FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.660.493
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Mogao bi EA angažirat par dječaka pored terena da dodaju lopte jer ovo šprintanje do centra po loptu i oko terena je smiješno i oduzima vremena previše.

17 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
desarun kaže...

nezz buraz, al uzmes nekog drugog i apply mu karticu da promjeni ligu.

edit:

Koja je tačno uloga Fitnes, Head Coaches i ostali staff?

Npr. skupis hrpu trenera (fitnes)  i dodju ti na 50% na svaku karticu ti ide 50% veca vrijednost.

Isto to vrijedi kod ugovora, uzmes vise trenera i na svaku karticu od 28 ugovora dobijes 14 utakmica vise 

14 godina
FIFA 14

Dosao je neki patch/upadte od 54MB al nigdje nema informacija sta su napravili u njemu..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ovo je najodvratnija i najskripitiranija fifa do sada,treba mi jedan bod da osvojim titulu,imam jos 3 utakmice i krenem ja pozitivno i nakon 20 minuta vodim ja 1:0,ali fraer naglo izjednaci i povede i meni se vec pocne tlak dizat,ali fala bogu 25 min prije kraja ja izjednacim i mislim si super taman jedan bod i tako ja bolji pokusavam pobijedit,govorim si ljepse ce score izgledat,kada od dobije penal jer je moj golman(nisam drzo gumb) izletio na igraca i strgo ga na pod,slucajnost pa i 90 min i ja zivcan i molim boga da obranim i procitam ga i golman stavi ruku tocno tamo di je puco i skacem ja po sobi od srece,okrenem se i ide replay,kada je golman obranio,lopta je ostala na tom mjestu i pala na pod i usla u gol,kao da ju je golman primio i bacio,idem ja zivcan u drugu utakmicu i frajer povede 1:0 ali ja u 65 izjednacim,kada prvi napad de bruyen il kako se vec pise iz mrtvog kuta mi loba golmana,nebi to bilo dosta,bony za 3:1 probusi golmana sa kuta sesnaesterca,pa tiote i bony svaki po odbijanac i tako zavrsi.uzas

3 0 hvala 0
14 godina
Mic_zap kaže...

ovo je najodvratnija i najskripitiranija fifa do sada,treba mi jedan bod da osvojim titulu,imam jos 3 utakmice i krenem ja pozitivno i nakon 20 minuta vodim ja 1:0,ali fraer naglo izjednaci i povede i meni se vec pocne tlak dizat,ali fala bogu 25 min prije kraja ja izjednacim i mislim si super taman jedan bod i tako ja bolji pokusavam pobijedit,govorim si ljepse ce score izgledat,kada od dobije penal jer je moj golman(nisam drzo gumb) izletio na igraca i strgo ga na pod,slucajnost pa i 90 min i ja zivcan i molim boga da obranim i procitam ga i golman stavi ruku tocno tamo di je puco i skacem ja po sobi od srece,okrenem se i ide replay,kada je golman obranio,lopta je ostala na tom mjestu i pala na pod i usla u gol,kao da ju je golman primio i bacio,idem ja zivcan u drugu utakmicu i frajer povede 1:0 ali ja u 65 izjednacim,kada prvi napad de bruyen il kako se vec pise iz mrtvog kuta mi loba golmana,nebi to bilo dosta,bony za 3:1 probusi golmana sa kuta sesnaesterca,pa tiote i bony svaki po odbijanac i tako zavrsi.uzas

Ja sam 3 put failo prelazak iz DIV 6 u DIV 5. Vodim 3-0 izgubim 4-3.  I vidi (sliku) kako sam danas prosao :) I osvojio titulu.

Gubim 2-0, dobijem crveni i zabijem 4 gola? Nema logike, al meni paše :D

15 godina
FIFA 14

Kako vam se cini novi update? po mome ja mislim da su: 

-nerfali finesse

-totalno nerfali heading

-pojacali first touch (sad su tromija primanja)

-opcenito malo tromiji igraci..

-L1 Trokut opce neprolazi vise

za sad mi i nije nesto.. al treba se naviknut.. 

EDIT:

-obicni šutevi totalno nerfali.. sada mi cak ni neizgledaju prirodno.

prff ovo vise nije fut... moze jos ko prokomentirati malo update kako vam se cini? 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 22:55 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

Fascinantno kako je FIFA svima odvratna kad se gubi :)

14 godina
Encyanix kaže...

-nerfali finesse

-totalno nerfali heading

EDIT:

prff ovo vise nije fut... moze jos ko prokomentirati malo update kako vam se cini? 

Iskreno, nadam se da si fulao. Nisam igrao nakon patcha, sutra cu.

Ne kuzim sta je falilo šutevima u FIFI 13, pa longshootevi su mi bili najbolja stvar. U FIFI 14 su oslabili šuteve, pogotovo kad pucam sa tipkovnice,

znači na tipkovnici vise nemogu pogodit prvu stativu zato sto sam prisiljen na automatic i mogu gađat ili ravno ili drugu stranu(slika), a sad su jos sjebali i finesse.

Stvarno nemam živaca privikavat se na gamepad, znam da cu samo padat do division 10 a to je najmanje sta zelim, zelim igrat da zaradim pare i da dodem u div 1, a to mi zasad ide samo na tipkovnici :/

17 godina
neaktivan
FIFA 14

http://prntscr.com/1va448

da li je to to????!

0 0 hvala 0
15 godina
desarun kaže...

http://prntscr.com/1va448

da li je to to????!

Yap

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
17 godina
neaktivan
FIFA 14

ma isto sranje. ne vidim razliku

0 0 hvala 0
14 godina
Encyanix kaže...

-nerfali finesse

-totalno nerfali heading

EDIT:

Isprobat ću tek sutra, ali ako je ovo što si napisao istina jedino mogu reći HVALA BOGU I ISUSU.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
desarun kaže...

ma isto sranje. ne vidim razliku

Biti nesposoban ne znaci sranje... Evo dva primjera mojih utakmica na tom novom patchu.

Prva tekma:

http://i.imgur.com/NQ5UsYN.jpg

Naletio na Ultra def komadinu budale i lik ocito pokusava silovat L1 trokut ali ne zna. Sve sta radi mu je to, dva tri pasa i dum. Dobio kantu kao iz predlozenog.

Druga tekma:

http://i.imgur.com/LLA9Ywj.jpg

Pacijent broj dva igra 4-3-3 sa LW, RW i CF.om... Young, Eto, Ben arfa ako se dobro sjecam je bila ta trojka naprijed. Jedino sta je lik napravio i tako zabio dva gola je konstantno guranje lopte na Younga, ubacivanje i moje dvije slabe reakcije na njegov skok. Prvo uopce nisam cuvo igraca, drugo nisam izletio sa golmanom. Takoder je zavrsilo neodluceno i to sam mi je par puta blokiro prazan gol i pogodio stativu, nebitno.

Ovo vise nije da ce igrac sam markirati protivnika, nema vise samo dolazenje na skok i lupanje kruga pa ude, ude. Sada se mora tocno postaviti ispred ili kraj igraca, gurati ga te probati uzeti skok, ko to savlada savlado je heading i to je to. Nista nije OP osim Finessa ali i to su sada smanjili. Morate naucit igrati na ovom usporenom gameplayu i promijenjenom sustavu igranju obrane i napada. Odradite treninge i ostalo pa shvatite da se ne moze samo tako igrati ovo cak i na assisted.

17 godina
neaktivan
FIFA 14

ma de bola, ovaj me nabrijo da su popravili sve to, uso u utakmicu opusteno, reko necu L1 i to.. i izgubim, al nisam se ni trudio, al l1+trokut i dalje radi isto ludo, brzi napadači i dalje glavna uzdanica.

Čekam changelog.

i gameplay je ubrzan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 0:10 (desarun).

1 0 hvala 0
13 godina
desarun kaže...

ma de bola, ovaj me nabrijo da su popravili sve to, uso u utakmicu opusteno, reko necu L1 i to.. i izgubim, al nisam se ni trudio, al l1+trokut i dalje radi isto ludo, brzi napadači i dalje glavna uzdanica.

Čekam changelog.

i gameplay je ubrzan.

Bas suprotno gameplay je usporen kao i first touch sta odlicno daje dinamici igre i realnije pokrete igraca. Nisu sve popravili nego samo dio. A L1 trokut i dalje radi isto ako znas sta radis, ako na tebi prolazi ocito nesto krivo radis.

13 godina
neaktivan
FIFA 14

dragi EA, je*em vam mater s heading i finess shooting

lik mi je zabio 4 gola glavom, final score 4:3 za njega dok u obrani imam Santanu, Hummelsa i Dantea bravo EA 

Razočarani igrač

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 0:27 (bjong).

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
bjong kaže...

lik mi je zabio 4 gola glavom, final score 4:3 za njega dok u obrani imam Santanu, Hummelsa i Dantea bravo EA 

Razočarani igrač

Santana pa ja za tog lika nisam znao do prosle godine dok fut nisam poceo igrat lik  je u RL panjina zato je i preso u Schalke,ali sve jedno je to lose napravljeno

edit:mislio sma na heading

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 0:49 (drakula789).
13 godina
bjong kaže...

Razočarani igrač

Jel ti je barme jedan igrac iso u duel skok sa protivnikom i jesi tocno tempirao kada stisnes krug za izbaciti loptu ? 

17 godina
neaktivan
FIFA 14

ne vjerujte da je ovaj update fix za opstepoznate bugove, jer nema nijedan dokaz za to. Najvjerovatnije je za glitch koji je bio vezano za consumable pile, tako sam čitao na EA Forumima.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ne trebala bi mi bit zabavna dok me j*** u zdrav mozak.

14 godina
FIFA 14

FUT je ubrzan. Ajd, barem sam uživao u njemu 2 tjedna. Nadam se da je Seasons ostao normalan.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
nije uopste ubrzan gameplay,ni malo,smanjen je OP glavom i onaj iritirajuci L1 i trokut....Thanks EA!!!
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Znaci sada je ovo najbolja simluacija sa ovim pecom ikad? Ili ima jos nekih bugova?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan

jeli mi moze neko rec zasto u obicnom playu mann vs mann online, ozil u reala a nema balea?

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Patch nema veze s gameplayom. 

0 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

Znaci sada je ovo najbolja simluacija sa ovim pecom ikad? Ili ima jos nekih bugova?

Ovo nije simulacija isto kao sta niti PES nije simulacija. Sve su to arkade.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
bjong kaže...

Razočarani igrač

Jel ti je barme jedan igrac iso u duel skok sa protivnikom i jesi tocno tempirao kada stisnes krug za izbaciti loptu ? 

igrač mi je uvik bio uz igrača al ovaj uvik pokupi heading bio on iza mog igrača ili ispred mog, ja nemogu ništa u vezi tog headinga

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
13 godina
neaktivan
a kakve veze ima pes sa ovim ?bas me interesuje?da li se ovde u zadnji tri cetiri posta spominjao pes?iako zelis simulaciju izadji sa drustvom na fudbal.
12 godina
neaktivan

Ja sam do sada igrao samo PES11,12,13... I onda sam probao Fifu13, i sad mislim da cu igrati Fifu14... Upravo danas planiram kupiti cd key... 

Ali podosta vasih komentara je negativno... Pa se sad polagano dvoumim... :/

Da li ja sa standard verzijom mogu igrati sve game modove???

I koji sve online modovi imaju?

Nadam se da me necete sad popljuvat sto to uopce pitam... xD 

11 godina
neaktivan
FIFA 14

jel mi moze neko pomoc kako da igram sa frendom online jedan na jedan?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice