FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
zaki23 kaže...

Pozdrav!

može savjet gdje povoljno kupit fifu 14, ne treba bit box verzija!

Imas PM ! 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
Praetorian1 kaže...

movie d.o.o.

Ako ti je toliko dosadno u životu, imaš one stranice za odrasle pa tamo upražnjavaj svoje frustracije, prestani spammat. hvala. 

I Gomez je definitivno Sessegnon ovog FUT-a. 

Koja pozicija?

Kakav je sada Sessegnon

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
antiljano27 kaže...
Praetorian1 kaže...

movie d.o.o.

Ako ti je toliko dosadno u životu, imaš one stranice za odrasle pa tamo upražnjavaj svoje frustracije, prestani spammat. hvala. 

I Gomez je definitivno Sessegnon ovog FUT-a. 

Koja pozicija?

Kakav je sada Sessegnon

kratko i jasno Sessegnon u fifi 14 = {#}

11 godina
neaktivan
FIFA 14

pozdrav svima može li neko da mi objasni kako i šta je potrebno za kupovinu fifa 14 origin sa go2arena i koliko košta unaprijed hvala {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14
Jos dva mjesta za FUT PS3 Turnir 1.mjesto - 50.000 2.mjesto - 30.000 3.mjesto - 20.000 - Uz predviđene nagrade za 1, 2 i 3 mjesto, tu je i "fair-play nagrada" za ostale igrače - Uvjet za osvajanje "fair-play nagrade" je odigravanje svih utakmica BEZ ODUSTAJANJA - Nagrada je Second Inform Ivan Rakitić (vrijednost 35k) - Za svakog novog igrača kojeg dovedete na forum, a on regularno odigra sve svoje utakmice, dobivate 5k po završetku turnira. Forum: http://www.fifa-expert.com/forum/index.php Facebook: https://hr-hr.facebook.com/fifaexpertcro
BlueHell

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BlueHell... kaže...
Jos dva mjesta za FUT PS3 Turnir 1.mjesto - 50.000 2.mjesto - 30.000 3.mjesto - 20.000 - Uz predviđene nagrade za 1, 2 i 3 mjesto, tu je i "fair-play nagrada" za ostale igrače - Uvjet za osvajanje "fair-play nagrade" je odigravanje svih utakmica BEZ ODUSTAJANJA - Nagrada je Second Inform Ivan Rakitić (vrijednost 35k) - Za svakog novog igrača kojeg dovedete na forum, a on regularno odigra sve svoje utakmice, dobivate 5k po završetku turnira. Forum: http://www.fifa-expert.com/forum/index.phpFacebook: https://hr-hr.facebook.com/fifaexpertcro

Sjećam se prošle sezone, kada ste organizirali FUT turnir na PC platformi, da sam za dva dovedena igrača dobio 0 coinsa. Isto tako kolega "opasni" iz nekog razloga, nije mogao naći igrača kojeg sam postavio na market, u svrhu realizacije nagrade za 3. mjesto.

Mislim, sva sreća pa mi nije stalo do coinsa, kao i to što nevolim biti dosadan i nametljiv, pa sam šutke prešao preko svega...,a inače da bi zaradili neki respect, nebi škodilo malo ozbiljnosti.

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 10:23 (Anchor Man).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Da li netko zna, što EA znači da igrači u online season-u igraju u crno-bijelim kopačkamA??? Taj me detaljčić toliko bode u oči da vam to nemogu opisati. Ista stvar se dešavala i u FIFA 13.

El CapitanO
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...

Da li netko zna, što EA znači da igrači u online season-u igraju u crno-bijelim kopačkamA??? Taj me detaljčić toliko bode u oči da vam to nemogu opisati. Ista stvar se dešavala i u FIFA 13.

Da, i mene to strašno nervira... {#}

EUNE: RayzCRO
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 12:05 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Ljudi stvarno idu u extreme radi gluposti

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ljudi stvarno idu u extreme radi gluposti

?

16 godina
Dali netko zna di je najjeftinije uzeti fifu 14?, singleplayer me nije oduševio al eto mp nije los pa ako znate gdje bi najjeftinije prosao
13 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Dali netko zna di je najjeftinije uzeti fifu 14?, singleplayer me nije oduševio al eto mp nije los pa ako znate gdje bi najjeftinije prosao

SIME KZ !!

17 godina
jumboY kaže...

Mislim da igra ide na prodaju skupa sa ps4. Cekam sljedecu verziju pa cu pokusati ponovno :)

Na čemu ćeš probati ako PS4 ide u prodaju zajedno s igrom?

15 godina
neaktivan
FIFA 14

upao u 2 div... izgubio prve 3 tekme... bunkeri i nabacivanje sa strane... benteke i balloteli uglavnom napadači... katastrofa

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
streamg kaže...

upao u 2 div... izgubio prve 3 tekme... bunkeri i nabacivanje sa strane... benteke i balloteli uglavnom napadači... katastrofa

To su pričali i ljubitelji barce nakon tekmi s chelseom i interom.  Dok su se jedni veselili plasmanu dalje, drugi su tugovali i umirali u ljepoti svoje neučinkovite igre...

Stari, svatko igra onako kako misli da će pobijediti a ne onako kako tebi paše. Ako se s tim ne možeš pomiriti pronađi neku drugu zanimaciju...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

kakav je Honda u Milanu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ibra je takva hebena zvijer da je to čudo. Obožavam igrat s njim, kad igram ko da s Bogom igram kolko je dobar. 5 skill zvjezdica, jak u duelu i odličan udarac. Milina{#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Ibra je takva hebena zvijer da je to čudo. Obožavam igrat s njim, kad igram ko da s Bogom igram kolko je dobar. 5 skill zvjezdica, jak u duelu i odličan udarac. Milina{#}

ovo može samo ibro, ha, ha...

11 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

kakav je Honda u Milanu?

Honda je najupravljivija u odnosu na ostalu konkurenciju (Kawasaki, Yamaha, Suzuki), a budući da je Milan veliki grad, ta upravljivost će doći do izražaja. Ima par dionica gdje ga možeš poštenski raspuhati...

Sorry, morao sam... {#}

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 21:22 (Anchor Man).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ovo nije posljednje jos dolaze upgradeovi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Dayum, čim skupim coinsa odmah si uzimam ovo. 

http://www.futhead.com/14/squads/6465148/

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Reus je za Riberya svemirski brod i još k tome je devet puta jeftiniji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Na PS4 puno vise srece s paketicima, otvorio kojih 5-6 u zadnja dva tjedna i dobio Rooneya, Cazorlu, Thiaga Silvu...

btw. imate novog  LM za Bundesligu

http://www.futhead.com/14/players/13344/andres-guardado/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ROBBEN U PACKU! :D

Odem sad u FUT bezveze vidim pack od 25k i taman imam 26k reko aj bezveze ću otvoriti i vidim neku predivnu ćelavu glavicu obloženu voskom kad ono Robben :D

To mi je ujedno i prvi pack koji sam ikad kupio u 14-ici i eto sreće haha

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 5:31 (junkieHD).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
junkieHD kaže...

ROBBEN U PACKU! :D

Odem sad u FUT bezveze vidim pack od 25k i taman imam 26k reko aj bezveze ću otvoriti i vidim neku predivnu ćelavu glavicu obloženu voskom kad ono Robben :D

To mi je ujedno i prvi pack koji sam ikad kupio u 14-ici i eto sreće haha

Ma daj jebote,koja sreća,ja dobijem no rare haha :D,svaka čast.

15 godina
neaktivan
FIFA 14

11 poraza za redom {#} ... ne znam koji mi je k{#}c... samo j{#}im glavama dobivam golove

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Prodan Robben za 320k, uzeli mi 25k poreza, ali dobro šta je tu je :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
junkieHD kaže...

Prodan Robben za 320k, uzeli mi 25k poreza, ali dobro šta je tu je :D

I ja bi ga prodao na tvom mijestu,i uzeo Neymara. :D

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Možda probam Neymara, imam taman coinsa za njega, ali mislim da ću ovaj squad buildat: 

http://www.futhead.com/14/squads/6508089/ 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice