FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 15
antiljano27 kaže...
SimeKZ kaže...
antiljano27 kaže...
SimeKZ kaže...

Zanimljive sorte ovdje obitavaju.

Jel uspio tko se progurat i uc u FUT ? Meni stalno pise kako je overloaded.

Ja ti nemrem opisat koliko si ti meni zanimljiv. Pišeš tri posta zaredom kako bi mogao konstatirat da tu obitavaju neke zanimljive sorte jer su se tebi, nepogrešivom, usudili dati TD. Haha, predobro :D 

I btw, odi u fifa 14 temu, upiši pojam SKRIPTE i izbacit ce ti post sa slike. Doslovno 17 sekundi posla. I nemoj si dizat ego, nisi mi toliko zanimljiv da bi čuvao takve stvari na kompu 

Ne dizem si ego, nisam takav tip.... Svejedno si iskoristio 17sek da trazis gluposti, pa mi je to nekako super s tvoje strane kako pokusavas me oblatit bez razloga.

Nisam nepogresiv, ja priznam sta radim i zasto to radim. Ti nemas nikakvog razloga opet pokretati istu temu, ali opet te nesto tjera. Da, zanimljive sorte... ali to je van tvojih mogucnosti da svhatis. TD me ne pere toliko kad je offtopic i valjaju se ovakve gluposti... nego me smeta kad stavis nesto sta koristi svima i objasnis kako se slozi da preload prije krene.

Nemam se namjeru s tobom više prepucavat i neznam šta, ali ti opet neznaš odgovorit normalno. Opet si tu napisao da je van mojih mogucnosti da nešto shvatim. Neznaš se drugačije razgovarat? Nisu te doma drugačije naučili? Samo vrijeđaš i pišeš gluposti, žao mi te iskreno. No, necu više svoje vrijeme trošit na cheatere i slične, uživaj, vrijeđaj, radi šta oces, imaš pravo, uostalom šta mene briga. 

Pa jel vidis da je van tvojih mogucnosti shvatit da je koristeno u svrhu da se ne gube coinsi i utakmice protiv cheatera. Ne znam tko koga je sad izvrijedao ja tebe ili ti mene. Nazivas me cheaterom bze ikakvog razloga. Niti sam do svojih igraca dosao cheatom, niti sam zaradio ogromnu kolicinu coinsa... zapravo nisam nista kad pogledas. 

Zasto se dotices mog doma ? Jesam se ja tvojeg... i onda ja ne znam razgovarat a ti si izvrsno elokventan sta se toga tice. Problem ne lezi u meni nego u tebi, jer kad cemo se vec doticati kuce onda cemo reci da su me naucili razgovarat normalno ali sa normalnim osobama. Ljudi kojima se par puta treba ponoviti jedno te ista stvar ne spadaju u te ljude. No, neka... ja pisem gluposti i vrijedam a ti si bogom dan spasitelj, NSA ti nije ravan ! Long live antiljano... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

A zasto se vi zamarate tko vara tko ne tko sta kupuje radi i to? Svatko gleda sebe, boli mene ona stavr dal je neko dosao do coinsa normalnim putem ili je varao glichao ili sta vec...to njemu ide ne meni. Iako ne vidim nikakvu sadisfakciju varat da se dobiju coinsi i sredi ajmo rec real madrid i da imas 5 ronalda ako i sam znas da to nisi posteno zaradio nego muljanjem, a i ubija svu car igranja.

Mogo bi i ja utuc u igru soma eura odnosno coinse ili fifa pointse, pa opet ne radim to i pokusavam da prodjem sto jeftinije od samog kupovanaj igre do svega a i zabavno je pocet sa nekim "trulim" igracima i polako gradit timove po svojoj volji a ne u tjedan dana imat cijeli real madrid i st aonda? igras sa najboljim igracima, i jedan motiv si vec izgubio, a to je da budes sto bolji i sto bolje igras da skupis sto vise coinsa za bolje igrace. Tako da slobodno nek radi tko sta oce, mene briga niti cu prijavljivat niti sta, ja znam da igram posteno i da me nezanima nikakvi fifa pointsi i coinsi, jedino sta "varam" je koristenje VPN-a da igram igru ranije, al opet to je zanemariva stvar.

A svi koriste VPN, ja sam ga svaki put koristio, osim sada, jer je origin bugovit proizvod, pa nisam mogao uzet prek mex proxy-a

14 godina
FIFA 15

Uzeo sam visa avenue mall prepaid karticu da napokon uzmem fifu i dođem na meksicki origin i kaze da ne moze verificirati karticu :@

A gore mi jos odbrojava onih 9h .. hocu li moc kupit ultimate edition nakon sta to odbroji? 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
. No, neka... ja pisem gluposti i vrijedam a ti si bogom dan spasitelj, NSA ti nije ravan ! Long live antiljano... 

antiljano27

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 21:07 (antiljano27).
13 godina
KiCo77 kaže...

Uzeo sam visa avenue mall prepaid karticu da napokon uzmem fifu i dođem na meksicki origin i kaze da ne moze verificirati karticu :@

A gore mi jos odbrojava onih 9h .. hocu li moc kupit ultimate edition nakon sta to odbroji? 

Mislim da ne... da UT vrijedi samo za preorder.

antiljano.

15 godina
KiCo77 kaže...

MOraš platiti preko pay pala

Who bolan cares
14 godina
FIFA 15

Ma ova kartica koju sam kupio se aktivira dan nakon kupnje.. probat cu kupit oko ponoc, jedan

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jel' ima neko da je uspio konektati se na FUT?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
FIFA 15

golmani i dalje nisu popravljeni

dodavanja - fliper

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 22:30 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
FIFA 15

KOja minuta ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

jesam ja, igro sam jednu online laggalo puno, ostalo radi bez problema

0 0 hvala 0
15 godina
dejan1471 kaže...

Trebam malu pomoć, naime neki dan sam na novo instalirao windows 8.1 i sad kad stavim gamepad ne prepoznaje ga i uopšte mi ne svijetli ono crveno svijetlo od powera.Mislio sam da je do gamepada ali kad sam ga stavio na drugi komp radi ko podmazan.Gamepad je ovaj

Zna li tko kako da ovo riješim

itkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Who bolan cares
12 godina
protjeran
Pa šta je ovo za prepucavanja?imate PM.Ja sam odmah dobio dva žuta kartona a kasnije i crveni od admina jer sam išao odgovarat provokatoru.IGNORE lista i bok.
14 godina
neaktivan
FIFA 15

aj predlozite par klubova koji bi ove godine mogli bit zanimljivi za igrat career mode, krenia san sa betison jutros pa ono

HŽV

0 0 hvala 0
17 godina
Del_Boy97 kaže...

golmani i dalje nisu popravljeni

dodavanja - fliper

Pa patch je trenutno izašao samo za konzole. Vrlo vjerojatno da će uskoro izaći i za PC..

13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

aj predlozite par klubova koji bi ove godine mogli bit zanimljivi za igrat career mode, krenia san sa betison jutros pa ono

Roma, E. Frankfurt...

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Igranje kreće za 8 sati i 50tak minuta :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...

sumnjam, kak serveri stoje... nije bas najbolje ;)

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...

sumnjam, kak serveri stoje... nije bas najbolje ;)

Lako za online, ima skills challenga pa se s tim malo pozabavim itd.

13 godina
FIFA 15

DObri su skillovi, vecinu sma vec rjesio :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jesu teži nego na 14?

14 godina
Nista od FUT-a ali zato seasons radi bez problema.
Prvi bug - ostaje rezultat u cosku i timovi iz prethodne tekme, ili pisu dva tima od domacina, npr Barcelona - Barcelona a igra Barcelona - Real
13 godina
Tommy_123 kaže...
SimeKZ kaže...

Jesu teži nego na 14?

IMa zeznutih, stavili su da se dosta moraju koristit ''cut inside'' opcije i ostalo... budes vidio :D

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...
SimeKZ kaže...

Jesu teži nego na 14?

IMa zeznutih, stavili su da se dosta moraju koristit ''cut inside'' opcije i ostalo... budes vidio :D

Aj baš me zanima, dosta sam ovako iz zajebancije na 14 prelazio, sad radi trofeja :D

16 godina
FIFA 15

Braćo moja mila,nema me od petka,i reko idem pročitat kaj se događalo,i neznaš koja su veća djeca,movi i ovaj kaj sanja ili šime i anti. Pa koji je vaš problem. Điz. Čitam i nevjerujem,svi znamo kaj je šime radio i rekao je 100 puta zašto je to radio,sad se ko movie ponavljao skoro u nedogled. A movie se druži svoga ko pijan plota,ni ovaj kaj se s njim svađa nije niš bolji umjesto da šuti i ne provocira da ovaj još više bude dosadan. Pričajte o fifi,ne vašim mušicama. Al da ne vraćam sve na tu temu,prestajem...

Dobro kaj nemožete 3 dana se strpit s tom fifom? Sve zeznete s tim vpn-om i svima kvarite igru,što sa serverima koreancima jadnim što nama jer će svi već bit napumpani s coinsima i momcadima kojekakvim dok dodje k nama. Daj bože da ea vidi da se vpn mjenjao pa da vas sve pobana.

Da mogu vratio bi i fifu i ovih 5 eura kaj sam za proklete pointse dao i ništa s njima nemogu. Ako igra još neće valjat dajem origin acc. nema smisla igrat,citeri prisutni,glavno da je trade zabranjen,svi navaljuju na tu koreu,pointsi ništa,fut radi li-la....cemu onda vise njima davati pare,skinem pirata i igram carer...

Moj PC  
5 7 hvala 0
12 godina
neaktivan
izvone kaže...

Braćo moja mila,nema me od petka,i reko idem pročitat kaj se događalo,i neznaš koja su veća djeca,movi i ovaj kaj sanja ili šime i anti. Pa koji je vaš problem. Điz. Čitam i nevjerujem,svi znamo kaj je šime radio i rekao je 100 puta zašto je to radio,sad se ko movie ponavljao skoro u nedogled. A movie se druži svoga ko pijan plota,ni ovaj kaj se s njim svađa nije niš bolji umjesto da šuti i ne provocira da ovaj još više bude dosadan. Pričajte o fifi,ne vašim mušicama. Al da ne vraćam sve na tu temu,prestajem...

Dobro kaj nemožete 3 dana se strpit s tom fifom? Sve zeznete s tim vpn-om i svima kvarite igru,što sa serverima koreancima jadnim što nama jer će svi već bit napumpani s coinsima i momcadima kojekakvim dok dodje k nama. Daj bože da ea vidi da se vpn mjenjao pa da vas sve pobana.

Da mogu vratio bi i fifu i ovih 5 eura kaj sam za proklete pointse dao i ništa s njima nemogu. Ako igra još neće valjat dajem origin acc. nema smisla igrat,citeri prisutni,glavno da je trade zabranjen,svi navaljuju na tu koreu,pointsi ništa,fut radi li-la....cemu onda vise njima davati pare,skinem pirata i igram carer...

istina za mene je fifa 14 bila čisto preživljavanje.sve se svodilo na to da igram online season i skupljam za pack od 7.5k i tako u nedogled.nikad dobrog igrača dobit a još ne radi ni coin boost iz cataloga kad tome još dodaš da diviziju 1 ne možeš ni igrat jedina opcija je potrošit novce na kupnju coinsa ili fifa pointsa.kako bi ja trebo uživat u igri u kojoj ne možeš normalno igrom skupit za igrača kojeg bi kupio.po meni bi trebalo ukinit market i uvest jedan "konzum" u kojeg bi ja mogao kupit bilo koju karticu po normalnoj cijeni.I da se nadovežem za ovu svađu, ja ne mogu virovat da kad se igrala liga prvaka prošli tjedan da su se likovi cijelo vrijeme svađali pa daj majke ti ljudi vi ste obožavatelji nogometa a vi se svađate dok se liga prvaka igra.

13 godina
FIFA 15

Potpuno se slazem da bi trebali pogasiti svaki oblik tradea i svaki oblik bi se trebao prebaciti na ove EASFC Pointse i na da igrace mozes kupiti na odredenom LVLu, to bi bilo brutalno i onda bi Bronze i Silver igraci stvarno imali nekakvu ulogu u ovoj igri. Ovo nije malo normalno jer ja 3 dana prije izlaza igre imam Gold squad spreman... 

Ako je vec netko palio preko VPNa onda odite u Catalogue i pokupujte coin boostere i igrace koje mozete dovesti na posudbu. Ja na svojem 65lvlu sam uzeo Lewandowskog na 5 tekmi i jedno 5-6 coin boostera. Tako da i ako ih ugase ko prosle godine, ostat ce vam.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sime, slabo ti idu ti skillovi, u svakom dosad sam te presao :D

Sta se tice FIFE 15, posto su FUT serveri prekrcani igram carrer mode...

I da jedno pitanje za vas koji igrate, stavite full screen i to al va bude kao "razdjenjak" na vrhu i na dnu ekrana kao u stilu kad gledate film samo je manji zar ne? Ili se to samo meni desava?

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 1:52 (TheDarkSide).
13 godina
TheDarkSide kaže...

Sime, slabo ti idu ti skillovi, u svakom dosad sam te presao :D

Sta se tice FIFE 15, posto su FUT serveri prekrcani igram carrer mode...

I da jedno pitanje za vas koji igrate, stavite full screen i to al va bude kao "razdjenjak" na vrhu i na dnu ekrana kao u stilu kad gledate film samo je manji zar ne? Ili se to samo meni desava?

Znam :D Los sam u izbjegavanju tih cunjeva... probaj igrati dribling protiv Ramosa, lik te moze srusit na pod bilo kako... ja kad mu pobjegnem onda me rukne s leđa :D 

13 godina
neaktivan

Ocito da nisu upalili americke servere i europske, jer ako ce ovako bit i kad se otvori u europi svi smo shebani, posto u FUT je nemoguce uc, al doslovno.

Imam veliko primjedbu, a to je na spremanje golova, to je naime kompletno izbaceno, mozetre ih vidit poslje utakmice u highlights i na instant replay, i to je to, nema spremanja na hard a niti upload na server.

Isto tako jo suvijek mi se cini je prisutan bug sa dodatnim minutama, na kraju prvog poluvremena dodje mi 45 min +5 i nakraju uvijek dodje ili 4 ili 5 minuta, znaci ne ide ispod 4 minute sta je nerealno. Kad se nakon utakmice odlazi natrag u carrer mode nakon pritiska na Advance komentatori zatrzaju i ponove zadnjih pola sec jedno 4-5 puta i onda nestanu.

Golmani nisu bas popravljeni, odnosno kao i u demo su, ocito da update jos nije dosao na PC, bar se nadam, jer ako su ovo golmani nakon updatea onda tako rec nista nije popravljeno.

I moj prvi gol u FIFI 15 :)

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 3:03 (TheDarkSide).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice