FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.667.664
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fifa 14

Za fifu 13..

Igra li se kome 2vs2 MANUAL?

Dream i ja imamo sobu istoga imena pa ako se nekome igra neka uleti.. 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
OK .kad bude izasao demo prvo sto cu uraditi jeste da cu snimiti pet suteva iz sve snage u golmana i videcete pet istih rekacija gomana na taj udarac,a ta reakcija je ista od fife 11...drugo isti sablon igre je od fife 11 znaci isti nacin igre peglam i stalno prolazi....a sto se tice next gen nista spektakularno,dok pes je napravio zacetak revolucije sto se tice same filozofije igre,u fifi 14 sam video da isti kvalitetan pas imaju i messi i alba nema razlike,prijem lopte samo ovom pise messi ovom alba dole pri dnu ekrana,dok u pesu jasno vidim ko je ko...to sam primetio jos u opes-u 13 ali sam gameplay je katastrofa koji je dovoljno da pogledas na YT tri minuta i sve ti jasno.kao i sada nikada ne bi rekao da je ovo fifa 14 da ne pise tako naslov,dok kod pes-a se itekako vidi RAZLIKA.....niti sam fan ove ili one igre vec FAN kada igram da uzivam u tome......bice opet onog bockanja preko odbrane gde odbrana ostane ukopana u mestu i ti ces vristati gde mi je odbrana a odbrana full tj jaka ,pazi dok gledam klipove se oseti razlika u pes-u a kamoli kada budem igrao demo a sto se tice fife to ce biti kao da gledam neku seriju samo u novoj sezoni tj samo nastavaka sa novim kadrovima i nista spekakularno ......i jos kada vidim one specijalce koji igraju ultra defense i sibaju lopte duge iza odbrane gde ti je odbrana ispadne retardirana onda mi se nekad smuci fifa a to ce biti i u novoj fifi...
13 godina
neaktivan
Fifa 14

pes 2014 utakmica portugal -španjolska pogledajte golove i reakcije casillasa smiješno kažu napredak igre i bolja od fife haha 

2 4 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
OK .kad bude izasao demo prvo sto cu uraditi jeste da cu snimiti pet suteva iz sve snage u golmana i videcete pet istih rekacija gomana na taj udarac,a ta reakcija je ista od fife 11...drugo isti sablon igre je od fife 11 znaci isti nacin igre peglam i stalno prolazi....a sto se tice next gen nista spektakularno,dok pes je napravio zacetak revolucije sto se tice same filozofije igre,u fifi 14 sam video da isti kvalitetan pas imaju i messi i alba nema razlike,prijem lopte samo ovom pise messi ovom alba dole pri dnu ekrana,dok u pesu jasno vidim ko je ko...to sam primetio jos u opes-u 13 ali sam gameplay je katastrofa koji je dovoljno da pogledas na YT tri minuta i sve ti jasno.kao i sada nikada ne bi rekao da je ovo fifa 14 da ne pise tako naslov,dok kod pes-a se itekako vidi RAZLIKA.....niti sam fan ove ili one igre vec FAN kada igram da uzivam u tome......bice opet onog bockanja preko odbrane gde odbrana ostane ukopana u mestu i ti ces vristati gde mi je odbrana a odbrana full tj jaka ,pazi dok gledam klipove se oseti razlika u pes-u a kamoli kada budem igrao demo a sto se tice fife to ce biti kao da gledam neku seriju samo u novoj sezoni tj samo nastavaka sa novim kadrovima i nista spekakularno ......i jos kada vidim one specijalce koji igraju ultra defense i sibaju lopte duge iza odbrane gde ti je odbrana ispadne retardirana onda mi se nekad smuci fifa a to ce biti i u novoj fifi...

Interesantno je recimo kako antiljanu ne uspijevam prodati tu glupu foru L1+ trokut te od njegove obrane napraviti retardirane igrače dok mi to kod većine igrača na netu ne predstavlja neki problem? Interesantno je kako svaki put kad izgubim pomislim kako me ebe momentum ne želeći povjerovati kako je lik s kojim igram, bio bolji a svaki put kad pobijedim posve normalno prihvaćam činjenicu da sam bio prejak za njega jer sam jednostavno bolji igrač.

Isto tako veći mi je problem igrati s nekim tko igra napadački nego s nekim tko igra ultra def. Dapače, uopće me ne smeta igra protivnika jer ionako sve ovisi i tome kako ću ja odigrati... U prvoj minuti shvatim tko je bolji i kako će se tekma razvijati.  Ispočetka sam isto imao problema s tim L1+trokut a danas više manje mi to ne predstavlja neki problem. Jednostavno, mislim da puno bolje igram obranu, čekam i ne srljam i to je to. Slušajući iskusnije igrače kao što je antiljano složio sam takav profil igrača u obrani s kojima je puno lakše odigrati. Uglavnom kod odabira gledam na neke stvari na koje prije 6 mjeseci nisam obraćao pažnju a na koje su mi iskusniji igrači skrenuli pozornost. Da se dogodi neki put da izgubim a da to nisam zaslužio, dogodi se ali u odnosu na prije pola godine ovo sad mi je prihvatljivo. Nije sve crno i bijelo... ima nešto i između....

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Po meni nekoliko kljucnih stvari koje nedostaju fifi da bude ono bas {#}

1. Vratari:

Kada su u pitanju vratari, on je odlicno animiran i po meni odlicno brani, ali problem je u sljedecem: ima nekako prebrze reflexe, tj. blic poteze...sigurno ste to primjetili. Po meni on kada se baci treba da ima let... zatim kada ulazi u sut prilikom situacija 1vs1, treba da doslovno klizne, da se osjeti taj moment ili period prilikom izvodjenja tih intervencija...jednostavno da uzivamo u tim vratarskim animacijama koje su ponavljam odlicne.

2. sut igraca

Sa druge strane imamo sut igraca koji je doslovno bomba, stoga nije ni cudo sto vratar ima prebrze reflexe, jer valja odbraniti sve te bombe...Recimo da lopta ima duzi let ili mozda bolje receno da se osjeti ta udaljenost, onda bi se sve poslozilo...jer onda prilikom suta kada lopta leti prema golu, vratar se baca i ti doslovno osjetis tu paradu bar na moment kao slowmotion...to je onaj moment kada publici stane dah na sekund-dvije-tri i pol, jer je neizvjesno sto ce biti...hoce li uci li ne...nadam se da razumijete sto hocu da kazem...ono kada Aguero sutira a komentator se drekne Agueroooo...jos neznamo nista...publika zanjemila...hooop...goooolll...zatim publika u deliriju drekne yeeesss goool ili sta vec

3. dimenzija gola

sve gore navedeno ne ide bez veceg gola, tu je stvar jasna...jer kada igrac uputi sut....vratar se baca i leti od tocke a do tocke b duz gola koji je realisticnih dimenzija... tada se sve poklapa u jednu cjelinu sto na kraju pridonosi boljem osjecaju.

Tu bi jos dodao i onaj produzeni let od linije gola do samog udara lopte u mrezu...to nikako ne osjetim u FIFI, a trebalo bi...sjetite se Lukinog gola protiv Man U. Pogledajte pazljivo  na youtube-u, i mozda cete shvatiti o cemu govorim...

4. dribling

neutralizirati rolanje prilikom izvodjenja driblinga...ono, kada igrac doslovno grabi teren prilikom izvodjenja isth, doslovno para oci...bar meni.

To je ono sto meni nedostaje u fifi...ostalo su sitnice koje EA moze vrlo lako rijesiti...ja sam pokusao sve to skupa docarati...mozda je smjesno...alI tako ja to vidim i dozivljavam. pozzzz!!!

l'architetto
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 19:53 (KODAK17).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ak75 kaže...

pes 2014 utakmica portugal -španjolska pogledajte golove i reakcije casillasa smiješno kažu napredak igre i bolja od fife haha 

Shvati na Gamesconu i IGN-u igra se na amater tezini, znaci na na najmanje mogucoj i zato su intervencije takve.

Slusajte malo ljudi sta se prica kada gledate vec te klipove, a ne da iznosite ne istine i gluposti.

Golmani na PES 2014 su za 10 klasa bolji od golmana iz PES 2013.

Pes ce ove godine objasniti neke stvari.

13 godina
neaktivan
Fifa 14

ma nitko sretniji od nas kad bi dobili jednu savršenu simulaciju nogometa a najmanje je bitno jer to fifa pes swos ili bilo kako

1 0 hvala 0
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Shvati na Gamesconu i IGN-u igra se na amater tezini, znaci na na najmanje mogucoj i zato su intervencije takve.

Slusajte malo ljudi sta se prica kada gledate vec te klipove, a ne da iznosite ne istine i gluposti.

Golmani na PES 2014 su za 10 klasa bolji od golmana iz PES 2013.

Pes ce ove godine objasniti neke stvari.

Ovo slušam iz godine u godinu? Zašto misliš da se igralo na amater težini? Zato što ti tako želiš ili...? Kakve ima veze težina igre s lošom animacijom golmana a loša animacija golamana je kad loptu ispod grede vadi tako da je odbije 5 metara ispred sebe? Bez obzira na težinu golman u takvoj situaciji mora reagirati najjednostavnije i najprirodnije a to je prebacivanje lopte preko prečke. Iz te situacije posve mi je jasno u kome smjeru ide igra.

Isto tako bez obzira na težinu golman pri padu mora pasti prirodno a ne da se skliže kao na ledu što radi i ove godine u nekim intervencija. Inače, slažem se s tobom da je ove godine iz viđenog golman neusporedivo bolji nego ikada do sada u pesu ali trebat će im još poneko izdanje igre kako bi posložili stvari na opće zadovoljstvo. Nitko preko noći nakon višegodišnjeg zimskog sna ne može objasniti neke stvari već može samo pokušati poćeti ispravljati ljenost i nesposobnost koja se u firmi taložila prošlih nekoliko godina.. S obzirom na prošla izdanja ne bi im trebao biti neki problem kreniti s mrtve točke, no hoće li to biti dovoljno da se uhvate u koštac s fifom, vidjet ćemo..

16 godina
ak75 kaže...

ma nitko sretniji od nas kad bi dobili jednu savršenu simulaciju nogometa a najmanje je bitno jer to fifa pes swos ili bilo kako

Jesi li siguran da želiš simulaciju? Meni se čini da osim Dade, antimadridiste, eventualno hexa i axea nitko ne traži simulaciju u ovoj temi. Stekao sam dojam da ekipi ovdje, kao i velikoj većini Fifa igrača simulacija nije ni na kraj pameti, već isključivo zabava (mada ne vidim kako im taj način igranja može pružiti zabavu?!)

Ukoliko bi htio simulaciju nogometa, bar ono što je trenutno najbliže istoj dodaj mene i dadu na origin pa ćemo naći još nekolicinu i zaigrati 2v2 i sl na manual. 

Tko god želi malo 2v2 manual igranja nek se javi u pp pa da razmjenimo Origin accove.

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Jednostavno u PESu je uvek tako. Reakcije golmana zavise od tezine igre. Uostalom, najavljeno je da ce se igrati uglavnom na amater tezini, a ima i klipova gde likovi pricaju da je amater tezina.

Ne zelim da se raspravljam, ali to je jasno ko dan.

0 1 hvala 0
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Jednostavno u PESu je uvek tako. Reakcije golmana zavise od tezine igre. Uostalom, najavljeno je da ce se igrati uglavnom na amater tezini, a ima i klipova gde likovi pricaju da je amater tezina.

Hoćeš reći kad igraš na amater težini golman nakon parade klizi po ledu tj. travi 5 metara a kad je na najtežem nivou onda klizi samo 2.5 metara po ledu tj. travi?

13 godina
neaktivan

Da, upravo to {#}

16 godina
movie kaže...
Zoki Mpek kaže...

Hoćeš reći kad igraš na amater težini golman nakon parade klizi po ledu tj. travi 5 metara a kad je na najtežem nivou onda klizi samo 2.5 metara po ledu tj. travi?

Moram primjetiti da mi animacije golmana u PESu ove godine izgledaju puno zanimljivije nego one u Fifi. Isto tako kao što je netko prije napisao, u Fifi golman refleksno reagira na svaki udarac i ne vidi se paradiranje niti golmanov let. No zar stvarno moramo isponova pljuvati golmane u jednoj i drugoj igri? 

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Odakle pravo assisted dječacima išta govoriti o gameplayu Fife? Pa to veze nema s nogometom. Eto iznad mene post čak govori o pogrešnim dodavanjima , istovremeno igrajući assisted gdje je prosječni postotak dodavanja iznad 90.

Čitam i pratim temu i sve se nešto slažem malo s ovima, malo s onima. A onda se sjetim da sva ekipa što ovdje brani Fifu igra assisted fliper igru za mlađe od 13 kojima ne  rade analozi kako treba pa im je takav sustav pomoći od igre prijeko potreban. Strelice u PESu su puno manji problem od tog arkadnog kretenskog sustava pomaganja. 

I sad si ti gospodar svemira jer igraš na manual i nitko drugi nema pravo glasa. Daj mi dva dana igranja na manual, ma i manje pa ces vidjet da to i nije neka nauka i nebi se čudio da te i tada vec pobjedim bez grča. Što se mene tice mozemo i odmah probat na manual pa da vidiš da to i nije neki bogomdani talent znati tako igrati i da ti nedaje nikakvo pravo umanjivati tudje igračko znanje i iskustvo.

17 godina
dreammaker kaže...

Moram primjetiti da mi animacije golmana u PESu ove godine izgledaju puno zanimljivije nego one u Fifi. Isto tako kao što je netko prije napisao, u Fifi golman refleksno reagira na svaki udarac i ne vidi se paradiranje niti golmanov let. No zar stvarno moramo isponova pljuvati golmane u jednoj i drugoj igri? 

Vidi se jako dobro no ima nekih intervencija koje su prebrze no mene više smeta što se s poda pri intervenciji  diže nerealno brzo. Kad masa padne treba se i podići, ne može sve to napraviti u jednoj sekundi.. I opet, nitko ne pljuje golmane već samo komentiramo jer je netko potegnuo to pitanje pravdajući ga težinom na kojoj se igra... no, sve pet... očito nemamo ista očekivanja i očito različite ljude smetaju različite stvari pa kako kažeš, nema smisla dalje razglabati.. da se razumijemo, ove godine po viđenom golman u pesu izgleda jako dobro. Trebat će sada godina dvije da izgleda još bolje. Ja u fifi uživam u nekim intervencijama golmana koje su mi fenomenalne i samo sam zbog golmana počeo igrati fifu. No isto tako ima stvari koje me smetaju i volio bih da ih poprave... no tu se vraćamo na početak, ne možeš svima udovoljiti..

16 godina
antiljano27 kaže...
dreammaker kaže...

Odakle pravo assisted dječacima išta govoriti o gameplayu Fife? Pa to veze nema s nogometom. Eto iznad mene post čak govori o pogrešnim dodavanjima , istovremeno igrajući assisted gdje je prosječni postotak dodavanja iznad 90.

Čitam i pratim temu i sve se nešto slažem malo s ovima, malo s onima. A onda se sjetim da sva ekipa što ovdje brani Fifu igra assisted fliper igru za mlađe od 13 kojima ne  rade analozi kako treba pa im je takav sustav pomoći od igre prijeko potreban. Strelice u PESu su puno manji problem od tog arkadnog kretenskog sustava pomaganja. 

I sad si ti gospodar svemira jer igraš na manual i nitko drugi nema pravo glasa. Daj mi dva dana igranja na manual, ma i manje pa ces vidjet da to i nije neka nauka i nebi se čudio da te i tada vec pobjedim bez grča. Što se mene tice mozemo i odmah probat na manual pa da vidiš da to i nije neki bogomdani talent znati tako igrati i da ti nedaje nikakvo pravo umanjivati tudje igračko znanje i iskustvo.

Samo sam čekao ovakvu reakciju. No dobro, na tebe ne treba riječi trošiti. Ukoliko je lako molim te dođi se s nama igrati, treba nam igrača. I ne nije neka nauka, dapače stvarno je malo vremena potrebno za privikavanje, stoga mi je žao što je manual community tako siromašan. 

Probaj igrati manual, shvati da je jednostavno i preporuči drugima. Svi dođite, što više to bolje {#}

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Samo sam čekao ovakvu reakciju. No dobro, na tebe ne treba riječi trošiti. Ukoliko je lako molim te dođi se s nama igrati, treba nam igrača. I ne nije neka nauka, dapače stvarno je malo vremena potrebno za privikavanje, stoga mi je žao što je manual community tako siromašan. 

Probaj igrati manual, shvati da je jednostavno i preporuči drugima. Svi dođite, što više to bolje {#}

Pa u tome i je point, to nije neka nauka i ne daje ti za pravo umanjivati tudje mišljenje kao što si naveo gore. I ne mislim da je lako, nego znam. Igrao sam protiv hexa svoje prvi tri manual tekme valjda u fifi 13 i nije bilo nešto strašno teško. Čim mi završe ovi ea turniri, šou program sa pro clubom sa milijon prijava i uhvatim vremena od učenja za rokove, pridružit cu vam se, nema problema, moglo bi biti zabavno :D 

16 godina
antiljano27 kaže...
dreammaker kaže...

Pa u tome i je point, to nije neka nauka i ne daje ti za pravo umanjivati tudje mišljenje kao što si naveo gore. I ne mislim da je lako, nego znam. Igrao sam protiv hexa svoje prvi tri manual tekme valjda u fifi 13 i nije bilo nešto strašno teško. Čim mi završe ovi ea turniri, šou program sa pro clubom sa milijon prijava i uhvatim vremena od učenja za rokove, pridružit cu vam se, nema problema, moglo bi biti zabavno :D 

Nije umanjivanje mišljenja, jednostavno ne može mi tvrditi itko tko igra na assisted kontrolama da je igra realna, a najgore je to što mnogi assisted igrači traže nogometnu simulaciju i pate za istom. Prebacite se ljudi na manual, assisted je za mlađe dečke. A stvarno je potrebno tek nekoliko utakmica privikavanja.

šumski put je bio ravan.
14 godina
Fifa 14

Nije baš da hoću potpunu simulaciju jer mi ne treba da Mamić dolazi u svlačionicu i psuje mi majku, ali po meni asissted mora van igre. Sve kretnje igrača i animacije su puno prirodnije na manual i donekle na semi-ass. Samo što to neću dočekati. Da mi barem daju manual FUT možda bi se i našlo igrača. A ovako čekat po 20 minuta da mi pronađe nekog u seasons mi se i neda svaki put. 

Ne kužim ni ja kak nekome taj fliper nogomet sa rezultatima 6:5 može biti toliko zabavan, ali svatko ima svoje veselje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 14

@dreamm.

Ajde šta tlačiš ljude s tim manualom, svako igra kak mu paše i šta mu se više sviđa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 21:43 (Praetorian1).
Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

@dreamm.

Ajde šta tlačiš ljude s tim manualom, svako igra kak mu paše i šta mu se više sviđa.

A ti si odvjetnik neki?

šumski put je bio ravan.
16 godina
Praetorian1 kaže...

@dreamm.

Nije to tlačenje manualom nego ljudi koji ga ne igraju ne shvaćaju da Fifa nema problem brzine, ping-ponga i inih sranja..

Nije moguće doći u priliku za gol sa 2-3 dodavanja i tak.

Nismo mi bogovi fife i isto kak bi vi nabili nas u assisted mi bi nabili vas u manual, nije u tome stvar nego u tome da igramo različite igre.

Danas smo igrali 2vs2 sa nekim likovima koji su valjda uletili slučajno u session (nisu vidjeli da su manual postavke) i nisu spojili 2 dodavanja. 

Gameplay je sporiji realniji i pokreti su realni-simulativni. Ako se zahtjeva simulacija nogometa, trenutno je fifa na manual najbliža tome.

Ne kažem zabavnija svima, nemoguća za naučit bla bla nego je to tak.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 22:13 (DadoZG).
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Praetorian1 kaže...

@dreamm.

A ti si odvjetnik neki?

nažalost ne.

17 godina
dreammaker kaže...

A ti si odvjetnik neki?

Ne, ja sam odvjetnik a on je kapetan mikula mali..

13 godina
DadoZG kaže...
Praetorian1 kaže...

@dreamm.

Nije to tlačenje manualom nego ljudi koji ga ne igraju ne shvaćaju da Fifa nema problem brzine, ping-ponga i inih sranja..

Nije moguće doći u priliku za gol sa 2-3 dodavanja i tak.

Nismo mi bogovi fife i isto kak bi vi nabili nas u assisted mi bi nabili vas u manual, nije u tome stvar nego u tome da igramo različite igre.

Danas smo igrali 2vs2 sa nekim likovima koji su valjda uletili slučajno u session (nisu vidjeli da su manual postavke) i nisu spojili 2 dodavanja. 

Gameplay je sporiji realniji i pokreti su realni-simulativni. Ako se zahtjeva simulacija nogometa, trenutno je fifa na manual najbliža tome.

Ne kažem zabavnija svima, nemoguća za naučit bla bla nego je to tak.

Ja igram na assisted pa mi se ne cini gameplay brzim... a i nije za mlade decke kako ovaj napuhani gore prica... Postujem svakoga kako igra, ali nema uopce potrebe za omalovazanjem nas koji igramo na assisted, nikad nisam imao niti neku potrebu se borit sa manualom ne predstavlja mi nesto...

16 godina
Fifa 14

Ne omalovažavamo assisted igrače.

90% igrača igra assisted a od tih ljudi 90% vajna kak igraju pace fliper, post je bio upućen takvima, ne nužno tebi.

Činjenica je da je gameplay drugačiji. 

Svako iga kako ga volja pogotovo ako je platio ali vajnat da igra ne valja i da je skriptirana i ping pong je u najmanju ruku jadno ako imaš opciju da igraš i simulaciju.

Kao što kažeš, tebi je gameplay ok i ne vajnaš pa ni ne ulaziš u tu skupinu.

1 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Bas sam danas opet sa ekipom malo PES 13 picio... e to je tek ping - pong posto pass doslovno ne mozes pogrijesiti. Frendu sam zabio 3 komada samo tako da sam sa stoperom prebacio cijelu njegovu obranu a moj napadac je pretrco sve... Sve je to tako, samo je bitno kak igras i kako protivnik igra.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Bas sam danas opet sa ekipom malo PES 13 picio... e to je tek ping - pong posto pass doslovno ne mozes pogrijesiti. Frendu sam zabio 3 komada samo tako da sam sa stoperom prebacio cijelu njegovu obranu a moj napadac je pretrco sve... Sve je to tako, samo je bitno kak igras i kako protivnik igra.

Ali i Pes ima manual ak se ne varam.. 

Naš kaj ti meni nije jasno, kaj ti nije lijepši osjećaj kada zabiješ gol na manual, nakon lijepog dugog pasa (kakvog na assisted nemožeš poslati) nego stisnuti X ili B ili kaj god na kontroleru i to je to..

Recimo, igrali smo pro clubs i naravno imali problema sa malim crnim brzim mikrofonima i stavio sam si na assisted par tekmi.

Zabijem gol i nikakvo zadovoljstvo ne osjetim.. kaj ja znam, nekak mi je puno draže zavaljat gol na manual kad znam da sam pogodio točno sve sam.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Interesantno je recimo kako antiljanu ne uspijevam prodati tu glupu foru L1+ trokut te od njegove obrane napraviti retardirane igrače dok mi to kod većine igrača na netu ne predstavlja neki problem? Interesantno je kako svaki put kad izgubim pomislim kako me ebe momentum ne želeći povjerovati kako je lik s kojim igram, bio bolji a svaki put kad pobijedim posve normalno prihvaćam činjenicu da sam bio prejak za njega jer sam jednostavno bolji igrač.

Isto tako veći mi je problem igrati s nekim tko igra napadački nego s nekim tko igra ultra def. Dapače, uopće me ne smeta igra protivnika jer ionako sve ovisi i tome kako ću ja odigrati... U prvoj minuti shvatim tko je bolji i kako će se tekma razvijati.  Ispočetka sam isto imao problema s tim L1+trokut a danas više manje mi to ne predstavlja neki problem. Jednostavno, mislim da puno bolje igram obranu, čekam i ne srljam i to je to. Slušajući iskusnije igrače kao što je antiljano složio sam takav profil igrača u obrani s kojima je puno lakše odigrati. Uglavnom kod odabira gledam na neke stvari na koje prije 6 mjeseci nisam obraćao pažnju a na koje su mi iskusniji igrači skrenuli pozornost. Da se dogodi neki put da izgubim a da to nisam zaslužio, dogodi se ali u odnosu na prije pola godine ovo sad mi je prihvatljivo. Nije sve crno i bijelo... ima nešto i između....

Hmmm...meni je interesantno to da je Agbonlahor ili Bneteke Kiki ili Messi za jednog Suareza...sta ocu reci? Mislim da netreba stvarati imidž na necemu sto ima iskrivljenu sliku i krivu predodjbu kada je u pitanju virtualni nogomet...koliko uopce ima smisla uzimati FUT kao jedan zabavni show mod kao mjerilo kvalitete pojedinih igraca? Ti mozs sloziti ekipu u kojoj te igra gura na nacin da tamo neki Agbonlahor rastura sve zivo, ali sta onda kada se vratis u realnost gdje sve nekako sporo i tromo, gdje nema lakih pretrcavanja i nadskakivanja stopera itd... pa uzmes Aston Villu a protivnik Man U pa te lijepo nakanta sa 4-5 komada od toga RvP zabio 3. Sta onda? Poslije ti uzmes Real i ponovo izgubis... Tko je tu sada dobar ili bolji {#}

l'architetto
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 9:13 (KODAK17).
17 godina
KODAK17 kaže...

Hmmm...meni je interesantno to da je Agbonlahor ili Bneteke Kiki ili Messi za jednog Suareza...sta ocu reci? Mislim da netreba stvarati imiđ na necemu sto ima iskrivljenu sliku i krivu predodjbu kada je u pitanju virtualni nogomet...koliko uopce ima smisla uzimati FUT kao jedan zabavni show mod kao mjerilo kvalitete pojedinih igraca? Ti mozs sloziti ekipu u kojoj te igra gura na nacin da tamo neki Agbonlahor rastura sve zivo, ali sta onda kakda se vratis u realnost pa uzmes Aston Villu a protivnik Man U pa te lijepo nakanta sa 4-5 komada od toga RvP zabio 3. Sta onda? Poslije ti uzmes Real i ponovo izgubis... Tko je tu sada dobar ili bolji {#}

Govorimo o futu. Kao i u svakoj igri tako i u futu ima boljih i lošijih igrača. Neki znaju iskoristiti prednosti pojedinih igrača a neki ne znaju. Tu dolazimo do razlike i kvalitete pojedinih igrača. Primjerice, antiljano me masakrirao s vargasem a ja s tim vargasem nisam u deset tekmi uspio loptu štopati. Dok je on igrao s tom srebrnom belgijskom momčadi letjeli su a kad sam ih sebi složio nisam ni približno bio uspješan kao on. Znači da ima razlike u kvalitetei pojedinog igrača. Nije samo dovoljno složiti neku ekipu i očekivati da te igra nosi. Očito i ti moraš nešto pokazati. Bio mod zabavan ili nezabavan ne možeš očekivati da ćeš uzeti gamepad u ruke i da će igra sve odraditi za tebe ili da igra sve odradi za tvog protivnika ako izgubiš... I da, što je realnost? Kažeš kad se vratiš u realnost. Što je realno u virtualnom nogometu? Samo onda kad ti odgovara određeni mod i dobijaš ili ...? Primjerice, fut je nerealan jer većinom ja dobijam a seasons je realan jer većinom ti dobijaš?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 9:17 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice