Naravno da ti može netko unaprijed reći hoćeš li moći pokrenuti određenu igru...
Naravno da ti može netko unaprijed reći hoćeš li moći pokrenuti određenu igru...
jel to sarkazam?, Nitko nemoze tvrditi da ce moci pokreniti sve do finalnog proizvoda..Mnogi primjeri Gta iv, thief itd. Ove stranice tipa te gore, su bzvze
jel to sarkazam?, Nitko nemoze tvrditi da ce moci pokreniti sve do finalnog proizvoda..Mnogi primjeri Gta iv, thief itd. Ove stranice tipa te gore, su bzvze
Shvati to kako hoćeš no prije će dobiti na toj stranici kakav takav odgovor za miran san nego na ovoj temi, jer tko mu sa sigurnošću može reći bilo što. Možda je hardverski računalo dosta dobro ali možda je softverski zagušeno kojekakvim smećem, možda mu HDD broji zadnje dane pa radi usporeno, možda... ima tog možda koliko hoćeš. No za prvu informaciju u idealnim uvjetima ova stranica mu je sasvim ok...
ako ovi gameplay -ovi pokazuju završnu igru onda je fifa15 next -gen najgora fifa u povijesti,ali nebih se tome ni čudio sobzirom da je njima najbitnije izgled reklama kraj terena i face igrača ,a ne IGRIVOST-koja za igrače tj.nas nije zarazna već odbojna i tjera nas na posjet njuškalu i riješavanju takvog smeća
ako ovi gameplay -ovi pokazuju završnu igru onda je fifa15 next -gen najgora fifa u povijesti,ali nebih se tome ni čudio sobzirom da je njima najbitnije izgled reklama kraj terena i face igrača ,a ne IGRIVOST-koja za igrače tj.nas nije zarazna već odbojna i tjera nas na posjet njuškalu i riješavanju takvog smeća
Sta je tu odbojno u FIFAi ?
prije svega brzina gameplaya igra je prebrza kao fliper i to je najveci problem o tome sam pisao i prosle godine igra postaje arkada a ne simulacija iz tri dodavanja dolazis u gol sansu bocni igraci pretrcavaju obrambene prekidi opasni bar su bili za 15-icu neznam ali game speed je pre pre prebrz
Evo par mana na koje sam naišao.
1. igrači kad hodaju izgledaju kao da su na pokretnoj traci(kada ulaze na teren, kada se rukuju)
2. iako su predstavljeni next gen golmani, iz viđenog gameplaya se vidi da golman kad hvata loptu kao da postoji zrak između rukavice i lopte koju uhvati.
3. trava u replay/highlights modu izgleda kao ona sa starog enginea
No svaku fifu smo do sad komentirali, tražili joj mane, bugove, da li je realna.. Ali na kraju ju opet kupimo, igramo, naživciramo se, psujemo i opet budemo sretni jer smo dio fifine zajednice.
možda još ima vremena za popravak ovih stvari nadam se da programeri čitaju kritike,ali od ea možeš svašta očekivati i to da demo bude savršen pa da igra opet ne valja a možda se nešto i promjeni do kraja 9 mjeseca iako sumnjam u taj rasplet
možda ih otrijezni nagrada pes15-najbolja sportska igra gamescoma 2014
možda ih otrijezni nagrada pes15-najbolja sportska igra gamescoma 2014
Da, to je krajnje zabrinjavajuće... već se dijele otkazi a pojedinci režu vene..
Onih desetak kojima je igra prebrza, naći će si drugu, sporiju. Ostalih 14 999 990 će je igrati i dalje. Pa kaj misliš da je gameplay takav jer su mutavi ili to tržište traži od njih?
Većina pobijeđuje a problem je ako si u manjini...
What is going on here? Nije vrag da je PES toliko dobar lol.
Pa po viđenom je PS4 verzija PES-a puno više napredovala od FIFE u odnosu na prošlu godinu. Pitanje je samo koliko lošija će biti PC verzija. I naravno da je ovo udarac za EA bez obzira što movie nastavlja po svome. Sad će oni koji su očekivali da FIFA uzme nagradu sigurno malo pobliže pogledati što nudi PES i možda dati šansu Konamiju.
Sta je tu odbojno u FIFAi ?
Ovdje se čudiš i ptaš, a ti u drugoj temi furaš isto, samo drugačije zapakovano... Neki vole kakat-lakat i oblizivat se na svaku manu i jedva dočekat da sjednu za tipkovnicu, kako bi napisali koju finu...a da još nitko nije niti probao igru, što je najsmješnije od svega.
Ova nagrada za PES nije slučajna, u to sam siguran.
Pa PES je odbojan po gameplayu i fizici... FIFA jedino moze biti odbojna po gamespeedu. Ne kenjam ja nista drugacije zapakirano... samo sam objektivan... niti jedna igra ne predstavlja ono sta se moze sa danasnjom tehnologijom u gaming svijetu i oboje su prosjecne igre. Ali je FIFA ispred zbog kolicine contenta koji dobijes za istu cijenu koju bi platio PES a osuden si na SP igrat. Danas SP nije zanimljiv...
U niti jednoj fifi nisam upalio karijeru jer ti nakon 4-5 tekmi dosadi trpanje protivnika, nema osjecaja da se boris za nesto. Kupim jer ima turnira, ima ekipe koja igra Season, FUT itd... svi znamo da FIFAu prodaje FUT i to je njihova zlatna koka. Mod je zanimljiv, prvih 2-3mj odlican dok ne doguras do neke zacrtane ekipe ili divizije. Onda poslije nove godine dodu citeri pa i to ugasis i tako svake godine u krug.
movie iskreno jel tebi igra prebrza ili bi ti osobno volio da je jos brza problem i je u tome sto klincadija trazi brze brze i samo brze a ne zna pravila nogometa ni koliko igraca igra u ekipi e takvi nam kroje izgled igre zato je sve i otislo u p.m.
Bas zbog tih "klinaca" je igra i takva. Svake godine UT poboljsavaju i posvecuju mu prakticki 99% pozornosti a career mode i h2h dobiju novi izgled i to je to. Ove godine cu vjerovatno i igrat pes zbog loseg komp a i koliko citam po netu i raznim forumima cini se da je pes i "bolji" od fife.
movie iskreno jel tebi igra prebrza ili bi ti osobno volio da je jos brza problem i je u tome sto klincadija trazi brze brze i samo brze a ne zna pravila nogometa ni koliko igraca igra u ekipi e takvi nam kroje izgled igre zato je sve i otislo u p.m.
Pa ne znam jesi li čitao ali davno sam rekao da je ovogodišnja fifa na PS4 dosta brža od trenutne pc verzije. S vremenom se navikneš ali normalno da bi volio da igra ako ne može biti sporija onda bar u nekim okvirima i kojiam ćemo svi biti zadovoljni. Ja sam ti samo u prošlom postu rekao kako ovi u ea sportsu razmišljaju. Prošle godine su izbacili demo solidne brzine. Nastao je stampedo i na kraju smo dobili bržu igru a kako sam rekao na PS4 je to još brže..
Pa po viđenom je PS4 verzija PES-a puno više napredovala od FIFE u odnosu na prošlu godinu. Pitanje je samo koliko lošija će biti PC verzija. I naravno da je ovo udarac za EA bez obzira što movie nastavlja po svome. Sad će oni koji su očekivali da FIFA uzme nagradu sigurno malo pobliže pogledati što nudi PES i možda dati šansu Konamiju.
Po čemu ja to nastavljam? Pa imao sam tri posta u kojima sam izrazio nezadovoljstvo golmanima koji će po meni biti jedan od većih problema u igri, bar po viđenome. O samoj igri nisam ništa govorio a ajdukovcu sam samo rekao kako ovi u ea sportsu razmišljaju. Po njima većina je uvijek u pravu a većina želi brži gameplay. I kaj da ja tu sada radim? Samo sam iznio činjenicu. Sjeti se prošle fife i reakcija na brzinu nakon izlaska demoa? Svi su htjeli brže i brže.. Kako kažem problem je kad si u manjini.. nezadovoljan si a nitko te ne sluša...
čini mi se da je fifa14 za ps4 bila savršene brzine
čini mi se da je fifa14 za ps4 bila savršene brzine
To je osjetno brže od pc verzije..
Po čemu ja to nastavljam?
Mislio sam na tvoj sarkastičan osvrt na dodjelu najbolje igre gamescoma PES-u i kako je to nešto nebitno. Ne vjerujem da je to bilo teško shvatiti iz konteksta moje rečenice
Ti ga isto pukneš bezveze i ostaneš živ
Mislio sam na tvoj sarkastičan osvrt na dodjelu najbolje igre gamescoma PES-u i kako je to nešto nebitno. Ne vjerujem da je to bilo teško shvatiti iz konteksta moje rečenice
Ako ćemo biti precizni, najbolje sportske igre gamescoma, a to je razlika. U navedenom postu nisam se bavio pesom niti sam bio sarkastičan prema pesu i nagradi već prema čelnicima ea sportsa koje zaboli kita za tebe, mene, gamescom i pes. Ljudi imaju viziju kako prazniti novčanike igrača i to rade jako dobro. Osluškuju što masa hoće i to masi daju... rezultati im govore da su na pravom putu.To kaj smo mi svakim danom sve nezadovoljniji još ih ne trza dok im štimaju brojevi prodaje.. pesu želim sve najbolje jer samo s jakim pesom dobit ćemo još jaču fifu...
Be a Referee, kreiranje kopački, kreiranje stadiona, kreiranje dresova i logoa za UT, player ID, first person kamera za be a pro, nove lige, licence za najvažnija natjecanja, novi način za pravljenje faca i frizura, futsal arenu i mod, simuliranje, nove skillove, custom podešavanje pozicije i stava igrača kod svakog prekida(tijekom tekme), nove proslave golova, custom ubacivanje navijanja....mogu ti ovako pet dana pisat.
Be a Referee, kreiranje kopački, kreiranje stadiona, kreiranje dresova i logoa za UT, player ID, first person kamera za be a pro, nove lige, licence za najvažnija natjecanja, novi način za pravljenje faca i frizura, futsal arenu i mod, simuliranje, nove skillove, custom podešavanje pozicije i stava igrača kod svakog prekida(tijekom tekme), nove proslave golova, custom ubacivanje navijanja....mogu ti ovako pet dana pisat.
A zasto bi sve to stavili u jednu igru koja vec ima relativno dosta toga, kad od vecine pomenutih stvari mogu napraviti zasebne igre ili kreatorske programe od kojih mogu izmusti jos love :D
Sala mala, kolko se sjecam u nekoj prijasnjoj fifi prije vise od 10 godina mozda je bilo simuliranje, u 2000, 2001? Fifa 98 Road to World Cup je valjda jedina koja je imala futsal arenu.
Sta koji klinac svi trazite simuliranje toliko ? Sta treba jos nesto za abjusanje ? Aj ne trkeljajte.
I ovo sve prije toga... nije ovo Sims.
kreiranje kopački, kreiranje stadiona, kreiranje dresova i logoa za UT, , novi način za pravljenje faca i frizura...
Pa za tebe je onda ko rođena igra barbie fashion designer.
Sorry ali game-debate nije mjerilo nicega (to pisu obicni korisnici).
Cinjenica je da ce igra podrzavati DX 11 odnosno 5.0 shadere (nece podrzavati DX 9 i DX 10). Dakle, dovoljan je BILO KOJI GPU koji podrzava DX11/5.0 shadere, to su pravi requirementsi odnosno svi GPU-i koji zadovoljavaju taj uvjet (to je jedini uvjet) ce 100% pokrenuti igru (od very low end DX 11 kartica do very high end DX 11 kartica), a to kako ce raditi na kojem GPU-u odnosno na kojim detaljima je mlacenje prazne slame kada igra nije niti izasla, najbolje da probas sam i ako npr. smatras da je fluidno na 30 FPS, igraj... a ako ti to nije dovoljno, cekaj novi patch/driver ili kupuj novi GPU/CPU.
Ne moze jednostavnije....
ea sportsa koje zaboli kita za gamescom i pes.
Nekad stvarno ne znam da li si ozbiljan ili ne. Da ih zaboli onda uopće ne bi bili na gamescomu, a još je veća glupost da ih zaboli što radi praktički jedina konkurencija koja im može oduzeti igrače. Koliko puta ti uopće pročitaš svoje postove prije nego lupiš pošalji?
Pa možda za početak igru koja je ispolirana, koja nije stolni nogomet, gdje fizikalni engine radi kako treba, koja ne dopušta konstantno abjuzanje neke mehanike kroz svih 90 minuta igre, kod koje online modovi funkcioniraju kako bog zapovijeda. Eto za početak će mi to biti dovoljno. Čujemo se 2020 za dalje ako se slučajno dogodi da su sve ispravili.