenje da je passing OP, možda će zvučati malo čudno, ali ovako kako jest, dosta liči na PES 6, brza dodavanja, i svaka direktno u noge, ne mogu pogrješiti.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Ako je netko zainteresiran mjenjam 50k coins a s FIFE 15 za FIFA 14 coins e. Vi ponudite koliko mislite da je u redu ja cu odluciti dali mi odgovara ponuda. Ako bude tko zainteresiran veceras budem online za kakav uspjesan dogovor. Ne radim spam nego sam dobio Iniestu prodao ga za 70k, 20k mi je potrebno za pocetnu momcad kad pribavim sve potrebno za fifu 15 kao i nju samu. Veceras cu raditi konkretan dogovor, kad budem online. molim ponude u pm {#} Hvalla

Evo otislo 70k FIFA 15 coinsa za TOTY Dani Alves. 

13 godina
Hexfire kaže...
SimeKZ kaže...

Ide ona bez problema, samo ima taj micro stuttering koji me hebe u mozak. Nakon nekog vremena smeta bas jako.

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Hexfire kaže...
SimeKZ kaže...

Ide ona bez problema, samo ima taj micro stuttering koji me hebe u mozak. Nakon nekog vremena smeta bas jako.

Pokusaj preko nekog programa raditi sync a u FIFI 15 stavi no limit. Mozda d3doverrider ili AMD ili Nvidijin ima opciju za to, msiafterburner. 

11 godina

Da biste maknuli micro stuttering,a imate amd postupak je sljedeći:

1.Staviti no limit fps u settingsima fife

2.Desni klik na AMD Catalyst control center na programskoj traci

3.Prvi po redu svoju graficku stisnuti - 3d settings - wait for vertical sync - always on

Uživajte

13 godina
neaktivan
FIFA 15

dali patch sto mijenja na ps4 verziji

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Kakav neuer u fifi 15... ovo je golman budućnosti u fifi 16..

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 20:52 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

GAMESPOT - FIFA 15 - Review 8.0

1 0 hvala 1
11 godina
movie kaže...
Kakav neuer... ovo je golman budućnosti..

Pišeš u krivoj temi {#}

14 godina
neaktivan
FIFA 15

Da, stvarno igra izgleda puno bolje na ps4 u odnosu na PC, ako se pod puno bolje misli na duplo manji fps i izostanak AA...

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel ko narucio preko amazona pa igra kao da je američanin?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 20:50 (Lignja8).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice