FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
movie kaže...
antimadridista kaže...

meni samo nije jasno zašto igrate taj UT kad znate kakav je i znate da će te samo živce izgubiti? ja sam to počeo igrati samo na izlasku FIFA 12 i kad je izašla FIFA 13 da vidim je ise što popravilo. Ali taj mod služi samo za izgubiti živce, ništa drugo. Dok malo ne porade na relanosti i još nekim drugim stvarima, nema šanse da ću to više zaigrati.

Ovisnost je gadna stvar iako znaš da će loše završiti...

Da :)

15 godina
FIFA 13

Ovaj silver tim hebe majku.. sto je tuzno :P http://www.futhead.com/fifa/squads/137601/

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

hebe jer je kolicina pace over 9000... Pace je pojeo govno veliko. Ocito da pace oznacava strenght, jacinu suta, jer giovinco je isus, biabiany je isus, hazard je isus... itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Iskreno kad igram protiv frenda offline.. npr sa wright philipsom.. nemogu tek tako nekog "odgurat" sto je npr u ultimate teamu dosta lakse.. sto je bzvz.. ovaj tim ne samo sto ima veliki pace.. nego i sloznost.. u dosta slucajeva nemoras nista ni radit nego oni odrade za tebe.. znaci po meni jako jadno.. kad bi uspoređivo ove šiteve sa mojom prvoklasnom engleskom ekipom... oni osvajaju pobjedu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Ovaj silver tim hebe majku.. sto je tuzno :P http://www.futhead.com/fifa/squads/137601/

Da ja s njima igram vjerojatno ne bi nikoga mogao dobiti i opet mi ne bi štimalo?  Baš razmišljam da ih složim pa da vidim? Možda me krene, tko zna..

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

meni samo nije jasno zašto igrate taj UT kad znate kakav je i znate da će te samo živce izgubiti? ja sam to počeo igrati samo na izlasku FIFA 12 i kad je izašla FIFA 13 da vidim je ise što popravilo. Ali taj mod služi samo za izgubiti živce, ništa drugo. Dok malo ne porade na relanosti i još nekim drugim stvarima, nema šanse da ću to više zaigrati.

Pametno zboriš...ali ja ga nisam igrao u Fifi 12 i kada sam probao u FIfi 13, zarazio se totalno, iako sam vec igrac u godinama...bez obzira na sve mane i dalje samo njega picim... ne zivciram se ili bolje reci, trudim se da se ne zivciram {#} 

15 godina
movie kaže...
Encyanix kaže...

Da ja s njima igram vjerojatno ne bi nikoga mogao dobiti i opet mi ne bi štimalo?  Baš razmišljam da ih složim pa da vidim? Možda me krene, tko zna..

Ekipa je odlicna.. sad sam lika dobio 6-1 lik je quito u 60 minuti.. a imao je najbolji talijanski tim sto se moze napravit.. if cavania, balotelia vidala i jos jednog.. da ne nabrajam druge dobre igrace.. znaci u timu napad je vrhunski.. i obrana solidna.. al ima jedan veliki minus.. posto je ekipa vise attakerska.. ako slucajno izgubis loptu i suparnik prodje po strani i ubaci to je 70% šanse da ce je zabit... jednostavno.. malo igraca ostane u obrani i spetljaju se.. :P

17 godina
KODAK17 kaže...
antimadridista kaže...

Pametno zboriš...ali ja ga nisam igrao u Fifi 12 i kada sam probao u FIfi 13, zarazio se totalno, iako sam vec igrac u godinama...bez obzira na sve mane i dalje samo njega picim... ne zivciram se ili bolje reci, trudim se da se ne zivciram {#} 

Ja sam to prvi puta probao na FIFI 12 i igrao oko 3 mjeseca, onda mi dosadilo i nisam taknio to sve do FIFE 13 čiji sam UT igrao oko 2 mjeseca i opet je dosadio. Sad me to i ne zanima. Jedino igram career mode i s bratom 1 na 1.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
FIFA 13

Evo sad mi naiso lik sa cijelom real ekipom i ja sma ga sa silverima unistio.. 6-2 je bilo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Encyanix kaže...

Evo sad mi naiso lik sa cijelom real ekipom i ja sma ga sa silverima unistio.. 6-2 je bilo..

Koja divizija?

15 godina
matekws kaže...
Encyanix kaže...

Koja divizija?

1.

16 godina

Rado bi odigrao jedan friendly s tobom kad dođem s posla, da isprobam "brzinu" stopera kad mi L1+trokut sforsiraš na brzince.. 
Ali ozbiljno , origin : Separathor 

15 godina
matekws kaže...

Rado bi odigrao jedan friendly s tobom kad dođem s posla, da isprobam "brzinu" stopera kad mi L1+trokut sforsiraš na brzince.. 
Ali ozbiljno , origin : Separathor 

Ok :)

17 godina
Encyanix kaže...

Ekipa je odlicna.. sad sam lika dobio 6-1 lik je quito u 60 minuti.. a imao je najbolji talijanski tim sto se moze napravit.. if cavania, balotelia vidala i jos jednog.. da ne nabrajam druge dobre igrace.. znaci u timu napad je vrhunski.. i obrana solidna.. al ima jedan veliki minus.. posto je ekipa vise attakerska.. ako slucajno izgubis loptu i suparnik prodje po strani i ubaci to je 70% šanse da ce je zabit... jednostavno.. malo igraca ostane u obrani i spetljaju se.. :P

Evo, i ja imam talijane i baš bi mogli baciti jednu da vidim kako će moji talijani proći.. engleze nema smisla pokretati, oni gube i prije nego što izađu na teren... ali i dalje su mi dragi..

15 godina
movie kaže...
Encyanix kaže...

Evo, i ja imam talijane i baš bi mogli baciti jednu da vidim kako će moji talijani proći.. engleze nema smisla pokretati, oni gube i prije nego što izađu na teren... ali i dalje su mi dragi..

Navecer cemo nabaci. dodaj me: GalebUbica

17 godina
Encyanix kaže...

Ebote, bojim te se dodati... nick je zastrašujući..

Nego, koliko te koštala ona silver ekipa?

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 16:37 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

0 0 hvala 0
17 godina
aswada kaže...

Koliko si spisdio coinsa na taj tim?

15 godina
movie kaže...
Encyanix kaže...

Ebote, bojim te se dodati... nick je zastrašujući..

Nego, koliko te koštala ona silver ekipa?

hahahaha a oko 200k negdje.. malo vise :P

12 godina
neaktivan
movie kaže...
aswada kaže...

Koliko si spisdio coinsa na taj tim?

348000

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

zalosno je to šta ovakve ekipe trgaju, ali tako je i sa bronzevima i sve. Ali primijetio sam da kada sam igrao sa bronzevima protiv bronzeva nije sve ulazilo kao prije, nisu bili toliko brzi i u duelu su bili puno slabiji, ono što je protiv gold ekipa ulazilo bez problema protiv bronze ekipa nisi mogao ni zamislit

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 1:58 (antiljano27).
15 godina
antiljano27 kaže...
Encyanix kaže...

zalosno je to šta ovakve ekipe trgaju, ali tako je i sa bronzevima i sve. Ali primijetio sam da kada sam igrao sa bronzevima protiv bronzeva nije sve ulazilo kao prije, nisu bili toliko brzi i u duelu su bili puno slabiji, ono što je protiv gold ekipa ulazilo bez problema protiv bronze ekipa nisi mogao ni zamislit

Živa istina.. ja kad igram sa silverima proti silvera.. tu smo negdje.. a protiv golda sve ide glatkim tokom.. nevjerojatno...

13 godina
FIFA 13

Ja ipak brijem i dalje da je to nesto u nasoj glavi :) Najvece je govno kad moras igrat po kisi, e onda ispada da se San Siro natopi ko Poljud kada pada kisa a igraci su sporiji kao da idu kroz amazonu a ne po terenu koji ima sisanu travu na striktne centimetre :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Auuuuu! Pocelo se dogadjati i meni. Moja ekipa super igra ali ne mogu do pobjede...protivnici su zestoki, vjerovatno su me ubacili u drugi kos, pa me spaja sa tamo nekim opakim igracima...Što se dogodilo? Ispadnem  iz DIV1 i velim sebi, ajde dobro, sad cemo istaburati ove u DIV2, kad tamo, svaka na nož...4 tekme do kraja a ja samo imam 4 boda...odigram još jednu, s tim da sam se "upeo" maximalno i izvucem jedva nerješeno...3 do kraja, koje moram dobiti da bi se vratio u DIV1...znao sam da, ako krenem igrati dalje sa istom postavom da cu ispasti...Palo mi na pamet da promjenim Managera, a dosao sam na tu ideju, kada je na kraju tekme komentator rekao, da bi manager treba poceti razmisljati o ostavci ili nešto slicno...pa sam mislio da nije caka u tome...ali prije tog koraka odlucim iz progonstva vratiti neke igrace, tipa Ramires, Kagawa, Luiz, Kaboul, Yanga-M'biwa, Sessegnon, Oscar, Remy, itd., a ove zvjezde najurim tamo gdje su ovi bili, do daljnjeg... da malo razmisle i sjete se kako su nekad zarili i palili...I sta se dogadja? Igraju kao da im život ovisi o 3 tekme...ostvarim 3 pobjede 14 bodova knap=promotion in DIV1. Cudno i zanimljivo, a probat cu i ovo sa Managerom.

I jedno pitanje! Zasto  prilikom promjene Origin ID-a, kod prijatelja i dalje ocitava onaj prvi koji je bio, a mjenjao sam ga do sada 3x?

Vidim da sam kod nekih još DEMINER17, a trebalo bi da bude: Croatian_Man1986   

U cemu je kvaka???  Pozzz!

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 10:03 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

najjači su mi likovi što igraju 3412 formaciju pa ultra def, na terenu izgleda kao 10-2 i nemoćni su u napadu s dva igrača na mojoj polovici. koja je svrha onda napadačke forrmacije? bolje igrat onda 5221 makar će netko bit prisutan u napadu {#}

15 godina
FIFA 13

Ja ful mislim da je namjesteno pola toga.. koliko ces pobjeđivat i koliko ces gubit -.- znaci jucer sam oko 7 za redom dobio sa silverima.. a danas vec sami luzevi ak ih vec 3-4 nisam skupio.. odvratno..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Hoce netko mijenjat ili mi posudit 2 k za pgbu?dajem Cambbiasa

edit:rijeseno

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 15:12 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Ja ful mislim da je namjesteno pola toga.. koliko ces pobjeđivat i koliko ces gubit -.- znaci jucer sam oko 7 za redom dobio sa silverima.. a danas vec sami luzevi ak ih vec 3-4 nisam skupio.. odvratno..

Ja sam danas izgubio deset kila i bio na rubu živčanog sloma. Evo sada sam slomljen kao da sam cijeli dan krampao a ne se zabavljao igrajući nogomet.  Dakle, jučer u div1 odigram 6 tekmi i dobijem pet a jednu odigram neriješeno i to zadnju. U tih 6 tekmi dobijem dva gola a zabijem nekih dvadesetak. Reko, dosta za danas, budem nastavio sutra. Dakle, ostale mi 4 tekme a ja imam 16 bodova.5 bodova u 4 tekme ne bi trbala biti nauka?

Prvu izgubim 2-1, drugu izgubim 2-1, treću izgubim 2-1? U sve tri tekme prvi gol dobijem oko 80 min a drugi oko 90 min? Slučajnost? Moš mislit.

Prvu izgubim tako da chiellini na 16 m presijeće jednu loptu i ja ga kontroliram a barzagli se zabije u njega i obojca padnu na leđa a lopta ostane na 16m?  Lik samo priđe i zabije poklon.

Ja na rubu, ne znam je li bi plakao ili vrištao no najbolje tek slijedi. Valjda zadnja sek utakmice i lik pokloni loptu chielliniu koji s njom krene iz svojih 16m  a lik se sa strane sa svojim igračem zabije u njega i padne. Penal?

Kakav ebeni penal? Pa ja imam loptu, vodim loptu, lik se sa strane zabija u mene i dobija penal? Drugu izgubim da mi lik nije puknio po golu niti sastavio dva dodavanja ali je nekako izborio dva kornera i pogađate zabio iz ta dva kornera. To je sve bilo od njega. Treće se ne sjećam jer mi je um već bio pomraćen.

Krenem u novu sezonu i startam s dva poraza.  Interesantno, opet po 2-1?  Je li postoji koji drugi rezultat kad moram izgubiti osim tog 2-1?

Nakon toga, treća tekma, vodim 3-1.  Desetak minuta prije kraja i reko hvala k..cu evo pobjede. Koja ironija. Nekako se lopta dva puta odbije na 16 m frajer puca isprve i zabija i 3-3. Nisam lud, sad sam već spreman nekog ubiti.  Nakon te tekme konačno razvalim lika pa dobijem i sljedeće dvije i sada sam na 11 bodova i 4 tekma prije kraja. Valjda ću izvući bod u 4 tekme?

Reko, da se odmorim malo od talijana i pokrenem engleze. Ajmo malo kup. Dođe lik onaj klasićan trk po boku pa dok netko ne umre. Nema pojma. Jedna stativa, druga, zicer, golman brani čuda i ne mogu zabiti a onda nešto što me konačno uvjerilo da ovo smeće od futa više nikad ne zaigram.

Na svojih 16 m lik uzme loptu s ozilom i naravno krene po krilu jer je to jedino što zna. Ništa, prati ga moj bale ali do centra bale gubi korak a ozil odmiće? Mislim si, nema veze. Ide clichy da ga sredi. I tako negdje od centra pristiže clichy i trči paralerno s ozilom koji nakon što je pretrčao gotovo 70m ubacuje u brzinu više i s lakoćom bježi clichy-u i ulazi na prvu stativu, ubacuje u sredinu i gol. Izgubim 1-0.

Čekaj malo? Moja dva najbrža igrača se izmjenjaju na ebenom ozilu i ne mogu ga stići a ovaj nakon što pretrči 90 metara s lakoćom ubacuje u sredinu kako bi asistirao za jedinim golom na tekmi i još zadnjih dvadesetak metara tako ubrzava da clichy posustaje jer to ne može pratiti?

Završi tekma i lik neće stisnuti gumb već moram gledati rezu? O.K., pederlukh. Ima na to pravo. Konačno se mijenja ekran pa da pogledam statistiku. Ja 24 udarca on 1 udarac po golu. Posjed lopte 66% on 34%?

Mislim si, nabijem vas na khitu ea majstori, gasim igru i gledam oko sebe koga bih udario.  Sreća, sam sam doma, polako se hladim ali ovo je ebena teretana samo za ljude s jakim živcima.

Tko ovo može izdržati i ostati normalnim? Da živim u americi producenta igre bih negdje pričekao u mraku i malo se iživio na njemu kao što se igra iživljava na meni...

Strašno! Stvarno smo mazohisti. Iz dana u dan ništa se ne mijenja... ljudska glupost i ljubav prema nogometu su beskonačni...

Isprika na podužem postu no frustracija je morala negdje izaći... od danas odustajem za bilo kakvim komentarom fut-a jer to nema više smisla..

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 16:22 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Dino Kresinger dobio IN-forma.Kud ovaj svijet vodit ? {#}

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

Danas mi se dogodilo dva puta da liku bježim s centra a on trči zamnom i pruža ruku i drži me dok me drugi ne stigne i uzme loptu a ja se ne mogu otresti njegovog držanja? Ono, uspori me full.  Što napraviti u tom slučaju da bi se oslobodio držanja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice