FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 762.014
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 15

Kako to na GeForce sloziti ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
SimeKZ kaže...

Kako to na GeForce sloziti ? 

mene isto zanima za nvidiu kako ...

13 godina
neaktivan

tjero sam i ja fifu 14 na high :D,pokrenuo sam ja čak bio i sa 2gb rama haha ali i sa 4 opet trza fps 10 haha

ždrljf
16 godina
FIFA 15

Nisam baš upućen u nvidine toolove, ali mislim da ima možete lockat fps sa msi afterburnerom ili nvidia inspector (??) toolom ili d3d overriderom... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav,skinio sam demo fifa 15 i što se tiče same igre sam zadovoljan,ono što me muči je mikro trzanja kad se lopte kreće i kad igrači trče.Probao sam sve moguće kombinacije u postavkama,od full hd rezolcije,antialaising na 4x i no limits of fps pa do najniže reze,low postavki i isključivanja antialaisinga ali trzanje je i dalje tu.Čitam da još se neki ovdje žale da imaju slične probleme,što se tiče konfe,matična je asusu m4n68t AM3,procesor athlon II 4x 630 am3(938) 2,8 ghz-overclockan na 3050 mhz(koliko sam uspio jer dalje od toga neradi stabilno) ,grafa nvidia geforce gtx 460 cyclone 1 gb ddr 5, ram memorija 10 gb...zanima jel to dovoljno da vrti igru na high i dali je to samo do dema,odnosno do optimizacije igre s obzirom da u postavkama nema ni vsynca a igru možeš stavit samo na low ili high...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Nisam baš upućen u nvidine toolove, ali mislim da ima možete lockat fps sa msi afterburnerom ili nvidia inspector (??) toolom ili d3d overriderom... 

probao sam d3d override ok mi se cini, ali nisam full testirao bas cu sada opet ic testirat da vidim hoce li raditi bolje :)

17 godina
izvone kaže...

Ove godine PHY-stamina i to dolazi do izražaja. Npr igram s aubameyangom (mali je strijela odma mi ide u momčad ,al zato nezna gol pogodit) i izgura me svatko. A kad stavim imobilea,ili kad igram s liverpoolomvim Lambertom si ko stijena i ne izguraju te tako lako.

Toure je zvijer

13 godina
neaktivan

Rivatuner i D3DOverrider rade, al 2.21 i 2.22, zadnja verzija koja je 2.24 koliko mi se cini nevoli se sa win 7 x64. Ja sam to koristio zadnje 4 god sa FIFAMA jer za svaku mi je to trebalo, a evo sad za FIFU 15 po prvi put mi netreba i radi bez greske tako da ocekujem da ce mi i u punoj verziji napokon radit kao sta radi u ovom demu. Citao sam po netu da je to do graficka, da recimo HD5000 serija najvise zeza, kao i 4000, i do nekih drugih serija od NVIDIE...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Rivatuner i D3DOverrider rade, al 2.21 i 2.22, zadnja verzija koja je 2.24 koliko mi se cini nevoli se sa win 7 x64. Ja sam to koristio zadnje 4 god sa FIFAMA jer za svaku mi je to trebalo, a evo sad za FIFU 15 po prvi put mi netreba i radi bez greske tako da ocekujem da ce mi i u punoj verziji napokon radit kao sta radi u ovom demu. Citao sam po netu da je to do graficka, da recimo HD5000 serija najvise zeza, kao i 4000, i do nekih drugih serija od NVIDIE...

onda vjerojatno i moja gtx 560 zajebava, ocekujem updejt od nvidie

13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
TheDarkSide kaže...

onda vjerojatno i moja gtx 560 zajebava, ocekujem updejt od nvidie

Nece ti pomoc bas updejt, posto pazi 4 godine jedno te isto je bilo...a driveri novi su izlazili i izlazili cak je EA radio neki workaround i ATI je pokusavao isto sanirat problem, al izgleda problem je kartice i fifinog enginea bio. Ovaj novi engine izgleda bar meni je pomogao. Al vidim nekima koji ocito prije nisu imali problema sad odmogao. Jednima se rijesi problem, drugima se pojavi...

11 godina
neaktivan

aa jbt pa imam instaliran windows media player, dosao mi je na windowsu (win 7), jedino da ga obrisem pa ponovo skinem ili sta ?

EmirSehic
15 godina
Emaa kaže...

aa jbt pa imam instaliran windows media player, dosao mi je na windowsu (win 7), jedino da ga obrisem pa ponovo skinem ili sta ?

{#} makes perfect sense

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 16:08 (The Unforgiven).
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo jedan stvar koja me veseli

Druga utakmica i sa Hartom izadem sa trokutom i on kao divljak pokupi Poolovca, u 14 ne bi ni karton dobio ovdje odmah crveni, to mi se nije 2 puta dogodilo u igranju fife da golman dobije crveni, nadam se da nece pretjerati sa ovim, ali za sada mi se cini da su rijesili taj problem sa kartonima znalo mi se puno puta dogadai da mi igrac ide sam na gol, start sa leda samo zuti karton, dok neki faulovi na centru koji su za zuti (ako i za to) nili us okarakterizirani za crveni.

Ja vidim poboljsanja (igram na pc-u), samo kad bi usporili igru, barem kao na 14.

P.S. Da li je heading vama OP? U zadnjem demu to odmah primjetio sada mi ne djeljue tako.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 16:27 (kresix).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
picija21 kaže...
trolljegeren kaže...

Pozdrav ekipa..

Probao sam demo i muci me par sitnica:

-igru vrtim sve na max,stavio sam da je zakljucana na 60fps-a..znaci sve radi glatko..ali prilikom kornera kada okrece se kamere ili prilikom ispucavanja golmana i slobodnih kamera se ne cini tako ''fluidna''..ne znam kako bi objasnio

-igra ne steka,ali ono dole na ekranu gdje vam pisu igraci koji igraju kada se krene..prvo izlista vasih 11 pa od protivnickog kluba..kao da nekako zastajkuje kada ide..(mozda zvuci smijesno) ali ne znam kako bi bolje opisao

A kod mene se eto to ne dešava...

Mozda ne,al vidim ovdje se i drugima to desava,tako da nije do pc-a

14 godina
FIFA 15

Jel ima neko riješenje za microstuttering? Evo mjerim sad frapsom fps lockan na 60 i u igri nepada ispod 58 ,cutscene znaju biti circa 25 al to kolko vidim je dosta ljudi i nesmeta al ovo trzanje igraca dok vodi i prima loptu mi ubija igru.

EDIT:Ništa, vidim da je neko već napisao šta treba par stranica iza :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 16:44 (Borna41).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
trolljegeren kaže...

Pozdrav ekipa..

Probao sam demo i muci me par sitnica:

-igru vrtim sve na max,stavio sam da je zakljucana na 60fps-a..znaci sve radi glatko..ali prilikom kornera kada okrece se kamere ili prilikom ispucavanja golmana i slobodnih kamera se ne cini tako ''fluidna''..ne znam kako bi objasnio

-igra ne steka,ali ono dole na ekranu gdje vam pisu igraci koji igraju kada se krene..prvo izlista vasih 11 pa od protivnickog kluba..kao da nekako zastajkuje kada ide..(mozda zvuci smijesno) ali ne znam kako bi bolje opisao

Izgleda da su cut scene u demu lockane na 30 FPS-a. Kažu neki da pomogne ako uključiš no limit FPS u settingsima, a onda u softwareu od grafičke uključiš vsync na 60.

Taj bar koji prikazuje igrače je valjda isto tako u 30 FPS-a. Može se isljučiti u optionsima. Fora mi je to, ali mislim da ću ga isključivati jer mi smeta što prekrije radar u tih prvih par minuta tekme.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
FIFA 15

Meni igra radi bez ikakvog trzanja u bilo kakvoj situaciji. Očito ima problema s određenim kombinacijama hardvera. No meni je interesantnije da mi se od sva tri demoa najviše sviđa onaj na PS3. Evo upravo sad njega igram i sve pet...

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel jos ko igra na ps3, ja sam svoje misljenje napisao, volio bih da vidim ostala, ima li vam razlike, dojmovi itd.. :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

nova fifa je mrak

jedino je meni malo prebrza

i to cudno kad lockam na 60fps onda je brza a kad lock fps disabled onda je brza istoali ne toliko

sve mi je na high i fxaa,sve bas sve

ali ima neki tearing mi dok igrami zivcira me to

uveli su i dijagramonekrivulje kod ocjena igraca kou pesu

pes oce bit fifa a fifa pes cin mi se

ja mislimove god da ce i pes biti po gameplayu isto super (naspram pes 2014 mislim)

malo sporiji od fife, al men ine smeta to

ali ce fifa ga pojesti opet sa licencama modovima +new IGNITE engine

(divota kad kisa pada igrac kad ima loptu bas vidis vodu,jos kad uklizes,cavani kosica vijori,teren nakon1st halfvecseskuzi da je izgazen itd...)

i opcenito ljudi iz fife stvarnonesto RADE!!!!

a ne k*nji iz konamija

~^iGoR~
Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
FIFA 15

na kraju ce najveci minus ove fife bit opjevani golmani.

bliži kut uopće ne brane.niti najmanje.zabio tuce takvih golova.zatim koji golman na loptu ide nogama u pm.ja mu otpucam a on uklizuje na loptu.{#} zabio dva takva i primio jedan.naravno da na taj način ne mogu ništa obranit.

statiskitka ne radi kako treba.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

imam DELL i7 laptop. 8gb ram i AMD RADEON HD 8800M graficku. medjutim ovaj demo me jebe....
kakve god da postavke stavim, ide sve normalno al u jednom trenutku zastopa na sec i onda krene lagano stopanje....

npr sve animacije (golmanovo ispucavanje, prikazivanje tribina, zamjena igraca i slicno...) su mi usporene....
a kad pogledam link na youtubeu sve je perfektno i leti :(

zbog cega? zar je tako los laptop? mislio sam da sam miran bar sto se tice iduce 2-3 fife a nisam ni prvu docekao vec mi ne moze :(

0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

na kraju ce najveci minus ove fife bit opjevani golmani.

bliži kut uopće ne brane.niti najmanje.zabio tuce takvih golova.zatim koji golman na loptu ide nogama u pm.ja mu otpucam a on uklizuje na loptu.{#} zabio dva takva i primio jedan.naravno da na taj način ne mogu ništa obranit.

statiskitka ne radi kako treba.

Najviše popisdim kad mi bliži kut ide braniti nogom? Halo? Naravno, uvijek je prekratak za pola koraka i gol.. kaj bumo sad svi ko sumanuti jurišali na prvu stativu i zabijali dok ne uđe..

15 godina
neaktivan
Gstone kaže...

imam DELL i7 laptop. 8gb ram i AMD RADEON HD 8800M graficku. medjutim ovaj demo me jebe....
kakve god da postavke stavim, ide sve normalno al u jednom trenutku zastopa na sec i onda krene lagano stopanje....

npr sve animacije (golmanovo ispucavanje, prikazivanje tribina, zamjena igraca i slicno...) su mi usporene....

zbog cega? zar je tako los laptop? mislio sam da sam miran bar sto se tice iduce 2-3 fife a nisam ni prvu docekao vec mi ne moze :(

isto ti je i kod mene, samo sto mi se ne zamrzne, nego imas osjecaj kao da je pao fps, a fps je super.

16 godina
Gstone kaže...

zasto ti to uopce smeta ako ti sama igra ide kako treba??

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
Gstone kaže...

Nije stvar u laptopu koliko u činjenici da se ati i ea sports ne ljube. Neki modeli tu ljubav osjete žešće neki ne...

13 godina
neaktivan

pojedine serije graficka od ATI-a i NVIDIE se nevoli sa fifinim engineom, jbga to je tako...izdavalois u drivere workaroundove ali nekima je pomoglo nekima ne,...

11 godina
neaktivan
FIFA 15

hahaha kakav sam sada gol dao, vraca Luiz golmanu loptu po zemlji ovaj ide na nju i samo mu prolazi kroz njega.. {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

@movie 

Hvala za kameru, perfektna je. 

Obavezno treba otkljucati framelimit u igri a sa drugim aplikacijama uključiti vsync. 

Igra onda ide glatko i u 60fps i za vrijeme cut scena i replaya. 

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Gstone kaže...

Provjeravaj temperaturu laptopa tokom igre, skini si programe. 99% da je to, jer ako na početku ide dobro sve, a kasnije krene trzati u usporavati, mislim da nema šta drugo biti, imao sam takvih slučajeva koliko hoćeš.

15 godina
neaktivan
FIFA 15

probao i ja i sad se kajem što sam pljuvao prije nego što sam probao...

Meni je super sjela Fifa 15, jbt ko tv prijenos :)

Moj PC  
4 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice