FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.883
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Fifa 14
ak75 kaže...

najveći problem fife je brzi gameplay i ako to nepoprave badava je sve drugo.Nije mi jasno da u današnje vrijeme nitko nije sposoban napraviti pravu simulaciju nogometa, a neke stvari bi trebale biti jako jednostavne i prepuštene nama igračima na volju npr. game speed neka stave od -2 do +2 tj. od ultra sporih do ultra brzih poteza igrača ,tako bi mogli imati i akomulirani umor i težinu tj.strogoću sudaca pa broj žutih kartona koliko ih je potrbno da igrač pauzira .... sve te sitnice bi trebale biti prepuštene nama na izbor i igra bi dobila novu dimenziju.

Pustili su vama navijačima na volju pa pogle što ste napravili od kluba? I igra bi isto završila. U nekim stvarima jednostavno demokracije ne može biti..

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
DangerouS kaže...
Informiran si u vezi Ronaldinha isto ko u vezi Gerrarda i Lamparda.

Vidi se koliko pratiš nogomet, prošeći...

Sorry majstore ali tu osim trollanja i pravljenja nekim nogometnim znalcom nisi odgovorio na moj post koji se odnosio na legendu koju imaš u avataru i na Lamparda, za koje si tvrdio da ne zaslužuju više od 81 i 82 overall. Očito je da si bio u krivu, pa si zašutio, sad ovdje opet si očito u krivu ali nema mi smisla dokazivati ti suprotno jer ne znaš vodit raspravu nego samo vrijeđaš i podbadaš. Kolko je tebi godina, jel ti sutra škola počinje?

16 godina
neaktivan
Fifa 14

Ako je tebi 82 ov. ocjena mala onda nemamo šta pričat. To što bi svi hjteli da poznatiji igrači imaju 90+ ocjenu je smiješno...Ista stvar i s igrama, ako neka igra dobije ocjenu 8 od 10, onda se kuka kak igra ne valja. Hej 8 je dobra ocjena...Rating igrača u Fifi mi je super napravljen, za razliku od one smijurije u Pesu. Još uzmimo u obzir da se  ocjene updejtaju igrača s obzirom kakvu imaju formu  u RL.

Tu stajem s komentiranjem ocjena igrača, jer je očito da se nećemo složit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 16:09 (Praetorian1).
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Ako je tebi 82 ov. ocjena mala onda nemamo šta pričat. To što bi svi hjteli da poznatiji igrači imaju 90+ ocjenu je smiješno...Ista stvar i s igrama, ako neka igra dobije ocjenu 8 od 10, onda se kuka kak igra ne valja. Hej 8 je dobra ocjena...Rating igrača u Fifi mi je super napravljen, za razliku od one smijurije u Pesu. Još uzmimo u obzir da se  ocjene updejtaju igrača s obzirom kakvu imaju formu  u RL.

Tu stajem s komentiranjem ocjena igrača, jer je očito da se nećemo složit.

Rijetko se u Fifi ocjene mjenjaju. Tjedni updateovi su nažalost bazirani samo na raspodjeli igrača i promjeni formacije, što mi više smeta nego koristi. Ocjene se mijenjaju nakon zimskih transfera samo. Kroz godinu eventualno jednom igraču po timu se išta promijeni.

šumski put je bio ravan.
16 godina
Fifa 14

Nisam mogao ne primjetiti kako nam drug Praetorian1 malo obožava PES i mrzi Fifu, a onda malo ipak obožava Fifu i mrzi PES. Bilo mi je sve to smiješno i simpatično, pa sam napravio kolaž sa screenshotovima njegovih izjava i mojim komentarima na svaku. NHF!

LINK na sliku.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
12 2 hvala 2
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Dobar si {#}

Gle Konami me totalno izbacio iz takta s svojim traljavim ponašanjem i zato im je bolje da im gameplay bude vrhunski ako hoće da kupim njihov prozivod.

Fifa je meni i dalje prebrza, ali barem znam šta dobivam jer ju igram od Fife 11. Konami me svojim ponašanjem natjerao šta da uopće mislim o njihovoj igri, tako da nisam više optimisitčan oko Pesa kako sam bio u početku. 

Fifa će i dalje imat boljku prebrzog baratanja s loptom što me smeta al jbg. 

Trenutno mi se nijedna igra ne sviđa, Fifa mi ima prebrzo kretanje igrača s loptom, ali vidim da su pace spustili na onom jednom gameplay videu. A kod Pesa me smeta ne odgovorno ponašanje konamija.

I ja sad neznam šta budem od te dvije igre igrao, ni jedna mi ne uljeva povjerenje. Iz početka je to bio PES, ali Konami me razuvjerio. Fifa me ne privlači previše, al barem znam na čemu sam. I sam sam zbunjem, može savjet?

Sviđao mi se ovaj novi PES dok si Konami nije zabio autogolčine s kišom i ostalim stvarima i tu su me scimali jako.

A Fifa ko Fifa, barem znam šta će me čekat ako PES fejla. Jer jednu nogometnu igru moram igrat, a šta će to bit ne znam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 16:56 (Praetorian1).
Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
ti i dalje pricas o fut-u,odigraj malo i druge modove tipa season ili obican head to head ili sta ti se vec svidi,neko je rekao igraj sa barsom season i idi na duel puyol/di maria malo sutra ce ga lako pretrcati di maria jer je puyol ipak zivotinja....mi stalno tj pojedini mesaju fut i obican fudbal (koji je ono sto bi bilo revoluciornarno da urade sa futom)znaci dobili bi jack pot sa tim al zaista tako mislim....pazi kad mi malo pre Rever oduvao Bale-a kao slinu dok u fut-u rever ne bi ni dosao do njega.....
14 godina
DangerouS kaže...
carmichael kaže...

A gdje ces uzet tih 1050 fifa pointsa?

Origin, za 10eura. 

Odeš u store u Origin clientu ili na web appu odeš u desni gornji kut Get More. Naravno kupiš kad se FUT14 web app otvori, ali mislim da će se moći kupovati čim igra izađe na web appu na PCu, dok će konzolaši čekati izlazak igre. Možda se varam, no uglavnom na release day će se moći kupovati paketi za pointse.

Kupnja fifa pointsa u FIFI13 je omogucena otp. 2 tjedna nakon izlaska igra (ne appa)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
jedno pitanje da li moze na eplati da se kupi fifa preko debitne kartice i koliko je taj sajt pouzdan sto se tice kupovine?hvala
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
DangerouS kaže...
carmichael kaže...

A gdje ces uzet tih 1050 fifa pointsa?

Origin, za 10eura. 

Odeš u store u Origin clientu ili na web appu odeš u desni gornji kut Get More. Naravno kupiš kad se FUT14 web app otvori, ali mislim da će se moći kupovati čim igra izađe na web appu na PCu, dok će konzolaši čekati izlazak igre. Možda se varam, no uglavnom na release day će se moći kupovati paketi za pointse.

Kupnja fifa pointsa u FIFI13 je omogucena otp. 2 tjedna nakon izlaska igra (ne appa)

Znam da je na konzolama bila omogućena na dan izlaska igre, bilo je nestabilnosti sa serverima pa se nisu mogli pointsi kupiti 2-3 dana. 

@Praetorian1

I dalje mi ne daješ konkretan odgovor na ocjene Lamparda i Gerrarda, primjerice kako jedan Nasri ima 84. Nit sam igdje spomenuo da Lampard zaslužuje 90+.

A što se tiče FUT ocjena, pogledaj malo FUT09,10 i djelomice 11. Ocjene su tada bile nešto više nego danas, tako da nisu uvijek bile realne, kao ni statsi igrača. 
Ova usporedna s ocjenom igara nije baš valjana. Ovdje bi prije rekao da ako PES13 dobije 9/10 a FIFA13 8/10 opet bi se žalio kao i sa ocjenama igrača. Poanta nije da je 82 Gerrardu i 81 Lampardu mala općenito ocjena, ali je mala u usporedbi s drugim igračima. 

Nakon što sam vidio ovo tvoje premišljanje u vezi PESa i FIFe mislim da nema smisla uopće raspravljati previše sa tobom, okreneš se kako vjetar puše. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 17:44 (DangerouS).
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Pa jasno da ću igrat ono šta mi je bolje, zašto biti zadrti fan neke igre i ne probati drugi naslov?

Igraću ono šta će mi biti bolje, bilo to fifa ili pes...

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

movie nemoj kakati jer nemaš pojma ,kakve veze ima moj klub sa fifom .Koliko znam ovdje je tema fifa koju ti toliko branis kao da si ju ti napravio ,a možda i jesi jer je puna bugova.

1 1 hvala 0
17 godina
ak75 kaže...

movie nemoj kakati jer nemaš pojma ,kakve veze ima moj klub sa fifom .Koliko znam ovdje je tema fifa koju ti toliko branis kao da si ju ti napravio ,a možda i jesi jer je puna bugova.

Ja ne branim ništa, vrati se unazad pa pronađi moje postove u kojima navodim sve greške fife po meni i sve ono što me smeta. Ako ti je problem mogu ti ih ja pronaći. Što se tvog kluba tiće, vidim da ne kužite malo zahebancije ali ajde... no na kraju sve se svodi na to da kad masama daš mogućnost odlučivanja sve ode u 3pm, baš kao tvoj klub...

16 godina
Fifa 14

GIF

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
6 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Fifa 14

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

17 godina
CroChef kaže...

ha, ha... kico bu sretan... ove godine slaže ebenu momčad.. no ronaldo se ne smije...

http://sportske.jutarnji.hr/kraj-sapunice-villas-boas-priznao--bale--je-otisao-iz-tottenhama--igrat-ce-za-real--/1123604/

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 21:01 (movie).
14 godina
neaktivan
CroChef kaže...

shit just got real

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Šteta Bale mi je jedan od najdražih igrača, pratim ga otkada je prešao u Tottenham, ali sada kada je u Realu "pukla" ljubav {#}.

EDIT: Nerazumijem zašto toliko TD-ova, nisam ništa negativno mislio o Baleu kad sam ovo napisao. Baš naprotiv, drago mi je da je uspio kao igrač.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 11:54 (Đapa club).

2 5 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Zahebi jedne i druge pa nemoj igrati ništa!

14 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...
CroChef kaže...

http://nooooooooooooooo.com/

:)

16 godina
neaktivan
movie kaže...
Praetorian1 kaže...

Zahebi jedne i druge pa nemoj igrati ništa!

Budem vidio šta ću igrati, ovo je jedna velika misterija.

Šta će biti bolje Pes ili Fifa ?

Trentuno mi je bolja Fifa

Ma zapravo Pes.

Šta igrati ?

14 godina
movie kaže...
CroChef kaže...

ha, ha... kico bu sretan... ove godine slaže ebenu momčad.. no ronaldo se ne smije...

http://sportske.jutarnji.hr/kraj-sapunice-villas-boas-priznao--bale--je-otisao-iz-tottenhama--igrat-ce-za-real--/1123604/

Kico bu sretan ako bu imal coinsa hahaha

Bas sam mislio slagat nesto drugo ove godine ali transferi su me vratili na španjolce {#}

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KiCo77 kaže...

Kico bu sretan ako bu imal coinsa hahaha

Bas sam mislio slagat nesto drugo ove godine ali transferi su me vratili na španjolce {#}

Znam, zato sam i rekao...

13 godina
neaktivan
GIGABYTE
GeForce GTX 650 2GB GDDR5 GV-N650OC-2GI da li ce ova grafa biti dobra za fifu 14 jer me ea strasno nervira zbog atijevih kartica?hvala moja je hd 5670 1 gb ddr5
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
GIGABYTE
GeForce GTX 650 2GB GDDR5 GV-N650OC-2GI da li ce ova grafa biti dobra za fifu 14 jer me ea strasno nervira zbog atijevih kartica?hvala moja je hd 5670 1 gb ddr5

Trebalo bi dobro radit.. koji ti je procesor?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
14 godina
Red_Star_Forever kaže...
GIGABYTE

Bez problema će raditi. Meni sa GTX 550 FIFA 13 leti, a zahtjevnost se ne bi smjela puno mijenjati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Procesor: i5 4570 3.6 box
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Trebalo bi ic ko podmazano :D

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma ono meni ide i sada podmazano na atijevoj ali uz neki programcic ali imam takav osecaj da ce fifa 14 ipak trebati novu grafu jer fifa je ipak retardirana po tom pitanju....za razlikeu od pesa...drugo ne mogu da verujem da u srbiji nema pre-order ni za fifu a ni za pes ,ili ja mozda ne znam gde ima i sa kog sajta ....ali cisto sumnjam...

edit:imam 16 gb ddr3 rama hyper blue a sta mu znaci ovo poslednje nemam pojma...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 15:21 (Red_Star_Forever).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice