FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Fifa 14
Red_Star_Forever kaže...

ovaj lik namjestio formaciju za Barcelonu, 4-2-4, sa 2 špice i 2 krila {#}

valjda nisu stavili po defaultu tu formaciju...

edit: vidim i kod ovog što igra sa PSG-om je ista formacija.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 20:14 (antimadridista).
13 godina
Fifa 14
Jbg, decki tak igrajy ocito :) Ali ovo za levitirajuce papire... Cmn EA, nek idu u klinac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Ajde sstrmi idi se blamiraj u drugu temu a i sutra ti je skola pa se odi odmori.

eto vidiš kako je,ti tamo sereš cijelo vrijeme pa sam morao i ja vamo doći.Ja sam svoju školu završio,ne brini ti za mene

edit: ovi video što stavljate,pa neznam koji je lošiji od kojega

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 20:37 (sstrmi).
16 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Dresovi krše zakonima fizike...

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Kakve gluposti se ovdje pišu. 

Neymar kao da im je "tata" po visini, lik je visok otprilike ko iniesta, frizura mu dodaje vizualno još par centimetara.

Što se tiče formacija, 424 je jedna od nekoliko novih formacija u FIFI14 i FUT14.

1 0 hvala 0
16 godina
DangerouS kaže...

Neymar kao da im je "tata" po visini, lik je visok otprilike ko iniesta, frizura mu dodaje vizualno još par centimetara.

Dobro da ga za ruku ne drži.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 20:44 (DadoZG).
16 godina
neaktivan
Fifa 14

A smiješna je ta Fifa {#}

Nemaju pojma napraviti modele igrača

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 20:46 (Praetorian1).
Moj PC  
5 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Provalite molim vas kako hoda Messi, ko da ima kolac u dupetu. I svi imaju nekako smesna tela i velika dupeta, uzas...

Smesan hod, a igraci na terenu ko da su napravljeni od federa, totalno neprirodno, i vi pricate posle nesto o animacijama Pesa.{#}

A Nejmar za glavu visi i jedno 30kg tezi od Mesija {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 20:58 (Zoki Mpek).

7 4 hvala 2
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Pa jel ima neki patch koji to ispravlja? Ono da messi bude u igri bas kao messi ili da c.ronaldo bude kao u pesu. Ako ima takav patch moze link?

Moj PC  
3 1 hvala 1
14 godina
marcus1950 kaže...

Pa jel ima neki patch koji to ispravlja? Ono da messi bude u igri bas kao messi ili da c.ronaldo bude kao u pesu. Ako ima takav patch moze link?

Nema modanja fife.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
marcus1950 kaže...

Nema modanja fife.

A jel ima onda kakav patch da barca i stoke city ne igraju isto, svi su klubovi na isti kalup.Moze link ako ima?

13 godina
Hexfire kaže...
marcus1950 kaže...

Nema modanja fife.

Moze se, al onda se moze zaboravit online, a i origin malo zeza neke pute kad provjerava integritet filova pa zna izbacit. Ugl nisam imao potrebe modat FIFU dosad niti mislim da necu...klubovi, igraci stadioni licencirani..jedino fale UEFA natjecanja..al nema veze...ionako mi je FUT primarna zanimacija a karijera tu i tamo dodje...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
DadoZG kaže...
DangerouS kaže...

Di je problem u slici? Znaš da ljudi mašu rukama dok hodaju inače? 

Koje ste vi jbne picajzle ja ne vjerujem, vi doslovno kukate radi sitnice u nogometnoj simulaciji. Te cut-scene s početka igre ćete pogledat 5 puta i poslije toga svaki put skipat. Bitno da je gameplay odličan, kakva vas cut-scene muče.  

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
marcus1950 kaže...

Nema modanja fife.

Ima modanja FIFE, zašto govoriš nešto u što nisi siguran?

13 godina

I dal ima netko kakvu info koliko karijer mode traje? u 13 je max 15 sezona...nakon toga kraj. Zelio bi da naprave beskonacno kao sta je to u PES-u...iako mi to nije primaran mod, al znam ga tu i tamo odigrat...FUT je ipak FUT :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
DangerouS kaže...

Ima modanja FIFE, zašto govoriš nešto u što nisi siguran?

Kakvo je to modanje nakon kojeg ti igra ne radi kako treba? PES ima pravo moddanje jer se i s modovima igra online. Ovo kod FIFE je bezveze, tek toliko.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
sstrmi kaže...

Ova nova FIFA ništa nevalja

Znaci ovakav post moze napisati samo neki iz PES teme.. ili ti ga zestoki PESFANBOY.. do sad jos nisam vidio da netko iz fifa teme dolazi u pes temu i pise kako je igrica jadna.. mi smo samo komentirali sta valja a sta nevalja.. i da dosta stvari jos treba popravit.. a ne ovako uletit kao neki klinac.. (a vjerojatno i jesi)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Provalite molim vas kako hoda Messi, ko da ima kolac u dupetu. I svi imaju nekako smesna tela i velika dupeta, uzas...

Smesan hod, a igraci na terenu ko da su napravljeni od federa, totalno neprirodno, i vi pricate posle nesto o animacijama Pesa.{#}

A Nejmar za glavu visi i jedno 30kg tezi od Mesija {#}

Ajde Zoki, urazumi se vise. Napisi nesto dobro, okaci neki klip, daj neki konstruktivni komentar...

Vise si preterao svaku meru.

Ljudima je muka od tebe i tvojih postova, zagadio si ovu temu jednom za svagda.

Budi korektan i konkretan, saradjuj i napisi ponekad i nesto pozitivno.

A ako ti se sve gadi i ne mozes nista pozitivno naci, batali vise ovu temu i ostavi nas koji zelimo igrati FIFU.

13 godina
sstrmi kaže...
SimeKZ kaže...

Ajde sstrmi idi se blamiraj u drugu temu a i sutra ti je skola pa se odi odmori.

eto vidiš kako je,ti tamo sereš cijelo vrijeme pa sam morao i ja vamo doći.Ja sam svoju školu završio,ne brini ti za mene

edit: ovi video što stavljate,pa neznam koji je lošiji od kojega

Po cemu ne znas koji je losiji ? Objasni ? 

Ja ne serem tamo cijelo vrijeme. Ja konstruktivan post napisem i objasnim sta mi smeta a sta mi je super. Ti si obicni troller i po tvojim postovima nisi zavrsio osnovnu... 

16 godina
DangerouS kaže...

Di je problem u slici? Znaš da ljudi mašu rukama dok hodaju inače? 

Koje ste vi jbne picajzle ja ne vjerujem, vi doslovno kukate radi sitnice u nogometnoj simulaciji. Te cut-scene s početka igre ćete pogledat 5 puta i poslije toga svaki put skipat. Bitno da je gameplay odličan, kakva vas cut-scene muče.  

Problem je u veličini Neymara.

Slobodno mi "ti" kažeš, nemoraš na "vi" :)

Picajzla sam zato kaj je to sve na visokoj razini pa tražim savršenstvo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 21:57 (DadoZG).
13 godina
neaktivan
Momci ocekujte sutra full gameplay te tekme na next gen consoli i da onda damo kako takav komentar sta je dobro a sta ne...a pesovci nisam vam ja kriv sto u samom demo -u ima toliko bugova da od fife 11 pa sve do sada nije imala toliko....posebno golmani oni su meni ko film tesna koza 1,2,3,4...
16 godina
Red_Star_Forever kaže...
Momci ocekujte sutra full gameplay te tekme na next gen consoli i da onda damo kako takav komentar sta je dobro a sta ne...a pesovci nisam vam ja kriv sto u samom demo -u ima toliko bugova da od fife 11 pa sve do sada nije imala toliko....posebno golmani oni su meni ko film tesna koza 1,2,3,4...

Kaj tebi znači pesovci? 

Nije li svima u interesu igrati najbolju igru na tržištu koja god bila?

Ima ljudi koji vole više jednu igru ali treba li vrijeđati njih i taj proizvod?

Samo bi se svađali, ništa nemože biti konstruktivna rasprava.

14 godina
DadoZG kaže...

ovo nije loše,ovo je KATASTROFA.Na šta ovo liči

13 godina
Fifa 14

prijatelju sstrmi... sta te muci ? U cemu je problem, jednostavno je drugi kut kamere... evo ti dokaz, pa mjeri...

[IMG]http://i.imgur.com/qz4Pg1P.jpg[/IMG]

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

prijatelju sstrmi... sta te muci ? U cemu je problem, jednostavno je drugi kut kamere... evo ti dokaz, pa mjeri...

[IMG]http://i.imgur.com/qz4Pg1P.jpg[/IMG]

ništa posebno,i dalje to nedorađeno izgleda

14 godina
Hexfire kaže...

Reakcija golmana je skroz nerealna, treba to popraviti.

teško da ce to išta bolje izgledati

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
ovo ni dva ceha nebi odbranila ....mislim da se precka jos trese.....
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
sstrmi kaže...
Hexfire kaže...

Reakcija golmana je skroz nerealna, treba to popraviti.

teško da ce to išta bolje izgledati

Znači frajer ni nema pojma o cem se priča, misli da se radi o nekom FIFA klipu, urlanje hahahah :D 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 23:41 (antiljano27).
13 godina
sstrmi kaže...
antiljano27 kaže...

Znači frajer ni nema pojma o cem se priča, misli da se radi o nekom FIFA klipu, urlanje hahahah :D

lol?ja ti kažem da nevalja.

gledaj samo ovo

Stari kod i brijem da je tezina bila na najslabije...

Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
moderator
Fifa 14

Dosta offtopica i u ovoj temi!

Svaki sljedeći koji se neće držati teme biti će kartoniran a njegov post izbrisan.

Ako vidite da netko offtopičari,spama,trola samo ga prijavite.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 23:54 (pirat).
Moj PC  
3 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice