FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.659.519
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Fifa 14
deleted..
šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 1:32 (dreammaker).
15 godina
Fifa 14

Evo moji forumasi upravo sam si otkljucao fifu 14 :D 

Sve sto trebate napravit kako bi i vi otkljucali fifu 14 je skinuti ovaj programcic  lite verziju pokreniti ga i doc ce vam loginer, ovdje mozete naci trial account sa strane. Nakon toga se konektajte na jedan od servera i upalite origin, logirajte se i igrica bi trebala biti otkljucana :D, ako je onda nakon toga iskljucite programcic..

EDIT: Igram UT onu prvu turnament tekmu.. i bome.. igrica je dosta brza.. tj okretnost je brza forice se brze izvode nema vise onog "tromog" first toucha.. tj igrica sad dosta lici na fifu 13..  sto se tice ut-a :/ + udarci su strasno op.. hah

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 10:23 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Sve sto trebate napravit kako bi i vi otkljucali fifu 14 je skinuti ovaj programcic  lite verziju, nakon sto ga instalirate pokrenite ga i doc ce vam loginer, logirajte se sa ovim accountom user: vpnc  pass: tkyx nakon toga se konektajte na jedan od servera i upalite origin, logirajte se i igrica bi trebala biti otkljucana :D

EDIT: Igram UT onu prvu turnament tekmu.. i bome.. igrica je dosta brza.. tj okretnost je brza forice se brze izvode nema vise onog "tromog" first toucha.. tj igrica sad dosta lici na fifu 13..  sto se tice ut-a :/ + udarci su strasno op.. hah

ima li lijeka za pirate? {#}

15 godina
Fifa 14

Prosle godine pirati su se nacekali, bome neznam kako ce ove godine bit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

je li dosta brza igra nego demo?

15 godina
exorc1st kaže...
Encyanix kaže...

je li dosta brza igra nego demo?

Sto se tice FUT-a da, sto se tice normal matcha jos nisam probao..

14 godina
Fifa 14

Sudeći po FIFA forumu, igra je dosta ubrzana u odnosu na demo. Pogotovo FUT. Headeri su OP trenutno, a pace u obrani je još uvijek najbitnija stvar. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Informacija za one koji su namjervali kupiti key na nuveem-u:

Ja sam jučer oko ponoći kupio key ali ga još nisam dobio te mi na mjestu key-a stoji poruka (na portugalskom): KEY HAS NOT GENERATED, THERE MIGHT BE DELAY IN PRODUCTION

U prijevodu,i koliko sam skužio po njihovom forumu, ili su ostali bez keyeva pa čekaju novi batch ili im nešto ne štima sa distribucijom key-eva.

Dakle, ako kupujete, nemojte očekivati instant delivery.

Javim kad sam dobio.

Inače, cijena je bila 160 kn kao što je par forumaša ovdje i navelo.

0 0 hvala 0
14 godina
Crowolf0801 kaže...

Ja sam jučer oko ponoći kupio key ali ga još nisam dobio te mi na mjestu key-a stoji poruka (na portugalskom): KEY HAS NOT GENERATED, THERE MIGHT BE DELAY IN PRODUCTION

U prijevodu,i koliko sam skužio po njihovom forumu, ili su ostali bez keyeva pa čekaju novi batch ili im nešto ne štima sa distribucijom key-eva.

Javim kad sam dobio.

Prije sat vremena su objavili na twitteru da će u slijedećih par sati svi dobiti keyeve.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Crowolf0801 kaže...

Javim kad sam dobio.

Prije sat vremena su objavili na twitteru da će u slijedećih par sati svi dobiti keyeve.

Odlično. Hvala na informaciji.

15 godina
Fifa 14

Evo ovako kad igras FUT signeplayer je dosta brz i bas je ono ful slican 13-ci no kad igras online protiv nekog FUT posve drukcija igrica.. dosta sporija malo je brza od dema al iskreno meni bas pase.. Onaj benteke je zvjer.. sad hatrick napravio s njim.. :D i jos da napomenem da je onaj Willian smece nevrijedi ni 5k po meni kud 40k... assaidi na toj poziciji rula..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Encyanix kaže...

Sve sto trebate napravit kako bi i vi otkljucali fifu 14 je skinuti ovaj programcic  lite verziju pokreniti ga i doc ce vam loginer, ovdje mozete naci trial account sa strane. Nakon toga se konektajte na jedan od servera i upalite origin, logirajte se i igrica bi trebala biti otkljucana :D, ako je onda nakon toga iskljucite programcic..

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2603823.page

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
Fifa 14

Pozdra!

Pitanjce,sad vidim da ste vi kupili igru za 150-180 kn ja bacio lovu na originu za onih 24 paketica i ispal sam "lajbek" sad mi krivo no sta je tu je.

Mozete li reci,preporuciti takve neke stranice di se jeftino kupe igra za steam ili origin.Postoji li kakav rizik? Koji je postupak?

Gledao sam za teme na forumu al nema bas nesto korisno.

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
izvone kaže...

Pozdra!

Pitanjce,sad vidim da ste vi kupili igru za 150-180 kn ja bacio lovu na originu za onih 24 paketica i ispal sam "lajbek" sad mi krivo no sta je tu je.

Mozete li reci,preporuciti takve neke stranice di se jeftino kupe igra za steam ili origin.Postoji li kakav rizik? Koji je postupak?

Gledao sam za teme na forumu al nema bas nesto korisno.

Unaprijed hvala!

www.g2a.com

www.go2arena.com

www.g2play.net

To su ti sigurne stranice i usput najjeftinije.

13 godina
neaktivan
Fifa 14

lijepo si sve opisao i svaka ti čast ,ali ak možeš odigraj jednu van futa tj. običnu prijateljsku protiv kompa i onda napiši kakva je brzina ali stavi game speed na slow

0 0 hvala 0
16 godina

Hvala na linkovima i ako moze jos jedno pitanje,kakve su ovo brazilske,portugalske stranice i to o cemu pricate?

I jos nesto,da li s kupnjom na neki od tih stranica dobijem i online download i na dvdu? ili je jednako ko na originu da samo online download dobim?

14 godina
Fifa 14

Maknuli su Online team play iz FIFE 14... Fail epskih razmjera.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Sudeći po FIFA forumu, igra je dosta ubrzana u odnosu na demo. Pogotovo FUT. Headeri su OP trenutno, a pace u obrani je još uvijek najbitnija stvar. 

Znaci ja onda za dzabe nisam pricao ,kao i ti da ce decurliju fifa 14 poslusati i ubrzati gameplay,da pace opet vodi glavnu rec......i da je tromost smanjena a to je bas dovodilo davalo nekiu posebnu draz tj bila je bas sa tim bliza realnosti al dobro.....vi i dalje smatrajte ,da ja samo lupam gluposti a evo vidite sta se desava vec po drugi put ,isti slucaj je bio i sa fifa 13 demo i psole je ubrzali.Toliko!!!!

14 godina
Red_Star_Forever kaže...
Hexfire kaže...

Znaci ja onda za dzabe nisam pricao ,kao i ti da ce decurliju fifa 14 poslusati i ubrzati gameplay,da pace opet vodi glavnu rec......i da je tromost smanjena a to je bas dovodilo davalo nekiu posebnu draz tj bila je bas sa tim bliza realnosti al dobro.....vi i dalje smatrajte ,da ja samo lupam gluposti a evo vidite sta se desava vec po drugi put ,isti slucaj je bio i sa fifa 13 demo i psole je ubrzali.Toliko!!!!

Ne znam kolika je točno razlika, ali uglavnom ljudi tvrde da je FUT sličniji onom u 13 nego u demu. Za heading će uskoro patch, sad koliko će popraviti vidjet ćemo. Još se uvijek nadam da je u Seasons ostala brzina bliže demu.

15 godina
Hexfire kaže...
Red_Star_Forever kaže...
Hexfire kaže...

Ne znam kolika je točno razlika, ali uglavnom ljudi tvrde da je FUT sličniji onom u 13 nego u demu. Za heading će uskoro patch, sad koliko će popraviti vidjet ćemo. Još se uvijek nadam da je u Seasons ostala brzina bliže demu.

Pazi kad sam igrao one prve tekme u futu protiv kompa.. to je dosta bacalo na fifu 13.. no kada igras online fut.. dosta je drukcije.. i igraci ipak nisu toliko okretni.. al zato kad dobijes zalet sa nekim pacerom.. letis.., btw danas cu sad ili kasnije nabacit jednan season obican pa javit kakav je gameplay.. a sto se tice ovih chemistry stylove.. imam osjecaj da ce biti najbolje igrati sa basicom.. ova nabrijavanja su gluposti..

14 godina
neaktivan
Fifa 14

dali se moze igrati fut offline da dobijas coinse dok ne pocne online

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mirkossam kaže...

dali se moze igrati fut offline da dobijas coinse dok ne pocne online

ne

14 godina
neaktivan

vidim da neki pricaju da igraju fut pa mi nejasno kako i sta

17 godina
Encyanix kaže...

Pazi kad sam igrao one prve tekme u futu protiv kompa.. to je dosta bacalo na fifu 13.. no kada igras online fut.. dosta je drukcije.. i igraci ipak nisu toliko okretni.. al zato kad dobijes zalet sa nekim pacerom.. letis.., btw danas cu sad ili kasnije nabacit jednan season obican pa javit kakav je gameplay.. a sto se tice ovih chemistry stylove.. imam osjecaj da ce biti najbolje igrati sa basicom.. ova nabrijavanja su gluposti..

Zašto tako misliš? Hvalili su se s tim chemistry karticama jer kao igru i igrivost dižu na viši nivo. Pošto si probao reci u čemu je problem? Što si negativno primjetio?

14 godina
mirkossam kaže...

vidim da neki pricaju da igraju fut pa mi nejasno kako i sta

Pa napisao je ency par postova gore tutorial.

17 godina
KiCo77 kaže...

Pa napisao je ency par postova gore tutorial.

Teško je pratiti raspravu?

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Evo je...

Vidim prodaju se i 99 contracti za 4-5k, klasik dresovi su oko 150-200 coinsa...

0 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Ovi koji su narucili kod brazilaca su vec dobili key, a vi ostali? Nisam valjda jedini koj jos ceka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ovi koji su narucili kod brazilaca su vec dobili key, a vi ostali? Nisam valjda jedini koj jos ceka.

nisi {#}

15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ne, ja isto jucer navecer narucio i nije jos stiglo, citao sam po njihovom forumu da dosta ljudi ceka key, a svi se zale na to da im support nista ne odgovara niti nema nikakvih obavijesti kad ce stici. Jedino su na twitter stavili da ce slat svima ali to je bilo prije 15 sati tako da neznam...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice