FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 763.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 15

Meni je najgore sta nemam lag od FPSa nego igra ima taj ko neki micro stuttering koji ce biti rjesen, ja se nadam .

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
SimeKZ kaže...

Meni je najgore sta nemam lag od FPSa nego igra ima taj ko neki micro stuttering koji ce biti rjesen, ja se nadam .

To se meni desavalo do evo FIFE 15, prijasnje 3 fife sam igrao sa rivatunerom i D3DOverriderom da bi maknuo taj micro shuttering...ustvari bilo je nesto do Triple Buferinga i VSYNCA...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
13 godina
neaktivan
FIFA 15

najbolja pjesma

2 5 hvala 1
13 godina
neaktivan

Evo posto sam zelio igrat istu duzinu utakmica kao u svim ostalim fifama napravio sam file koji vam stavlja utakmicu na 6 minuta poluvrijeme. znaci sitan file u .ini formatu koji daje naredbu confu i overidea "default" postavke poluvremena.

Isto tako pokusao sam maknut onu uvodnu utakmicu, al mi se desava da kad doam variablu da preskoci utakmicu i "baci" me u arenu on me baci u isti onaj teren na kojem radite skill gameove prije utakmica, ali desi se greska i ako krenete igrat utakmicu zamjenit ce vam anfield sa tim istim stadionom koji se koristi za skill gameove, pa dok ne viidm u cemu je problem da nezeli ocitat "Poziv" komande istu komandu sam maknuo.

Mozete povecat minutazu poluvremena tako da idete na file EDIT i izmjenite, ili prebacite u .txt format otvorite sa notepadom i tmao izmjenite broj, ali posto je igra namjestena na default 4 minute iz nekog razloga ako stavite preko 6 minuta, on ce vam promjenit i vi ce te igrat poluvrijeme koliko ste stavili minuta, ali stamina igraca ce padat kao da igrate na 6, tako da ako primjer stavite poluvrijeme 10 min igraci ce vam bit mrtvi vec negdje nakon 13-14 minuta sveukupno igre zato jer igra ce staminu kablibrirat kao da se igra 6 min poluvrijeme.

Preuzmite file

Kopirajte u FIFA 15 Demo folder - u slici dole vam je prikazano di treba tocno bit da nebite radili greske i ubacivali file u Core, data ili neki od tih foldera, znaci vrlo jednostavno i brzo.

Pokrenite igru i to je to.

Skenirano AV-om da ne mislite da tko zna sta uplodam tako da bezbrizno mozete skinut prebacit i eto 6 min po poluvremenu :)

[code]http://speedy.sh/FydX2/CL.ini[/code]

http://speedy.sh/FydX2/CL.ini

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav ekipa..

Probao sam demo i muci me par sitnica:

-igru vrtim sve na max,stavio sam da je zakljucana na 60fps-a..znaci sve radi glatko..ali prilikom kornera kada okrece se kamere ili prilikom ispucavanja golmana i slobodnih kamera se ne cini tako ''fluidna''..ne znam kako bi objasnio

-igra ne steka,ali ono dole na ekranu gdje vam pisu igraci koji igraju kada se krene..prvo izlista vasih 11 pa od protivnickog kluba..kao da nekako zastajkuje kada ide..(mozda zvuci smijesno) ali ne znam kako bi bolje opisao

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Pozdrav ekipa..

-igru vrtim sve na max,stavio sam da je zakljucana na 60fps-a..znaci sve radi glatko..ali prilikom kornera kada okrece se kamere ili prilikom ispucavanja golmana i slobodnih kamera se ne cini tako ''fluidna''..ne znam kako bi objasnio

-igra ne steka,ali ono dole na ekranu gdje vam pisu igraci koji igraju kada se krene..prvo izlista vasih 11 pa od protivnickog kluba..kao da nekako zastajkuje kada ide..(mozda zvuci smijesno) ali ne znam kako bi bolje opisao

Nisi jedini i meni se to desava..to je do igr ei njenog enginea, mozs probat sa nekim programom forsirat igru da locka FPS na 60. Ili sa RadeonPro ukljucit VSYNC a u opcijama igre stavit na no frame limit. Meni doduse i nije bas pomoglo pa sam ostavio tako kako je...bitno da mi samu igru vrti na 60 FPS-a a za prekide i isjecke nema veze...nek idu na 30-32

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
trolljegeren kaže...

Pozdrav ekipa..

Nisi jedini i meni se to desava..to je do igr ei njenog enginea, mozs probat sa nekim programom forsirat igru da locka FPS na 60. Ili sa RadeonPro ukljucit VSYNC a u opcijama igre stavit na no frame limit. Meni doduse i nije bas pomoglo pa sam ostavio tako kako je...bitno da mi samu igru vrti na 60 FPS-a a za prekide i isjecke nema veze...nek idu na 30-32

Hvala puno na odgovoru..sad mi je lakse kad znam da nije do kompa.

Poslao sam ti pm pa ako mozes odgovoriti bio bi zahvalan!

Jel i tebi isto onako trzucka ono dole kada pisu imena igraca?kada pocne utakmica na sredini kada izlistava

13 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...
TheDarkSide kaže...
trolljegeren kaže...

Pozdrav ekipa..

Hvala puno na odgovoru..sad mi je lakse kad znam da nije do kompa.

Poslao sam ti pm pa ako mozes odgovoriti bio bi zahvalan!

Jel i tebi isto onako trzucka ono dole kada pisu imena igraca?kada pocne utakmica na sredini kada izlistava

Trza mi ta lista, al iskreno nisam ni isao za time haha...to ionako traje 10 sec dok ovaj iscita koje postavke igraju :D

16 godina
FIFA 15

Fifa 15 DEMO EXTENDER 

* Change the time (!) 
* Change Stadium 
* Play in Practice Arena 
* Choose a player to Practice Arena 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 1 hvala 2
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Fifa 15 DEMO EXTENDER 

* Change the time (!) 
* Change Stadium 
* Play in Practice Arena 

E jbga, nisam si dao truda da idem googlat prije nego sam se odlucio napravit time extender :D ustedio bi si vrijeme :D al nea veze :D

16 godina
TheDarkSide kaže...
dreammaker kaže...

Fifa 15 DEMO EXTENDER 

* Change the time (!) 
* Change Stadium 
* Play in Practice Arena 

E jbga, nisam si dao truda da idem googlat prije nego sam se odlucio napravit time extender :D ustedio bi si vrijeme :D al nea veze :D

Ja si svake godine složim .ini fajl jer ne budem dovoljno strpljiv za čekati extender. Ove godine sam izdržao očito tih par sati :D

NAPOMENA SVIMA KOJI SKINU EXTENDER: ako odaberete arenu, nećete moći igrati klasične utakmice.

šumski put je bio ravan.
16 godina
Re: Fifa 15

Trebam pomoć - savjet , jučer sam navečer malo igrao i odmah u prvoj tekmi mi se desio blue screen i restarto se komp. 

Prekjučer sam isto tako igrao i tog problema nije bilo, ali u nekom segmentu igre freezalo se jednom na 3 sek unutar igre i nakon toga sve normalno.

Sad ne znam što je, što raditi.. 

Probat ću danas update-ati drivere i poigrati se sa game settings, ako imate koji drugi savjet bio bih zahvalan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 9:26 (matekws).
15 godina
FIFA 15

Dok te recimo protivnik prati i nagurava te, kak si gurnut loptu naprijed?

https://youtu.be/rvmgW-G9aEE?t=8m 

Na 8:00

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 10:14 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

nakon prespavane noći i puno partija na ps4 mogu reći da je fifa sve bolja i bolja tj. da ulazi u glavu i da ima smisla.pucanje nije jednostavno kao u prijašnjim verzijama i moraš se potrudit da daš gol što je i cilj,a ne kad otpucaš da odma ide u okvir gola.mogu reći da je to realno,a ne arkadno.što se tiče golmana naravno da ima kiksa koje će popravit do izlaska igrice,al nekad i ti golmani super reagiraraju.jedino što mi je ove godine malo obrana drukčija ili se to meni čini,al sve u svemu fifa je naručena i kreče još jedna nova sezona živciranja ;)

ako netko kojim slučajem hoče igrat protiv mene neka me slobodno doda za ps4,nick name mi je TreborOsijek

4 0 hvala 0
15 godina

Posto kupujem novo racunalo, a jedina igra koja ce se duze vremena igrat bit ce FIFA 15, vazno mi je da radi sve maxed out, lockano na 60 FPSa i na FHD rezoluciji.

Slusam sada najeftinije komponente (GPU, RAM, CPU) koje bi to gurale tako kako sam zamislio.

11 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

sa desnon gljivicon dva puta stisneš smjer u kojem želiš ić, bar je meni tako

12 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Pozdrav ekipa..

A kod mene se eto to ne dešava...

11 godina
neaktivan
FIFA 15

provajte ovo : Disable origin ingame.
                       right click fifa 15 in origin -properties - disable origin ingame

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
picija21 kaže...
trolljegeren kaže...

Pozdrav ekipa..

A kod mene se eto to ne dešava...

Ili nemas X360 joystick ili program koji tvoj joystick prepoznava kao takav... drugi problem ne postoji.

15 godina
VinceNeil kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Nekad uspije, nekad napravi neki drugi random potez.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ljudi, jel i vama kamera čudna? 

Predaleko su mi igraci uz vanjisku aut liniju, pre mali. 

Izugbim loptu iz vida kod naguravanja, ili sam ja ćorav :) 

Pokusao sam neke custom uglove za kameru al nikako da ubodem. 

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

pozdrav, imam ovakav komp: Intel P6100 2x2.0 GHz, 2 GB RAM, grafička Radeon HD5470 512 MB. imam 32-bitne windowse tako da nisam ni u mogućnosti isprobati demo, pa me zanima da li netko ima približno ovakav komp i da mu je demo normalno igriv? znam da je dosta ispod preporučenih zahtjeva, ali bilo mi je i za igre tipa mass effect 3 ili skyrim pa sam opet normalno igrao.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Sve sumnjam da si normalno igrao... Nema teoretske da na toj konfi si terao skyrim a da nije bio u 800x600 i ultra low... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imperator01 kaže...

Ljudi, jel i vama kamera čudna? 

Predaleko su mi igraci uz vanjisku aut liniju, pre mali. 

Izugbim loptu iz vida kod naguravanja, ili sam ja ćorav :) 

Pokusao sam neke custom uglove za kameru al nikako da ubodem. 

e probaj co-op kameru meni je zasad najbolja,volim kad vidim kome cu dodat u napadu,inace igra sam u svim fifama s tele kamerom ve na najdalje ali toga sad nema,a vjerovatno zbog publike 

11 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
VinceNeil kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Nekad uspije, nekad napravi neki drugi random potez.

onda provaj jedan put stisnit... uglavnom kad trčiš sa balunon onda dugi for daješ tako da dva  puta stisneš desnu gljivicu

14 godina
FIFA 15

Webapp dolazi sljedecu srijedu, 17.9.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sve sumnjam da si normalno igrao... Nema teoretske da na toj konfi si terao skyrim a da nije bio u 800x600 i ultra low... 

kad kažem da sam normalno igrao mislim na broj frameova koji je bio u redu, naravno da nisam igrao s ovime na high... bilo je 1366x768 i većina stvari na low, tu i tamo nešto na medium.

15 godina
robios kaže...

nakon prespavane noći i puno partija na ps4 mogu reći da je fifa sve bolja i bolja tj. da ulazi u glavu i da ima smisla.pucanje nije jednostavno kao u prijašnjim verzijama i moraš se potrudit da daš gol što je i cilj,a ne kad otpucaš da odma ide u okvir gola.mogu reći da je to realno,a ne arkadno.što se tiče golmana naravno da ima kiksa koje će popravit do izlaska igrice,al nekad i ti golmani super reagiraraju.jedino što mi je ove godine malo obrana drukčija ili se to meni čini,al sve u svemu fifa je naručena i kreče još jedna nova sezona živciranja ;)

ako netko kojim slučajem hoče igrat protiv mene neka me slobodno doda za ps4,nick name mi je TreborOsijek

Bome jucer sam bacio jedno 5-6 tekmi s bratom na ps4 i ono kao sto si i rekao ima smisla.. cak mi se i u jednu ruku sad svidja taj novi defending.. ipak trebas znat da bi bio dobar.. Al ovako sad najveci minus na demu mi je kad golmani nevjerojatno dobro obrane nije gust pucat kad ovaj obrani bez po muke i onda sljedeci udarac udje bez beda.. i drugi minus u jednu ruku udarci.. da naviko sam se i zabio par komada sa preko 25m ali nekako mi ti udarci nemaju gust.. svi nekako slicno pucaju i ono fulas ili zabis nije neki filing.. bar meni.. al ja mislim da je to najvise do te kamere... koda nije fixna na loptu pri udarcu nego onako varira...  Sa ps4 stajalista mogu rec da je ovo jako slicno 14ci sa par razlicitih stvari.. neke pozitivne a neke i ne.., a sa pc stajalista da nisam igrao vec next gen.. mogu rec da je veliki napredak i da to sve sad izgleda kako bi trebalo i bit.. Mi sa ps4-a smo mozda malo razocarani ali na PC mjestu bi bio jako zadovoljan :)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
15 godina
KiCo77 kaže...

Webapp dolazi sljedecu srijedu, 17.9.

Kad to dolazi za nas koji imamo fifu 14.. isto ili ipak ranije?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
16 godina
FIFA 15

sa graficke strane jel to to ili ce jos biti bolje u full verziji?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice