Zanimljive sorte ovdje obitavaju.
Jel uspio tko se progurat i uc u FUT ? Meni stalno pise kako je overloaded.
Ja ti nemrem opisat koliko si ti meni zanimljiv. Pišeš tri posta zaredom kako bi mogao konstatirat da tu obitavaju neke zanimljive sorte jer su se tebi, nepogrešivom, usudili dati TD. Haha, predobro :D
I btw, odi u fifa 14 temu, upiši pojam SKRIPTE i izbacit ce ti post sa slike. Doslovno 17 sekundi posla. I nemoj si dizat ego, nisi mi toliko zanimljiv da bi čuvao takve stvari na kompu
Ne dizem si ego, nisam takav tip.... Svejedno si iskoristio 17sek da trazis gluposti, pa mi je to nekako super s tvoje strane kako pokusavas me oblatit bez razloga.
Nisam nepogresiv, ja priznam sta radim i zasto to radim. Ti nemas nikakvog razloga opet pokretati istu temu, ali opet te nesto tjera. Da, zanimljive sorte... ali to je van tvojih mogucnosti da svhatis. TD me ne pere toliko kad je offtopic i valjaju se ovakve gluposti... nego me smeta kad stavis nesto sta koristi svima i objasnis kako se slozi da preload prije krene.
Nemam se namjeru s tobom više prepucavat i neznam šta, ali ti opet neznaš odgovorit normalno. Opet si tu napisao da je van mojih mogucnosti da nešto shvatim. Neznaš se drugačije razgovarat? Nisu te doma drugačije naučili? Samo vrijeđaš i pišeš gluposti, žao mi te iskreno. No, necu više svoje vrijeme trošit na cheatere i slične, uživaj, vrijeđaj, radi šta oces, imaš pravo, uostalom šta mene briga.
Pa jel vidis da je van tvojih mogucnosti shvatit da je koristeno u svrhu da se ne gube coinsi i utakmice protiv cheatera. Ne znam tko koga je sad izvrijedao ja tebe ili ti mene. Nazivas me cheaterom bze ikakvog razloga. Niti sam do svojih igraca dosao cheatom, niti sam zaradio ogromnu kolicinu coinsa... zapravo nisam nista kad pogledas.
Zasto se dotices mog doma ? Jesam se ja tvojeg... i onda ja ne znam razgovarat a ti si izvrsno elokventan sta se toga tice. Problem ne lezi u meni nego u tebi, jer kad cemo se vec doticati kuce onda cemo reci da su me naucili razgovarat normalno ali sa normalnim osobama. Ljudi kojima se par puta treba ponoviti jedno te ista stvar ne spadaju u te ljude. No, neka... ja pisem gluposti i vrijedam a ti si bogom dan spasitelj, NSA ti nije ravan ! Long live antiljano...