znaci po tebi bi trebali prec preko svih problema i sutit i govorit kako je igra super i sve je 5 ? sa ovakvim razmisljanjem nije ni cudo da je onaj cod toliko popularan a igra se nije promijenila od cod 4
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel netko primjetio da je najlakše primiti gol nakon što si ga zabio i protivnik krene s centra? Meni je to užasno frustrirajuće.
U Fifi 14 pace će biti još gori. Čak će se moći pace i pojačavat u Futu...
I što je najgore, doping će se moći legalno kupovati! Kakva se poruka šalje djeci?
U Fifi 14 pace će biti još gori. Čak će se moći pace i pojačavat u Futu...
vecina koja je testirala igru kazu da to nije istina.
Da sad vecinom odlucuje snaga igraca, da je Messi jadan jer je slab... i tesko je preci obrambenog npr. Mertea jer je jak ( a ima katastrofalan pace)
Zato ce prevladavat jaki napadaci tipa Ibra, Cavani, Falcao, Gomez...
Mislim da si potpuno u pravu! Imam neke informacije da uopće nisu radili novu igru već su samo svu remitendu iz 2011 i 2012 nanovo prepakirali i spremili za prodaju. Ja ne znam do kad će to ljudi pušiti? Pa zar ima toliko ljudi kojima je to svejedno i da im je samo bitno nova kartica za fut? Koliko vidimo promijenili su design kartice kako bi nam po stoti put zamazali oči. Užas! U znak protesta idem kresnut dvije pive, za ženu nisam siguran...
Mislim da si potpuno u pravu! Imam neke informacije da uopće nisu radili novu igru već su samo svu remitendu iz 2011 i 2012 nanovo prepakirali i spremili za prodaju. Ja ne znam do kad će to ljudi pušiti? Pa zar ima toliko ljudi kojima je to svejedno i da im je samo bitno nova kartica za fut? Koliko vidimo promijenili su design kartice kako bi nam po stoti put zamazali oči. Užas! U znak protesta idem kresnut dvije pive, za ženu nisam siguran...
Još je meni bilo čudno zašto je u boxu od fife 13 dvd na kojem piše fifa 12, valjda su zaboravili samo naljepnicu preko stavit :/
evo gledam sada klip gameplat-a spania i portugal pes 14 ,znaci kako je ronaldo uradjen skidam kapu bukvalno njegov hod su uspeli da preslikaju iz stvarnosti u simulaciju,zatim pedro isto tako,pikeov karakteristican pas unutrassnjom,i a pre toga pogledao barsa dortmund nema razliku a nimaciji pikea i subotica,samo je razlika u dresovima i u kosi. mislim na fifu 14....
Točno tako
evo gledam sada klip gameplat-a spania i portugal pes 14 ,znaci kako je ronaldo uradjen skidam kapu bukvalno njegov hod su uspeli da preslikaju iz stvarnosti u simulaciju,zatim pedro isto tako,pikeov karakteristican pas unutrassnjom,i a pre toga pogledao barsa dortmund nema razliku a nimaciji pikea i subotica,samo je razlika u dresovima i u kosi. mislim na fifu 14....
Pa onda nemaš dileme? Igraš pes i uživaš kako je napravljen ronaldo, kakvu ima frizuru i kako se kreće i ćeše po jajima kao i u stvarnosti...
Kaj vam nije dosadilo svaki dan ponavljati isto? OK, shvatili su svi. FIFA ku..cu ne valja. Konačno imamo super realan pes i sada ćete se svi moći prebaciti na njega i ostaviti ovu smiješnu recikliranu arkadu iza sebe.
Da se sad želim prepirati, kao što se ne želim jer sam odustao pošto vidim da je sljepilo trajno, iz tog istog klipa bi ti mogao izvući nekoliko detalja koji izgledaju i više nego smiješno za 2013 god u kojoj ova igra izlazi.
No vidim da vas to ne smeta jer izgleda da je jedino bitno kako se kreće, češe, guzi i rukicama mlati ronaldo i ekipa..
Pa onda nemaš dileme? Igraš pes i uživaš kako je napravljen ronaldo, kakvu ima frizuru i kako se kreće i ćeše po jajima kao i u stvarnosti...
kako ti to glupo shvaćaš. Čovjek je potpuno u pravu, nije tu stvar samo u izgledu igrača, nego igra dobiva puno na kvaliteti s time. to je kod FIFE isto dosta veliki problem, što na igračima ne možeš prepoznati tu autentičnost. Ja recimo ne razlikujem u FIFA-i kretanje Messija i Davida Silve, potpuno isto se kreću iz izuzetak što je Messi malo brži, ali model igrača je praktički isti. Mora se priznati da su u FIFA-i oni igrači koji su skenirani fenomenalno izgledaju u licu, ali po modelu igrača je to jako loše odrađeno.
Pa gdje ćeš boljeg primjera od Messija koji im je zaštitno lice igre, a u igri ne liči na sebe (tjelesnom građom, ne u licu). To je vjerojatno problem do trenutnog enginea kad nisu dosad to popravili.
kako ti to glupo shvaćaš. Čovjek je potpuno u pravu, nije tu stvar samo u izgledu igrača, nego igra dobiva puno na kvaliteti s time. to je kod FIFE isto dosta veliki problem, što na igračima ne možeš prepoznati tu autentičnost. Ja recimo ne razlikujem u FIFA-i kretanje Messija i Davida Silve, potpuno isto se kreću iz izuzetak što je Messi malo brži, ali model igrača je praktički isti. Mora se priznati da su u FIFA-i oni igrači koji su skenirani fenomenalno izgledaju u licu, ali po modelu igrača je to jako loše odrađeno.
Pa gdje ćeš boljeg primjera od Messija koji im je zaštitno lice igre, a u igri ne liči na sebe (tjelesnom građom, ne u licu). To je vjerojatno problem do trenutnog enginea kad nisu dosad to popravili.
Zar me niste davili na onoj temi da sam već dosadan što stalno ponavljam kako je golman u pesu vrapčić koji skakuće? Zašto bi onda na ovoj temi bilo drukčije? Zar si više niste dosadni s ponavljanjem jednog te istog posta svaki dan nekoliko puta? OK, shvatili smo da u pesu golman nije valjao kao što smo shvatili da u fifi ne raspoznaješ kretnje silve i messia. I kaj to sad treba ponavljati na dnevnoj bazi da se slučajno ne zaboravi. Ja osobno ne primjećujem da u igri realov stadion nije vjerno prenešen jer niti ne znam kako taj stadion u stvarnosti izgleda niti mi je to važno. Isto tako ja ne znam kako se kreće silva niti mi je to važno. Važno mi je da realno trči bez štapa u šupku, da dodaje i puca lopte koje se ne kose sa zakonima fizike niti sudjeluje u super preciznim dodavanjima fliperskog tipa te da s njim mogu igrati igru koja sliči pravom nogometu.
Kad zbrojim sve te minuse i pluseve još uvijek fifa ima više pluseva od pesa, barem za mene i nisam u dilemi što ću i dalje igrati. No ako si primjetio time više ne opterećujem ljude niti na jednoj temi. Sve ono što ste mi prigovarali sada u potpunosti radite isto i još se branite i spremni ste na svađu kad vam se skrene pozornost na to? Halo? Izgleda da za sve ne vrijede ista pravila?
moram priznati da je movie u pravu nije bitna grafika već igrivost i koja igra to bude bolje napravila ta će i pobjediti u izboru nas igrača
Zato sada u 14-ici imamo Pure shot i Real Ball Physics s kojima će šut bit drukčiji, anyway ako mi se svidi demo pre-orderam 14-icu jer mi odlično izgleda, a vi trabunjajte i odite na dosadni PES gdje moš zaspat kolko je dosadan gameplay lol :D
Pazi ovo, znam da nije suditi igricu po videu gameplaya ali taj pes koliko god je on sredio grafiku, fiziku igraca i facu.. od tog gameplaya nema kruha.. u jednom gameplayu video di su se svi nekim cudom cudili kako to izgleda ja sam vidio par odvratnih gresaka di su igraci totalno retardriani neznaju di ce sami sa sobom, al nisam htio nista komentirat.. vidit cemo kakava ce igrica na kraju bit.. al za sad je to meni jos 0.
E moj prijateljuak je tebi bitno vidjeti da li kristina izgleda ko na t .u i tako hoda naspram kvalitetnog gameolaya gdje stvarno mozes napraviti pogresan pas ili vidjeti mrezu koja nije od gume kad ju pogodis onda si fulao bit nogometne igre. Ja ne znam sta se palite na tu grafiku ako i dalje lopta leti 10godina upes.u ili igrac se okrece ko sleper. Gameplay je na strani fife i to stoji. Pes mora jos dosta raditi... Mislim kako ih shvatit ozbiljno kad oni kroz godine nisu nikad imali tockice za udarac i sad next gen igra to ima. Daleko je to jos od pravog nogometa, ali dosta mu je blizu, ali samo grafikom... Ako pogledaa gameplay nije nesto pretjerano mjenjan niti upes14 a niti u fifi 14...
Znači vi i dalje modele igrače pripisujete pod grafiku, to ništa ne znači za gameplay? presmiješno. Bitno da ste onda zadnjih par godina kenjali kako u PES-u igrači trče ko da imaju štapove u guzici (i ja sam to govorio, da se razumijemo), a sad kad se to promijenilo odjednom vam to ne znači ništa i pripisujete to pod grafiku.
Ja stvarno ne mogu razumjeti zašto ne želite biti objektivni kad je riječ samo o video-igrama. Zašto vas tu ima toliko zaslijepljenih s igrom da neke stvari ne želite priznati? isto tako i u onoj drugoj temi.
smiješno je kako govorite da se PES ove godine ništa posebno nije promijenio, pa odmah na prvi pogled se vidi da je to skroz drugačija igra od onoga što nam je Konami davao dosad.
Odakle pravo assisted dječacima išta govoriti o gameplayu Fife? Pa to veze nema s nogometom. Eto iznad mene post čak govori o pogrešnim dodavanjima , istovremeno igrajući assisted gdje je prosječni postotak dodavanja iznad 90.
Čitam i pratim temu i sve se nešto slažem malo s ovima, malo s onima. A onda se sjetim da sva ekipa što ovdje brani Fifu igra assisted fliper igru za mlađe od 13 kojima ne rade analozi kako treba pa im je takav sustav pomoći od igre prijeko potreban. Strelice u PESu su puno manji problem od tog arkadnog kretenskog sustava pomaganja.

Znači vi i dalje modele igrače pripisujete pod grafiku, to ništa ne znači za gameplay? presmiješno. Bitno da ste onda zadnjih par godina kenjali kako u PES-u igrači trče ko da imaju štapove u guzici (i ja sam to govorio, da se razumijemo), a sad kad se to promijenilo odjednom vam to ne znači ništa i pripisujete to pod grafiku.
Ja stvarno ne mogu razumjeti zašto ne želite biti objektivni kad je riječ samo o video-igrama. Zašto vas tu ima toliko zaslijepljenih s igrom da neke stvari ne želite priznati? isto tako i u onoj drugoj temi.
smiješno je kako govorite da se PES ove godine ništa posebno nije promijenio, pa odmah na prvi pogled se vidi da je to skroz drugačija igra od onoga što nam je Konami davao dosad.
Nije se ništa promijenilo! I dalje trče ko da imaju štapove u šupku a rukicama mlate ko propelerima. Interakcija s podlogom je katastrofa. Trava je glatka kao staklo a igrači po njoj klize ko jedai majstori. Dodavanja super brza i super precizna. Nema mjesta pogrešci. Sve ide ko na gps kad upišeš polaznu točku i dolaznu. Sve se zna. Fizika lopte poprilično jadna. Lopta i dalje lebdi bez nekog izraženog volumena i težine. Balončić, prije bi rekli.
Pogledaj dostupne klipove pa se uvjeri da je tako. Golman i dalje u paradi pri padu na tu staklenu površinu klizi ko po ledu a lopte odbija tako da se to kosi sa svakom logikom. Sjeti se onog gola kad mu se puca pod prečku a on u paradi odbija loptu ispred sebe na novi udarac? Kakve to ima veze sa stvarnošću? Probaj stati na gol i isčupati loptu ispod prečke a da se odbije pet metara ispred tebe. Nemoguća misija. Logički je i jedino moguće u takvoj situaciji loptu baciti preko prečke. Kažem, bolje je to ali ne toliko da bi mogli sada likovati i pljuvati po fifi ali kako sam rekao, neću to komentirati jer se otvara pandorina kutija...
U svakom slučaju iz viđenog se da izvući dovoljno sitnica koje još uvijek treba popravljati.. No ovih dana je postalo popularno kenjati po fifi a veličati pes koji je eto sve okrenio naglavačke. Pa normalno da su trebali sve mijenjati jer su pali da niže ne mogu pasti. U piku su prodavali oko 8 milja a prošla igra je otišla jedva u milju komada. Zar nije logično u takvoj situaciji raditi korjenite promjene i hvatati se za slamku? S druge strane fifa ima dobro uhodanu stazu kojom kroče i svake godine ju dodatno učvrščuju. Što bi firma trebala korjenito mijenjati na igri koju su prodali u preko 15 milijuna komada? Hej! Najprodavanija sportska igra u povijesti. Što?
Što bi firma trebala korjenito mijenjati na igri koju su prodali u preko 15 milijuna komada? Hej! Najprodavanija sportska igra u povijesti. Što?
evo ga, klasični movie
ma nema smisla, zaboravi. Ko da raspravljam sa onim zadrtim CoD fanboyima, još i gore...
Odakle pravo assisted dječacima išta govoriti o gameplayu Fife? Pa to veze nema s nogometom. Eto iznad mene post čak govori o pogrešnim dodavanjima , istovremeno igrajući assisted gdje je prosječni postotak dodavanja iznad 90.
Čitam i pratim temu i sve se nešto slažem malo s ovima, malo s onima. A onda se sjetim da sva ekipa što ovdje brani Fifu igra assisted fliper igru za mlađe od 13 kojima ne rade analozi kako treba pa im je takav sustav pomoći od igre prijeko potreban. Strelice u PESu su puno manji problem od tog arkadnog kretenskog sustava pomaganja.
Citiram jer nije dovoljno da se ovo jednom pročita..
Na takve se postove nerijetko ogluše.

Na takve se postove nerijetko ogluše.
pa da se potrudimo da to nebude tako :)
Ne mogu skužiti zašto se i dalje inzistira na toj ogromnoj dugi ispod nogu igrača prilikom šuta kao niti o onoj ogromnoj dugi iznad glave igrača. Kad se k tome doda i ogromno prezime sve zajedno izgleda kao cirkus i sasvim sigurno ne pridonosi realnosti igre... Što je falilo onome što je pes imao prije 4-5 godina? Bilo je puno prirodnije i realnije nego danas...
Ako PES 2014 ne opere fifu 14 ili cak fifa 15 e onda je nece jos 5-6 godina definitivno... oni su sad izbacili novi engine i potrudili se da to dosta dobro ispadne.. na dalje ce samo neke sitne detalje mjenjat koje ce bit bespotrebne.. kao sto je bilo na starom enginu i na onom na ps2.. na ps2 je pes izgledao isto 4-5godina.. i onda na ps3 isto tako 3-4 godine..
Ne mogu skužiti zašto se i dalje inzistira na toj ogromnoj dugi ispod nogu igrača prilikom šuta kao niti o onoj ogromnoj dugi iznad glave igrača. Kad se k tome doda i ogromno prezime sve zajedno izgleda kao cirkus i sasvim sigurno ne pridonosi realnosti igre... Što je falilo onome što je pes imao prije 4-5 godina? Bilo je puno prirodnije i realnije nego danas...
S ovim se slažem.