FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Fifa 14
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 20:19 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Fifa 14
سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 20:49 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Fifa 14

ma bok, ovo je još gore od 13, pre nerealni pokreti...

Maurer
Moj PC  
4 3 hvala 0
16 godina
Fifa 14

Frendu sam dao link na videe što je movie linkao i eto njegove reakcije. To je ujedno i najrealnija moja reakcija..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
6 6 hvala 0
15 godina
Re: Fifa 14
dreammaker kaže...

Frendu sam dao link na videe što je movie linkao i eto njegove reakcije. To je ujedno i najrealnija moja reakcija..

ok

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
13 godina
Fifa 14

Jedino sta se vidi su dva nooba i igra koja je potpuno ista ko i prosla...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Jedino sta se vidi su dva nooba i igra koja je potpuno ista ko i prosla...

Izgleda da tu dvojicu furaju po svim sajmovima kako ne bi previše otkrili?  Nevjerojatno je da na svakom sajmu igru igraju likovi kojima je igra strano tijelo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 23:59 (movie).
16 godina

Prvi video je sa E3 sajma i igrali su na PS3 konzoli

Drugi video je takoder PS3 gameplay

Gdje je taj next gen gameplay? gdje god pogledam ili je PS3 ili vidim Xbox360 kontrolere..... {#}

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 0:23 (lovac82).
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Tvoj prijatelj je inače svjetski renome i moralna vertikala?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 0:59 (Đapa club).
15 godina
Fifa 14

onaj tko kaže da igra ne izgleda 99% isto kao i FIFA 13, laže samog sebe i ostale oko sebe.

Mislim, nisam ni ja ćorav i znam što sam igrao cijelu ovu godinu. Uostalom, što drugo očekivati kad im PC, PS3 i X360 više nisu primarne platforme? naravno da će ih štancati takve sljedećih godina. Niti im je to isplativo jer gube vremena za rad na novom engineu, niti aktualne konzole imaju nekog mjesta za napredak na trenutnom engineu FIFE. Zar vi stvarno mislite da će te dobiti potpuno drugi gameplay i neki napredak na aktualnim konzolama?

ok, eto jedino što primjetim su dimenzijama veći golovi nego prije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 1:09 (antimadridista).
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Sad sam malo detaljnije pogledo video. Na ovom drugom kad ju lik ošine za 2-0 sa stoperom. Opet imamo bombe ali ovaj put lopta ima putanju leta kao da prolazi kroz vodu brzinom zvuka i dobiva takav efej. Tocno sam znao da ce preforsirati taj precise shot i te finese... 

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
lovac82 kaže...

Prvi video je sa E3 sajma i igrali su na PS3 konzoli

Drugi video je takoder PS3 gameplay

Gdje je taj next gen gameplay? gdje god pogledam ili je PS3 ili vidim Xbox360 kontrolere..... {#}

A na čemu da ga vrte ako sony i microsoft nisu izložili na sajmu svoje konzole a igra je rađena samo za njih? Jesi li vidio i jednu konzolu nove generacije na sajmu a da se netko na njoj igrao kao što se ovi igraju ns PS3 i xboxu360?

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Ja stvarno ne mogu vjerovati da oni imaju problema sa nekim osnovnim elementima nogometne igre. Mene su ovdje skoro uvjerili da je do mene i da imam iskrivljenu sliku, a trubim o ovome još od 12-ice (za prijašnje FIFE neznam jer nisam igrao ali predpostavljam da stanje nije ništa bolje). Kako onda da ocekujem promjene u samom gameplay-u, kad jos nisu nacisto oko dimenzija gola i velicine samog nogometnog terena. Sta jos bode u oci? Naprave vratara  koji je super animiran ali ima nekako prebrze reflekse, baca se-dize se brzinom vjeverice i na taj nacin uništava sam feeling. Šteta! O samom šutu i letu lopte suvišno je trošiti rjeci ili mozda samo reci "METAK". Ima tu jos negativni stvari ali su ove  nekao najupadnije i povezane(bar meni). Kada bi ovo sto sam naveo sredili kako spada, odmah bi sutra napravio pre-order.

Profesor Seedorf
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

onaj tko kaže da igra ne izgleda 99% isto kao i FIFA 13, laže samog sebe i ostale oko sebe.

Mislim, nisam ni ja ćorav i znam što sam igrao cijelu ovu godinu. Uostalom, što drugo očekivati kad im PC, PS3 i X360 više nisu primarne platforme? naravno da će ih štancati takve sljedećih godina. Niti im je to isplativo jer gube vremena za rad na novom engineu, niti aktualne konzole imaju nekog mjesta za napredak na trenutnom engineu FIFE. Zar vi stvarno mislite da će te dobiti potpuno drugi gameplay i neki napredak na aktualnim konzolama?

ok, eto jedino što primjetim su dimenzijama veći golovi nego prije.

Ne razumijem kako bi to igra trebala izgledati? Pa to je nogomet, ne kriket. Imamo formulu koja je donijela povijesni uspjeh, imamo nogomet koji trenutno nema konkurenciju i imamo proizvod koji je opće prihvaćen. Što bi trebali napraviti? Sve to promijeniti? Ono što funkcionira treba samo dodatno unaprijediti. Povećali su ti golove koji su ti bili premali, povećali su ti teren koji ti je bio premalen. Dodatno su unaprijedili fiziku i ostale elemente unutar igre. Koliko ću se zbog svega toga osjećati bolje ne mogu zaključiti iz jednog filmića. Trebam odigrati nekoliko tekmi ali uopće ne sumnjam da će mi i ovogodišnja fifa leći kao i ove u zadnje tri godine...

Ne znam zašto stalno potenciraš drukčiji gameplay? Pa tko normalan želi da sve što su dobro napravili proteklih godina obrišu kao krpom i krenu ispočetka? Ja ne želim drukčiji gameplay. Želim samo da postojeći dodatno unaprijede i otklone uoćene nedostake.

14 godina
movie kaže...
 Želim samo da postojeći dodatno unaprijede i otklone uoćene nedostake.

Kao što su napravili sa 12 na 13 lol. Fifa 13 je ustvari bila Fifa 12 DLC, a FIFA 14 je patch za taj DLC.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Kao što su napravili sa 12 na 13 lol. Fifa 13 je ustvari bila Fifa 12 DLC, a FIFA 14 je patch za taj DLC.

Dobro da si me upozorio!  Ja cijelo vrijeme igram fifu13 i vidim sve mi je to nekako poznato?  Kao da sam to igrao i prošle godine? A znači u tome je fora? Ja ustvari igram fifu 12, koja ustvari nije fifa12 ali nije ni fifa13. To je neki DLC. E, jesu ga zakomplicirali. Još sad kad mi dođe taj patch za fiu 12, tj za fifu13, točnije za DLC toga nečeg što imam doma. No dobro, tako nebitno.  Bitno je da u igri uživamo i ovu godinu kao i prošlu i sve pet...

Jedino me zabrinjava u ovom novom patchu za ovaj DLC ili za onu igru za koju mislim da imam a u stvari nemam je povećanje terena. U ovim godinama i pri ovim temperaturama ne znam kako ću to podnijeti.

14 godina
movie kaže...
Bitno je da u igri uživamo i ovu godinu kao i prošlu i sve pet...

Da, ali uživao bi identično na 12 sa cca 300 kuna više u žepu. Ako EA očekuje da platim punu cijenu svake godine onda i ja očekujem da nešto rade tih 365 dana. 13 i 14 kak izgleda su komotno mogle biti ekspanzije za 20-ak eura.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Da, ali uživao bi identično na 12 sa cca 300 kuna više u žepu.

Nije beg cicija!

14 godina
neaktivan
movie kaže...

Nije beg cicija!

Prefora mi je kako opravdaš sebi ili kome god to što za dlc sa obavljenim transferima moraš platiti punu cijenu igre. Slažem se sa kolegom hexfireom, ako želite da kupim igru, napravite nešto oko nje, ona je daleko od savršene.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
movie kaže...

Nije beg cicija!

Prefora mi je kako opravdaš sebi ili kome god to što za dlc sa obavljenim transferima moraš platiti punu cijenu igre. Slažem se sa kolegom hexfireom, ako želite da kupim igru, napravite nešto oko nje, ona je daleko od savršene.

zato jer su fanboyevi uvijek u pravu i ne mozes protiv njih

17 godina
cecenac kaže...

Da čitaš postove tijekom cijele godine shvatio bi da nitko ne tvrdi kako je igra savršena već unatoč svim svojim manama i dalje najbolja nogometna igra trenutno na tržištu...

Gle, za nekoga tko površno igra igru to je samo još jedan nogomet u nizu ili kako volite reći DLC.  Za nekoga tko je igra svaki dan to je potpuno nova igra...

Prefora mi je kako padobranci vole uletjeti i davati paušalne ocjene, no to je tvoje pravo a moje je ne složiti se s njime...

14 godina
movie kaže...
  Za nekoga tko je igra svaki dan to je potpuno nova igra...

O oprosti onda. Očito da svi mi kojima izgleda isto igramo jednom mjesečno {#}

17 godina
Hexfire kaže...

O oprosti onda. Očito da svi mi kojima izgleda isto igramo jednom mjesečno {#}

Pa vama koji igrate jednom mjesećno ili površno kao ti to i je sve isto... jedna lopta, jedan teren i 22 igrača trče tamo vamo... ništa novog.. i ove godine je sve isto

15 godina
movie kaže...

Pa vama koji igrate jednom mjesećno ili površno kao ti to i je sve isto... jedna lopta, jedan teren i 22 igrača trče tamo vamo... ništa novog.. i ove godine je sve isto

možeš mi reći koliko sati ukupno sam ja igrao FIFU? mislim da to mogu provjeriti i na Originu, ali ipak si ti izgleda pouzdaniji šo se tiče toga {#}

nevjerojatno, svi mi kojima izgelda isto smo znači budale koje ne znaju što su igrali, a ti eto igraš izgleda od 0-24 pa vidiš skroz drugi video gore i znaš više od ikoga. Iznenađuješ iz dana u dan.

Uostalom, ako smo već svi slijepi, onda eto imaš komentare na Twitteru od ljudi koji su PROBALI igru na E3 i rekli da je na trenutnoj generaciji konzola igra praktički ista kao FIFA 13.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 17:38 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

možeš mi reći koliko sati ukupno sam ja igrao FIFU? mislim da to mogu provjeriti i na Originu, ali ipak si ti izgleda pouzdaniji šo se tiče toga {#}

nevjerojatno, svi mi kojima izgelda isto smo znači budale koje ne znaju što su igrali, a ti eto igraš izgleda od 0-24 pa vidiš skroz drugi video gore i znaš više od ikoga. Iznenađuješ iz dana u dan.

Uostalom, ako smo već svi slijepi, onda eto imaš komentare na Twitteru od ljudi koji su PROBALI igru na E3 i rekli da je na trenutnoj generaciji konzola igra praktički ista kao FIFA 13.

Više puta sam rekao da ne znam kakva je fifa14 niti je želim komentirati jer do konkretnog zaključka ne mogu doći gledajući samo par filmića dok osobno ne probam igru. Nisam baba gatara.  No vidim da to vama ne smeta i da već na osnovu par filmića možete napisati i nove recenzije igre a kamoli doći do konkretnog zaključka kako je igra pljuga i prije nego li je izašla. Nije mi jasno čemu frustracije?

No fifu 12 i 13 sam igrao i meni to nisu iste igre...  Nakon što sam probao fifu13 više se ne mogu vratiti na fifu12 jer mi je fifa13 bolji proizvod.

S obzirom koliko si frustriran igrom i negativno nastrojen sumnjam da si je igrao nešto previše jer ako si je igrao onda se to kosi sa svim tvojim postovima ovdje napisanim u zadnje vrijeme. Meni što ne paše i što mrzim ja to ne igram..

15 godina
movie kaže...

Više puta sam rekao da ne znam kakva je fifa14 niti je želim komentirati jer do konkretnog zaključka ne mogu doći gledajući samo par filmića dok osobno ne probam igru. Nisam baba gatara.  No vidim da to vama ne smeta i da već na osnovu par filmića možete napisati i nove recenzije igre a kamoli doći do konkretnog zaključka kako je igra pljuga i prije nego li je izašla. Nije mi jasno čemu frustracije?

No fifu 12 i 13 sam igrao i meni to nisu iste igre...  Nakon što sam probao fifu13 više se ne mogu vratiti na fifu12 jer mi je fifa13 bolji proizvod.

S obzirom koliko si frustriran igrom i negativno nastrojen sumnjam da si je igrao nešto previše jer ako si je igrao onda se to kosi sa svim tvojim postovima ovdje napisanim u zadnje vrijeme. Meni što ne paše i što mrzim ja to ne igram..

pa eto pretjeruješ opet. Ja isto kao i ti komentiram ovaj video iznad i na temelju njega i mišljenja ljudi koji su probali igru iznosim svoje mišljenje. I nepotrebno uspoređuješ situaciju sa prelaska s jedne igre na drugu iz prošle godine, sa situacijom iz ove godine. Jasno ti je valjda da ove godine rade na novom engineu, znači dvije igre, od kojih im je ona verzija za nove konzole na prvom mjestu?

nisam niti frustriran niti negativno nastrojen (za razliku od tebe), zašto bi bio? raspravljamo o običnoj video igri za koju se ja emocionalno na vežem kao što se vežu pojedinci poput tebe na ovom forumu, puno je slučajeva takvih nažalost. Recimo pojedinci iz PES teme su se vezali na PES, pojedinci iz ove teme su se sad vezali za FIFU pa ne žele vidjeti dalje svog nosa, i to je žalosno. Ponavljam, nisam nikakav fanboy, zadnjih par godina igrao sam FIFU jer je bolja igra, prije toga igrao sam PES jer je bio bolja igra do PES-a 6. Ali čitati neke komentare ovdje u kojima ljudi brane EA, FIFU, pa čak idete i toliko daleko da nekome govoriš koliko je igrao igru i ustvari bezveze vrijeđaš nečije znanje s time da govoriš da je on slijep i vidi samo loptu i dva gola i da mu zato sve izgleda isto, ma tragedija. Toliko o tome tko je negativno nastriojen i frustriran.

I zašto bi se moje mišljenje da igra izgelda isto kao i prošle godine kosilo s time da sam igrao FIFU dosad? Znači ako sam igrao tu franšizu dosad, moram nastaviti i biti fanboy do kraja bez obzira što rade s igrom ili rade li bilo što uopće? Ukratko, FIFA 13 je najbolja nogometna igra na tržištu trenutno, ali ima ozbiljnih mana koje se bojim da se neće bitno popraviti u sljedećoj igri zbog toga što se orijentiraju na novi engine. Ovo govorim prema svemu viđenom dosad. I to ti je moje mišljenje, ja tebi neću govoriti da si slijep i da vidiš samo loptu i dva gola na terenu i da nisi igrao igru, a ja jesam. Tako daleko ne idem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 18:17 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

pa eto pretjeruješ opet. Ja isto kao i ti komentiram ovaj video iznad i na temelju njega i mišljenja ljudi koji su probali igru iznosim svoje mišljenje. I nepotrebno uspoređuješ situaciju sa prelaska s jedne igre na drugu iz prošle godine, sa situacijom iz ove godine. Jasno ti je valjda da ove godine rade na novom engineu, znači dvije igre, od kojih im je ona verzija za nove konzole na prvom mjestu?

nisam niti frustriran niti negativno nastrojen (za razliku od tebe), zašto bi bio? raspravljamo o običnoj video igri za koju se ja emocionalno na vežem kao što se vežu pojedinci poput tebe na ovom forumu, puno je slučajeva takvih nažalost. Recimo pojedinci iz PES teme su se vezali na PES, pojedinci iz ove teme su se sad vezali za FIFU pa ne žele vidjeti dalje svog nosa, i to je žalosno. Ponavljam, nisam nikakav fanboy, zadnjih par godina igrao sam FIFU jer je bolja igra, prije toga igrao sam PES jer je bio bolja igra do PES-a 6. Ali čitati neke komentare ovdje u kojima ljudi brane EA, FIFU, pa čak idete i toliko daleko da nekome govoriš koliko je igrao igru i ustvari bezveze vrijeđaš nečije znanje s time da govoriš da je on slijep i vidi samo loptu i dva gola i da mu zato sve izgleda isto, ma tragedija. Toliko o tome tko je negativno nastriojen i frustriran.

I zašto bi se moje mišljenje da igra izgelda isto kao i prošle godine kosilo s time da sam igrao FIFU dosad? Znači ako sam igrao tu franšizu dosad, moram nastaviti i biti fanboy do kraja bez obzira što rade s igrom ili rade li bilo što uopće? Ukratko, FIFA 13 je najbolja nogometna igra na tržištu trenutno, ali ima ozbiljnih mana koje se bojim da se neće bitno popraviti u sljedećoj igri zbog toga što se orijentiraju na novi engine. Ovo govorim prema svemu viđenom dosad. I to ti je moje mišljenje, ja tebi neću govoriti da si slijep i da vidiš samo loptu i dva gola na terenu i da nisi igrao igru, a ja jesam. Tako daleko ne idem.

Tko pored zdravih očiju i nekoliko odigranih tekmi može reći da su fifa12 i fifa 13 iste igre? Kad sam prvi put pokrenio fifu13 razlika je bila i više nego očita? Tako da ove opaske koje navodite, DLC, Patch, i ne znam što po meni ne stoje. Više puta sam rekao pa ću ti ponoviti još jednom:  fifa je unatoč svim svojim manama trenutno najbolji nogomet na tržišti. Valjda je iz ovog sve jasno, ili nije...? Isto tako, više puta sam nabrajao te mane koje bih volio da isprave iako su za to slabi izgledi.  No unatoč svemu, meni ova igra odgovara i igrat ću i sljedeće izdanje. I ne mogu ti reći koliko se palim na novi fut od samog početka jer sam ove godine krenio tek u prvom mjesecu... i nisam napaljeni i frustriran što ove godine razvijaju dvije igre. Kupit ću opet igru za 200kn a ako Bog da, krajem godine ću kupiti i ovo drugo izdanje iste igre.. Meni sve štima, kome ne štima super je što ima mogućnost izbora jer izgleda da ćemo ove godine po prvi put nakon dugog niza godina moći birati...

16 godina
neaktivan
movie kaže...
antimadridista kaže...

Tko pored zdravih očiju i nekoliko odigranih tekmi može reći da su fifa12 i fifa 13 iste igre? Kad sam prvi put pokrenio fifu13 razlika je bila i više nego očita? Tako da ove opaske koje navodite, DLC, Patch, i ne znam što po meni ne stoje. Više puta sam rekao pa ću ti ponoviti još jednom:  fifa je unatoč svim svojim manama trenutno najbolji nogomet na tržišti. Valjda je iz ovog sve jasno, ili nije...? Isto tako, više puta sam nabrajao te mane koje bih volio da isprave iako su za to slabi izgledi.  No unatoč svemu, meni ova igra odgovara i igrat ću i sljedeće izdanje. I ne mogu ti reći koliko se palim na novi fut od samog početka jer sam ove godine krenio tek u prvom mjesecu... i nisam napaljeni i frustriran što ove godine razvijaju dvije igre. Kupit ću opet igru za 200kn a ako Bog da, krajem godine ću kupiti i ovo drugo izdanje iste igre.. Meni sve štima, kome ne štima super je što ima mogućnost izbora jer izgleda da ćemo ove godine po prvi put nakon dugog niza godina moći birati...

Daj uozbilji se, šta se toliko teško pomirit da EA radi budale od nas i prodaje istu igru već 3 godine tj sad ce 3. godina i smiju nam se u facu kako smo glupi ali i to kako prolazi. Možeš bit neznam ti kakav fan ali dat 300-400 kn za ovo je potpuna glupost. Na*eru neke magic touch, public invasion i šta ja znam kakve sve nazive ne stavena papiru i to je to. Zbog ovakvih kao što si ti koji vide te lude razlike između igrica im i prolazi ovo. i Naravno tu je i velika promjena koju navode, povećanje terena za igru za 4 pedlja :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 8:39 (PlayMaker10).
16 godina
Fifa 14

Opet previše nervoze u ovoj temi. Širimo ljubav malo za promjenu {#}

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Po meni najveći problem fife14 po ovim filmićima je brzina igre pa to izgleda kao fliper zar ne

1 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice