FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.658.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Fifa 14
Ninobj kaže...

Ja zadovoljan sa viđenim, iskerno nisam nešto puno igro ali mi je bilo dosta da primjetim novitete... I ugodno sam iznenađen... Jasno mi je da gameplay u FUT-u bude ubrzan, tj. u FUT online tekmama, ali šta je tu je... Sad čekam Božić, PS4 i onda kupujem fifu... :) 

Pa ova FIFA koju si vidio ne dolazi na PS4. 

@Movie

Ok nek ti bude, FIFA nema mana. Savršena igra u svakom pogledu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
picija21 kaže...

A meni neka netko objasni zašto se ne mogu bacati sa golmanom prilikom penala,desna gljivica nikako neće,kako naštimati??

Imas fix na netu za skinut da ti bilo koji joystick registrira kao Xbox360 pa ces moci.

17 godina
Hexfire kaže...

@Movie

Tko je rekao da nema mana? Svatko je našao što mu smeta pa tako i ja... no ono što mene smeta ne mora biti da i tebe smeta i obrnuto. U svakom slučaju nemoj opet podvaljivati i stavljati mi u usta nešto što nisam rekao.

Ne znam zašto imaš stalno potrebu praviti se pametan i izmišljati? Dramaturgije radi ili...?

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Evo fajlova za igranje sa bilokojim gamepadom u FIFI14/13 da vam sve radi kako treba. Ovo su fajlovi koje sam sebi složio i rade uredno i ne možete pokupiti ban s Origina. 

Link: http://www.rapidshare.com/files/3007501214/Game.rar 

1. Skinite i otvorite Game.rar

2. Oba fajla kopirajte/odvucite u FIFA13-Game folder ili FIFA14 Demo-Game folder. 

3. Prije nego stisnete Play, u Game Settings stavite pod button icons na Logitech Rumble Pad 2. 

To bi trebalo biti to. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 16:29 (DangerouS).

1 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

@Movie

Tko je rekao da nema mana? Svatko je našao što mu smeta pa tako i ja... no ono što mene smeta ne mora biti da i tebe smeta i obrnuto. U svakom slučaju nemoj opet podvaljivati i stavljati mi u usta nešto što nisam rekao.

Ne znam zašto imaš stalno potrebu praviti se pametan i izmišljati? Dramaturgije radi ili...?

Ma ne nego svaki si put mislim, e možda će ovaj put ipak normalno raspravljati i potkrijepiti tu glupost koju je rekao nekim argumentom. Dosad ništa od toga.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Ninobj kaže...

Ja zadovoljan sa viđenim, iskerno nisam nešto puno igro ali mi je bilo dosta da primjetim novitete... I ugodno sam iznenađen... Jasno mi je da gameplay u FUT-u bude ubrzan, tj. u FUT online tekmama, ali šta je tu je... Sad čekam Božić, PS4 i onda kupujem fifu... :) 

Pa ova FIFA koju si vidio ne dolazi na PS4. 

@Movie

Znam, prika, znam... Ovo me je ugodno iznenadilo, next gen može bit samo bolji, tako da budem bio zadovoljan, samo treba izdržat još 3mj...

15 godina
neaktivan
Fifa 14

Što više igram sve m ise više sviđa igra. Sve što me smetalo u 13 su popravili, samo da ne ubrzaju igru  u full verziji.

Ostaje još vijdet kakav će biti Pes14.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
EA je rekla da ce ubrzati gameplay u finalnoj verziji zbog decurlija.....
16 godina
Red_Star_Forever kaže...

Molimo Vas da upišete izvor te informacije na praznu crtu ________________________

šumski put je bio ravan.
13 godina
Fifa 14

Bas nigdje to nisu naveli... nemojte sirit dezinformacije...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Molimo Vas da upišete izvor te informacije na praznu crtu _____baba stana sve zna___________________

13 godina
neaktivan
Fifa 14

a gdje si ti to delijo čuo da će ubrzati gameplay

0 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Priča se tako po EA forumu. Prošle godine su također full verziju ubrzali. Vidjet ćemo uskoro.

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Opet nema linka, samo neka slova...

A dali se to "ubrzanje" odnosi samo na FUT ili na komplet igru... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Priča se tako po EA forumu. Prošle godine su također full verziju ubrzali. Vidjet ćemo uskoro.

Priča se i da je mala dala... što o tome kažu na EA forumu?

14 godina
Ninobj kaže...

Opet nema linka, samo neka slova...

A dali se to "ubrzanje" odnosi samo na FUT ili na komplet igru... 

Nitko nije pitao za konkretan link, a ako netko ne zna googlati to je njegov problem.

Prošle godine su ubrzali klasične modove. Razlika u brzini je bila očita, ma što god neki random EA producent rekao. Budala ja sam odmah nakon dema napravio preorder jer je izgledalo odlično. I na kraju požalio. FUT nije bio dostupan u demu pa ne mogu tvrditi da je bio sporiji u prijašnjim buildovima, nego kod izlaska igre, ali nakon par mjeseci je izašao patch koji je doveo FUT u neke normalne granice brzine. FUT je bio praktički neigriv nakon što je igra izašla. Čak je i ekipi kojoj paše ta arkadnost i fliper nogomet bilo prebrzo.

17 godina
Hexfire kaže...

Prošle godine su ubrzali klasične modove. Razlika u brzini je bila očita, ma što god neki random EA producent rekao. Budala ja sam odmah nakon dema napravio preorder jer je izgledalo odlično. I na kraju požalio. FUT nije bio dostupan u demu pa ne mogu tvrditi da je bio sporiji u prijašnjim buildovima, nego kod izlaska igre, ali nakon par mjeseci je izašao patch koji je doveo FUT u neke normalne granice brzine. FUT je bio praktički neigriv nakon što je igra izašla. Čak je i ekipi kojoj paše ta arkadnost i fliper nogomet bilo prebrzo.

Osobno, ja bih volio da brzina u svim modovima ostane kakva je u demou. Neka u opcijama dodaju još po jedan + onome kome je presporo i - onome kome je prebrzo pa neka si si svatko poštima brzinu koja mu odgovara... zašto siliti nekoga tko voli sporije da igra brže i obrnuto...

14 godina
neaktivan
movie kaže...
Hexfire kaže...

Osobno, ja bih volio da brzina u svim modovima ostane kakva je u demou. Neka u opcijama dodaju još po jedan + onome kome je presporo i - onome kome je prebrzo pa neka si si svatko poštima brzinu koja mu odgovara... zašto siliti nekoga tko voli sporije da igra brže i obrnuto...

Moraju te "siliti" na određenu brzinu jer online ne bi bilo moguće spojiti protivnika koji igra na slow i koji igra na fast. A za offline si možeš namjestiti brzinu kakvu želiš.

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Jučer sam probao Demo i dosta mi se svidio. Zasad kao zaostatke vidim nekako premale golove u odnosu na PES , tromost igraca, te smatram da bi trebali uvesti Player ID.

Sviđa mi se to da se moze lijepo kombinirati , pa mogu kopirati Barcin stil igre :D .

1 0 hvala 0
14 godina
lovac82 kaže...

Moj brat je godinama igrao nogomet na tipkovnici, nije niti pomisljao igrati na gamepad-u...... i eto, jednog dana sam kupio dva X360 kontrolera i prvi dan sam ga bezuspjesno pokusavao nagovoriti da se ostavi tipkovnice, medutim, sutra sam mu objasnio da je iskustvo igranja bolje zbog ergonomije i kretanja igraca itd. Ugl, uzeo on kontroler u ruke i trebalo mu je negdje 4-5 dana da se privikne, od tog dana vise nikada nije niti pomislio na tipkovnicu (ofc kada je u pitanju FIFA), doduse, tada je igrao na assisted, a danas igra 100% na manualu :)

Ja sam kupio x360 gamepad isti dan kad i FIFU 13.. pokusavao sam i svaki put odustao haha.. sad opet krecem, valjda ce mi 15 dana na demou bit dosta, nekako me neide, brkam ove gore tipke, uzasno sporo reagiram.

EDIT: Izgubim 3:2 od semi proa, facepalm, 'bem ti naviku i tipkovnicu na kojoj igram 12 godina hahaha...

EDIT2: 5:0, ali svejedno se neam blage branit, i spletljam se svaki put kad idem radis nesto sa LB/RB, mjenjat igraca, LB+Y i slicno...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 22:27 (KiCo77).
13 godina
neaktivan
Fifa 14
Ne znam da li se ranije pojavljivalo, ispravite me ako jeste (Y)
Tko u ovom EA odlučuje o ocjenama? :fpalm:

Lista najboljih izvođača slobodnih udaraca na FIFA-i:

1 Juan Arango (Borussia Monchengladbach) - Free-kick rating: 92

2 Sejad Salihovic (1899 Hoffenheim) - Free-kick rating: 90

3 Andrea Pirlo (Juventus) - Free-kick rating: 90

4 Didier Drogba (right) (Galatasaray) Free-kick rating: 89

5 Francesco Lodi (Genoa) Free-kick rating: 89

6 Ronaldinho (Atletico Mineiro) Free-kick rating: 88

7 Rasmus Elm (CSKA Moscow) Free-kick rating: 88

8 Benat (Athletic Bilbao) Free-kick rating: 88

9 Marcos Assuncao (Santos) Free-kick rating: 88

10 Sebastian Larsson (Sunderland) Free-kick rating: 88

11 Rafael van der Vaart (Hamburg) Free-kick rating: 88

12 Christian Fuchs (Schalke) Free-kick rating: 87

13 Keisuke Honda (CSKA Moscow) Free-kick rating: 87

14 Alberto Costa (Spartak Moscow) Free-kick rating: 87

15 Anotonio Di Natale (Udinese) Free-kick rating: 87

16 Xavi (Barcelona) Free-kick rating: 87

17 Hiroshi Kiyotake (FC Nurnberg) Free-kick rating: 87

18 Selcuk Inan (Galatasaray) Free-kick rating: 86

19 Christian Pander (Hannover 96) Free-kick rating: 86

20 Hernanes (Lazio) Free-kick rating: 86
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
Fifa 14

^ Bilo je vec

Jedno pitanjce, jel za L1/L2 (LB/LT) i R1/R2 (RB/RT) Koristite samo kaziprst za oboje ili kaziprst i srednjak? Tek sam se prebacio na gamepad pa se jos privikavam..

12 Samo kaziprst
5 Oba
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Što se prije počneš privikavati na oba prsta sa svake strane bit će ti lakše, a i lakše je tako igrat jer ćeš prije reagirati u nekim situacijama.
15 godina
Fifa 14

Anketa: Kako vam se cini brzina gameplaya?

1 Presporo
3 Malčice sporo
26 Taman
0 Malčice prebrzo
2 Prebrzo
01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Fifa 14

Odlicna stvar u FIFI je to u vezi skilla za free kickove..stvarno realno igraci postavljeni po kvaliteti.. zasto nema ronalda ? Ioako sam njegov veliki fan mislim da ne zasluzi zbog toga ako gledamo to da on zabije 1 od 20 free kickova.. puno je bolje islo mu prije 1-2 god,a sada se vidi pad forme u tome.. Istotako bi trebao Suarez biti na spisku jer covjeku je svaki drugi slobodni udarac gol,a to se je savrseno moglo vidjeti..

KUPUJEM PS3 SLIM | You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/

0 0 hvala 0
16 godina
matić_žu kaže...
Što se prije počneš privikavati na oba prsta sa svake strane bit će ti lakše, a i lakše je tako igrat jer ćeš prije reagirati u nekim situacijama.

Ovo je užasno netočno. Nek igra kako mu više odgovara. 

šumski put je bio ravan.
14 godina
dreammaker kaže...
matić_žu kaže...

Gle nakon vise od 10 godina na tipkovnici danas sam odlucio prebacit se na gamepad. Neznam ni sam kako mi odgovara, ali kad npr. u trku (RT) zelim ubacit/trough passat sa RB + Y onda se sav spetljam.

Uopce nemam osjecaja kad igram sa gamepadom, u obrani kao da kruzim bezveze oko njega i lagano ispadam, mslm da cu opet odustat i vratit se tipkovnici xD

Neznam kako cu neke skillove naucit i fluidno radit (pritom ne mislim na zongliranje nego korisne stvari koje se mogu vidjet u online gameplayima ili reviewevima). kad neznam ni osnove trenutno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 23:23 (KiCo77).
16 godina
KiCo77 kaže...
dreammaker kaže...
matić_žu kaže...

Gle nakon vise od 10 godina na tipkovnici danas sam odlucio prebacit se na gamepad. Neznam ni sam kako mi odgovara, ali kad npr. u trku (RT) zelim ubacit/trough passat sa RB + Y onda se sav spetljam.

Uopce nemam osjecaja kad igram sa gamepadom, u obrani kao da kruzim bezveze oko njega i lagano ispadam, mslm da cu opet odustat i vratit se tipkovnici xD

Neznam kako cu neke skillove naucit i fluidno radit (pritom ne mislim na zongliranje nego korisne stvari koje se mogu vidjet u online gameplayima ili reviewevima). kad neznam ni osnove trenutno.

Ubacuješ sa LB + Y ;)

šumski put je bio ravan.
14 godina
Fifa 14

Pa eto, i kontrole brkam hahahha, RB mi je finess da... ah neide i neide,

mozda je rano prvi dan odustat, dat cu si vremena, nemam sta za izgubit {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice