FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
dreammaker kaže...

Vjerujem da imaju evidenciju o njegovoj kupovini pointsa ;) 

Ja više ništa ne vjerujem! Tri dana zavlače ljude diljem svijeta zbog fifa pointsa. Vidim neki su potrošili i više od 100 eura i ne mogu do svojih pointsa. S druge strane već se javljaju sumnjivi likovi koji su identificirani od strane igrača i opet ništa. EA mudro šuti i pušta neka sve voda nosi. Neki su već tražili povrat sredstava ali im je rečeno da ne mogu dobiti novce nazad. Sad pokušavaju preko paypala ostvariti povrat sredstava jer su prevareni. Loša reklama na početku nove sezone. Koliko će to sve utjecati na prodaju i popularnost igre, vidjet ćemo.. no na startu se nisu iskazali..

14 godina
z1k4 kaže...

Kako sad moze a kolega meni na prosloj stranici kaze da ne moze? Jasno ti je da je ovaj i5 u laptopima zapravo dvojezgreni?

Yep, kad pričamo o laptopima tek i7 ima 4 fizičke jezgre. Rečeno je dosad par puta da je quad core minimum za ugodno igranje. Malo vjerojatno da će na tom laptopu raditi kako treba.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Vjerujem da imaju evidenciju o njegovoj kupovini pointsa ;) 

Ja više ništa ne vjerujem! Tri dana zavlače ljude diljem svijeta zbog fifa pointsa. Vidim neki su potrošili i više od 100 eura i ne mogu do svojih pointsa. S druge strane već se javljaju sumnjivi likovi koji su identificirani od strane igrača i opet ništa. EA mudro šuti i pušta neka sve voda nosi. Neki su već tražili povrat sredstava ali im je rečeno da ne mogu dobiti novce nazad. Sad pokušavaju preko paypala ostvariti povrat sredstava jer su prevareni. Loša reklama na početku nove sezone. Koliko će to sve utjecati na prodaju i popularnost igre, vidjet ćemo.. no na startu se nisu iskazali..

Srećom po mene, ja sam jedan od onih kojima sve radi kako treba. Ne želim ni znati kako je ekipi koja je uplatila lovu i nije dobila pointse.. Kao da im nije bilo dovoljno što nisu u stanju bili izbaciti web app na vrijeme..

šumski put je bio ravan.
13 godina
FIFA 15

FIFA 15 radi ako udete u igru preko Korea VPNa, nakon toga ga slobodno ugasite... UT je na overload, pa se tesko ulazi.

Inace sam presto komentirati TDove, ali mi nije jasno cemu sad ovaj... budi majstor pa napisi zasto si dao TD:

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 18:36 (SimeKZ).
Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

FIFA 15 radi ako udete u igru preko Korea VPNa, nakon toga ga slobodno ugasite... UT je na overload, pa se tesko ulazi.

Inace sam presto komentirati TDove, ali mi nije jasno cemu sad ovaj... budi majstor pa napisi zasto si dao TD:

Možda taj ne voli koreance :p

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Smece2 kaže...
SimeKZ kaže...

Nema tu veze jel za PC, Xbox ili PS... Web APp imaju svi i svugdje imas Autobuyera. Da je EA imalo pametan iskljucio bi ih sve redom... i ostavio. Koja korist WEb Appa uopce.

Ma nema to veze sa autobuyerima, ovo je onaj glich unutar igre, koji te disconnecta prije nego sto pocme partija, a njemu pise 5:0 pobjedu, a tebi neda nista i uzme ti contracts...

Meni samo nije jasno kako se ljudima to da radit... 

Ti to mene hebes ili kaj? Najozbiljnije te pitam. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 19:16 (antiljano27).
17 godina
dreammaker kaže...

Srećom po mene, ja sam jedan od onih kojima sve radi kako treba. Ne želim ni znati kako je ekipi koja je uplatila lovu i nije dobila pointse.. Kao da im nije bilo dovoljno što nisu u stanju bili izbaciti web app na vrijeme..

Evo ak te veseli ja do svojih pointsa ne mogu doći... stoje mi od prvog dana na web appu i u fifi 14. I to je problem. Sad ih ea treba prebaciti iz fife 14 u web app fife 15 i nisu to sposobni napraviti od prošlog tjedna..

Uopće me ne čude ovakvi komentari na ea forumu:

I totally understand people who buy coins from dealers instead of FIFA Points from EA. I actually think the dealers deserve the money more than EA, cause they work for earning these coins they sell (or they do something illegal, I dont know.) But my point is that EA DOES NOT DESERVE OUR MONEY!

Does anyone have experience with buying fifa coins from dealers? Wich dealers can be trusted? Is it legal? Can EA find it out?

Lets do the same thing to EA as EA are doing to us. Lets screw them over.. Lets buy coins from dealers instead if anyone knows any good ones. Then at least EA is not getting our money!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 19:27 (movie).
14 godina
FIFA 15

Bilo bi ti pametnije da si opet kupio od kineza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Bilo bi ti pametnije da si opet kupio od kineza.

Nisam nikad kupovao od kineza ali ea svojom nebrigom lansira jako visoko i kineze i sve ostale preprodavače..

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 19:29 (movie).
13 godina
antiljano27 kaže...
SimeKZ kaže...
Smece2 kaže...
SimeKZ kaže...

Nema tu veze jel za PC, Xbox ili PS... Web APp imaju svi i svugdje imas Autobuyera. Da je EA imalo pametan iskljucio bi ih sve redom... i ostavio. Koja korist WEb Appa uopce.

Ma nema to veze sa autobuyerima, ovo je onaj glich unutar igre, koji te disconnecta prije nego sto pocme partija, a njemu pise 5:0 pobjedu, a tebi neda nista i uzme ti contracts...

Meni samo nije jasno kako se ljudima to da radit... 

Ti to mene hebes ili kaj? Najozbiljnije te pitam. 

Ja ne znam sta tebi nije jasno, naporan si vise i dosadan.... Ako kazem da mi nije jasno, onda mi nije jasno...

11 godina
FIFA 15

Sime tebi puno toga nije jasno sinko...

9 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Danas stavio #FIFA15 te kratki tvit na Twitter i več mi se javilo par sajtova gdje se mogu osvojit Coinsi za PS3/PS4,prokleti scammeri!
13 godina
Dr.Feel kaže...

Eto pa ti znas... 

15 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

Mislim da nema potrebe za ovakvim izjavama... Covijek kaze da mu nije jasno zasto bi nesto takvo isao netko radit, jer je postenim putem igra puno zabavnija, s cim se svi ovdje mozemo sloziti... Samo jbga, kad su novci u igri, postenje leti kroz prozor.

13 godina
Smece2 kaže...
Dr.Feel kaže...

Mislim da nema potrebe za ovakvim izjavama... Covijek kaze da mu nije jasno zasto bi nesto takvo isao netko radit, jer je postenim putem igra puno zabavnija, s cim se svi ovdje mozemo sloziti... Samo jbga, kad su novci u igri, postenje leti kroz prozor.

Oni ti mene drze za cheatera pa im to nije jasno... 

11 godina
FIFA 15

Ma ja i sime smo ti ko prst i nokat, stari prijatelji...Zna on da nisam nista lose niti uvredljivo mislio.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Smece2 kaže...
Dr.Feel kaže...

Propustio si fifu 14 gdje je on na forumu javno dijelio skripte za cheatere. Stavljao sam i slike i sve gdje se jasno vidi što je radio. Sad se pravi mutav iz neznam kojeg razloga. 

EDIT: Da nebi bilo da pricam bez pokrica pogledaj sliku,huhu 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 19:59 (antiljano27).
16 godina
FIFA 15

U koje igrače ulažete trenutno i zašto? Ima li tko kakvu preporuku?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

brazilce, igram 4-3-3 (4) i volim napadacku igru i formaciju...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
Smece2 kaže...
Dr.Feel kaže...

Propustio si fifu 14 gdje je on na forumu javno dijelio skripte za cheatere. Stavljao sam i slike i sve gdje se jasno vidi što je radio. Sad se pravi mutav iz neznam kojeg razloga. 

Anti,di si tibio kad sam se raspravljao s njim da me podrzis?

Ima srece sto su modovi maknuli inace bi bilo i dokaza,ali eto vidim da ih ti imas :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
Da me se slusalo sta pricam nebi me se prozivLo cheaterom. Kad je doslo do toga da se division nemoze igrat nirmalno nego tek svaka 5 tekma odlucio sam nabaviti skriptu. Skripta kao takva je korstena samo na cheaterima... Jer mi je dojadilo da gubim coinse i contracte na budale... Skripta je iskorestana na taj nacin i niti na jedan drugi. A ti antilijano glumi pravednika i izvodi svoj show kako bi me blatio... Svejedno ti to ne pomaze u tvojem igranje fife...

Ja sa tom skriptom niti sam doso do nekih ogromnih coinsa niti ista... Cisto sam si olakso dusu kad mi se pojavio genericki bronze team u div 1...
13 godina
neaktivan

A zasto se vi zamarate tko vara tko ne tko sta kupuje radi i to? Svatko gleda sebe, boli mene ona stavr dal je neko dosao do coinsa normalnim putem ili je varao glichao ili sta vec...to njemu ide ne meni. Iako ne vidim nikakvu sadisfakciju varat da se dobiju coinsi i sredi ajmo rec real madrid i da imas 5 ronalda ako i sam znas da to nisi posteno zaradio nego muljanjem, a i ubija svu car igranja.

Mogo bi i ja utuc u igru soma eura odnosno coinse ili fifa pointse, pa opet ne radim to i pokusavam da prodjem sto jeftinije od samog kupovanaj igre do svega a i zabavno je pocet sa nekim "trulim" igracima i polako gradit timove po svojoj volji a ne u tjedan dana imat cijeli real madrid i st aonda? igras sa najboljim igracima, i jedan motiv si vec izgubio, a to je da budes sto bolji i sto bolje igras da skupis sto vise coinsa za bolje igrace. Tako da slobodno nek radi tko sta oce, mene briga niti cu prijavljivat niti sta, ja znam da igram posteno i da me nezanima nikakvi fifa pointsi i coinsi, jedino sta "varam" je koristenje VPN-a da igram igru ranije, al opet to je zanemariva stvar.

13 godina
FIFA 15

Hvala Bogu, ali problem je sta ti skripteri su unistili cijeli FUT da je doslovno ne igriv poslije 2-3mj nakon izlaska igre. Posto je jedan od najjacih aduta FIFAe UT odmah ti dode koda nista nisu niti radili. Nadma se da ove godine tako ne bude... mada uz sve ove restrikcije sta EA stavlja i dalje ljudi to rade... hebiga, ljudi su cigani... i za 500coinsa rade gluposti i unistavaju igru.

Moj PC  
0 10 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Zanimljive sorte ovdje obitavaju.

Jel uspio tko se progurat i uc u FUT ? Meni stalno pise kako je overloaded.

Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
antiljano27 kaže...
Smece2 kaže...
Dr.Feel kaže...

Vidim patologija ne jenjava kod tebe pa cuvas gluposti na kompu... 

Ja i dalje stojim iza toga da sam koristio, ali ne da bi jedio 10h za kompom i skupljao coinse... nego da bi si odigrao normalan FUT... a ne da moram ici Online PLayer i igrati za nista.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja ti nemrem opisat koliko si ti meni zanimljiv. Pišeš tri posta zaredom kako bi mogao konstatirat da tu obitavaju neke zanimljive sorte jer su se tebi, nepogrešivom, usudili dati TD. Haha, predobro :D 

I btw, odi u fifa 14 temu, upiši pojam SKRIPTE i izbacit ce ti post sa slike. Doslovno 17 sekundi posla. I nemoj si dizat ego, nisi mi toliko zanimljiv da bi čuvao takve stvari na kompu 

15 godina
FIFA 15

Trebam malu pomoć, naime neki dan sam na novo instalirao windows 8.1 i sad kad stavim gamepad ne prepoznaje ga i uopšte mi ne svijetli ono crveno svijetlo od powera.Mislio sam da je do gamepada ali kad sam ga stavio na drugi komp radi ko podmazan.Gamepad je ovaj

Zna li tko kako da ovo riješim

Who bolan cares
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 20:41 (dejan1471).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
antiljano27 kaže...
SimeKZ kaže...

Ja ti nemrem opisat koliko si ti meni zanimljiv. Pišeš tri posta zaredom kako bi mogao konstatirat da tu obitavaju neke zanimljive sorte jer su se tebi, nepogrešivom, usudili dati TD. Haha, predobro :D 

I btw, odi u fifa 14 temu, upiši pojam SKRIPTE i izbacit ce ti post sa slike. Doslovno 17 sekundi posla. I nemoj si dizat ego, nisi mi toliko zanimljiv da bi čuvao takve stvari na kompu 

Ne dizem si ego, nisam takav tip.... Svejedno si iskoristio 17sek da trazis gluposti, pa mi je to nekako super s tvoje strane kako pokusavas me oblatit bez razloga.

Nisam nepogresiv, ja priznam sta radim i zasto to radim. Ti nemas nikakvog razloga opet pokretati istu temu, ali opet te nesto tjera. Da, zanimljive sorte... ali to je van tvojih mogucnosti da svhatis. TD me ne pere toliko kad je offtopic i valjaju se ovakve gluposti... nego me smeta kad stavis nesto sta koristi svima i objasnis kako se slozi da preload prije krene.

13 godina
neaktivan

Poceli i meni davat TD jer sta..korisitm VPN da bi igrao ranije? hahah jakog mi "varanja" radi mene popadat ce serveri, desit ce se WW3 i svima vama ce otic coinsi u k...majko mila kakvih geliptera ima ovdje...

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
antiljano27 kaže...
SimeKZ kaže...

Ne dizem si ego, nisam takav tip.... Svejedno si iskoristio 17sek da trazis gluposti, pa mi je to nekako super s tvoje strane kako pokusavas me oblatit bez razloga.

Nisam nepogresiv, ja priznam sta radim i zasto to radim. Ti nemas nikakvog razloga opet pokretati istu temu, ali opet te nesto tjera. Da, zanimljive sorte... ali to je van tvojih mogucnosti da svhatis. TD me ne pere toliko kad je offtopic i valjaju se ovakve gluposti... nego me smeta kad stavis nesto sta koristi svima i objasnis kako se slozi da preload prije krene.

Nemam se namjeru s tobom više prepucavat i neznam šta, ali ti opet neznaš odgovorit normalno. Opet si tu napisao da je van mojih mogucnosti da nešto shvatim. Neznaš se drugačije razgovarat? Nisu te doma drugačije naučili? Samo vrijeđaš i pišeš gluposti, žao mi te iskreno. No, necu više svoje vrijeme trošit na cheatere i slične, uživaj, vrijeđaj, radi šta oces, imaš pravo, uostalom šta mene briga. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice