Pozdrav!
može savjet gdje povoljno kupit fifu 14, ne treba bit box verzija!
Imas PM !
Pozdrav!
može savjet gdje povoljno kupit fifu 14, ne treba bit box verzija!
Imas PM !
movie d.o.o.
Ako ti je toliko dosadno u životu, imaš one stranice za odrasle pa tamo upražnjavaj svoje frustracije, prestani spammat. hvala.
I Gomez je definitivno Sessegnon ovog FUT-a.
Koja pozicija?
Kakav je sada Sessegnon
movie d.o.o.
Ako ti je toliko dosadno u životu, imaš one stranice za odrasle pa tamo upražnjavaj svoje frustracije, prestani spammat. hvala.
I Gomez je definitivno Sessegnon ovog FUT-a.
Koja pozicija?
Kakav je sada Sessegnon
kratko i jasno Sessegnon u fifi 14 =
pozdrav svima može li neko da mi objasni kako i šta je potrebno za kupovinu fifa 14 origin sa go2arena i koliko košta unaprijed hvala
Sjećam se prošle sezone, kada ste organizirali FUT turnir na PC platformi, da sam za dva dovedena igrača dobio 0 coinsa. Isto tako kolega "opasni" iz nekog razloga, nije mogao naći igrača kojeg sam postavio na market, u svrhu realizacije nagrade za 3. mjesto.
Mislim, sva sreća pa mi nije stalo do coinsa, kao i to što nevolim biti dosadan i nametljiv, pa sam šutke prešao preko svega...,a inače da bi zaradili neki respect, nebi škodilo malo ozbiljnosti.
Da li netko zna, što EA znači da igrači u online season-u igraju u crno-bijelim kopačkamA??? Taj me detaljčić toliko bode u oči da vam to nemogu opisati. Ista stvar se dešavala i u FIFA 13.
Da li netko zna, što EA znači da igrači u online season-u igraju u crno-bijelim kopačkamA??? Taj me detaljčić toliko bode u oči da vam to nemogu opisati. Ista stvar se dešavala i u FIFA 13.
Da, i mene to strašno nervira...
Ljudi stvarno idu u extreme radi gluposti
Ljudi stvarno idu u extreme radi gluposti
?
SIME KZ !!
Mislim da igra ide na prodaju skupa sa ps4. Cekam sljedecu verziju pa cu pokusati ponovno :)
Na čemu ćeš probati ako PS4 ide u prodaju zajedno s igrom?
upao u 2 div... izgubio prve 3 tekme... bunkeri i nabacivanje sa strane... benteke i balloteli uglavnom napadači... katastrofa
upao u 2 div... izgubio prve 3 tekme... bunkeri i nabacivanje sa strane... benteke i balloteli uglavnom napadači... katastrofa
To su pričali i ljubitelji barce nakon tekmi s chelseom i interom. Dok su se jedni veselili plasmanu dalje, drugi su tugovali i umirali u ljepoti svoje neučinkovite igre...
Stari, svatko igra onako kako misli da će pobijediti a ne onako kako tebi paše. Ako se s tim ne možeš pomiriti pronađi neku drugu zanimaciju...
kakav je Honda u Milanu?
Ibra je takva hebena zvijer da je to čudo. Obožavam igrat s njim, kad igram ko da s Bogom igram kolko je dobar. 5 skill zvjezdica, jak u duelu i odličan udarac. Milina
kakav je Honda u Milanu?
Honda je najupravljivija u odnosu na ostalu konkurenciju (Kawasaki, Yamaha, Suzuki), a budući da je Milan veliki grad, ta upravljivost će doći do izražaja. Ima par dionica gdje ga možeš poštenski raspuhati...
Sorry, morao sam...
Ovo nije posljednje jos dolaze upgradeovi...
Reus je za Riberya svemirski brod i još k tome je devet puta jeftiniji...
Na PS4 puno vise srece s paketicima, otvorio kojih 5-6 u zadnja dva tjedna i dobio Rooneya, Cazorlu, Thiaga Silvu...
btw. imate novog LM za Bundesligu
ROBBEN U PACKU! :D
Odem sad u FUT bezveze vidim pack od 25k i taman imam 26k reko aj bezveze ću otvoriti i vidim neku predivnu ćelavu glavicu obloženu voskom kad ono Robben :D
To mi je ujedno i prvi pack koji sam ikad kupio u 14-ici i eto sreće haha
ROBBEN U PACKU! :D
Odem sad u FUT bezveze vidim pack od 25k i taman imam 26k reko aj bezveze ću otvoriti i vidim neku predivnu ćelavu glavicu obloženu voskom kad ono Robben :D
To mi je ujedno i prvi pack koji sam ikad kupio u 14-ici i eto sreće haha
Ma daj jebote,koja sreća,ja dobijem no rare haha :D,svaka čast.
11 poraza za redom ... ne znam koji mi je k
c... samo j
im glavama dobivam golove
Prodan Robben za 320k, uzeli mi 25k poreza, ali dobro šta je tu je :D
Prodan Robben za 320k, uzeli mi 25k poreza, ali dobro šta je tu je :D
I ja bi ga prodao na tvom mijestu,i uzeo Neymara. :D
Možda probam Neymara, imam taman coinsa za njega, ali mislim da ću ovaj squad buildat:
http://www.futhead.com/14/squads/6508089/