FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.260
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja skupljam jedva za contracts,haha.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ovaj Courtois je hodajuci civiluk jel neko ima boljeg golmana u Spanjolskoj ligi a da je do 7k?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Čudno, meni je Thibaut bio OP sve je branio, probaj si Diega Lopeza.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
miikaa77 kaže...

Ovaj Courtois je hodajuci civiluk jel neko ima boljeg golmana u Spanjolskoj ligi a da je do 7k?

Normalno kad ne napravis squad sa 100 chema tj 99 bez managera..napravi normalan squad sa 100 chem ili reci antiljanu neka ti napravi squad za coinse koje imas...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
protjeran
movie kaže...
jumboY kaže...

Mislim da igra ide na prodaju skupa sa ps4. Cekam sljedecu verziju pa cu pokusati ponovno :)

Na čemu ćeš probati ako PS4 ide u prodaju zajedno s igrom?

Nova fifa nece doci do 10. mjeseca. Imam i prijatelja sa ps4, a nije problem ni kupit novi. Hvala na zanimanju :)

11 godina
neaktivan
FIFA 14

the application was unable to start correctly (0x000007b)

mozel ko pomoci

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 17:45 (sancoza).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Fifa za ps4 ne da je bolja od current gena, nego je nebo i zemlja. Svatko tko je probao i kaže da je ista, ne vidi dobro :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
FIFA 14

jedva cekan road to world cup {#}

kazu da ce dosta prominit gameplay

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Ma dodat će ti par animacija novih i to je to. Pogotovo poto je current gen.

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Prepare yourself for the world’s largest sporting event with EA SPORTS™ 2014 FIFA World Cup Brazil™. The game hits store shelves in North America on April 15 for both Xbox 360 and PlayStation 3.

Experience all the Fun, Excitement, and Drama of Football’s Greatest Event. Multiple improvements and innovations to the award-winning gameplay of FIFA 14, plus 100 new animations, make EA SPORTS™ 2014 FIFA World Cup Brazil™ the most accessible, fun, and exciting EA SPORTS FIFA title on Xbox 360 and PlayStation 3.

Features
World Class Control – all-new control system which includes additional dribbles and flicks. New passing animations, including both ground and outside of the foot curling passes, will open the door to more attacking options.
Set Piece Tactics – Use the D-pad to command your teammates and strike fear from set pieces and corners. 
New Penalty Kicks – New save animations and shot tuning puts players in control of their nation's fate. Keepers can throw off kick-takers by performing different animations including wobbly-knees, matador, and shoot-it-there points.
Over-the-Back Headers – Now defenders can leap over attacking players to clear the ball to safety.
adidas Ball Physics – We’ve partnered with the official football supplier of the FIFA World Cup to ensure the Brazuca and other adidas footballs behave as they would in the real world.

Game Modes

Road to the FIFA World Cup™ – The most immersive tournament mode in EA SPORTS FIFA history. Choose from any of the 203 National Teams sanctioned by FIFA and play with up to 32 players locally through the qualifying rounds, and proceed on to the group stage of the 2014 FIFA World Cup Brazil™.
Road to Rio de Janeiro™ – Compete online with any of the 203 National Teams and progress across a map of Brazil's 12 host cities. Win the final and hoist the FIFA World Cup Trophy at Estadio do Maracana in Rio.
Captain your Country – The popular FIFA game mode returns. Work your way through the squad list and lead your country through qualifying and to FIFA World Cup glory.
Story of Qualifying – Over 60 real scenarios taken directly from 2014 FIFA World Cup qualifying. Relieve, recreate and/or change the outcome of some the best matches.
Additional Modes include 2014 FIFA World Cup, Kick Off, Skill Games, Online Friendlies, EA SPORTS Football Club

Presentation

Patriotic Presentation – Banners, flags and even see fans cheer from home with all new crowd rendering that brings the World Cup atmosphere alive.
EA SPORTS Talk Radio – Dynamic tournament updates from a number of ESPN talents, delivering over 50 hours’ worth of recorded audio that adapt to your own FIFA World Cup Experience
203 nations, 7,469 players, 19 officially licensed managers, 21 stadiums, including all 12 authentic stadiums in Brazil, and over 15 hours of added in-game commentary.

EA SPORTS 2014 FIFA World Cup arrives exclusively for Xbox 360 and PlayStation 3 this April. Stay tuned for additional details surrounding all the features coming to the game over the coming weeks.

Pre-Order EA SPORTS 2014 FIFA World Cup now and stay in the conversation of all things EA SPORTS FIFA by joining our Facebook and Twitter pages.

evo, kazu ovako pa cemo vidit

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Opet PC izvisio, tj. ljudi koji igraju na PC a to je dosta njih

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 18:47 (carmichael).
14 godina
FIFA 14

Mi na PC-u smo ionako prepametni da kupimo opet istu igru.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

pozdrav, skinuo sam igricu s torrenta od nosTEAM-a i imam problem jer mi igrica crasha kad zelim uci u utakmicu. vec sam skinuo hrpu updateova, patcheva, crackova, ali nisam uspio rijesiti problem. ako netko zna sto trebam skinuti/uciniti, neka odgovori.

(ako se ovdje ne smije govoriti o skinutim igricama, onda mi odgovorite u privatnoj poruci)

0 3 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Pozdrav!

evo kupio sam si napokon key za fifu koju ne igram od 98, samo sam španao po PESu, doduše čak sam bio i hejter fife, i nakon što sam popušio ove godine 250 kn za novi pes, odlučio sam ga prekrižit jedno vrijeme i dat šansu fifi, i moram prizat da je pravo osvježenje od izbornika, modova, licenci, onlinea, pa do igrivosti itd da ne nabrajam... počeo sam igrati malo FUT i stvarno je zanimljiv onolko kolko ga trenutno kužim, treba još vremena da proučim sve to...uglavnom da ne duljim, razlog mog posta je sljedeći, dal postoji možda kakva stranica il aplikacija slična kao što je myPES gdje mogu pratit svoju statistiku, slaganje tima itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Fifa za ps4 ne da je bolja od current gena, nego je nebo i zemlja. Svatko tko je probao i kaže da je ista, ne vidi dobro :D

Nije istina. Neku su čuli a neki bogami i vidjeli na youtubeu još u devetom mjesecu prošle godine da je to ista igra!

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Nije istina. Neku su čuli a neki bogami i vidjeli na youtubeu još u devetom mjesecu prošle godine da je to ista igra!

Druga je to stvar kad se proba, ignite engine je čudo :)

17 godina
Tommy_123 kaže...

Ma ne mogu vjerovati? Ja mislio da je dovoljno pogledati filmić loše kvalitete i sve znati...

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Ma ne mogu vjerovati? Ja mislio da je dovoljno pogledati filmić loše kvalitete i sve znati...

Movie, aj ne kenjaj, shvatio sam :P

11 godina
neaktivan

Pa jesi mi vidio squad ? :S

13 godina
neaktivan
FIFA 14

JA jucer igrao i h2h i UT mogu rec da se treba naviknut na sut jer sam fulo zicere jedno 10 komada...

Next gen.Zanimljivo je to sto nema one grafike kao kod youtubera..

Pokreti su cudniji..Sve u svemu igra je ok i bolja je od current gena i ja bi si isto uzeo ali ne ps nego xbox jer zbog psovog gamepada nisam mogao pobijedit jer mi ne odgovara iako su ga doradili..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa ak je taj filmić na kojem piše next gen identičan filmiću prije 9 mjeseci...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

"Pa" je veznik....

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

"Pa" je veznik....

Pa?

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima neko da prodaje Fifa 14 key ili orgin acc sa  Fifom ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
januzaj44 kaže...

Ima neko da prodaje Fifa 14 key ili orgin acc sa  Fifom ?

Prodajem ja. FIFA 13, FIFA 14 i The Sims 3 za 200kn

17 godina
Hexfire kaže...

Pa?

Pa izgleda da te svakim novim danom demantiraju ljudi koji probaju next gen fifu za razliku od tebe koji si čuo i koji je pogledao filmić na jubitou.. Tommy je samo jedan u nizu a svi znamo kolike je nade polagao u next gen pes.. pa ako i on kaže...

15 godina
neaktivan
FIFA 14

izgleda da nije dobra ideja kad ti 2 stopera dobiju crveni, ali to je sve zato sto je decko dao 5 golova glavom, samo ubacaji. Daleko od toga i onaj sugavi pritisak od kojeg moj mozak jednostavno zablokira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

I ti povjerovao {#}

17 godina
Praetorian1 kaže...

I ti povjerovao {#}

Vjerojatno ne bi povjerovao da mu je to rekao konami, ovako šanse su dobre da dobije još bolju igru...

16 godina
neaktivan
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

I ti povjerovao {#}

Vjerojatno ne bi povjerovao da mu je to rekao konami, ovako šanse su dobre da dobije još bolju igru...

ne budi prost

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice