FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.660.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Movie je pristrasan kao i uvek.

Budi malo realan.

Ljudi kazu da je grafika fantazija, i noc i dan, i sunce, i teren, publika, animacije, dueli, skok, pas... svi kazu da je odlicno.

U ovom Pesu ima i gostujucih navijaca, zvizdi se protivniku kada ima loptu, stvara se odlicna buka kada napadas...

Jedino si ti pristrasan i jos kazes isto kao na Fifi, sto znaci da sve sto je kod tebe isto, to je u stvari bolje na Pesu.

Znam te mozgove kao sto ti razmiljas.

Meni se iskreno Fifa 14 demo jako svidja, za Pes ne znam, jer nisam probao, ali ako pogledas malo stvari objektivnije videces da su svi odusevljeni Pesom, stim sto ja ne krijem i svoje zadovoljstvom Fifom, ali ti{#}

4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
ok,ja samo kazem ono sto procitam a kao sto svi vec znate nemam konzolu pa da i ja budem pocascen demom pesa 14 pa da sam vidim sta i kako....

Edit : za prudezatak poluvremena stavio sam tamo u fajlu umesto 6 10 znaci bas bude super.
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Sviđa mi se demo. Konačno je sve tromije i sporije, pa se može igrat nogomet. Igram na semi-manual kontrolama i pro. težina i nije mi baš lagano, kad više pace ne utječe na igru već se mora kombinirat što mi je odlično.

E još da je Konami dao demo Pesa 14 i za PC mogao bih usporedit demo fife i pesa. E moj Konami{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Sviđa mi se demo. Konačno je sve tromije i sporije, pa se može igrat nogomet. Igram na semi-manual kontrolama i pro. težina i nije mi baš lagano, kad više pace ne utječe na igru već se mora kombinirat što mi je odlično.

E još da je Konami dao demo Pesa 14 i za PC mogao bih usporedit demo fife i pesa. E moj Konami{#}

Pa usporedi  tko ti brani? 

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Pa kak kad nemam konzolu, a nema dema za PC?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Onda strpljivo čekaj kao i svi mi ostali {#}

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 13:27 (dreammaker).
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Movie je pristrasan kao i uvek.

Budi malo realan.

Ljudi kazu da je grafika fantazija, i noc i dan, i sunce, i teren, publika, animacije, dueli, skok, pas... svi kazu da je odlicno.

U ovom Pesu ima i gostujucih navijaca, zvizdi se protivniku kada ima loptu, stvara se odlicna buka kada napadas...

Jedino si ti pristrasan i jos kazes isto kao na Fifi, sto znaci da sve sto je kod tebe isto, to je u stvari bolje na Pesu.

Znam te mozgove kao sto ti razmiljas.

Meni se iskreno Fifa 14 demo jako svidja, za Pes ne znam, jer nisam probao, ali ako pogledas malo stvari objektivnije videces da su svi odusevljeni Pesom, stim sto ja ne krijem i svoje zadovoljstvom Fifom, ali ti{#}

E daj ne pili..ako netko fučka i stvara buku kakvog to točno ima utjecaja na grafiku? Daj pitaj te ljude koji su oduševljeni je li travnjak travnjak ili samo bilijarska površina? Gledalište opet bez volumena i mase a netko se sprda što je takvo u fifi na starom engineu? Ipak sam očekivao više od novog enginea a sad je očito da je to samo mrvica. Pravi fox će se tek vidjeti sljedeće godine na PS4 i računalima.

Normalno da su ljudi koji igraju samo pes oduševljeni jer nakon prošlogodišnjeg gore ne može. Ja sam rekao da je ovo bolje ali u svim segmentima igre ovo je još uvijek daleko iza fife.

Kad kreneš igrati obrati pozornost na brzinu igre pa mi reci što je to sporije od fife? Obrati pozornost na dodavanja koja su munjevita, obrati pozornosat na centaršuteve koji više sliče udarcima po golu, obrati kako se lopta odbija od mreže i kako se valja u golu.  Obrati pozornost kako se lopta u primanju lijepi igraču u noge. Zašto igrač neće od prve dodati nego uvijek prvo štopa pa dodaje? Općenito obrati pozornost na fiziku lopte koja je za današnje standarde razočaravajuća.

Ako bih ocjenjivao igre, fifinom demou bih dao 8.5 a pesovom 7...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 15:44 (movie).
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Čini mi se da je igra katastrofalno optimizirana.. prvi put sam igrao na high bez problema.. sada šteka i na low postavkama. 

Konf: 

AMD Phenom II X4 3,00 GhZ

ATI Radeon HD 4670 512 MB

3 GB RAM.

Znam da je grafička u krizi ali opet ne može na low i medium štekat.

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Drveni šutevi i slobodni udarci, nepostojeće trenje na terenu- fifa se i ove godine izbjegava {#}

4 1 hvala 0
16 godina
francy kaže...

Čini mi se da je igra katastrofalno optimizirana.. prvi put sam igrao na high bez problema.. sada šteka i na low postavkama. 

Konf: 

AMD Phenom II X4 3,00 GhZ

ATI Radeon HD 4670 512 MB

3 GB RAM.

Znam da je grafička u krizi ali opet ne može na low i medium štekat.

katastrofalno?

pogledaj si pc(bez uvrede) pa onda komentiraj.

i da s tom grafickom u 2013 može štekat a da je i dalje dobro optimizirana

ta kartica i kad je izašla nije bila nešto posebno

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 13:53 (Kill Frenzy).
12 godina
protjeran
Fifa 14

I ja je jedva cekam jer ps3 ima ylod i tako da nemogu igrati/downloadati.. :/

Koliko vidim mislim da ce bit i ova fifa odlicna :D (p.s. kupujem ps3 )

You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Gle svjestan sam ja svega.. evo prije pola sata sam naručio grafičku novu iz zagreba, ali fifa 13 je radila bez prijekorno. Uostalom ovo nije toliko kriminalno da ne može raditi npr. na medium. Uzet ću još rama i grafičku

13 godina
neaktivan
bolje da si uzeo konzolu nego graficku...
13 godina
neaktivan
francy kaže...

Gle svjestan sam ja svega.. evo prije pola sata sam naručio grafičku novu iz zagreba, ali fifa 13 je radila bez prijekorno. Uostalom ovo nije toliko kriminalno da ne može raditi npr. na medium. Uzet ću još rama i grafičku

Ej nemoj narucivat nista nije do graficke, u mene je isti problem ko u tebe a vrtim fifu 13 max oko 80 fps...

12 godina
protjeran
francy kaže...

Za  cijenu graficke mogao si ps3 :)

You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/
12 godina
neaktivan

Ne volim PS3 jer ima mi lega i udarali smo kod njega FIFU 08 09 10 problem je što dosta ubacujem dodatke u igru (Face,Kopačke,Dresove.. ) i što se toga tiče velika sam picajzla. 

12 godina
protjeran
francy kaže...

Ne volim PS3 jer ima mi lega i udarali smo kod njega FIFU 08 09 10 problem je što dosta ubacujem dodatke u igru (Face,Kopačke,Dresove.. ) i što se toga tiče velika sam picajzla. 

Aha onda je to druga stvar :)

KUPUJEM PS3 SLIM | You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/
13 godina
neaktivan

13 godina
odjavljen
Fifa 14

ne znam zasto ,ali demo na ps3 izgleda prelose gore nego fifa 13 :\ meni se cini da oni hoce sad napravit veeeliku razliku između last gen i next gen verije na silu

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ovo sto sam ja stavio je nex gen konzola ..........

12 godina
protjeran
Fifa 14

Evo sto sam ja nasao..

KUPUJEM PS3 SLIM | You'll never walk alone ! 150+ decibel in CAR ! NO BASS,NO FUN :/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Covjek komentira DEMO na svojoj PS3 konzoli izgleda.

ak75 kaže...
Hexfire kaže...

Preletio sam malo po FIFA 14 forumu da vidim kak je reakcija ljudi i nekima ovakva brzina paše, a neki su protiv toga i traže od EA da se igra ubrza.

Neki lik čak tvrdi da je isprobao noviji build FUT-a i da je u njemu "ispravljena" tromost igrača i sporost igre jer su kaže EA, igrači to tražili. 

FIFA 13 demo je po defaultu također bio znatno sporiji od pune igre, pa ako vam ovo paše i već ste krenuli raditi preorder, moj savjet vam je da ipak pričekate.

nema više popravaka igra je gotova a i sam producent igre je rekao da brzinu gameplaya nisu dirali već 5 godina

Zabrijo si, ovo je raniji build igre, još od gamescoma. I ovaj sugavi forum koji nema multi quote.

15 godina
neaktivan
Fifa 14

jel postoji mogucnost da spremim kontrole kak mi odgovara a ne da mi se resetira prilikom svakog ulaska u demo ?

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
rtzuiop kaže...

jel postoji mogucnost da spremim kontrole kak mi odgovara a ne da mi se resetira prilikom svakog ulaska u demo ?

Na Fifi 13 se nije moglo koliko se sjecam,ali nisam stoposto siguran :/

14 godina
DangerouS kaže...

I ovaj sugavi forum koji nema multi quote.

Imaš gumb "višestruko citiraj" aka multi quote.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FC_Liverpool kaže...

Evo sto sam ja nasao..

to ti je curent verzija a ja sam stavio next gen verziju.....

13 godina
odjavljen
Red_Star_Forever kaže...

pa ne govorim ja za taj video nego demo kojeg sam igrao na ps3

13 godina
neaktivan
aha onda ok...
12 godina
neaktivan
Fifa 14

imam pitanje za sve koji igraju fifa demo,

ne znam je li do kamere ili šta, ali dok je igra očito napredovala u odnosu na 13, nikako se ne mogu naviknuti na teren. Čak nije ni da je toliko malen (osim 16-erca koji izgleda ko da je na maloogometnom igralištu) već mi se čini da su igrači nekako neprirodno veliki. 

ne znam kako da objasnim točno, ko da je neko uzeo onaj dječji šah pa na njega stavio figure iz "normalnog" šaha ako me razumijete. može li mi netko reći je li primijetio štogod slično ili je stvar u meni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Savjeti za kako igrati na manual, dodavanje još nekako i prolaze, ali pucanja teško, pogotovo kad dolazim iz kosa...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice