FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 781.481
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 15
prošlo je i meni :P
Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: FIFA 15
I kakve su šanse da vam EA makne tu igru iz kolekcije zbog korištenja proxya?Meni dan-dva ništa ne znači,za 27€ sam kupio igru na KINGUIN-u i jedino što ču morat na release day ukucat kod i skinut igru.
14 godina
neaktivan
L3gioNAR00 kaže...
I kakve su šanse da vam EA makne tu igru iz kolekcije zbog korištenja proxya?Meni dan-dva ništa ne znači,za 27€ sam kupio igru na KINGUIN-u i jedino što ču morat na release day ukucat kod i skinut igru.

Meni su prosle godine vratili novce za UT edition, ja sam kasnije uzeo key od normalne verzije i origin mi je racunao da imam UT i dobio sam sve dodatke

kakav price fixing kad igrica izadje

Znaci prije par sati je bilo par stranica domacih dresova sad vise nista, kad igrica izadje bit ce 5k+ 

17 godina
FIFA 15

Ja sam narucio sa meksickog origina na nacin da sam sljedio upute na temi "Origin -pitanja i odgovori". Sve proslo super kupio Ultimate edition za 270kn. Igra se nakon placanja PayPalom uredno pojavila u katalogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CroChef kaže...

Znaci prije par sati je bilo par stranica domacih dresova sad vise nista, kad igrica izadje bit ce 5k+ 

Kad igra izađe otvorit će se puno više packova nego do sada pa će i ponuda biti veća a samim time bi i cijene trebael biti povoljnije. Danas je ponuda takva kakva je i cijenu su odmah znatno skočile...

Kaj je ovo isti lik?

http://gyazo.com/060df56774ff4305ef6669739d42e932

http://gyazo.com/d7f96031502d8fffd4adad0a6a0fe212

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 16:50 (movie).
13 godina
neaktivan
L3gioNAR00 kaže...

27 eura - ajmo reć okruglo 200 kn.. Kako i kad? Sad koliko vidim nekih 40 eura je igra..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Zašto nema još uvijek na PSN-u PS3 verzija?

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
CroChef kaže...

Kad igra izađe otvorit će se puno više packova nego do sada pa će i ponuda biti veća a samim time bi i cijene trebael biti povoljnije. Danas je ponuda takva kakva je i cijenu su odmah znatno skočile...

Kaj je ovo isti lik?

http://gyazo.com/060df56774ff4305ef6669739d42e932

http://gyazo.com/d7f96031502d8fffd4adad0a6a0fe212

Da, vjecita engleska prevara...

Vidi se iz kojeg grada je pa se tako i prije furao :D

Btw. sad bio na marketu i nema ni jednog Bayernovog dresa (PS4) lol 

13 godina
FIFA 15

Xavi samo 15-20k... jedna sezona sa svim pobjedama u diviziji i vec si na pola puta da ga imas. Zanimljiv price tag.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 15

Bale je OP... Sada igra s frajerom 3:3, sva 3 gola mu dao Bale, nemozes ga zaustaviti...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

zanimljiv update

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel to želja ili stvarnost da će sve to biti u patchu-golmani se vraćaju bliže golu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

17 godina
ak75 kaže...

jel to želja ili stvarnost da će sve to biti u patchu-golmani se vraćaju bliže golu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dobro da sam pokrenio tu temu i dobro da netko to čita iz ea sportsa..

Ne znam da li da prodam ovih par igrača kaj sam kupio? Gledam, cijene malo rastu pa malo padaju. Bojim se da dodatno ne padnu kad igra izađe, a opet možda i porastu iako sumnjam u to..Vječita dilema i kako god napravim zahebat ću se..

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 20:35 (movie).
13 godina
CroChef kaže...

zanimljiv update

NIkad nece golmane popravit, to ne rade oni.

17 godina
SimeKZ kaže...

Očekujem hitno javljanje dreammakera kako bi te upozorio da ne budeš bahat i da ne provociraš!

17 godina
neaktivan
FIFA 15

kad je to .. kad kod nas dodje, koji dan i sat, izlazak FIFE 15 u North America?

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Očekujem hitno javljanje dreammakera kako bi te upozorio da ne budeš bahat i da ne provociraš!

Ja sam bio sarkastican na nekolicinu ovdje koje su govorili kako nece nikad popravit golmane...

17 godina
SimeKZ kaže...

Ja sam bio sarkastican na nekolicinu ovdje koje su govorili kako nece nikad popravit golmane...

I ja isto na prodavače coinsa i ea sportsovu najavu kako će se odlučno obračunati s njima..

13 godina
neaktivan

od kuda je izvor za taj patch

11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

wait for it...

SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

... BOOM movie nije prokužio sarkazam {#}

movie kaže...
SimeKZ kaže...

I ja isto na prodavače coinsa i ea sportsovu najavu kako će se odlučno obračunati s njima..

I ne, ovim lošim pokušajem izvlačenja nisi uspio umanjiti fail {#}

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Meni je skinuo oko 3 gige na ps4 i čekam release date. Makar nigdje nisam vidio taj update.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Pa nekom logikom pošto igra još nije vani ni ne treba posebno objašnjenje da je neki update.

Neka netko napiše što točno su popravili s golmanima. Ak još uvijek brane sve živo i neživo, malo mi znači što sad stoje na 3, a ne 6m od gola.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Jedini fail je tvoj jer se lijepiš ko muha na govno na svaki moj post. Šimekov odgovor je isti poput mog, no što vidiš kod jednog kod drugog ne vidiš jer ti je pokretačko gorivo mržnja.

Uživaj u svojem jadu i bijedi.. no brzo će izaći fifa pa možda nađeš drugu zanimaciju..

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Jedini fail je tvoj jer se lijepiš ko muha na govno na svaki moj post. Šimekov odgovor je isti poput mog, no što vidiš kod jednog kod drugog ne vidiš jer ti je pokretačko gorivo mržnja.

Uživaj u svojem jadu i bijedi.. no brzo će izaći fifa pa možda nađeš drugu zanimaciju..

Ako se ne varam prozvan sam od tebe nekoliko postova iznad iz čista mira? Mržnja je obostrana, samo moja ne odlazi toliko daleko da ti poželim udare tramvaja. Od silne zbunjenosti ni sarkazam ne prepoznaješ više {#}

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...
movie kaže...

Čudno? Pa zar nisu napravljeni svi koraci da se to ne dogodi?

Očito ti nije dosta bahatosti i provociranja..

BOOM.... dreammaker nije prokužio sarkazam. On u svemu vidi bahatost i provociranja. To je tako kod ljudi koji nemaju smisla za šalu.  Kakav fail? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 22:10 (movie).
12 godina
FIFA 15

svoja osobna prepucavanja preselite u private message

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...
movie kaže...

Čudno? Pa zar nisu napravljeni svi koraci da se to ne dogodi?

Očito ti nije dosta bahatosti i provociranja..

BOOM.... dreammaker nije prokužio sarkazam. On u svemu vidi bahatost i provociranja. To je tako kod ljudi koji nemaju smisla za šalu.  Kakav fail? {#}

Sarkazmom si išao provocirati. Što je tu krivo u mojoj reakciji? {#} Moja reakcija ti upravo potvrđuje da sam sarkazam i prepoznao u tvojem postu. E moj muvac.. {#}

EDIT: @delboy - kad bi prepucavanja bila samo u inboxu, movie nebi imao posta na forumu {#}

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 22:14 (dreammaker).
17 godina
dreammaker kaže...

Sarkazmom si išao provocirati. Što je tu krivo u mojoj reakciji? {#} Moja reakcija ti upravo potvrđuje da sam sarkazam i prepoznao u tvojem postu. E moj muvac.. {#}

Po tvojim postovima da se zaključiti da stvari raspoznaješ selektivno...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice