FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.660.665
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Fifa 14
PESfan kaže...

Može li se FIFA 14 Demo bez problema instalirati ako je na računalu već instalirana FIFA 13?

Ne bih želio da se nešto pobrka ili da mi nešto obriše od FIFA-e 13.

(Ovo je prije znalo biti problematično kod FIFA-e pa pitam vas koji imate trenutno i jedno i drugo instalirano. Hvala.)

bilo je problematično ako imaš instaliran demo recimo fife 13 i ideš instalirati fifu 13. Prvo uvijek treba deinstalirati demo pa onda instalirati cijelu igru..

13 godina
neaktivan
Fifa 14

ko kaže da je ovo ista igra ko i 13 onda nije normalan,danas ujutro sam odigro jednu tekmu i vidi se da su novi pokreti,primanja a kamoli kutevi PUCANJA  sasvim nešto novo i nema onog sa L1 da na mjestu driblaš i okreces se ko budala!graficki...da nije puno radeno,ali pogledajte samo stadion i rulju,a pogotovo travnjak,meni izgleda bolje! 

Moj PC  
7 4 hvala 0
13 godina

ovo je dobro, nije više fliper gameplay, samo da ga ne ubrzaju u full igri.

12 godina
neaktivan
Fifa 14

Meni neće ući u igru.. pisalo je prvo nešto error directx 9 onda sam ponovno instalirao pojavio mi se onaj launcher i kad želim ući u igru ništa se ne dogodi. Pomoć ? Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Movie, Sime, Red star i ostali, od mene pohvale za gameplay.

Zaista sam blago receno odusevljen, nisam se nadao ovome posle one traljave 13-ice.

Odlican, ali zaista odlican gameplay, sve su ispravili od brzine gameplaya, pasa, trcanja, suta, gradjenja...

Ostaje mi da vidim sta ima Konami da odgovori na ovo, pa nakon toga odluka gde ce moj novac zavrsiti.

1 1 hvala 1
15 godina
Fifa 14

Igra je odlicna! Vjerujem da ce biti jos nekih poboljsanja kada izadje. Nisam ovo stvarno ocekivao, mislio sam da ce biti isto kao 13. Pitam se sad kako ce to biti next-gen tek na konzolama...

Jedino sto mi se ne svidja je trava, teren, nekako djeluje ko ravna ploha, ko da je laminat, daleko od toga da sam nezadovoljan grafikom, i ovo sto spominjem se vidi u cut scenama, jednostavno mi trava ne djeluje kao travnjak, kao sto je bilo u 13.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nakon ovog dema sigurno mogu reći da su puno toga promijenili na bolje.  Ali neznam, nekako mi je presporo. Sviđao mi se fliper u fifi 13.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

j*beni Microsoft i dalje ne može osposobiti download za Xbox demo. Cijeli dan nisu u stanju to napraviti.

al ti sa rgh mozes se spajat na live bez da te bana?

ili ga skidas na pc pa priko usb?

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Kratki osvrt na gameplay:

+

Jako sam iznenađen, uglavnom igra je definitivno korak naprijed i prema viđenim video klipovima nisam se tome nadao, ali kada sam probao "paf" predobro. Uglavnom napokon imamo first touch kakav su nam prije najavili, ali sada i nakon first toucha igrači mogu pogriješiti prilikom akceleracije i to bi moglo igrati veliku ulogu. Sami gameplay je usporen i pritom su dodani sporiji pokreti, ali je dobro to što vrhunski igrači nemaju problema sa ubrzanjem dok ovi "napunjeni" s paceom imaju i nisu više superiorni. Dodavanja su odlična i osjete se razlike između dobrih i malo lošijih igrača, nema više "flipera", sada je to puno tvrđe i realnije. Udarci na gol su također dorađeni i kada se puca, napokon se taj šut osjeti i ima neku težinu, a zabiti gol onda postaje veći gušt. Igrao sam sada protiv Barce na World Class i super je to što sada Barcelona kao ekipa igra prepoznatljiv nogomet, a to je visoki pressing na loptu i igra na sredini terena. Grafika najljepša dosada i na overcast vremenu više nije onako tmurno i bezbojno. Treba pohvaliti i audio(zvuk) koji je isto tako napredovao i svaki kontakt se sada čuje, a udarac i dodavanja su pojačani.

-

Kao minus bio naveo i dalje lagano preskakivanje igre, ako su u pitanju bolji igrači, ali kod ovih slabijih to se više ne može jer im bježi lopta, tako da nije sasvim minus. Nekih ostalih minusa nemam, barem ne zasada, igra stvarno briljira i osjeti se napredak, Fifa 13 bila 12.5, ali Fifa 14 je napravila pomak i nemože se nitko buniti da nisu dali nešto novo.

Treba još pričekati next gen na kojem rade, ali i ovo je vrlo osvježavajuće.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo tebi sine jedna palcina na dole,mnogo ali mnogo ljudi se zalilo na fliper sistem ,bukvalno kroz tri pasa si u gol sansi niti osetis tezinu niti osetis bilo sta da je priblizno fudbalu koji gledas na malim ekranima .....ti onda igraj fifu 13 a mi cemo fifu 14 i igraj sam sa sobom fifu 13 a mi cemo uskoro medjusobno ( mislim na ekipu na bug forumu)

Edit:konacno je nou camp onakav kakav treba da bude a ne kao u fifi 12 ako se ko seca kako je bio napravljen...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 17:22 (Red_Star_Forever).
14 godina
neaktivan
LittleM kaže...

Nakon ovog dema sigurno mogu reći da su puno toga promijenili na bolje.  Ali neznam, nekako mi je presporo. Sviđao mi se fliper u fifi 13.

Takva dodavanja su bila veliki gamebreaker još od fife 12, jednostavno kada bi se navikao, izvodio bi čudesna pasove. Znam da je frenda to izluđivalo, ali igra je takva i nudi takav stil igranja, koji je prearkadni, inače je sve ostalo, više, manje bilo ok.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 17:26 (Đapa club).
12 godina
Red_Star_Forever kaže...

evo tebi sine jedna palcina na dole,mnogo ali mnogo ljudi se zalilo na fliper sistem ,bukvalno kroz tri pasa si u gol sansi niti osetis tezinu niti osetis bilo sta da je priblizno fudbalu koji gledas na malim ekranima .....ti onda igraj fifu 13 a mi cemo fifu 14 i igraj sam sa sobom fifu 13 a mi cemo uskoro medjusobno ( mislim na ekipu na bug forumu)

Edit:konacno je nou camp onakav kakav treba da bude a ne kao u fifi 12 ako se ko seca kako je bio napravljen...

"sine" xD
Može se i sad sa tri pasa do gol šanse, ovisi protiv koga igraš i dal ti znaš igrat ili ne. 

17 godina
Zoki Mpek kaže...

Zaista sam blago receno odusevljen, nisam se nadao ovome posle one traljave 13-ice.

Odlican, ali zaista odlican gameplay, sve su ispravili od brzine gameplaya, pasa, trcanja, suta, gradjenja...

Ostaje mi da vidim sta ima Konami da odgovori na ovo, pa nakon toga odluka gde ce moj novac zavrsiti.

Zašto meni zahvaljuješ? Ja nisam ni na koji način sudjelovao u nastanku ove igre. Je, nije loše... istina. Poboljšanja se vide na svim nivoima iako ima još prostora za ispravljanje pogrešaka. Po meni i dalje predugo traje prednost. Igrač koji je fauliran ako preda loptu svom igraču tu bi prednost trebala završiti a ne da sudac vraća prednost ako ovaj drugi izgubi loptu? Nema logike. Potom, opet se sviraju fantomski penali. Svi na nogama, pomoćni nešto maše..

Muči me i glupi ai igrača kad recimo protivnički golman ispuca gol aut a ja na centru loptu vratim glavom prema protivničkom golu i moj napadač je uvijek u zaleđu? Zašto? Ako se obrana izvuće zašto i on ne ide za njom? Ista stvar se događa i na centru kad moj igrač bude uvućen u zaleđe metar iza centra?  Danas sam bio više u zaleđu nego nekoliko prošlih mjeseci zajedno. Mogli su još malo proširiti teren.

Po onome što se moglo vidjeti iz futa imam osjećaj da će ove godine snaga i čvrstina igrača biti bitnija od pacea. U svakom slučaju bit će interesantno...

Nisu mi jasni likovi koji tvrde da je igra istao kao i lani? Mislim, promjene su vidljive na svakom koraku. Nije to korak od sedam milja ali lijep korak u evoluciji serijala..

13 godina
neaktivan

12 godina
movie kaže...
Zoki Mpek kaže...

Zašto meni zahvaljuješ? Ja nisam ni na koji način sudjelovao u nastanku ove igre. Je, nije loše... istina. Poboljšanja se vide na svim nivoima iako ima još prostora za ispravljanje pogrešaka. Po meni i dalje predugo traje prednost. Igrač koji je fauliran ako preda loptu svom igraču tu bi prednost trebala završiti a ne da sudac vraća prednost ako ovaj drugi izgubi loptu? Nema logike. Potom, opet se sviraju fantomski penali. Svi na nogama, pomoćni nešto maše..

Muči me i glupi ai igrača kad recimo protivnički golman ispuca gol aut a ja na centru loptu vratim glavom prema protivničkom golu i moj napadač je uvijek u zaleđu? Zašto? Ako se obrana izvuće zašto i on ne ide za njom? Ista stvar se događa i na centru kad moj igrač bude uvućen u zaleđe metar iza centra?  Danas sam bio više u zaleđu nego nekoliko prošlih mjeseci zajedno. Mogli su još malo proširiti teren.

Po onome što se moglo vidjeti iz futa imam osjećaj da će ove godine snaga i čvrstina igrača biti bitnija od pacea. U svakom slučaju bit će interesantno...

Nisu mi jasni likovi koji tvrde da je igra istao kao i lani? Mislim, promjene su vidljive na svakom koraku. Nije to korak od sedam milja ali lijep korak u evoluciji serijala..

I meni je danas svirano puno zaleđa, baš iritantno. I imam prigovor na golmana kojem treba pola sata da se digne sa poda, zabio dva gola dok se on još dizao.

17 godina
LittleM kaže...

I meni je danas svirano puno zaleđa, baš iritantno. I imam prigovor na golmana kojem treba pola sata da se digne sa poda, zabio dva gola dok se on još dizao.

Neka, meni je bilo iritantno kad se prebrzo dizao. Ipak je to masa koja padne pa dok se digne i tako... netko to radi brže a netko sporije.

Primjetio sam da golman kvalitetnije dolazi pod centaršut ali ga teže hvata nego do sada... i to mi je ok. I taj finesse o kojem se toliko pisalo... uspio sam zabiti u desetak tekmi samo jedan gol s nekih 17m. I to je ok. Na takve plasirane lopte golman mora s lakoćom doći. Ako netko hebeno pogodi u 90, nek mu bude ali..

14 godina
LittleM kaže...

Prošle godine je demo također bio sporiji pa su u full igri napucali brzinu. Nadam se da sad neće, ali tko zna. Pretpostavljam da ima više takvih ko ti kojima je ovo presporo. Meni je pak taman.

I sramota je da 2 godine ne mogu popraviti Impact Engine pa da nema više penala koji to ni blizu nisu, a oni koji su čisti da sudac ne reagira. Danas s golmanom pokupim Messija na 11 metara od gola, direkt u noge mu se baci i nikome ništa. A s druge strane, čist start na loptu je penal. 

Kao da igra prikaže krivu animaciju ili koji vrag... Od FIFE 12 isti problem i nastavlja se i dalje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Fifa 14

fifa14  demo na uk storeu 1619 MB

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

17 godina
ak75 kaže...

fifa14  demo na uk storeu 1619 MB

I na HR PSN je, upravo skidam..

15 godina
rookica19 kaže...

al ti sa rgh mozes se spajat na live bez da te bana?

ili ga skidas na pc pa priko usb?

ne mogu na live, skniuo sam demo sa neta.

eto napokon odigrao 3 utakmice i moram priznati da se nisam nadao nekom velikom pomaku niti sam imao neka velika očekivanja, i možda me zato baš i ugodno iznenadio demo. Sviđaju mi se pokreti igrača, nije to više onako brzo kao da su na speedu, sad su malo tromiji, sporiji u promjeni smjera, a to uvelike rezultuira sporijem gameplayu. Napokon to liči na pravu nogometnu utakmicu što se tiče brzine. Udarci također puno popravljeni, uklizivanja igrača. Prije su uklizivanja bila loše odrađena, previše puta bi se dogodilo da bi te igrač samo zaobišao kad bi išao uklizivati, u ovom demu mi se to čini realnije nego prije, bar po ove 3 utakmice dosad. Grafički ima nekih sitnih napredaka, modeli igrača su nešto bolji, Messi nije više onako žgoljav, sad više liči na pravog Messija. Igrao sam s Barcom i lica su fantastično odrađena, ali to je bilo i za očekivati s obzirom na partnertstvo sa EA Sportsom, svi igrači su dobili tretman.

Sve u svemu, zadovoljan sam dosad viđenim. Više dojmova ću vjerojatno napisati kad odigram na duže vrijeme {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 17:58 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

movie kako ide kod tebe meni zapelo na 28%

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

savijet ko skida preko ps3 ,ako zapne i uspori stisnite pauzu pa ponovo skidanje i pčinje opet sve normalno

0 1 hvala 0
17 godina
ak75 kaže...

movie kako ide kod tebe meni zapelo na 28%

Sad mi je PS3 spojen na sporiju vezu pa ide sporije ali je trenutno na 40%.  Prebaci se na HR PSN sasvim sigurno je manja gužva nego na UK.

13 godina
neaktivan
Fifa 14

sad je ok kod mene 45%

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Skinio sam opet sa origina.. instalira mi se i neće mi uć vrti mi par sec. i samo stane jel ima itko rješenje fifa 13 radi bez problema

13 godina
neaktivan
jel to za pc ili za ps3?
12 godina
neaktivan

Za pc sam skinio i ne radi evo ušao sam u fifu 13 i sve radi kao i inače samo ovo ne. Uredno se instaliralo ali neće se pokrenuti

16 godina
neaktivan
Fifa 14

Ne razumijem zasto ne povecaju teren za igru, bilo bi super kad bi bio malo veci ovako se nekako brzo dolazi od gola do gola.

4 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice