FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.266
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
FIFA 13

Kakav je Dembele na CAM-u u 4-1-2-1-2, ako je netko probao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

zelja mi je uzet MOTM Shaqirija na LM ali vjerovatno ce biti skup pa nista

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 13
PlayMaker10 kaže...

Ma razumio bi da ja upravljam igračem, ja sam totalno na drugoj strani napadam njihovog krilnog a ova dva moja glupana u sredini se sudare jedan s drugim padnu i naravno ovo krilo nabaci svom igraču koji ostane sam. Fifa jest bolja ali daleko je to od savršenstva kakvom ju neki prikazuju na formumima. Isto što mi smeta su glupi žuti kartoni koje moraju popravit, tipa ova njihov se zaleti na mene zabije se i ja dobijem žuti karton! Igram i na PS3 i na PC ovisi kako kad. I moraju popravit pod hitno onu prednost koja traje cijelu vječnost, lopta ode dalje i lik ju kontrolira pa izgubi nakon "pola sata" i on mi kao vrati loptu na faul što nema veze sa suđenjem prednosti(inače sam nogometni sudac). Neznam ako je netko prijavljen na njihove forume gdje se mogu ostavljat ideje neka im preporuči nešto u tom smislu.

Kažem ti da te buni tactical defending, kad malo uđeš dublje vidjet ćeš da ti se neće takve stvari događati. Gle, ako se meni više igrači ne sudaraju, znači da sam nešto promijenio u načinu igre. Što se prednosti tiče tu si u pravu. Čim igrač doda drugome a taj izgubi loptu zašto vraćati prednost? Pa nije on fauliran već onaj koji je normalno i točno dodao. Bez obzira na žuti, općenito treba mijenjati tu naviku da sudac svira kad se netko zaleti u tebe prekršaj za njega?

Meni neki dan u zadnjoj minuti svira penal protiv mene jer se lik zabio u mene i izgubim 2-1? Halo?  Osim toga sudac u nekim slućajevima niti ne zna što je zaleđe?  Svira bezveze i shebe mi akciju. Nitko ne tvrdi da je igra savršena ali trenutno je najbolja unatoč nekim očitim manama.

Nadajmo se da će sljedeći nastavak biti bolji..

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Igrali tko na Xboxu ?

0 0 hvala 0
17 godina
gocaUCV kaže...

Igrali tko na Xboxu ?

Igra, ali ne mogu na net... pa ti je kao i da ne igraju..

16 godina
neaktivan
movie kaže...
PlayMaker10 kaže...

Ma razumio bi da ja upravljam igračem, ja sam totalno na drugoj strani napadam njihovog krilnog a ova dva moja glupana u sredini se sudare jedan s drugim padnu i naravno ovo krilo nabaci svom igraču koji ostane sam. Fifa jest bolja ali daleko je to od savršenstva kakvom ju neki prikazuju na formumima. Isto što mi smeta su glupi žuti kartoni koje moraju popravit, tipa ova njihov se zaleti na mene zabije se i ja dobijem žuti karton! Igram i na PS3 i na PC ovisi kako kad. I moraju popravit pod hitno onu prednost koja traje cijelu vječnost, lopta ode dalje i lik ju kontrolira pa izgubi nakon "pola sata" i on mi kao vrati loptu na faul što nema veze sa suđenjem prednosti(inače sam nogometni sudac). Neznam ako je netko prijavljen na njihove forume gdje se mogu ostavljat ideje neka im preporuči nešto u tom smislu.

Kažem ti da te buni tactical defending, kad malo uđeš dublje vidjet ćeš da ti se neće takve stvari događati. Gle, ako se meni više igrači ne sudaraju, znači da sam nešto promijenio u načinu igre. Što se prednosti tiče tu si u pravu. Čim igrač doda drugome a taj izgubi loptu zašto vraćati prednost? Pa nije on fauliran već onaj koji je normalno i točno dodao. Bez obzira na žuti, općenito treba mijenjati tu naviku da sudac svira kad se netko zaleti u tebe prekršaj za njega?

Meni neki dan u zadnjoj minuti svira penal protiv mene jer se lik zabio u mene i izgubim 2-1? Halo?  Osim toga sudac u nekim slućajevima niti ne zna što je zaleđe?  Svira bezveze i shebe mi akciju. Nitko ne tvrdi da je igra savršena ali trenutno je najbolja unatoč nekim očitim manama.

Nadajmo se da će sljedeći nastavak biti bolji..

Ma meni je svejedno da li je to PES ili FIFA, istina fan sam PES-a i priznam da on trenutno nije na razini, meni je bitno da mi korisnici dobijemo odličan nogomet, ovo su se prigovori i prijedlozi za naše dobro šta trebaju popravit. Vidjet ćemo šta nosi 14 kod obadvije igrice. Nadam se bolje :D

15 godina
FIFA 13

Vec 5 utakmica za redom sam unistio..  Ovaj lik je imo pola ekipe IF al nisu nista mogli pored ove obrane..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Vec 5 utakmica za redom sam unistio..  Ovaj lik je imo pola ekipe IF al nisu nista mogli pored ove obrane..

Zanimljiva ti je ekipa sa Silverima u vrhu napada...moramo pokusati odigrati koju, prošli put nas nije htjelo spojiti, cak smo jedan drugom bili pod krivim imenom (ttttgjgkdjkkd) ...Mozda da me maknes sa friend liste(DEMINER17) pa mi nanovo pošalješ zahtjev??? Moj new Origin ID: Croatian_Man1986

Pozzz!

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 10:17 (KODAK17).
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Cicijo jedna {#} Imas zdekovan milijun na racunu.

15 godina
KODAK17 kaže...
Encyanix kaže...

Zanimljiva ti je ekipa sa Silverima u vrhu napada...moramo pokusati odigrati koju, prošli put nas nije htjelo spojiti, cak smo jedan drugom bili pod krivim imenom (ttttgjgkdjkkd) ...Mozda da me maknes sa friend liste(DEMINER17) pa mi nanovo pošalješ zahtjev??? Moj new Origin ID: Croatian_Man1986

Pozzz!

Poslano :)

15 godina
FIFA 13

Zadnje 3 tekme.. i najbolji strjelci :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KODAK17 kaže...
movie kaže...

Cicijo jedna {#} Imas zdekovan milijun na racunu.

vjerojatno planira sa slabijim ratingom igrača umanjiti hendikep, kao i ovdje što ovi silveri trgaju ista stvar

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo me opet natrag nakon tjedan dana :) Treći video je uploadan. Pogledajte dvije metode zarade coinsa! :)

Lajk, share, subscribe! ;)

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

nice, Pepe u 41212 za 8k :) 

59. minuta 

finger up za video 

0 0 hvala 0
17 godina
CroChef kaže...

nice, Pepe u 41212 za 8k :) 

59. minuta 

finger up za video 

Ja se zabavljam od 16h i do sada nisam u dvije lige koje pratim vidio ništa interesantno a da ne kažem da u toj minuti nema dvije tri ponude. Obično kaj se pojavi to je ono što padne nakon jednog sata što opet znači da je na marketu duže od famozne 59 minute.  No zato sam danas kupio desetak kartica formacije 4-1-2-1-2 po cijeni od 5 do 6 tisuća coinsa što je izvrsna cijena s obzirom da je uobičajena cijena za tu karticu desetak i više tisuća coinsa.

Općenito su danas cijene nešto niže. Jednostavno slabo se kupuje.  Kupio sam i karticu CF-ST za 1000 coinsa a vidim da se uredno prodaje po nekoliko puta višoj cijeni. I interesantno na bidanju nikoga. Lik odustao već na soma coinsa.

Vidim, danas slaba ponuda fellainia u 4-1-2-1-2. Kupim 4 od 1200 do 2500 coinsa i prepakiram ih u ove kartice što sam uzeo i tri prodam u roku keks po 15500 coinsa. Ostao mi još jedan.  Danas tko je imao coinsa mogao je interesantne stvari kupiti i lijepo zaraditi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 19:41 (movie).
13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Evo me opet natrag nakon tjedan dana :) Treći video je uploadan. Pogledajte dvije metode zarade coinsa! :)

Hoce li biti Squad Buildera?

edit:ima li netko tko hoce da kupi jununha cm u 442 i 433

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 22:49 (drakula789).
13 godina
neaktivan

6 chem pos i formacija. 1 chem liga, 1.5 nacionalnost, 2 club, 3.5 klub - nacija i to je sve što trebaš znat

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Od nedavno igram FUT na PS3-u, nakon što sam napravio prelazak sa pc-a. Razlika je vidljiva u gotovo svemu od stabilnog marketa pa do puno večeg broja igrača. Neću braniti EA sports, ali ulagati u pc tržište im se stvarno neisplati zbog enormne razlike u broju igrača. Brojim skoro 200K coinsa koje sam zaradio u svega 3 tjedna igranja i sada bez problema mogu napraviti solidan tim sa par IF igrača ako mi je po volji. Uglavnom da nejdem dalje i ne pišem ono što vjerovatno svi znate, tko može neka igra UT na konzoli i uživa u svemu što nudi ovaj mod.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
DangerouS kaže...

Hoce li biti Squad Buildera?

edit:ima li netko tko hoce da kupi jununha cm u 442 i 433

Bit će squad buildera :) Sljedeći video ću bacit malo gameplaya. 

17 godina
Đapa club kaže...

Od nedavno igram FUT na PS3-u, nakon što sam napravio prelazak sa pc-a. Razlika je vidljiva u gotovo svemu od stabilnog marketa pa do puno večeg broja igrača. Neću braniti EA sports, ali ulagati u pc tržište im se stvarno neisplati zbog enormne razlike u broju igrača. Brojim skoro 200K coinsa koje sam zaradio u svega 3 tjedna igranja i sada bez problema mogu napraviti solidan tim sa par IF igrača ako mi je po volji. Uglavnom da nejdem dalje i ne pišem ono što vjerovatno svi znate, tko može neka igra UT na konzoli i uživa u svemu što nudi ovaj mod.

Ja igram i na PS3 i moram priznati da je nauka to što si zaradio.  Puno teže je vrtiti i doći do neke zarade na PS3 nego na PC. . Kupio sam jeftino IF Marchisia i prodajem ga već par dana. Najjeftiniji sam na marketu i nitko ne trza. Dok na PC možeš prodati što ti padne na pamet. Danas me išlo ko mutavo...  U tri mjeseca sam na PS3 zaradio nekih 500k, to na PC zaradim ako mi se da biti par sati dnevno na netu za par dana..

Nego, imaš li osjećaj da je fut nekako igriviji na PS3 te da je općenito manje problema u igri. Prije svega mislim na momentum i slične gluposti?

Nekako mi je uvijek veći gušt igrati na PS3...

14 godina
neaktivan
movie kaže...
Đapa club kaže...

Ja igram i na PS3 i moram priznati da je nauka to što si zaradio.  Puno teže je vrtiti i doći do neke zarade na PS3 nego na PC. . Kupio sam jeftino IF Marchisia i prodajem ga već par dana. Najjeftiniji sam na marketu i nitko ne trza. Dok na PC možeš prodati što ti padne na pamet. Danas me išlo ko mutavo...  U tri mjeseca sam na PS3 zaradio nekih 500k, to na PC zaradim ako mi se da biti par sati dnevno na netu za par dana..

Nego, imaš li osjećaj da je fut nekako igriviji na PS3 te da je općenito manje problema u igri. Prije svega mislim na momentum i slične gluposti?

Većinu coinsa sam zaradio igranjem, ali i stalnom kupnjom mid-range BPL squadova koje nakon dan, dva prodam i uvijek sam na dobiti. IF kartice se sada nikako ne isplate zbog toga što cijene masovno padaju jer uskoro dolazi TOTS(team of the season). Gledaj na EA forumu u 16h po našem vremenu, srijedom bude objava TOTW-a i onda odi u teme gdje ekipa radi hype oko nekog igrača kojeg onda svi kupuju i prodaju za malo više. Upravo to sada radim sa Murielom iz Udiniesea, kupujem ga za 1200-1600 coinsa ovisi od formacije i prodajem ga onda za 1800-2200k. Danas sam tako zaradio 15K bez problema u samo 2 sata. Kada bih se posvetio trejdu kao na pc-u dosada bi bio na nekih 400k, ali nemam vremena i neda mi se. Kada je bio bronze turnir kupovao sam brončane engleze po 500c-800c i prodavao ih onda za 2K i solidno sam zaradio kroz tih tjedan dana. Uglavnom meni je nekako lakše na PS3-u jer ima puno više igrača i ljudi stalno kupuju, profit je manji nego na pc-u ako se gleda na pojedinačnu zaradu, ali količinski sve se proda jako brzo, pogotovo ako kupuješ preko dana i onda prodaješ prek noći. Što se gameplaya tiče, sve mi je isto kao i prije, samo što nema cheatera i što me ne spaja prečesto sa igračima koji imaju loš ping, uostalom to i sam znaš. Nego primjetio sam na koji način EA vara i neželi da ljudi osvajaju DIV 1 osim ako nisu roboti. Zaredam 5 pobjeda u DIV 1 i to ne bezveznih nego tekme gdje dominiram da bi nakon toga odjednom počelo izbacivati puno teže protivnike. Takav sustav odlično radi na konzoli jer ima pregršt igrača i igra zna točno kada treba prekinuti niz. Tako da mi se znalo desiti da izvisim na 19 pointsa bez naslova jedno cirka pet puta što je stvarno nemoguče. Zato sam se prestao nervirati oko gubljenja, ali mi je i pobjeda protiv nekoga postala rutina i nemam više taj feeling sreče kao prije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 0:18 (Đapa club).
17 godina
Đapa club kaže...

Većinu coinsa sam zaradio igranjem, ali i stalnom kupnjom mid-range BPL squadova koje nakon dan, dva prodam i uvijek sam na dobiti. IF kartice se sada nikako ne isplate zbog toga što cijene masovno padaju jer uskoro dolazi TOTS(team of the season). Gledaj na EA forumu u 16h po našem vremenu, srijedom bude objava TOTW-a i onda odi u teme gdje ekipa radi hype oko nekog igrača kojeg onda svi kupuju i prodaju za malo više. Upravo to sada radim sa Murielom iz Udiniesea, kupujem ga za 1200-1600 coinsa ovisi od formacije i prodajem ga onda za 1800-2200k. Danas sam tako zaradio 15K bez problema u samo 2 sata. Kada bih se posvetio trejdu kao na pc-u dosada bi bio na nekih 400k, ali nemam vremena i neda mi se. Kada je bio bronze turnir kupovao sam brončane engleze po 500c-800c i prodavao ih onda za 2K i solidno sam zaradio kroz tih tjedan dana. Uglavnom meni je nekako lakše na PS3-u jer ima puno više igrača i ljudi stalno kupuju, profit je manji nego na pc-u ako se gleda na pojedinačnu zaradu, ali količinski sve se proda jako brzo, pogotovo ako kupuješ preko dana i onda prodaješ prek noći. Što se gameplaya tiče, sve mi je isto kao i prije, samo što nema cheatera i što me ne spaja prečesto sa igračima koji imaju loš ping, uostalom to i sam znaš. Nego primjetio sam na koji način EA vara i neželi da ljudi osvajaju DIV 1 osim ako nisu roboti. Zaredam 5 pobjeda u DIV 1 i to ne bezveznih nego tekme gdje dominiram da bi nakon toga odjednom počelo izbacivati puno teže protivnike. Takav sustav odlično radi na konzoli jer ima pregršt igrača i igra zna točno kada treba prekinuti niz. Tako da mi se znalo desiti da izvisim na 19 pointsa bez naslova jedno cirka pet puta što je stvarno nemoguče. Zato sam se prestao nervirati oko gubljenja, ali mi je i pobjeda protiv nekoga postala rutina i nemam više taj feeling sreče kao prije.

Već sam komentirao neki dan.  Ostale mi 4 tekme do kraja u kojima moram uzeti 5 bodova. I što se dogodi? Izgubim tri tekme zaredom po 2-1? I nije mi prvi put.  Nego, zašto bi igra trebala prekidati nečiji niz?  Zar nije logičnije i bolje da to napravi bolji igrač od tebe? Jedan dan razvaljujem da bih se već drugi dan borio grčevito za svaki bod? Pa to nije normalno! Ovo što pričaš oko zarade, posve mi je jasno. Jedno vrijem sam tako funkcionirao i sada kad sam si složio željen tim više mi se ne da. Svjestan sam da nema šanse složiti momčad kakvu imam na PC pa više niti ne trejdam. Hoću zamjeniti ovog marchisia za SIF ali ga ne mogu prodati već par dana. Ako ne bude išlo, ostavit ću ga. Na računalu mi je postala opsesija trgovati i kupovati igrače, tako da se više bavim time nego igrom. Prešlo mi to u bolest. Danas sam trgovao od 16h pa do 23h a da nisam odigrao niti jednu tekmu. Zaradio nekih 100k coinsa i onda gotovo sve spisdio na paketiće...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav svima, NOVI VIDEO - GAMEPLAY! :)

Facebook: http://www.facebook.com/NixisFUT - Like! :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

koji ti je origin, da bacimo koju prijateljsku na futu kasnije

14 godina
neaktivan
CroChef kaže...
DangerouS kaže...

koji ti je origin, da bacimo koju prijateljsku na futu kasnije

Vidi se u videu :) Origin: grayfxx

13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Neću braniti EA sports, ali ulagati u pc tržište im se stvarno neisplati zbog enormne razlike u broju igrača.

Što da ti kažem na ovo nego: "Baš bi volio da ti pregori PS3". Sad ja koji ima super PC treba da se pušim jer ovi više nece proizvoditi za PC-gamere...a volim igrati FIFU i opcenito virtualni nogomet, toliko da nemožeš zamisliti...Oprosti, ali stvarno me raspištoljio ovaj tvoj post...Volio bi odigrati stobom kojU da iskalim ovaj bjes na terenu...Koji ti je Origin ID???

14 godina
neaktivan
FIFA 13

sta je ovo sa fifom nemogu nista da kupim imam 11000 i kada udjem da kupim on mi pane na 2000 sta se desava

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...
Đapa club kaže...

Neću braniti EA sports, ali ulagati u pc tržište im se stvarno neisplati zbog enormne razlike u broju igrača.

Što da ti kažem na ovo nego: "Baš bi volio da ti pregori PS3". Sad ja koji ima super PC treba da se pušim jer ovi više nece proizvoditi za PC-gamere...a volim igrati FIFU i opcenito virtualni nogomet, toliko da nemožeš zamisliti...Oprosti, ali stvarno me raspištoljio ovaj tvoj post...Volio bi odigrati stobom kojU da iskalim ovaj bjes na terenu...Koji ti je Origin ID???

Slažem se, PC je slabije zastupljen prvenstveno jer:

1. Origin je novi servis, star tek 2 godine

2. FIFA je tek ove godine 100% identična konzolaškim verzijama

3. FUT13 web app je ove godine prvi put došao na PC, kao i FUT čini mi se.

Još se čisto dobro drži PC sa prosječno 160,000+ aukcija u svako doba dana za prvu godinu. 

17 godina
DangerouS kaže...

FIFA je i prošle godine bila identična konzolaškoj verziji... imao sam obje i nisam primjetio nikakvu razliku..

14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

FIFA je i prošle godine bila identična konzolaškoj verziji... imao sam obje i nisam primjetio nikakvu razliku..

Da, istina, FIFA 11 je bila prva next gen na PCu. Vrijeme brzo leti :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice