FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.657.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
The_K kaže...

OMG!!!!!!!!!!!!Vodim 1:0 i ovaj izadje iz utakmice i pise da sam ostao u division(i da imam 10 bodova a trebo bi imat 13) a imam jos 2 utakmice koje bi mogao pobjediti i otici u nizi division!!

i meni se to događalo, vjerojatno bug

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
15 godina
neaktivan
FIFA 14

još jednom dečki da vas podsjetim, ove godine sudjelovat cemo u International natjecanju (world cup) u pro clubs-u, vec imamo nekoliko članova ostali koji nisu vidjeli post, pogledajte ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-14-pro-clubs-ifvpa-natjecanje/198114.aspx I prijavite se, klub je napravljen pod imenom iFVPA Croatia , pošaljite zahtjeve, rotirat ćemo squad i nadam se napraviti dobar rezultat, ostale detalje ocekujte na tom linku i također na : http://fifa-onlineliga.com.hr/Forums/ nadam se velikom odazivu (samo Hrvatski drzavljani smiju igrati, vjerovali ili ne rade velike provjere da li su svi Hrvati, i ukoliko je samo 1 igrac drugog drzavljanstva direktno smo diskvalificirani sa natjecanja, pozz.

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
partwish kaže...
BoobZ kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Imam jedan problem!

Kad otvorim Fifu 14 mi dođe na onaj početni screen gdje je Messi i nejde dalje.Prije sam ju normalno igrao a sad ne želi.Otkad sam instalirao Windows 8 mi se javio taj problem.Igra je normalno originalna.

Znate možda što treba napraviti?

znaš uzrok prijatelju.

Da, a ja sam bez ikakvih problema igrao na Windowsima 8 i FIFU 13 i 14 i evo sada isto tako na Windowsima 8.1

on je rekao otkad je inst win 8 dakle nešto je upostavkama OS-a

13 godina
neaktivan
FIFA 14

neko origin od ovog lika

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nasao si se prozvan zbog? ;)

Ne, nisam jadan, jadni su svi oni koji potrose XXX eura da bi imali momcad i trpali mene koji skupljam upravo tih 3-5 hiljada po diviziji i pustali mi replay-e nakon svakog gola.

Meni nije problem stisnut ctrl-alt-delete kad mi dignu zivce i ne igrati to smece od futa tjedan dana dok se ponovno zazelim ;)

LP

[19xx]C3c1l
15 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Ne, nisam jadan, jadni su svi oni koji potrose XXX eura da bi imali momcad i trpali mene koji skupljam upravo tih 3-5 hiljada po diviziji i pustali mi replay-e nakon svakog gola.

Meni nije problem stisnut ctrl-alt-delete kad mi dignu zivce i ne igrati to smece od futa tjedan dana dok se ponovno zazelim ;)

LP

normalno, nikad nisamkupio pointse i necu, a kad se iznveriram alt+f4 i bok.

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
13 godina
C3c1l kaže...

LP

daj nemoj zayebavat ja sam ušao u diviziju 1 sa 10k vrijednom ekipom iz portugalske lige

13 godina
BoobZ kaže...
C3c1l kaže...

LP

daj nemoj zayebavat ja sam ušao u diviziju 1 sa 10k vrijednom ekipom iz portugalske lige

Ja bi bas htio imati TOTSe pri kraju fife. Htio bi imati bundesligu sa Riberyom, Robbenom, Lewandowskim, Lahmom i tako dalje, htio bi imati Liga BBVA sa Ronaldom, Neymarom, Baleom, Messiem. Zasto nebi ja to imao... ima hrpa ekipe sta ima takve momcadi pa im redovito stavljam po 5 komada. 

Moze on imati sve TOTSe ali kad ne znas igrat, ne znas. 

13 godina
neaktivan
FIFA 14

S kim se ti boksas? Jel igramo mi istu igru??

Kakve veze ima neciji "skill" u FUT-u??

To je abjuserska igra puna retardiranih balavaca gdje jos plus sto trose velike novce da bi imali TOP igrace igra sama po sebi kad NE DA onda NE DA i neces pobjediti.

99% njih na kick off/u bi plakali ;)

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

S kim se ti boksas? Jel igramo mi istu igru??

Kakve veze ima neciji "skill" u FUT-u??

To je abjuserska igra puna retardiranih balavaca gdje jos plus sto trose velike novce da bi imali TOP igrace igra sama po sebi kad NE DA onda NE DA i neces pobjediti.

99% njih na kick off/u bi plakali ;)

Ne da neda, nego si nesposoban i to dokazujes time da skill nije bitan u FUT.u... 30% igraci 70% skill. Ne mozes ti igrati i samo tuci r1 + trokut i mislit da ces pobijedit. Protiv nekoga tko se zna braniti protiv toga neces ga nikad dobit. 

I nek trose novce ? Jesu tvoji ? Stari moj da imalo imas skilla nebi tu pisao ovakve nebuloze.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ne da neda, nego si nesposoban i to dokazujes time da skill nije bitan u FUT.u... 30% igraci 70% skill. Ne mozes ti igrati i samo tuci r1 + trokut i mislit da ces pobijedit. Protiv nekoga tko se zna braniti protiv toga neces ga nikad dobit. 

I nek trose novce ? Jesu tvoji ? Stari moj da imalo imas skilla nebi tu pisao ovakve nebuloze.

{#}

imas pravo legendo.

da se ne prepiremo tu bez cilja,odustajem jer vidim da ti nisu sve ovce na broju, uzivaj ;)

LP

[19xx]C3c1l
11 godina
neaktivan
FIFA 14

jaooo, šta napravite vi od teme {#} btw. evo mojih engleza, a ubrzo će i hrvati bit složeni :D http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=cgaQlJ4znK

Origin ID: ManOfTheMatch141
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 15:06 (ManOfTheMatch141).

0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...
SimeKZ kaže...

{#}

imas pravo legendo.

da se ne prepiremo tu bez cilja,odustajem jer vidim da ti nisu sve ovce na broju, uzivaj ;)

LP

Meni su ovce na broju. TI si previse isfrustriran svojom nesposobnoscu igranja FUT.a... nista drugo. Uzivam... zz ;)

13 godina

dafuq

16 godina
BoobZ kaže...

dafuq

Snažan šut koji je golmanu razneo ruku! Šta ti tu ima bit nejasno? ;)

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
13 godina
neaktivan
partwish kaže...
BoobZ kaže...

dafuq

Snažan šut koji je golmanu razneo ruku! Šta ti tu ima bit nejasno? ;)

kung fu nogomet

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

dafuq

2013. godina i ovakve stvari se događaju...ovo je u rangu fife98 world cup

13 godina
neaktivan
FIFA 14
it's in the game

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

dosta za danas futa, 4 utakmice, sve 4 izgubio jer moram igrat s yebenim srečkovićima...prva 1-0 za konja koji je imo 5 šuteva a ja 20!! 2. i 3. 1-1 nakon produžetaka i dobiju me na penale i zadnja, ofc 3-2 jer mata i torres bolje igraju glavom nego mertesacker i škrtel {#}

1 0 hvala 0
16 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

dosta za danas futa, 4 utakmice, sve 4 izgubio jer moram igrat s yebenim srečkovićima...prva 1-0 za konja koji je imo 5 šuteva a ja 20!! 2. i 3. 1-1 nakon produžetaka i dobiju me na penale i zadnja, ofc 3-2 jer mata i torres bolje igraju glavom nego mertesacker i škrtel {#}

I ja sam danas dobio u tekmi tri gola glavom, strijelac Torres, rezultat naravno 3:2. :D

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
14 godina
FIFA 14

Ja više skoro niti ne igram FUT, ali vidim da su se ovi ovdje ogrebali za kojeg dobrog igrača, šteta što nisam bio tad na forumu, možda bih dobio poticaj za nastavak igre {#}

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 19:32 (Cordas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

ja evo sad odvalio, 25 udaraca u okvir Gomez, Hašik i Palacio 1 gol Hamšik. 3 udarca u okvir neki Agirexte 3 gola....

11 godina
neaktivan
FIFA 14

ljudi moze li mi ko reci zaso mi na master ligi nema navijaca ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
majdan kaže...

Vjerojatno su dobili zabranu dolaska na utakmice. 

BTW. fulo si loma temu 

11 godina
neaktivan
partwish kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

I ja sam danas dobio u tekmi tri gola glavom, strijelac Torres, rezultat naravno 3:2. :D

btw. jedan je oscar dao nogom

14 godina
majdan kaže...

Nisu imali vaučere.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Netko wager u 10 k?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
majdan kaže...

Nisu imali vaučere.

AHAHAHHAAAH

evo i za mene sreće u paketićima, umalo ošo quick sell al se sjetim da mu pogledam cijenu, kad ono ne prodaju ispod 18k :D

http://prntscr.com/22tk6m

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
11 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

AHAHAHHAAAH

evo i za mene sreće u paketićima, umalo ošo quick sell al se sjetim da mu pogledam cijenu, kad ono ne prodaju ispod 18k :D

http://prntscr.com/22tk6m

e meni bi trebo lm za bpl team, al nezz jel dobar podolski... btw. matić_žu, a ne sjećaš se isca i one ekipe?? :P

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 23:05 (ManOfTheMatch141).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Prošlo je puno puno paketića od tad, naravno da se sjećam (IF Cabella, Nasri, Isco) Al na kraju je Isco prodan, bolji je Modrić nekako :D
Šta bi sad dao da mi sjedne bar 1 IF igrač. Gledam Nephenteza, lik 4 IF igrača dobije šupak sretni :D

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice