ovaj lik namjestio formaciju za Barcelonu, 4-2-4, sa 2 špice i 2 krila
valjda nisu stavili po defaultu tu formaciju...
edit: vidim i kod ovog što igra sa PSG-om je ista formacija.
ovaj lik namjestio formaciju za Barcelonu, 4-2-4, sa 2 špice i 2 krila
valjda nisu stavili po defaultu tu formaciju...
edit: vidim i kod ovog što igra sa PSG-om je ista formacija.
Ajde sstrmi idi se blamiraj u drugu temu a i sutra ti je skola pa se odi odmori.
eto vidiš kako je,ti tamo sereš cijelo vrijeme pa sam morao i ja vamo doći.Ja sam svoju školu završio,ne brini ti za mene
edit: ovi video što stavljate,pa neznam koji je lošiji od kojega
Kakve gluposti se ovdje pišu.
Neymar kao da im je "tata" po visini, lik je visok otprilike ko iniesta, frizura mu dodaje vizualno još par centimetara.
Što se tiče formacija, 424 je jedna od nekoliko novih formacija u FIFI14 i FUT14.
A smiješna je ta Fifa
Nemaju pojma napraviti modele igrača
Provalite molim vas kako hoda Messi, ko da ima kolac u dupetu. I svi imaju nekako smesna tela i velika dupeta, uzas...
Smesan hod, a igraci na terenu ko da su napravljeni od federa, totalno neprirodno, i vi pricate posle nesto o animacijama Pesa.
A Nejmar za glavu visi i jedno 30kg tezi od Mesija
Pa jel ima neki patch koji to ispravlja? Ono da messi bude u igri bas kao messi ili da c.ronaldo bude kao u pesu. Ako ima takav patch moze link?
Pa jel ima neki patch koji to ispravlja? Ono da messi bude u igri bas kao messi ili da c.ronaldo bude kao u pesu. Ako ima takav patch moze link?
Nema modanja fife.
Nema modanja fife.
A jel ima onda kakav patch da barca i stoke city ne igraju isto, svi su klubovi na isti kalup.Moze link ako ima?
Nema modanja fife.
Moze se, al onda se moze zaboravit online, a i origin malo zeza neke pute kad provjerava integritet filova pa zna izbacit. Ugl nisam imao potrebe modat FIFU dosad niti mislim da necu...klubovi, igraci stadioni licencirani..jedino fale UEFA natjecanja..al nema veze...ionako mi je FUT primarna zanimacija a karijera tu i tamo dodje...
Kakve gluposti se ovdje pišu.
Neymar kao da im je "tata" po visini, lik je visok otprilike ko iniesta, frizura mu dodaje vizualno još par centimetara.
Dobro da ga za ruku ne drži.
Di je problem u slici? Znaš da ljudi mašu rukama dok hodaju inače?
Koje ste vi jbne picajzle ja ne vjerujem, vi doslovno kukate radi sitnice u nogometnoj simulaciji. Te cut-scene s početka igre ćete pogledat 5 puta i poslije toga svaki put skipat. Bitno da je gameplay odličan, kakva vas cut-scene muče.
Nema modanja fife.
Ima modanja FIFE, zašto govoriš nešto u što nisi siguran?
I dal ima netko kakvu info koliko karijer mode traje? u 13 je max 15 sezona...nakon toga kraj. Zelio bi da naprave beskonacno kao sta je to u PES-u...iako mi to nije primaran mod, al znam ga tu i tamo odigrat...FUT je ipak FUT :)
Ima modanja FIFE, zašto govoriš nešto u što nisi siguran?
Kakvo je to modanje nakon kojeg ti igra ne radi kako treba? PES ima pravo moddanje jer se i s modovima igra online. Ovo kod FIFE je bezveze, tek toliko.
Ova nova FIFA ništa nevalja
Znaci ovakav post moze napisati samo neki iz PES teme.. ili ti ga zestoki PESFANBOY.. do sad jos nisam vidio da netko iz fifa teme dolazi u pes temu i pise kako je igrica jadna.. mi smo samo komentirali sta valja a sta nevalja.. i da dosta stvari jos treba popravit.. a ne ovako uletit kao neki klinac.. (a vjerojatno i jesi)
Provalite molim vas kako hoda Messi, ko da ima kolac u dupetu. I svi imaju nekako smesna tela i velika dupeta, uzas...
Smesan hod, a igraci na terenu ko da su napravljeni od federa, totalno neprirodno, i vi pricate posle nesto o animacijama Pesa.
A Nejmar za glavu visi i jedno 30kg tezi od Mesija
Ajde Zoki, urazumi se vise. Napisi nesto dobro, okaci neki klip, daj neki konstruktivni komentar...
Vise si preterao svaku meru.
Ljudima je muka od tebe i tvojih postova, zagadio si ovu temu jednom za svagda.
Budi korektan i konkretan, saradjuj i napisi ponekad i nesto pozitivno.
A ako ti se sve gadi i ne mozes nista pozitivno naci, batali vise ovu temu i ostavi nas koji zelimo igrati FIFU.
Ajde sstrmi idi se blamiraj u drugu temu a i sutra ti je skola pa se odi odmori.
eto vidiš kako je,ti tamo sereš cijelo vrijeme pa sam morao i ja vamo doći.Ja sam svoju školu završio,ne brini ti za mene
edit: ovi video što stavljate,pa neznam koji je lošiji od kojega
Po cemu ne znas koji je losiji ? Objasni ?
Ja ne serem tamo cijelo vrijeme. Ja konstruktivan post napisem i objasnim sta mi smeta a sta mi je super. Ti si obicni troller i po tvojim postovima nisi zavrsio osnovnu...
Di je problem u slici? Znaš da ljudi mašu rukama dok hodaju inače?
Koje ste vi jbne picajzle ja ne vjerujem, vi doslovno kukate radi sitnice u nogometnoj simulaciji. Te cut-scene s početka igre ćete pogledat 5 puta i poslije toga svaki put skipat. Bitno da je gameplay odličan, kakva vas cut-scene muče.
Problem je u veličini Neymara.
Slobodno mi "ti" kažeš, nemoraš na "vi" :)
Picajzla sam zato kaj je to sve na visokoj razini pa tražim savršenstvo.
Kaj tebi znači pesovci?
Nije li svima u interesu igrati najbolju igru na tržištu koja god bila?
Ima ljudi koji vole više jednu igru ali treba li vrijeđati njih i taj proizvod?
Samo bi se svađali, ništa nemože biti konstruktivna rasprava.
Dobro da ga za ruku ne drži.
ovo nije loše,ovo je KATASTROFA.Na šta ovo liči
prijatelju sstrmi... sta te muci ? U cemu je problem, jednostavno je drugi kut kamere... evo ti dokaz, pa mjeri...
[IMG]http://i.imgur.com/qz4Pg1P.jpg[/IMG]
prijatelju sstrmi... sta te muci ? U cemu je problem, jednostavno je drugi kut kamere... evo ti dokaz, pa mjeri...
[IMG]http://i.imgur.com/qz4Pg1P.jpg[/IMG]
ništa posebno,i dalje to nedorađeno izgleda
Reakcija golmana je skroz nerealna, treba to popraviti.
teško da ce to išta bolje izgledati
Reakcija golmana je skroz nerealna, treba to popraviti.
teško da ce to išta bolje izgledati
Znači frajer ni nema pojma o cem se priča, misli da se radi o nekom FIFA klipu, urlanje hahahah :D
Dosta offtopica i u ovoj temi!
Svaki sljedeći koji se neće držati teme biti će kartoniran a njegov post izbrisan.
Ako vidite da netko offtopičari,spama,trola samo ga prijavite.