Pa eto, i kontrole brkam hahahha, RB mi je finess da... ah neide i neide,
mozda je rano prvi dan odustat, dat cu si vremena, nemam sta za izgubit
Naravno da si daj vremena, ako treba i tjedan dva. Sigurno nećeš požaliti
Naravno da si daj vremena, ako treba i tjedan dva. Sigurno nećeš požaliti
Ovo je užasno netočno. Nek igra kako mu više odgovara.
Slazem se, neka igra tko kako hoce ali nije ni ovo sto je on rekao bedastoca...... jer zbilja ces brze reagirati ako vec imas spremne ruke na sve cetiri tipke ali problem je sto ce ti se ruka ukociti nakon nekog vremena tako da i nije neko rijesenje. Gledao sam na YT-u kako neki profesionalci igraju FPS igre, FIFU/PES i sl... pazite sada ovo:
1. Vecina na ovom forumu, a mislim i vecina opcenito igra ovako:
- lijevi palac za lijevu analognu gljivu i D-pad
- lijevi kaziprst za LB/LT odnosno L1/L2 gumbe
- desni palac za X/Y/B/A/trokut/kocka itd (znaci jedan prst za sva cetiti gumba) i desnu analognu gljivu
- desni kaziprst za RT/RB odnosno L1/L2 gumbe
- ostali prsti ne sluze nicemu, mislim drzi se kontroler :)
2. E sad, ovako neki profici koriste, oni koji igraju FPS igre (multiplayer itd)
- lijeva ruka isto kao i gore (nema tu filozofije, ili koristis lijevi analogni ili D-pad, ista je funkcija, u 2D igrama se cesce koristi D-pad itd, jasno je sve)
- desni palac je sada samo za desnu analognu gljivu, dakle, NE I ZA X/Y/B/A gumbe itd
- desni kaziprst je za X/Y/B/A/kocka itd ali pazite jos nesto, drzi se tako da se istovremeno moze pritisnuti dvije tipke (ili cak tri, to neki totalni PROFICI)
- srednji prst je za RB odnosno R1
- prstenjak za RT odnosno R2 tipke
- mali prst je tu da cisto da ti ne padne kontroler :)
Dakle, oni koji znaju savrseno baratati kontrolerom odnosno oni kojima je bitna svaka milisekunda, odabrati ce ovo 2. Medutim, ne preporucujem hh..... probao sam cak i ne ide jbt, privikavanje bi trajalo godinu dana (uz uvjet da svaki dan igram 3-4 sata bez prestanka itd lol)
EDIT: evo jos detaljnije
http://the-cod-blog.blogspot.com/2011/02/art-of-drop-shot-and-how-to-master-it.html
Ovo drugo su idealno poslozeni prsti za FPS - Posto se vecina radi sa LT, LB i RT, RB... koristi samo A i B kao tipke kod reload i cini mi se promjena polozaja... u FIFI ne moguce tako igrati.
Ovo drugo su idealno poslozeni prsti za FPS - Posto se vecina radi sa LT, LB i RT, RB... koristi samo A i B kao tipke kod reload i cini mi se promjena polozaja... u FIFI ne moguce tako igrati.
Pa to sam i mislio (prvenstveno za FPS), a moze se i FIFA jer sam vidio i to....
Kontroler mi ne leži upola dobro u rucu ako srednje prste koristim za RT/LT. Ne planiram žrtvovati ergonomiju i ugođaj kod igranja za eventualne 2 milisekunde koje ću dobiti s tim.
ovo polako postaje forum za paraolimpijske igre -disciplina igranje fife sa odgovarajućim kontrolerom
2. E sad, ovako neki profici koriste, oni koji igraju FPS igre (multiplayer itd)
- lijeva ruka isto kao i gore (nema tu filozofije, ili koristis lijevi analogni ili D-pad, ista je funkcija, u 2D igrama se cesce koristi D-pad itd, jasno je sve)
- desni palac je sada samo za desnu analognu gljivu, dakle, NE I ZA X/Y/B/A gumbe itd
- desni kaziprst je za X/Y/B/A/kocka itd ali pazite jos nesto, drzi se tako da se istovremeno moze pritisnuti dvije tipke (ili cak tri, to neki totalni PROFICI)
- srednji prst je za RB odnosno R1
- prstenjak za RT odnosno R2 tipke
- mali prst je tu da cisto da ti ne padne kontroler :)
Dakle, oni koji znaju savrseno baratati kontrolerom odnosno oni kojima je bitna svaka milisekunda, odabrati ce ovo 2. Medutim, ne preporucujem hh..... probao sam cak i ne ide jbt, privikavanje bi trajalo godinu dana (uz uvjet da svaki dan igram 3-4 sata bez prestanka itd lol)
Koja je svrha igranja kažiprstom po gumbima x, y, a, b ako mi palac u tom trenutku mora biti neprirodno visoko podignut i ničemu ne služi da bih uopće mogao dosegnuti gumb a, a istovremeno sa srednjakom je u tom trenutku nemoguće držati recimo rt za brzo trčanje ili s čime da u tom trenutku stisnem rb. Protuprirodan blud. Zar nije jednostavnije i praktičnije palcem stiskati po gumbima, kažiprst držati na rb a srednji prst na rt i igraš s tri prsta i imaš sve pod kontrolom? Za fifu tu ne vrijede nikakava privikavanja i izmišljanja tople vode jer je ovo jednostavno prirodan položaj prstiju u kojem koristim tri prsta istovremeno što je u onom prvom slučaju nemoguće. To može držati vodu za neke fps i slične igre ali ne i za fifu ili pes u kojima igrači igraju istovremeno s 3 prsta koja su na neki način prirodno povezana.. S lijevom rukom igram s 2 prsta koja su mi stalno na gmepadu a ostala tri ga pridržavaju dok s desnom rukom igram s 3 prsta a ostala dva ga pridržavaju. Meni je to jedino ispravno glede fife ili pesa..
Imao isti problem, nakon nekog vremena ces se naviknut i sve ce biti u prstima... Samo treba vremena!
Fifa je sada na base hostu 255kn.
da se podsetimo kako je to bilo arkadno ali i zabavno........
da se podsetimo kako je to bilo arkadno ali i zabavno........
Fifa 13 je bila prije 2 godine pa se trebamo svaki dan sjetiti kako je bila arkadna, ali i zabavna
Za sve one koji nisu naručili FIFU14 još za PC.
Postoji mogućnost da FIFA-eXpert www.fifa-expert.com organizira s base-hostom promotivnu cijenu od 245kn. Dakle, nešto niže nego da uzimate sami.
Jedina razlika bi bila da naručujete preko fifa-experta vjerojatno će biti nekakva ključna riječ koju spomenete pri narudžbi i dobijete taj popust i igru za 245kn.
Zanima me jel bi bilo dovoljno zainteresiranih da se suradnja s base-hostom napravi pa da dobijete jeftinije igru?
Postoji mogućnost da FIFA-eXpert www.fifa-expert.com organizira s base-hostom promotivnu cijenu od 245kn. Dakle, nešto niže nego da uzimate sami.
Jedina razlika bi bila da naručujete preko fifa-experta vjerojatno će biti nekakva ključna riječ koju spomenete pri narudžbi i dobijete taj popust i igru za 245kn.
Zanima me jel bi bilo dovoljno zainteresiranih da se suradnja s base-hostom napravi pa da dobijete jeftinije igru?
Ne jer je na Amazonu 230 kuna.
Ne jer je na Amazonu 230 kuna.
Dobro samo pitam, jebo vas thumbs down ionako nemam ništa s base hostom niti bi imao ikakav profit od toga.
Kolko maloumnih i nezahvalnih ljudi ima na ovom forumu. Ne zaslužujete ništa jeftinije, snalazite se sami. Ne kukajte kad cijena skoči pa nemate gdje uzet. Ja vam pokušam izać u susret kolko mogu ali dobro.
Kako volim vidjeti ovaj pass od ronaldinha i njegov tipican ulazak u prostor, odlicno napravljeno
Kolko maloumnih i nezahvalnih ljudi ima na ovom forumu. Ne zaslužujete ništa jeftinije, snalazite se sami. Ne kukajte kad cijena skoči pa nemate gdje uzet. Ja vam pokušam izać u susret kolko mogu ali dobro.
ti se neki žešči pacijenit,ako ljudi imaju jeftinije na Amazonu zasto da kupe onda kod tebe ili to sto reklamiras
Istina ima jeftinije, ali cijena ce skocit a ovo ce bit ifiksnih 240kn...
A ti to znaš od kuda?
@DangerouS
Ohladi malo. Pitao si da li su ljudi zainteresirani i očito nisu. Ne trebaš sad plakati radi toga.
Sta nisu rekli da ce FIFA 14 webapp krenut od 15.9.? Sta je ovo sad (slike).
EDIT: evo jos slikica, dobije se 4 paketica (2 gold i 2 all players u kojem su 4 bronze 4 silver i 4 gold igraca od kojih je samo 1 rare)
pocleo je ludilo sa aplikocijom FUT!!!!!NAVAlite!
Dobio OScara u paketicima!!!
Nekontam, samo sam slucajno usao i vidim da radi, sluzbeno je jos uvijek 15.9., nigdje nema obavijesti da je upaljen webapp :O
A ti to znaš od kuda?
@DangerouS
Ohladi malo. Pitao si da li su ljudi zainteresirani i očito nisu. Ne trebaš sad plakati radi toga.
Znam jer je tako bilo i proslih godina.
EDIT: Hebemu nece mi uc :D
I, jeste pootvarali prve paketice?
Meni je najbolji ulov khedira, vidim da nema nijednog na marketu jos.
Opa... Sau - 91 pace, 82 dribling, 76 shooting... cmn...
MARCHISIO !! fck yeah :D
Kako itko moze kupovat, ako svi imamo 0 coinsa na pocetku ?
Kako itko moze kupovat, ako svi imamo 0 coinsa na pocetku ?
Dobijes jedno 15tak broncanih i 3 zlatna na pocetku, kao svoj prvi tim, i jos par silvera.
Uz to imam 250 coinsa, dobio sam kao daily gift.
I uz to sam dobio 4 paketica, kao sta sam gore vec napisao.
Sau mi je bio najdrazi silver u FUT13 :3