FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 763.250
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
matić_žu kaže...

Glavna osoba koja je zadužena na fifinom projektu potvrdila je da ovo NIJE gotov sadržaj. Također FUTHEAD i youtuberi koji se kolaboriraju sa EA, su potvrdili istu stvar.

Tako da nema mjesta panici.

Otkrili su nam toplu vodu. Nikada do sada dva mjeseca prije izlaska igre nije to bio gotov sadržaj. Isto tako nikada dva mjeseca prije izlaska igre uoćeni problemi nisu bili otklonjeni na finalnom proizvodu. Tako da nema mjesta panici ali ima mjesta za zabrinutost. Problemi s impact engineom se kotrljaju već godinama bez ikakvog vidnog poboljšanja u tom segmentu. Zato gledajući u prošlost, next gen golmani u prvoj generaciji imaju dobre izglede nastaviti tu tradiciju...

13 godina
neaktivan
FIFA 15

sta je phy??

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

sta je phy??

PHY, which stands for “Physical”, is the new sixth base attribute in FIFA 15 that will be featured on FUT player items. It is a measure of key physical traits such as Strength, Stamina, and Jumping. PHY is important to FIFA 15 and FUT because it will help you determine a player’s ability to win physical battles across the pitch and keep their fitness throughout.

Although Heading was a great attribute to judge players by, PHY will have a more significant impact during a match. By paying attention to the players’ PHY attribute you’ll be better prepared to build your dream team in FUT 15 and beyond.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
13 godina
neaktivan
FIFA 15

znaci prema phy ibra ostaje zvijer

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2014 10:47 (cod2playahhh).

0 0 hvala 0
17 godina
cod2playahhh kaže...

znaci prema phy ibra ostaje zvijer

Kako je krenio, ibro će do izlaska nove fife dobiti još dvije IF kartice... prvu priliku ima već danas..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

moram priznat da dok sam gledao ovaj video, malo sam ostao zatečen

ne izgleda to uopće loše, fizika solidna, kretnje igrača dobre, golmani pametniji...dali to pes napreduje?

nažalost, mislim da za pc to neće izgledati ovako dobro, a ps sigurno neću kupovati

a i gol na 20:15 je nešto šta nisam dugo u fifi vidio...

kupit ću ja fifu i ove godine, ali svejedno moram priznat, ovo me iznenadilo

ali nedostatak licenci je nešto što im neću i ne mogu oprostit nažalost

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

gol je fenomenalan ali mislin da si na pogrešnoj temi {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2014 15:15 (VinceNeil).
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Napokon su se sjetili dat Ibri 90 rating, zaslužio je bar jednom prije mirovine.

Samo šteta što su mu tu neku 'gej' sliku stavili, bolje neku di ima pogled kojim ti probije mozak haha.

Npr. http://www.entertainmentwallpaper.com/images/res1920x1080/celebrity/zlatan-ibrahimovic04.jpg :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Dialyrender je fan made, a što se tiče ocjena koje su viđene na sluzbenim EA screenshotovima, naglašeno je da "ratings are not final" tako da, je sve još nepotvrđeno i nije konačno.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

http://www.ign.com/videos/2014/08/15/fifa-15-gameplay-demo-ign-live-gamescom-2014

Novi gameplay, mnoštvo novih animacija. Realistično dodavanje lopte, realističnija izvedba skillova, no golmani :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Hehehe, stavili su Mourinhovu "genijalnu" taktiku "park the bus" u opcije tijekom igre. To je sad najdefanzivnija opcija. I lik je pričao nešto za "next match" opciju, ali nisam skuži otočno da li je samo u offline igrama, ili napokon i u svim online modovima. Heading i through pass kaže da su slabiji, ali through pass je oduvijek OP u FIFI pa će to sigurno tako i ostati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

Hehehe, stavili su Mourinhovu "genijalnu" taktiku "park the bus" u opcije tijekom igre. To je sad najdefanzivnija opcija. I lik je pričao nešto za "next match" opciju, ali nisam skuži otočno da li je samo u offline igrama, ili napokon i u svim online modovima. Heading i through pass kaže da su slabiji, ali through pass je oduvijek OP u FIFI pa će to sigurno tako i ostati.

Through pass je OP za pnog tko se nezna branit. Simple as that.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Također vrijedi i za Seasons, Pro Clubs i UT.

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Tako je, slažem se, trebaš znati obranu igrati i toe to :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
starvinmarvin kaže...

ne izgleda to uopće loše, fizika solidna, kretnje igrača dobre, golmani pametniji...dali to pes napreduje?

nažalost, mislim da za pc to neće izgledati ovako dobro, a ps sigurno neću kupovati

Prvo fulao si grupu ali ajde... nisi jedini a drugo, bar u fifi imaš centaršuta koliko hoćeš i golova iz svih mogućih i nemogućih situacija tako da ne vidim kaj je u ovom posebno? Kakve golove klose zabija nakon centrašuta to je strašno, svaki drugi je remek djelo... mislim na ovu jubilarnu karticu a da sad ne spominjem ibru, suarzea, rvp itd...

Treće, ne razumijem kako im nećeš oprostiti nedostatak licenci? Pa ne beru se one na stablu pa su bili lijeni. Licence ima ea sports i tu se ne može ništa napraviti, baš kao što i fifa može dubiti na glavi ali neće imati ligu prvaka i ligu uefa jer licence ima konami..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
starvinmarvin kaže...

Prvo fulao si grupu ali ajde... nisi jedini a drugo, bar u fifi imaš centaršuta koliko hoćeš i golova iz svih mogućih i nemogućih situacija tako da ne vidim kaj je u ovom posebno? Kakve golove klose zabija nakon centrašuta to je strašno, svaki drugi je remek djelo... mislim na ovu jubilarnu karticu a da sad ne spominjem ibru, suarzea, rvp itd...

Treće, ne razumijem kako im nećeš oprostiti nedostatak licenci? Pa ne beru se one na stablu pa su bili lijeni. Licence ima ea sports i tu se ne može ništa napraviti, baš kao što i fifa može dubiti na glavi ali neće imati ligu prvaka i ligu uefa jer licence ima konami..

Meni je presmiješan prvi gol na 3:50, u kakvom neprirodnom položaju je lik i onda ju tak zakuca u bliži kut a golman se svadi nešto sa stativom. Takve golove nisam viđao ni u FUT-u 13 gdje je near post shot bio pre OP 

14 godina
matić_žu kaže...
Hexfire kaže...

Također vrijedi i za Seasons, Pro Clubs i UT.

Ajd hvala bogu da su napravili i nešto pošteno. 

Through pass je sam po sebi ok i naravno da mora postojati način da se da lopta u for, ali u kombinaciji s assisstedom to izgleda jako loše ponekad. Mene nerviraju situacije koje se dese od nikuda i da si superman ne stigneš reagirati. Tipa lik izbacuje loptu van 16 sa stoperom, ali ustvari stisne lb trokut i iz toga se stvori 100% šansa za gol jer obrana nekad čudno reagira na taj pass. Ili kad na pola igrališta samo stisne i najednom je njegov napadač sam u mojih 16 metara i ide prema golmanu. Through lopte su oduvijek problem FIFE i glupo je da nekad nemaš pravu šansu za obraniti se jer protivnik bezveze odigra pass preko cijelog igrališta.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Ovaj je frajer navodno peti na svijetu u fifi. 

https://twitter.com/TerranceDware/status/500354622163550208

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”

1 5 hvala 0
12 godina
Stinsfire kaže...

to je sve subjektivno, to kaj je njemu bolji ne znači da je i meni

13 godina
neaktivan
FIFA 15

ako su ovu verziju fife za next-gen zajebali onda vise fifa ne treba ni izlaziti daj boze da 2k napravi nogomet i otjera i konami i ea u povijest i zaborav

3 2 hvala 0
14 godina
Del_Boy97 kaže...
Stinsfire kaže...

to je sve subjektivno, to kaj je njemu bolji ne znači da je i meni

A kad se kaže da je fifa bolja onda je to objektivno?

Tako barem mali cinker kaže...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2014 19:42 (mariclius).
17 godina
mariclius kaže...

A kad se kaže da je fifa bolja onda je to objektivno?

Tako barem mali cinker kaže...

Naravno da je subjektivno kad to jedan kaže ali ako to kaže 15 milijuna ljudi onda to ima neku težinu i prelazi u objektivno...

17 godina
ak75 kaže...

ako su ovu verziju fife za next-gen zajebali onda vise fifa ne treba ni izlaziti daj boze da 2k napravi nogomet i otjera i konami i ea u povijest i zaborav

S obzirom na licence koje imaju ea sports i konami kako bi taj sport nazvao 2K? O sadržaju da ne govorimo...

13 godina
neaktivan

zvao bi se 2k -dalje nije bitno slažem se da bi bio problem slicencama ali isti tako garantiram da bi u roku od tri godine postao najbolji nogomet na tržištu

17 godina
ak75 kaže...

zvao bi se 2k -dalje nije bitno slažem se da bi bio problem slicencama ali isti tako garantiram da bi u roku od tri godine postao najbolji nogomet na tržištu

Da je to tako jednostavno davno bi oni ušli u bitku za komadom tržišta...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
starvinmarvin kaže...

zašto sam fulao grupu?

jer sam usporedio pes sa fifom koju igram zadnjih 6-7 godina?

jer sam kritičan dovoljno da mogu primjetiti da je pes po meni napravio neke pomake i da je napredak više nego očit?

kako sam time točno diskreditirao fifu?

kakav fut, di sam ja ikakve kartice spominjao?

i šta sam rekao krivo za licence?

pojma nemaš, nametljiv si i trabunjaš o igri kao da si head developer u najmanju ruku pa imaš sva saznanja

ruku na srce, ja sam pes i fifu igrao još dok si ti pokemone gledao na televiziji, pa prema tome tvoje komentare ni ne mogu shvaćati ozbiljno

12 godina
FIFA 15

što ti nije jasno, pričaš o pesu na fifinoj temi, zato ti govori da si fulao temu

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
starvinmarvin kaže...

zašto sam fulao grupu?

jer sam usporedio pes sa fifom koju igram zadnjih 6-7 godina?

jer sam kritičan dovoljno da mogu primjetiti da je pes po meni napravio neke pomake i da je napredak više nego očit?

kako sam time točno diskreditirao fifu?

kakav fut, di sam ja ikakve kartice spominjao?

i šta sam rekao krivo za licence?

pojma nemaš, nametljiv si i trabunjaš o igri kao da si head developer u najmanju ruku pa imaš sva saznanja

ruku na srce, ja sam pes i fifu igrao još dok si ti pokemone gledao na televiziji, pa prema tome tvoje komentare ni ne mogu shvaćati ozbiljno

Kao prvo na fifa temu stavljaš pes trailer i kažeš da je to u redu? Nisam siguran. Odi na pes temu pa stavi fifa trailer pa ćeš vidjeti reakcije. Kao drugo ja ti ne spominjem fut već ti samo govorim da s kloseom možeš zabijati golove kakve hoćeš, pogotovo s ovim jubilarnim. Samo to i ništa više, nikakav fut i slično ti ne stavljam u usta. Ne znam za što nemam pojma a za što imam pojma no mogu čitati s razumijevanjem za razliku od tebe. Kao treće gdje sam ti ja rekao da si diskreditirao fifu?  Opet trabunjaš bez veze. Četvrto, kažeš da im ne opraštaš što nemaju licence?

Zdrav razum govori da ih niti ne mogu imati pošto ih ima ea sports. Godinama ea sports drži licence za određene lige i natjecanja baš kao što to godinama konami drži licence s ligom prvaka i ligom uefe te južnoameričkom ligom prvaka. Kako da ja sad zamjerim ea sportsu što nema ligu prvaka kad je ne može imati? Mislim, je li možeš shvatiti taj dio oko licenci i prava na korištenje određenog sadržaja koji je zaštićen autorskim i srodnim pravima?

I konačno, finalno, ne znam je li bi se nasmijao na ovu tvoju zadnju rečenicu no fifu i iss sam igrao od pojave na tržištu a to je bilo jako davno. ISS neke 94 a FIFA 95 god ako se ne varam. Što se pokemona i televizije tiče, mislim da bi prije takvih gluposti trebao uključiti mozak jer ti tata mogu biti. Ne znam jesi li iz ovih par jednostavnih rečenica izvukao kakvu pouku ali mlad si, polako...

11 godina
neaktivan
FIFA 15
Hocu moci poreknuti fifu sa ovim post.
ATI Radeon HD 5450 1gb
6gb ram
i3 540 3.07ghz x4

0 0 hvala 0
16 godina
retardirana pitanja na bilo kojoj igri, hocu li moci pokrenuti...Kad izade budes probao demo ili u krajnem slucaju jogurt verziju i vidis jel radi ili ne...nitko nemoze unaprijed reci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice