FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 775.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Hexfire kaže...

Dečli dragi, to vam se zove assissted kontrole. Ono kad te igra spriječi da odigraš savršen pas jer misli da je pametnija od tebe. Neće se mijenjati jer je trenutna FIFA previše casual da sili ljude da ustvari i usmjere gljivu točno tamo gdje žele da lopta ide.

tocno tako. preporucam svima da barem probaju stavit na manual duge lopte, lopte u prostor... sve osim kratkih dodavanja za pocetak.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja sam dosta dugo igrao sa assistedom, i onda sam pop.izdio jednom jer mi je u tri navrata igra odigrala skroz krivu loptu, pa mi čak izbaci u hebeni aut.. Sad se mučim još sa dugim loptama, pa nema boga da pogodim igrača, sva sreća pa mi je 90% igre dodavanje :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Hrvek1909 kaže...

Manual..

Nevjerojatno, kako mi to nije palo na pamet? Mislio sam da će hex biti prvi...

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Postaješ lagano dosadan sa takvim komentarima, samo provociraš ;)

Šta komentiraš da ti lopta ide krivom igraču kad igraš sa assistedom? I ne ide po ocjenama već koji igrač ti je bliže i imaš veću mogućnost ad ćeš mu dodat loptu

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Hrvek1909 kaže...

Postaješ lagano dosadan sa takvim komentarima, samo provociraš ;)

Šta komentiraš da ti lopta ide krivom igraču kad igraš sa assistedom? I ne ide po ocjenama već koji igrač ti je bliže i imaš veću mogućnost ad ćeš mu dodat loptu

Kako da shvatim tvoj komentar nego kao provokaciju? Pa nitko nije mutav da ne zna za manual i da nije probao igrati na manual. Mi ovdje pričamo o nekim nelogičnostima na assisted i kaj odmah u priču ubacuješ manual i onda se još praviš pametan i uvrijeđen? Bez obzira kaj je na assisted nije logično da ako ja dodajem prvom do sebe a na putanji lopte se nađe drugi igrač koji k tome uopće nije u kadru niti ga ja vidim on dobije loptu? Time ti ne stoji teorija da bliži dobija loptu jer je ovaj bio duplo dalje ali je bolje ocjenjen igrač... isto tako ako ja guram igrača u prazan prostor i gol šansu zakaj on dodaje nekom posve drugom koji nije u nikakvoj šansi ili zaleđu? Opet primjetim da je ovaj drugi bolje ocjenjen igrač a ne igrač bliži meni?

Hex koji je zagovornik manuala nije pametovao već je lijepo objasnio iz svog kuta gledišta zakaj je to tako i poštujem njegov odgovor i nemam primjedbu na njega a tvoj doživljavam kao čistu provokaciju što i je..

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 11:50 (movie).
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ono kad te igra spriječi da odigraš savršen pas jer misli da je pametnija od tebe.

movie kaže...

Kako da shvatim tvoj komentar nego kao provokaciju? Pa nitko nije mutav da ne zna za manual i da nije probao igrati na manual. Mi ovdje pričamo o nekim nelogičnostima na assisted i kaj odmah u priču ubacuješ manual i onda se još praviš pametan i uvrijeđen? Bez obzira kaj je na assisted nije logično da ako ja dodajem prvom do sebe a na putanji lopte se nađe drugi igrač koji k tome uopće nije u kadru niti ga ja vidim on dobije loptu? Time ti ne stoji teorija da bliži dobija loptu jer je ovaj bio duplo dalje ali je bolje ocjenjen igrač... isto tako ako ja guram igrača u prazan prostor i gol šansu zakaj on dodaje nekom posve drugom koji nije u nikakvoj šansi ili zaleđu? Opet primjetim da je ovaj drugi bolje ocjenjen igrač a ne igrač bliži meni?

Hex koji je zagovornik manuala nije pametovao već je lijepo objasnio iz svog kuta gledišta zakaj je to tako i poštujem njegov odgovor i nemam primjedbu na njega a tvoj doživljavam kao čistu provokaciju što i je..

Rekao si da misliš kako će Hex biti prvi, provociraš ga

Žališ se na assisted, a ne shvaćaš da je to AI koji nije savršen i nikad neće bit, nikad neće odigrat ono što ti želiš

Počni igrat na manual, pa javi utiske kako to ide s dodavanjima lopte, pa da igraš protiv AIa profulat ćeš 90% šansi i dat sto krivih lopti

16 godina

Zna li netko da li će biti opcije kao i prije da se bezbrižno može odigrati manual vs manual online?  

14 godina
FIFA 15

Pošto igram 90% tekmi na assissted, teško da sam zagovornik manuala, ali da je taj način dodavanja i pucanja po golu bezvezan, sigurno da je. Kod dodavanja mi više puta odmaže nego pomaže, a kod udaraca ti još malo prilagodi putanja makar bi i lopta išla u gol pa onda puno golova izgleda identično. 

Semi assissted je ustvari ono što bi trebao biti default način igre i manual uz to za one koji žele.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Hrvek1909 kaže...

Rekao si da misliš kako će Hex biti prvi, provociraš ga

Žališ se na assisted, a ne shvaćaš da je to AI koji nije savršen i nikad neće bit, nikad neće odigrat ono što ti želiš

Počni igrat na manual, pa javi utiske kako to ide s dodavanjima lopte, pa da igraš protiv AIa profulat ćeš 90% šansi i dat sto krivih lopti

Ne provociram ga, osim toga on je jučer na moj post isto odgovorio šaljivo pa nisam to shvatio kao provokaciju... što se manula tiće igram ga povremeno od 12-ice pa ne vidim što mi želiš reći a što ja ne znam. Prošli fut sam jedno vrijeme igrao manual i mogu ti reći da nije zabavno gubiti od lika koji je dva puta lošiji od tebe a dobije te jer ti zicer fulaš a on zabije.. ne stvaram oko toga famu. Tko voli igrati na manual neka igra, tko ne voli neću ga osuđivati.. Najbolje bi bilo kako je hex rekao napraviti mod unutar futa za manual igrače pa udri.. ovako nema previše smisla..

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 12:41 (movie).
17 godina
Hexfire kaže...

Pošto igram 90% tekmi na assissted, teško da sam zagovornik manuala, ali da je taj način dodavanja i pucanja po golu bezvezan, sigurno da je. Kod dodavanja mi više puta odmaže nego pomaže, a kod udaraca ti još malo prilagodi putanja makar bi i lopta išla u gol pa onda puno golova izgleda identično. 

Semi assissted je ustvari ono što bi trebao biti default način igre i manual uz to za one koji žele.

http://ultimatefifa.com/2013/best-fifa-13-controller-settings-competitive-setup/

probao sam ovo i nije loše..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HhMWoWlhUflxU_-pD8CQyPpAqmrQEoz_QBd384Ic1M0/pubhtml
ne znam dal je postavljeno, al evo lista faca i kose koja će bit updateana kod igrača

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kaj bu lepi nas Lukica :)

13 godina
FIFA 15

Nepise nista za Mandzukica, nisu ga valjda ostavili random ponovno....

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

New #FIFA15 news at 4pm UK today.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nepise nista za Mandzukica, nisu ga valjda ostavili random ponovno....

Momče, imaš sekcije BPL i Others Leagues, na popisu je Mandžo.

12 godina
neaktivan
FIFA 15

dali ko znade dali će na fifi 14 i dalje biti update na futu i nakon što izađe fifa15 jer nju ne mislim igrat pošto treba imat komp od 5000kn da igram glupi nogomet tako da mislim se vratit na pes ili nastavit fifu 14

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vladitor kaže...

dali ko znade dali će na fifi 14 i dalje biti update na futu i nakon što izađe fifa15 jer nju ne mislim igrat pošto treba imat komp od 5000kn da igram glupi nogomet tako da mislim se vratit na pes ili nastavit fifu 14

Ovo za komo od 5000kn nije istina, svaki komp star 2-3 godine ce moc pokrenut. Na low i malo slabijoj rezoluciji ali ce gurat. Isto se pricalo za FIFAu 14, pa se igrala. Ocekuje se i optimiziranija engine posto sad konzole imaju istu arhitekturu kao kompovi pa niti tu nebi trebao biti veliki problem.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 15
I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

FIFA 15 gives you a brand new way to manage squads and team sheets across all game modes.

Customise up to six different Team Sheets per club and alter your strategy based on your next opponent, the changing tactics in-game and fitness of your players. Get your favorite team playing the way *you* want them to play.

Team Sheets are available in Career Mode, Match Day (Kick-Off), Online Friendlies, and Tournaments

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ovo mi se sviđa.. Posebno ovo - http://www.bug.hr/_cache/199acf5fd5d65e060aafc194d48d5184.jpg?rand=345868284

Sad više neću morat tražit statistike i gledat brojke, već vak nabrzaka vidim tko mi paše na toj poziciji.. I napokon malo više o formaciji i taktici, sad to već počinje ličit na football manager, ali meni to paše, FM mi je prespor, premonoton ove godine i vjerovatno će bit i sljedeće..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Ovo mi se sviđa.. Posebno ovo - http://www.bug.hr/_cache/199acf5fd5d65e060aafc194d48d5184.jpg?rand=345868284

Sad više neću morat tražit statistike i gledat brojke, već vak nabrzaka vidim tko mi paše na toj poziciji.. I napokon malo više o formaciji i taktici, sad to već počinje ličit na football manager, ali meni to paše, FM mi je prespor, premonoton ove godine i vjerovatno će bit i sljedeće..

Da, ubacili su hexagon i biti će sve lakše sada :D

17 godina
FIFA 15

Po fotkama, na prvu, pomislio bih da se o pesu radi.. no veseli više informacija i veća manipulacija svime u igri..mogli bi dodati i simuliranje prekršaja za penal u šesnajstercu.. i to je bilo u pesu prije dosta godina... dobio sam više žutih nego kaj sam penala zaradio ali bilo je simpatično...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Lijep, odličan UI.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Neznam za vas al meni je puno drazi old school mjenjanje igracaa nego ovo novo sto su izbacili na pesu i sad na fifi... 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

A baš sam prije par dana napisao da bi trebali popaliti dijagram iz PES-a i odustati od ovih glupih brojki. Fino da prate i ovaj forum.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Već danas ima previše simuliranja u nogometu i frustracije oko toga su već prevelike. Samo se naživciraš bezveze i dođe ti da ni ne gledaš nogomet. Npr. City vs Barca. Toliko simuliranja i ne-fizičke igre igrača nikad nisam vidio. Yaya je u svakom duelu sa neymarom pravio prekršaj. Messiev penal na 17 metara i sl.

Treba bit sve kako je što se toga tice. Koliko samo ljudi igra fifu, i kad bi mogli simulirati na fifi, zašto to nebi radili i na pravom terenu. Samo bi potakli takvu (nekorektnu) igru.

Ovaj UI im je preheben, a mogučnosti su (kolko vidim) strašno dobro napravljene.

Ova FIFA, da nije nogometna simulacija, bila bi GOTY.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

On vodi Monaco, a Dani Alves želi razgovarati s njim  :)

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

On vodi Monaco, a Dani Alves želi razgovarati s njim  :)

Možda je kupljen od strane Monaca...

17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice