FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 743.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
Hexfire kaže...

Nekad stvarno ne znam da li si ozbiljan ili ne. Da ih zaboli onda uopće ne bi bili na gamescomu, a još je veća glupost da ih zaboli što radi praktički jedina konkurencija koja im može oduzeti igrače. Koliko puta ti uopće pročitaš svoje postove prije nego lupiš pošalji?

Ne vadi iz konteksta riječi jer rečenica nije tako izgledala. Rekao sam da ih zaboli kita općenito za sve nas a ne za samo za ovo kaj si ti izrezao. Imam pravo na svoje mišljenje kao i ti na svoje. Kad sagledam širu sliku, ja to tako vidim. Da se previše zamaraju gamescomom ne bi došli na njega s igrom u ovakvom stupnju razvoja jer ono kaj su pokazali s next gen golmanima je smiješno. Drugo, ne možeš trenutno u istu rečenicu staviti konami i ea sports glede nogometne igre.

Kao što nije derbi dinamo - istra tako trenutno niti konami nije konkurencija ea sportsu... Treće, koliko je ea sportsu stalo da svega što ih okružuje dovoljno govori činjenica koliko su truda uložili da bi svi mi igru igrali sa što manje problema. Web app je neupotrebljiv mjesecima, čiteri caruju godinama, jedni te isti problemi se valjaju od izdanja do izdanja..

Sve u svemu ea zaslužuje titulu najgore kompanije na sjevernoameričkom kontinentu koju osvajaju godinama bez ikakvog problema..

Ako im nije stalo do vlastitih korisnika koji im ostavljaju novce, zašto bih povjerovao da im je stalo do još jednog sajma u nizu kojeg službeno posjećuju iz godine u godinu? Rutina i ništa više...

To što se negdje pojaviš ne znači da ti je i stalo... Koliko si se puta negdje pojavio čisto da zadovoljiš formu a najrađe ne bi otišao? Ja bezbroj puta. I poslovno i osobno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 11:26 (movie).
14 godina
FIFA 15

Ocjena na metacriticu, GOTY nagrade i best of gamescom/E3/još neki važniji sajam su ono što u najvećem broju zainteresira ljude da uopće provjere zašto je neka igra najbolja, a da ju na kraju i kupe. Stoga nema više smisla s tobom raspravljati (ko i više manje o svakoj temi) jer si ti zaostao u nekim prošlim vremenima. Boli ovo EA i to debelo jer je Konami bio na konopcima, ali izgleda da se polaku vraćaju. I reći da EA uopće ne interesira Konami, a EA je u ovoj situaciji u velikoj mjeri baš radi Konamija kojeg nije bilo briga što radi EA, samo pokazuje da nemaš nikakvog pojma o poslovanju jedne tvrtke. Drži se ti poslovnih ručkova...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 12:17 (Hexfire).
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
matić_žu kaže...

kreiranje kopački, kreiranje stadiona, kreiranje dresova i logoa za UT, , novi način za pravljenje faca i frizura...

Pa za tebe je onda ko rođena igra barbie fashion designer.

Do prije 2 dana si jeo govna s onim postom da svako ima pravo na svoje mišljenje i želje. Ima nas koji uživamo igrati Be a Pro i zbog većeg ugođaja da napravimo izgled igrača koji će ličiti na nas.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
17 godina
matić_žu kaže...

Do prije 2 dana si jeo govna s onim postom da svako ima pravo na svoje mišljenje i želje. Ima nas koji uživamo igrati Be a Pro i zbog većeg ugođaja da napravimo izgled igrača koji će ličiti na nas.

Vidim da ne kužiš zafrkanciju...

17 godina
Hexfire kaže...

Ocjena na metacriticu, GOTY nagrade i best of gamescom/E3/još neki važniji sajam su ono što u najvećem broju zainteresira ljude da uopće provjere zašto je neka igra najbolja, a da ju na kraju i kupe. Stoga nema više smisla s tobom raspravljati (ko i više manje o svakoj temi) jer si ti zaostao u nekim prošlim vremenima. Boli ovo EA i to debelo jer je Konami bio na konopcima, ali izgleda da se polaku vraćaju. I reći da EA uopće ne interesira Konami, a EA je u ovoj situaciji u velikoj mjeri baš radi Konamija kojeg nije bilo briga što radi EA, samo pokazuje da nemaš nikakvog pojma o poslovanju jedne tvrtke. Drži se ti poslovnih ručkova...

Opet se držiš ko pijan plota jedne riječi koja ti paše i mlatiš ko maks po diviziji. Ja sam rekao općenito. Kao što ti misliš da to nije tako, tako ja mislim da je to tako. No to nije razlog da odmah vrijeđaš jer ispada da gubiš kontrolu nad misli a onda jedino efikasno sredstvo je uvreda.

Svatko imalo pismen zna kako bi trebala funkcionirati i ponašati se jedna kompanija na tržištu. To nije sveto pisamo. No ea nas iz povijesti uči da se nisu stalno ponašali u skladu s time na tržištu. Da jesu ne bi dotakli zvijezde pa dno.

Ne bi im se jedna od najznačajnijih franšiza za američko tržište ugasila ( NBA ). Očito su podcijenili i tržište i konkurenciju kad im je uletjela firma i oduzela jedan od najpopularnijih američkih sportova. Tako se ne ponaša odgovrna kompanija koja želi dominirati tržištem.. Očito su se uspavali i očito nisu konkurenciju doživjeli. Ne vidim zašto bi glede nogometa bilo drukčije. No opet kažem, to je samo moje mišljenje s kojim se ne moraš složiti ali ne moraš niti vrijeđati...

Mislim da si mi prije par dana rekao na jednoj drugoj temi da ne moram odgovarati na svaki post koji mi se ne sviđa. Nije mi jasno zašto se i sam ne držiš takvog savjeta? Ne možeš čitati moje postove, preskoči ih. Ne možeš me vidjeti, stavi me u ignor listu i sve pet.. bar je to jednostavno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 13:30 (movie).
14 godina
movie kaže...
matić_žu kaže...

Vidim da ne kužiš zafrkanciju...

movie kaže...

Ja sam rekao općenito. Kao što ti misliš da to nije tako, tako ja mislim da je to tako. No to nije razlog da odmah vrijeđaš jer ispada da gubiš kontrolu nad misli a onda jedino efikasno sredstvo je uvreda.

Svatko imalo pismen zna kako bi trebala funkcionirati i ponašati se jedna kompanija na tržištu. To nije sveto pisamo. No ea nas iz povijesti uči da se nisu stalno ponašali u skladu s time na tržištu. Da jesu ne bi dotakli zvijezde pa dno.

Ne bi im se jedna od najznačajnijih franšiza za američko tržište ugasila ( NBA ). Očito su podcijenili i tržište i konkurenciju kad im je uletjela firma i oduzela jedan od najpopularnijih američkih sportova. Tako se ne ponaša odgovrna kompanija koja želi dominirati tržištem.. Očito su se uspavali i očito nisu konkurenciju doživjeli. Ne vidim zašto bi glede nogometa bilo drukčije. No opet kažem, to je samo moje mišljenje s kojim se ne moraš složiti ali ne moraš niti vrijeđati...

Što ti znači to općenito? Pa vi smo vidjeli što si napisao, čemu se sad praviš glup? Znači već jednom im se dogodilo da im se ugasi serijal jer su se opustili i onda je tvoje mišljenje da se sad mogu sa fifom opustiti... Isuse bože... Imaš ti pravo na svoje mišljenje, ali ako je takvo koje vrijeđa inteligenciju svakog u ovoj temi onda ga ostavi za sebe.

Aha da, i ovo moje je zafrkancija. Vidim da tebi prolazi ta taktika. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Aha da, i ovo moje je zafrkancija. Vidim da tebi prolazi ta taktika. 

Uspoređuješ barbiku i svoje zaključke tipa "nemaš pojma o ovome", "zaostao si" i "drš se ti ovoga", "pišeš glupost", "jel ti čitaš ili samo lupaš" i da dalje ne nabrajam..  Kaj je atomska fizika da ne možeš shvatiti da je barbika zahebancija?

Gdje sam ja majstore rekao da se ea sports sada može opustiti s fifom? Zašto opet izmišljaš? Ja sam samo rekao da je njihov odnos na tržištu takav da ja mislim da se oni previše ne živciraju oko onoga što se događa oko njih. Tu mislim na konkurenciju i nas potrošaće.. vrijeme će pokazati jesam li u pravu ili nisam.. po čemu to vrijeđa tvoju inteligenciju? Pa pola godine ne radi web app? Je li se tako ponaša, odgovorna firma na tržištu? Pa čiteri caruju na njihovo igri! Je li to može konstantno ignorirati ozbiljna i odgovorna tvrtka? Ujutro se jedan član probudi i vidi da mu je nestao cijeli klub s desetak tots igrača, milijunima coinsa. Kontaktira službu za korisnike i steraju ga u k..ac. Je li se tako ponaša odgovorna tvrtka koja želi zadržati kupce a konkurenciju ostaviti na pristojnoj udaljenosti? Sve što rade kosi se sa zdravim razumom i onim što bi trebala predstavljati odgovorna tvrtka na zahtjevnom tržištu.

14 godina
FIFA 15

Care, nemoj sad izvrtati raspravu. Vrtimo se oko toga treba li se EA brinuti o tome što radi Konami. Čekam da pojasniš zašto ne treba. Samo zato jer si sad napisao par stvari s kojima se svi slažu, a nemaju veze s ovom našom raspravom ne doprinosi ničemu. Ili se drži teme ili ako nemaš nešto relevantno za reči nemoj uopće odgovarati pa da znam da smo gotovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Care, nemoj sad izvrtati raspravu. Vrtimo se oko toga treba li se EA brinuti o tome što radi Konami. Čekam da pojasniš zašto ne treba. Samo zato jer si sad napisao par stvari s kojima se svi slažu, a nemaju veze s ovom našom raspravom ne doprinosi ničemu. Ili se drži teme ili ako nemaš nešto relevantno za reči nemoj uopće odgovarati pa da znam da smo gotovi.

Raspravu ne izvrćem ja nego ti. Molio bih te da me citiraš gdje ja navodim ili tvrdim da se ea ne treba brinuti što radi konami? Logika ti nalaže da osmatraš što i kako radi konkurencija. Ja sam samo rekao da se ebe ea sportsu za sve nas jer se tako ponašaju na tržištu i jer ja to tako vidim. Gdje je problem?  Mislim da ti je bar toliko jasno da smo gotovi onog trena kad prestaneš odgovarati na moje postove..

Znači sve je krenulo od ovog mog posta:

"Ako ćemo biti precizni, najbolje sportske igre gamescoma, a to je razlika. U navedenom postu nisam se bavio pesom niti sam bio sarkastičan prema pesu i nagradi već prema čelnicima ea sportsa koje zaboli kita za tebe, mene, gamescom i pes. Ljudi imaju viziju kako prazniti novčanike igrača i to rade jako dobro. Osluškuju što masa hoće i to masi daju... rezultati im govore da su na pravom putu.To kaj smo mi svakim danom sve nezadovoljniji još ih ne trza dok im štimaju brojevi prodaje.. pesu želim sve najbolje jer samo s jakim pesom dobit ćemo još jaču fifu"...

Gdje si ti tu isčitao da ja kažem da se ea sports ne mora brinuti što radi konami?  Zalijepio si se na ovaj post i već dvije strane me teroriziraš i stavljaš u usta nešto što nisam nigdje rekao. Manipuliraš riječima i vodu tjeraš na svoj mlin. Odjednom od mene tražiš da pojasnim zašto se ea ne treba brinuti što radi konami? Ne znam zašto to pitanje postavljaš meni jer ja se tim pitanjem nisam bavio niti u jednom svom postu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 15:34 (movie).
13 godina
FIFA 15

Prepirka između PES-a i FIFA-e? 

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Ideja što bi mogli staviti u novu fifu koliko hoćeš...

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
FIFA 15

I sta sa tim dobivas ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina

45$ fifa 15 preorder https://www.g2a.com/r/amonra

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 16:02 (JohnnyBlaze).
14 godina
movie kaže...

Gdje si ti tu isčitao da ja kažem da se ea sports ne mora brinuti što radi konami?  

Pa "zaboli me kita" znači nije me briga. Ako ne znaš što pojedini izraz znači onda ga nemoj koristiti u svojim postovima.

JohnnyBlaze kaže...

Kod meksikanaca je 45$ ultimate verzija. 

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

JohnnyBlaze kaže...

Ali nije global verzija, nego meksička. Preko VPN-a trebaš igrat.

13 godina
FIFA 15

Ako kupis sa meksickog origina VPN ti treba samo za kupovinu. Pojavi se na tvojem Originu i igras. Isto kao sta sam kupio BF 4 sa premiuom tako se i ovo kupi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Si siguran matić? Pretpostavio sam da je kao što Šime kaže isto ko i za Battlefieldove. Preko VPN-a kupiš i to je to. Ak nije onda je to previše zezancije. Ali čekam da vidim i nuuveem cijenu. Kako god, dat će se nabaviti opet za 200-tinjak kuna.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
matić_žu kaže...
Hexfire kaže...

JohnnyBlaze kaže...

Ali nije global verzija, nego meksička. Preko VPN-a trebaš igrat.

Cisto sumnjam, igra je region free koliko znam.....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
16 godina
FIFA 15

ovaj movie u svakoj temi napravi raspasoj. ja kad vidim da ima nesto novo u fifinoj temi i zadnji post od moviea odem prvo u kuhinju po kokice :D

No hard feelings movie.

Nadam se da ce u carreru malo poboljsat (uz sto sam naveo search engine) i razine. Npr kad igram s southamptonom ligu,isto mi je igral protiv hull-a ili chelsea,tezina je ista. isto tako fali mi ono jos od fife 2006,tocnije specijalno izdanje igre liga prvaka,neznam jel 2006 il 2007.

Kada si imao posebni carrer di si moral prodat najboljeg igraca,davat novce za scouting ,trening i stadion unapredjenja,kada su te znali stavit u 70. minutu u polufinale LP i gubis 3:2 na legendary i ti moras preokrenut rezu. Tu je bilo muke. Tada sam s arsenalom igrao i osjetil si kad bi bila benfica ili barca pred tobom...

Da bar oce vratit takav mod {#}

Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Si siguran matić? Pretpostavio sam da je kao što Šime kaže isto ko i za Battlefieldove. Preko VPN-a kupiš i to je to. Ak nije onda je to previše zezancije. Ali čekam da vidim i nuuveem cijenu. Kako god, dat će se nabaviti opet za 200-tinjak kuna.

Da siguran sam, iako je BF4 isto EA prozivod ovo ne važi za FIFU, i ja sam mislio samo VPN koristit kod kupovine, al prijatelj je uzeo prošlu fifu UT verziju preko meksičke stranice za 25€, ista ova stranica koja sada nudi, i naravno nije mogao ulaziti u igru, vratio je na meksički VPN i onda je sve bilo u redu, al je bilo lagga. Možda griješim, možda je do njega, al nije mi teško dati 5€ više za worldwide regiju.

13 godina
FIFA 15

Nije istina... normalno igras, nesto je on krivo onda napravio u cijelom postupku. Zato jer FIFA nije region locked i ti sa Origina mozes kupiti u kojoj god zemlji jesi. Prvo se iz Indije kupovalo pa onda iz Meksika. Cak i dok sa nuuvema kupis radi. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

jeli ima razlike u piratskoj i originalnoj Fifi šta se tiče grafike i gameplay-a... jeli se isplati uzet original ako samo igran offline?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
VinceNeil kaže...

jeli ima razlike u piratskoj i originalnoj Fifi šta se tiče grafike i gameplay-a... jeli se isplati uzet original ako samo igran offline?

a zasto bi bilo razlike ja se pitam, a ako igras samo offline onda ti se ne isplati uzimat original

11 godina
neaktivan
VinceNeil kaže...

Popij jednu, pa zatim malo protresi i možda shvatiš da i sam znaš odgovor na ovo duboko-umno pitanje. {#}

Origin ID: red7Nick // PES 2014 nick: BillyFOX
11 godina
neaktivan
redNick No.7 kaže...
VinceNeil kaže...

Popij jednu, pa zatim malo protresi i možda shvatiš da i sam znaš odgovor na ovo duboko-umno pitanje. {#}

evo popija san {#} ma zanima me jeli ima puno bug-ova, jer san čita da ih zna bit, ali svejedno hvala. inače "duboko-umno" se piše zajedno {#}

12 godina
VinceNeil kaže...

evo popija san {#} ma zanima me jeli ima puno bug-ova, jer san čita da ih zna bit, ali svejedno hvala. inače "duboko-umno" se piše zajedno {#}

ma to se riješavalo kroz par verzija cracka

13 godina
FIFA 15

A da kupis igru da si miran ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Inače, "popija san" se piše "popio sam" {#} Oprosti, ali je bilo jače od mene{#}

14 godina
FIFA 15

Riskiraš jednu godinu 200 kuna i vidiš koliko je online zabavan i zarazan. Nakon toga zaboraviš kompletno na offline igranje.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

online igranje je i ubilo kvalitetu igara dok se igralo offline igre su bile kvalitetnije i zaraznije i ljudi su se vise druzili a ovako bug do buga na igrama

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice