FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.660.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FIFA 14

FIFA 14 Review - GameTrailers 8.0

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

@Encyanix

Ne mogu ti poslati poruku u inbox, ne znam zbog cega

Pa evo ti ovdje info za ono sto si mi rekao.

Evo podaci od igraca:

Kvalitet: Silver

Pozicija: CDM

Ime: Biyogo Poko

Nacionalnost: Gabon

Liga: Ligue 1

Tim: Bordeux

Stavio sam ga na 3 dana, moj nick je <<pegazus0511>>

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Upravo sam naletio na cheatera, trebala mi je pobjeda da uđem u div3 i tekma nije niti počela, a mene je izbacilo van iz igre. Ostao sam radi toga u div4, makar mi nije upisan poraz, ali je to bila jedina preostala tekma koju nisam mogao ponovno igrati.

Stvarno prejadno, volio bi upoznati te gnjide koje koriste cheat kako bi zaradili real money ili shebali tržište, vjerujte mi da bi bez imalo suzdržavanja odalamio par "zidarskih" svakome.

alenka-neki su ovdje platili igru kako bi se zabavili, a platili su je vrijedno zarađenim novcem da bi ti i nekolicina drugih shebavali tuđu zabavu.

3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

pa ja u ovim paketicima ne mogu nista dobit. upravo mi hrvoje cale bio medju 3 igraca. hrvoje cale... a najbolji od trojce ima 77 i cijena mu izmedju 250-350. ma katastrofa, jednom sam dobio de geu i oda onda nista. trosim pare u nista. ne znam, kakvih vi imate iskustava s tim?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Ove godine sam otvorio jedan paketic i to samo zato što mi je nakon kupnje momčadi ostalo baš toliko coinsa. Ne preporučam ti da ih otvaraš jer ćeš se razočarati, gotovo uvijek.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

moja iksustva su hajmo rec da sam skoro na 0 :D Imao sam par dobrih, da kazem odlicnih paketa, ali prečesto me znalo potrefit i kao najbolji igrač neki CDM 79 iz Toulousea :D 300 coinsa cjena :D

Dobio sam jednom Jocahima Lowa(8.5k), Mignoleta(3k), i slicnih igrača koji idu 2-4k.. sve u svemu negdje na 0 sam.

I pametnu stvar sam pročitao, ti paketi su osmisljeni da bi FIFA ZARADILA NOVAC, jer ljudi to često kupuju sa FIFA pointsima($).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ma ja sam vrhunski specijalac. trebao sam ovo pitanje postaviti prije cca 10 paketica. :)

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

jer 1. paketic bio ok, onako za pocetak i 3 je bio de gea. sto ces kad sam kockar, zabavine zavrtit kockicu

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
KiCo77 kaže...
alenka kaže...
dreammaker kaže...

Mogu dobiti mail na koji da pošaljem prijavu za ovog iznad što koristi autobuyere? Spreman sam provesti sat vremena dnevno na Origin supportu ako treba dok god njegov acc ne bude banan. 

To sto ces ti prijaviti, je cula kazala, a to nece da ti upali kod EA cula kazala, kao na bug hr forumu neki prica o tome, otkud dokaz da sam ja vlasnik tog origina, npr ti stavis svoj origin ovde i ja napravim na forumu nekom account i pisem ovo sam ja, ja sam hacker ja hackiram EA, i onda ti dobijes ban, eto logike tvoje, i samo da znas account mi je clean 10000000% 50 utakmica odigrani oko 5k balanac manje vise, i vrednost ekipe nije vise od 40k, nadam se da ces se provesti dobro cekajuci da repport.

Svi jos koji hoces da me repport, kucajte EA help na google, i imaces tamo kontakt live support i repportuj Apitov232 da ima milione i koristi autobuyer :)

Uzmimo za primjer da te prijavi oko 5 forumasa. EA pregleda prijave i pocne te pratit. Čim nesto za**** ili vide da sa istog IPa igras na par acca i da na njima koristis cheatove, BAN.

Jos ako si saljes sa jednog acca na drugi pare,  bilo bi ocito, al sumljam da EA tako funkcionira.

Pa upravo i ja to govorim, znaci ja pod broj jedan imam vise accounta sa fifom 13, i tamo nemam fifu 14 nego koristim samo webapp za to, a gdje ja igram fifu 14 nema nikakvog kontakta sa ostalim origin accountima, a ti si upravu sto se tice toga, al ea boli briga za to, zbog toga imam par vps servera, i pretplatu kod foxyproxy bas kad moram da objasnim da mi je smijesno sto pricaju, moja real ip nikad nije koristena za druge origin accounte, i zato si smijem i jadno mi je ovo sto pricaju o prijavama, imas me i ti u prijateljima i vidis kakav team imam i kolko zaradio sam coinsa.

12 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Upravo sam naletio na cheatera, trebala mi je pobjeda da uđem u div3 i tekma nije niti počela, a mene je izbacilo van iz igre. Ostao sam radi toga u div4, makar mi nije upisan poraz, ali je to bila jedina preostala tekma koju nisam mogao ponovno igrati.

Stvarno prejadno, volio bi upoznati te gnjide koje koriste cheat kako bi zaradili real money ili shebali tržište, vjerujte mi da bi bez imalo suzdržavanja odalamio par "zidarskih" svakome.

alenka-neki su ovdje platili igru kako bi se zabavili, a platili su je vrijedno zarađenim novcem da bi ti i nekolicina drugih shebavali tuđu zabavu.

Ja sam mogu napravit sebi trenera, koji ce izbacivati druge igrace meni davati coinse, al to nisam radio nit cu raditi, ja cisto kupujem sa trade nesto sto ljudi stave za prodaju, ja mislim da je ipak bolje da kupim ja ili svi mi sa ovoga foruma, nego neka kompanija.

I neka svi igraci prestanu koristit autobuy, opet ce tu ostati kompanije koje ce jos vise zaradjivati, i nema potrebe za reakcijama onakvim kakve su bile, ja sam samo ponudio ako neko hoce, i kad bi vi svi ovde to sad uzeli nista nebi se promjenilo.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Eto vidis jadan si ovo si ono si, ajmo repport vamo tamo, pa kao sto sam reko napisite buy fut coins na google, idite i reportujte stranice, njihove origin accounte, oni koji prodaju dnevno po 10 miliona, al ni tad nece te postici nista ea to ne zanima.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
alenka kaže...

Eto vidis jadan si ovo si ono si, ajmo repport vamo tamo, pa kao sto sam reko napisite buy fut coins na google, idite i reportujte stranice, njihove origin accounte, oni koji prodaju dnevno po 10 miliona, al ni tad nece te postici nista ea to ne zanima.

jadan si i ti jadni su i oni. Ja u igri uživam i briga me za bržu zaradu, lakšu zaradu itd. A vjerujem i nadam se da tako razmišlja i većina forumaša. No necu se više raspravljat s tobom. 

Kad god vi mene razhebete, ja dodam gas malo više... i u packu sam dobio 

13 godina
neaktivan
FIFA 14
evo moj BPL sastav, rasprodo sam hrv. repku što ne treba
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=bOCPECIvnKclZ:ps3
još planiram dovest A. Kone, Diakite, Ramsey
predložite mi nekog RB/LB i LM/RM da je do 1000 coinsa a da je dobar :D
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
matić_žu kaže...
evo moj BPL sastav, rasprodo sam hrv. repku što ne treba
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=bOCPECIvnKclZ:ps3
još planiram dovest A. Kone, Diakite, Ramsey
predložite mi nekog RB/LB i LM/RM da je do 1000 coinsa a da je dobar :D

Najbolji RB: Ivanović i Kelly, a LB jose enriqe

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
17 godina
neaktivan
FIFA 14

probaj za RM/RW ulovit Dyera iz Swansea, ide oko 800-1000 coinsa na aukciji. 

0 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
alenka kaže...

jadan si i ti jadni su i oni. Ja u igri uživam i briga me za bržu zaradu, lakšu zaradu itd. A vjerujem i nadam se da tako razmišlja i većina forumaša. No necu se više raspravljat s tobom. 

Kad god vi mene razhebete, ja dodam gas malo više... i u packu sam dobio 

Bas mi treba jedan RM iz bundeslige :D

14 godina
Encyanix kaže...

Moze pitanje, odkud ti onakav trade profit :O

Ako nisu fifa pointsi onda svaka cast, impresivnih 1.800.000

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
Lignja8 kaže...

ma ja sam vrhunski specijalac. trebao sam ovo pitanje postaviti prije cca 10 paketica. :)

A gle, sve ti je do sreće. Možeš i ne moraš dobiti. Češće ne dobiješ nego dobiješ... Ja sam u fifi 14 otvorio dosta paketa i dobio dosta dobrih igrača. U fifi 13 nisam cijelu godinu dobio gotovo ništa osim par igrača a potrošio sam popriličnu svotu coinsa na paketiće... kako te strese.. što drugo reći..

15 godina
KiCo77 kaže...
Encyanix kaže...

Moze pitanje, odkud ti onakav trade profit :O

Ako nisu fifa pointsi onda svaka cast, impresivnih 1.800.000

Potrosio oko 60$ na pointse.. imao sam dosta srece u packovima...

14 godina
Encyanix kaže...

Ja isto, samo šta je meni trade profit 120k :(

Prvih 15ak packova nisam skoro uopce dobivao rare igrace.. nego shiny consumablese, dresove i sranja

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
KiCo77 kaže...
Encyanix kaže...

Ja isto, samo šta je meni trade profit 120k :(

Prvih 15ak packova nisam skoro uopce dobivao rare igrace.. nego shiny consumablese, dresove i sranja

Iskreno ove godine ili imam srece ili su povecali sanse za bolje igrace.. hah

13 godina
neaktivan
FIFA 14

čekam samo da uvedu pucanje penala glavom pa da postotak golova glavom bude 100%.pa ovo je komedija..tekma 4:3 svi golovi glavom...

3 5 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Evo da vas pitam, koja je vama kombinacija ST-a najbolja? (formacije sa 2 ST-a) Meni su se za sad najbolje pokazali Baloteli-Muriel

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Ja sam skuzio da je najbolje sa jednim napadacem i sa ofenzivnim veznim, jer ces imati vise igraca u zavrsnici i kombiniranje napada a ako ce biti dvije spice pobit ce se...

EDIT: Vidim pacijenti na udaru i dalje sa 5 TD.ova... samo naprijed, besplatan tretman na BUG forumu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 11:58 (SimeKZ).
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

e da i prosjek faulova u utakmici je 1...kriminal teški...kovačić u skoku nadvisi i sruši chielinia...?! giovinco između zapate i gamberinia zabija glavom?!

1 3 hvala 0
13 godina
v3cos kaže...

e da i prosjek faulova u utakmici je 1...kriminal teški...kovačić u skoku nadvisi i sruši chielinia...?! giovinco između zapate i gamberinia zabija glavom?!

Treba znat na vrijeme postavit igraca i stisnut B ili A ili X... a ne doc ovdje i lupetat... i meni se u pocetku dogadalo to isto. Sada sta vise smirenije igram i smisleno slazem napad nema toga. Dogodi se da neki ultra visok igrac tipa Kone, Benteke ili neko mi zakuca glavom, ali ja tu nista ne mogu, lose sam se postavio sa stoperom i puff...

13 godina
neaktivan

14 godina
FIFA 14

Sudeći po ovome, nema apsolutno ni jednog valjanog razloga da netko kupi PS4 radi ove igre ako već posjeduje PS3/PC verziju. I koliko vidim, smiješni penali se i dalje sude. Jbt novi engine ako 3 godine ne možeš popraviti takvu stvar.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
v3cos kaže...

Ja sam isto na početku krivio samu igru kad sam bio nadmašen sa minijaturnim igračima protiv mrcina.. 
Harsh reality is : Igraj obranu pametnije, fokusiraj se samo na skok igru par tekmi (u obrani), na treningu ili u offline-u, vidjet ćeš da će postavljanje

biti bolje.  

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Sudeći po ovome, nema apsolutno ni jednog valjanog razloga da netko kupi PS4 radi ove igre ako već posjeduje PS3/PC verziju. I koliko vidim, smiješni penali se i dalje sude. Jbt novi engine ako 3 godine ne možeš popraviti takvu stvar.

Movie ja mislim uzima

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice