FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.665.135
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Fifa 14
Encyanix kaže...

Evo bas gledam da samo marking smanje igra bi bila potpuno drukcije.. 

Je, bila bi još gora nego sad.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Encyanix kaže...

Evo bas gledam da samo marking smanje igra bi bila potpuno drukcije.. 

Je, bila bi još gora nego sad.

Navodno ce u FIFI 14 pritisak koji rade AI igrači, dok se ti nateravaš sa jednim po terenu, biti puno slabiji i više ces ti sam morat odradit nego kompjuter. Igrao sam u turniru protiv jednog koji bi uzeo rb/lb koji ima naravno 90-ak pace, povukao ga iza svoje obrane, i pustio komp da se brani, i ako slučajno prodjes, taj te čeka. Fuj, odvratno. I kad ekipa povlači nekoga skroz iz napada ili attacking midfielda i samo s njima igra dok komp radi obranu. Nadam se da ce stvarno tako i biti 

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
DangerouS kaže...

Ne da mi se vadit podatke. Mislio sam na Xavi upgrade iniesta downgrade. Što se tiče gerrarda a pogotovo lamparda, pogledajte njihovu statistiku, pogotovo Lampardovu za prošlu sezonu, ne zaslužuju 81 i 82 overall. Barem 83 svaki. S tim se slaže svako na forumu, vi ste prva dva koja su rekla da su im statsi ok. 

Očito onda kolega Pretorian i ja bolje pratimo te igrače kroz sezonu jer takvi statsi imaju smisla. Pogotovo Iniesta downgrade i Xabi upgrade. Odličan argument ti je "svi se s tim slažu". Koji svi?

Naglasio sam da je Xavi ne Xabi. Svi je 40ak igrača na EA forumu. Sve redom englezi. Valjda poznaju svoje igrače. Lampard je srušio klupski rekord, osvojio EL s Chelseajem, završio 3. u Barclaysu i postigao 15 golova, sveukupno 20golova i 9assista u sezoni. 

Sad mi objektivno reci kako jedan Lampard ima rating 81, dok jedan A. Young ima 82. Nasri ima 84, sa 6 golova i 9 assista. 

13 godina
neaktivan
jel Vam radi origin hteo sam sa frendom da odigram i ja iskljucih mahinalno origin i da ponovo udjem nece da se konektuje???
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
jel Vam radi origin hteo sam sa frendom da odigram i ja iskljucih mahinalno origin i da ponovo udjem nece da se konektuje???

Navodno čitaju ovu temu a u zadnje vrijeme nisi birao riječi za fifu pa su te izopćili na neko vrijeme...

14 godina
neaktivan
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Navodno čitaju ovu temu a u zadnje vrijeme nisi birao riječi za fifu pa su te izopćili na neko vrijeme...

Daj mi javi mail na origin da te regam na forum da mozes pisat izvjestaje tekmi.

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Skoro ista stvar se meni upravo desila iako ja nisam izasao sa origina nego me samo izbacilo i sad ne mogu da se konektujem.

13 godina
neaktivan
Don_Omar_11 mi je nick ali sta mi vredi kada je offline....
14 godina
neaktivan
Fifa 14

1 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Sve je to super, samo da opet citeri ne shebu sve sa cijenama i ostalim glupostima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
samo mi se nesvdija sto je ronaldinhu pace 55 ...ova EA je poludela nacisto sa nekim stvarima al ajde,jedva cekam kad ce taj demo da vidim na sta lici ovo novo cudo....sta novo isto samo ispolirano koliko sam ja to shavtio ....koliko sam prso da i ne znam kada izlaiz demo???? :)
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Jel moze neko da mi objasni u cemu je fora sa cenama fife, naime ako narucis preko origina FIFU 14, igra kosta 50€, a ako narucis preko ekupi igra kosta 30€? Koliko je sigurna kupnja preko ekupi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
samo mi se nesvdija sto je ronaldinhu pace 55 ...ova EA je poludela nacisto sa nekim stvarima al ajde,jedva cekam kad ce taj demo da vidim na sta lici ovo novo cudo....sta novo isto samo ispolirano koliko sam ja to shavtio ....koliko sam prso da i ne znam kada izlaiz demo???? :)

Demo izlazi 10. rujna. Web app FUT14 15. rujna a igra 27. rujna za nas, za Amerikance 24. rujna. 

Ako se oćeš prisjetiti svih novosti vezanih za igru:

FIFA14: http://fifa-expert.com/index.php/news/fifa-14

FUT14: http://fifa-expert.com/index.php/news/fut-14

Fora sa cijenama FIFE na originu i na eplati i drugim stranicama je ta što eplati prodaje cd key samo, nabave ih uber jeftino ili čak maznu igru pa prodaju cd keyeve. Ova zadnja opcija je rjetka ali znalo se dešavati da se mazne igra :)

Uglavnom PC je najmanje zastupljen i ljudi ga skoro ne igraju radi torrenta, zato je cijena manja nego kod ostalih verzija.

Kaj se tiče razlike u cijenu između tih stranica i origina, rekao bih da je to ista stvar ko kupnja novog mobitela zapakiranog u oglasniku i u dućanu :) Rjetko ko daje 5,000kn za iPhone kad je na njuškalu zapakirani 3,000kn :) Eplati je sigurna stranica, a još sigurnija je http://www.go2arena.com/

Go2arena je trenutno najjeftinija

16 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Za pijanca i partijanera ovo je super pace. 

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sve je to super, samo da opet citeri ne shebu sve sa cijenama i ostalim glupostima.

samo molim boga da to ne urade i na fifi 14 majku im njihovu 

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Za pijanca i partijanera ovo je super pace. 

Informiran si u vezi Ronaldinha isto ko u vezi Gerrarda i Lamparda. 

14 godina
Fifa 14

A lol, Ronaldinho nije bio nešto posebno brz ni u najboljim danima, a di bi onda sad. Tehnika i dribling vrh, ali on nikad nije bio genijalac zahvaljujući i brzini kao Messi npr.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kapiram ja sve to ali gde 55 pace...gledao sam finale lige sampiona juzne amerike nije bas toliko spor a plus on bi trebao da ima 6 zvezdica za skill jer on sto radi sa loptom u toku igre nije bas normalno za danasnjicu....barem da ima 70 pace......znam da je od kad je u atleticu smrsao 7-8 kila jer po nekim pricama hoce da se pripremi za brazil jer se nada da ce igrati poslednji mondijal u karijeri sto bi jako voleo....
13 godina
neaktivan
Fifa 14

najveći problem fife je brzi gameplay i ako to nepoprave badava je sve drugo.Nije mi jasno da u današnje vrijeme nitko nije sposoban napraviti pravu simulaciju nogometa, a neke stvari bi trebale biti jako jednostavne i prepuštene nama igračima na volju npr. game speed neka stave od -2 do +2 tj. od ultra sporih do ultra brzih poteza igrača ,tako bi mogli imati i akomulirani umor i težinu tj.strogoću sudaca pa broj žutih kartona koliko ih je potrbno da igrač pauzira .... sve te sitnice bi trebale biti prepuštene nama na izbor i igra bi dobila novu dimenziju.

1 1 hvala 0
16 godina
ak75 kaže...

najveći problem fife je brzi gameplay i ako to nepoprave badava je sve drugo.Nije mi jasno da u današnje vrijeme nitko nije sposoban napraviti pravu simulaciju nogometa, a neke stvari bi trebale biti jako jednostavne i prepuštene nama igračima na volju npr. game speed neka stave od -2 do +2 tj. od ultra sporih do ultra brzih poteza igrača ,tako bi mogli imati i akomulirani umor i težinu tj.strogoću sudaca pa broj žutih kartona koliko ih je potrbno da igrač pauzira .... sve te sitnice bi trebale biti prepuštene nama na izbor i igra bi dobila novu dimenziju.

zar nisi cuo za game sliders?

14 godina
milanji kaže...
ak75 kaže...

zar nisi cuo za game sliders?

Zar nisi čuo za online igranje?

13 godina
neaktivan
Fifa 14

zar niste čuli za simulaciju

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
Informiran si u vezi Ronaldinha isto ko u vezi Gerrarda i Lamparda.

Vidi se koliko pratiš nogomet, prošeći...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 12:33 (Praetorian1).
13 godina
Fifa 14

Ronaldinho jos od kad je otisao iz Milana nije pod alkoholom i izlascima, dobro je reko gore Dangerous.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Ronaldihno nije nikad bio poznat po brzini već po driblingu i samoj viziji igre. Ea je napravio dobar posao s ocjenama...

A vi se nastavite čudit tim ocjenama i dalje {#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
isto tako pricam i za puyola ,koliko samo puta sam ga video da je brzi od nekih igraca i zatvori prostor ili presece loptu a miislimo da je spor a recimo prosle godine trkao se sa robinjom tj puyol ga stigao i izbio mu loptu u aut i sprecio kontru dok na fifi robinjo bi ga ostavio deset metara jer je ovaj spor i ima samo 63 pace a nije bas tako ,mogu da stavljam koliko hocete klipove ronaldinja lamparda gerarda gde se vidi da nisu ni malo spori a u fifi ih svrstali medju hodajuce fudbalere...sramota....
14 godina
neaktivan
Fifa 14
Red star griješiš jer kada se igra carrier taj nedostatak pace kod Puyola i Lamparda se gotovo ne osjeti, ali kada je riječ o futu on je primjetan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 13:38 (Đapa club).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
za seeason i careru ok ,ali za fut je itekako primetan....
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Pa fut...tamo gameplay nema veze s nogometom. Igraj druge modove pa ćeš vidjet da Puyol, Lampard, Gerrard ne hodaju i nisu tako spori.

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pa fut...tamo gameplay nema veze s nogometom. Igraj druge modove pa ćeš vidjet da Puyol, Lampard, Gerrard ne hodaju i nisu tako spori.

igram ali opet mi nekako bode u oci da pomenuti igraci su toliko spori...ja sa atleticom mineirom peglam season i extra mi je sa njima...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice