Nekad stvarno ne znam da li si ozbiljan ili ne. Da ih zaboli onda uopće ne bi bili na gamescomu, a još je veća glupost da ih zaboli što radi praktički jedina konkurencija koja im može oduzeti igrače. Koliko puta ti uopće pročitaš svoje postove prije nego lupiš pošalji?
Ne vadi iz konteksta riječi jer rečenica nije tako izgledala. Rekao sam da ih zaboli kita općenito za sve nas a ne za samo za ovo kaj si ti izrezao. Imam pravo na svoje mišljenje kao i ti na svoje. Kad sagledam širu sliku, ja to tako vidim. Da se previše zamaraju gamescomom ne bi došli na njega s igrom u ovakvom stupnju razvoja jer ono kaj su pokazali s next gen golmanima je smiješno. Drugo, ne možeš trenutno u istu rečenicu staviti konami i ea sports glede nogometne igre.
Kao što nije derbi dinamo - istra tako trenutno niti konami nije konkurencija ea sportsu... Treće, koliko je ea sportsu stalo da svega što ih okružuje dovoljno govori činjenica koliko su truda uložili da bi svi mi igru igrali sa što manje problema. Web app je neupotrebljiv mjesecima, čiteri caruju godinama, jedni te isti problemi se valjaju od izdanja do izdanja..
Sve u svemu ea zaslužuje titulu najgore kompanije na sjevernoameričkom kontinentu koju osvajaju godinama bez ikakvog problema..
Ako im nije stalo do vlastitih korisnika koji im ostavljaju novce, zašto bih povjerovao da im je stalo do još jednog sajma u nizu kojeg službeno posjećuju iz godine u godinu? Rutina i ništa više...
To što se negdje pojaviš ne znači da ti je i stalo... Koliko si se puta negdje pojavio čisto da zadovoljiš formu a najrađe ne bi otišao? Ja bezbroj puta. I poslovno i osobno...