- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni su prosle godine vratili novce za UT edition, ja sam kasnije uzeo key od normalne verzije i origin mi je racunao da imam UT i dobio sam sve dodatke
kakav price fixing kad igrica izadje
Znaci prije par sati je bilo par stranica domacih dresova sad vise nista, kad igrica izadje bit ce 5k+
Ja sam narucio sa meksickog origina na nacin da sam sljedio upute na temi "Origin -pitanja i odgovori". Sve proslo super kupio Ultimate edition za 270kn. Igra se nakon placanja PayPalom uredno pojavila u katalogu.
Znaci prije par sati je bilo par stranica domacih dresova sad vise nista, kad igrica izadje bit ce 5k+
Kad igra izađe otvorit će se puno više packova nego do sada pa će i ponuda biti veća a samim time bi i cijene trebael biti povoljnije. Danas je ponuda takva kakva je i cijenu su odmah znatno skočile...
Kaj je ovo isti lik?
http://gyazo.com/060df56774ff4305ef6669739d42e932
http://gyazo.com/d7f96031502d8fffd4adad0a6a0fe212
27 eura - ajmo reć okruglo 200 kn.. Kako i kad? Sad koliko vidim nekih 40 eura je igra..
Zašto nema još uvijek na PSN-u PS3 verzija?
Kad igra izađe otvorit će se puno više packova nego do sada pa će i ponuda biti veća a samim time bi i cijene trebael biti povoljnije. Danas je ponuda takva kakva je i cijenu su odmah znatno skočile...
Kaj je ovo isti lik?
http://gyazo.com/060df56774ff4305ef6669739d42e932
http://gyazo.com/d7f96031502d8fffd4adad0a6a0fe212
Da, vjecita engleska prevara...
Vidi se iz kojeg grada je pa se tako i prije furao :D
Btw. sad bio na marketu i nema ni jednog Bayernovog dresa (PS4) lol
Xavi samo 15-20k... jedna sezona sa svim pobjedama u diviziji i vec si na pola puta da ga imas. Zanimljiv price tag.
Bale je OP... Sada igra s frajerom 3:3, sva 3 gola mu dao Bale, nemozes ga zaustaviti...
jel to želja ili stvarnost da će sve to biti u patchu-golmani se vraćaju bliže golu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jel to želja ili stvarnost da će sve to biti u patchu-golmani se vraćaju bliže golu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dobro da sam pokrenio tu temu i dobro da netko to čita iz ea sportsa..
Ne znam da li da prodam ovih par igrača kaj sam kupio? Gledam, cijene malo rastu pa malo padaju. Bojim se da dodatno ne padnu kad igra izađe, a opet možda i porastu iako sumnjam u to..Vječita dilema i kako god napravim zahebat ću se..
zanimljiv update
NIkad nece golmane popravit, to ne rade oni.
Očekujem hitno javljanje dreammakera kako bi te upozorio da ne budeš bahat i da ne provociraš!
kad je to .. kad kod nas dodje, koji dan i sat, izlazak FIFE 15 u North America?
Očekujem hitno javljanje dreammakera kako bi te upozorio da ne budeš bahat i da ne provociraš!
Ja sam bio sarkastican na nekolicinu ovdje koje su govorili kako nece nikad popravit golmane...
Ja sam bio sarkastican na nekolicinu ovdje koje su govorili kako nece nikad popravit golmane...
I ja isto na prodavače coinsa i ea sportsovu najavu kako će se odlučno obračunati s njima..
od kuda je izvor za taj patch
wait for it...
... BOOM movie nije prokužio sarkazam
I ja isto na prodavače coinsa i ea sportsovu najavu kako će se odlučno obračunati s njima..
I ne, ovim lošim pokušajem izvlačenja nisi uspio umanjiti fail
Meni je skinuo oko 3 gige na ps4 i čekam release date. Makar nigdje nisam vidio taj update.
Pa nekom logikom pošto igra još nije vani ni ne treba posebno objašnjenje da je neki update.
Neka netko napiše što točno su popravili s golmanima. Ak još uvijek brane sve živo i neživo, malo mi znači što sad stoje na 3, a ne 6m od gola.
Jedini fail je tvoj jer se lijepiš ko muha na govno na svaki moj post. Šimekov odgovor je isti poput mog, no što vidiš kod jednog kod drugog ne vidiš jer ti je pokretačko gorivo mržnja.
Uživaj u svojem jadu i bijedi.. no brzo će izaći fifa pa možda nađeš drugu zanimaciju..
Jedini fail je tvoj jer se lijepiš ko muha na govno na svaki moj post. Šimekov odgovor je isti poput mog, no što vidiš kod jednog kod drugog ne vidiš jer ti je pokretačko gorivo mržnja.
Uživaj u svojem jadu i bijedi.. no brzo će izaći fifa pa možda nađeš drugu zanimaciju..
Ako se ne varam prozvan sam od tebe nekoliko postova iznad iz čista mira? Mržnja je obostrana, samo moja ne odlazi toliko daleko da ti poželim udare tramvaja. Od silne zbunjenosti ni sarkazam ne prepoznaješ više
Čudno? Pa zar nisu napravljeni svi koraci da se to ne dogodi?
Očito ti nije dosta bahatosti i provociranja..
BOOM.... dreammaker nije prokužio sarkazam. On u svemu vidi bahatost i provociranja. To je tako kod ljudi koji nemaju smisla za šalu. Kakav fail?
svoja osobna prepucavanja preselite u private message
Čudno? Pa zar nisu napravljeni svi koraci da se to ne dogodi?
Očito ti nije dosta bahatosti i provociranja..
BOOM.... dreammaker nije prokužio sarkazam. On u svemu vidi bahatost i provociranja. To je tako kod ljudi koji nemaju smisla za šalu. Kakav fail?
Sarkazmom si išao provocirati. Što je tu krivo u mojoj reakciji? Moja reakcija ti upravo potvrđuje da sam sarkazam i prepoznao u tvojem postu. E moj muvac..
EDIT: @delboy - kad bi prepucavanja bila samo u inboxu, movie nebi imao posta na forumu
Sarkazmom si išao provocirati. Što je tu krivo u mojoj reakciji? Moja reakcija ti upravo potvrđuje da sam sarkazam i prepoznao u tvojem postu. E moj muvac..
Po tvojim postovima da se zaključiti da stvari raspoznaješ selektivno...