FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

eto da sam i ja razbio tipkovnicu zbog igre proklete. Idem iz dosade probat seasons UTi kad ono susreo mozda 3, 4 čitera i odigrao dvije utakmice u kojima sam razvalio. I treca utakmica dovela do totalnog ragea i prvi put u fifi 13 da sam napravio rq. 

Frajer me dobio 6-5 iz 7 udaraca. bespomoćan sam bio. Vodim 4-3 i sess ide solo na golmana, pogodi stativu i odbije se do van persia koji sam ispred gola pogađa llorisa koji se bacio 12 metara i od llorisa u stativu i on dobi kontru iz koje njegov balotelli ide nabacit, no pogodi mog kaboula i hart se baci negdje na burek i u gol. Za 5-4 zabio on od stative nakon što je hart dodao ravno njemu u noge. Izjednačim u 90' za 5-5 i reko ae barem nešto. I on povede loptu s centra, da ju na krilo, lb + y i drito balou na nogu i rokne i obrani hart, mom igraču na nogu, torres ga potepe ko pi*du i zabi gol i samo alt f4. Moram se negdje ispucat, eto. 

4 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

ima neki patch za zimske tramsfere?

NBA - I love this game !!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima tko ovdje da mjenja FIFU 13 za PES 13 i da je iz Krapinsko zagorske županije??

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 13
Karlo.barcelona kaže...

Ima tko ovdje da mjenja FIFU 13 za PES 13 i da je iz Krapinsko zagorske županije??

Ovdje ima svakakvih ali teško da ćeš naći takvog mazohistu!

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Foster kaže...

pa ovaj PES, to je toliko nerealno. Uzmes Ronalda predjes sve igrace i golmana na professional. Drugo kad udje lopta u mrezu isto ko da je katapultira nazad. Jedini plus koji ima od mene jeste taj sto mi ne stopa ni 2% za razliku od fife koja stalno stopa. Kad se sve sabere Fifa zakon :D

pes ne trza jer radi na engine-u starom desetak godina dok je fifin star dvije tri godine. Vidjet ćeš kako će ti ići novi pes na novom engine-u

Sta ja da uradim sa racunarom kako mi nebi stopala ni jedna igrica sa novijim enginom ???

Origin ID: Foster1213
17 godina
Foster kaže...

Sta ja da uradim sa racunarom kako mi nebi stopala ni jedna igrica sa novijim enginom ???

Pa teško je nešto govoriti na slijepo ali recimo u takvim situacijama uvijek pomaže jači procesor, više memorije te bolja grafička kartica...

13 godina
movie kaže...
Karlo.barcelona kaže...

Ovdje ima svakakvih ali teško da ćeš naći takvog mazohistu!

možda je nekom dosadilo razbijat periferiju {#}

12 godina
neaktivan
FIFA 13

kakav prvi gol iz slobodnjaka 

1 0 hvala 0
17 godina
Foster kaže...

Šlampav, što drugo reći...

14 godina
movie kaže...
Foster kaže...

Ali ipak, treba pogodit tocno pored stative.. (za ostale: 4:10)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KiCo77 kaže...

Ne kažem da je to lako ali golman je loše postavljen, udarac nije prejak i to bi se trebalo braniti bez problema. Zato i kažem da je gol traljav

14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Ne kažem da je to lako ali golman je loše postavljen, udarac nije prejak i to bi se trebalo braniti bez problema. Zato i kažem da je gol traljav

Tako sam pri izvođenju kornera pozvao igraca i dodao mu loptu, okrenuo se prema golu napravio par koraka i isti šut, gol, golman ga je zapravo zabio jer se od njega odbilo..

17 godina
FIFA 13

Ovo fakat nema smisla ili je čista slučajnost? Otkako sam kupio nekoliko IF igrača igra mi se raspala i dobijem svaku treću tekmu? Lijepo sam ih sve pobacao iz momčadi i složio onu staru i sve je sada u redu.

Je li si ja to nešto umišljam ili ima tu nečega?  Nevjerojatno mi je kako mi se igrači vuku terenom i nemaju nikakvu želju za igrom. S 16m jedva puknem do gola dok mi protivnik od kud god opali, opali bombu koja para mrežu. Svaki start u 16 m je penal za protivnika? Nemam kome dodati, nikoga za proigrati, davim loptu i mučim se do besvjesti. Ajmo svi IF na market. I gle čuda?

Odjednom igrači lete terenom, nude se, otkrivaju, milina igrati. Slučajnost ili famozni momentum ili kako se već zove?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Ovo fakat nema smisla ili je čista slučajnost? Otkako sam kupio nekoliko IF igrača igra mi se raspala i dobijem svaku treću tekmu? Lijepo sam ih sve pobacao iz momčadi i složio onu staru i sve je sada u redu.

Je li si ja to nešto umišljam ili ima tu nečega?  Nevjerojatno mi je kako mi se igrači vuku terenom i nemaju nikakvu želju za igrom. S 16m jedva puknem do gola dok mi protivnik od kud god opali, opali bombu koja para mrežu. Svaki start u 16 m je penal za protivnika? Nemam kome dodati, nikoga za proigrati, davim loptu i mučim se do besvjesti. Ajmo svi IF na market. I gle čuda?

Odjednom igrači lete terenom, nude se, otkrivaju, milina igrati. Slučajnost ili famozni momentum ili kako se već zove?

mah, trea se napit i onda igrat {#} sad sam ubio lika idejom u passingu i driblingu {#}

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovo mi je poznato što kažeš za IF igrače...

Jer koliko sam skužio što jaču ekipu imaš,to si gori...

Imam 352 Seria A sa IF Vidal i IF Marchisio na CDM i oni se nisu mogli pomaknuti...

IF Vidal koji ima 90 standing tackle njega mali Muriel odgurne ko od šale,,, if vidal koji je životinja u igri je 0 nevidljiv...Nevjerovatno

Svaku 3 sam pobijedđivao sa if igračima u prvih 11...

I sad kada sam prodao njih dvojicu i stavio NIF Vidala i Marchisia ja sve bolji i bolji..pas,dribling,šut ma izvrsno sve ...2 puta za redombez poraza sam osvojio Gold Cup..

Vidal nif sa 9 chemistry lomi protivnike,gore dole nonstop ,zvijer....

A kada sam imao if Vidal njega nigdje...užas

Te IF kartice su največa glupost što postoji u UT,a ljudi daju stotine tisuča coinsa da bi imali IF koji ima 1+ shot , 1+ pace i 2 + dribling...nema smisla,to i ne osjetiš u igri...

Marchisio SIF i normalni Marchisio jedno te isto,nema razlike,ne osjeti se razlika...

Svašta...EA majstori za mužnju para ,da "govno" stave u Fifu i to bi se kupovalo na tisuče i tisuče coinsa...{#}

X...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 1:42 (X Malisse).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.futhead.com/fifa/squads/8313577/

Sastav za novi kup,izgubih 2 sata zivota.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
Foster kaže...

Hajd ti zabij takav slampav gol

17 godina
Foster kaže...

Hajd ti zabij takav slampav gol

Zabijao sam i šlampavije od ovog. No cijela umjetnost ovog gola je u loše postavljenom golmanu koji uopće nije okrenut prema lopti? Pogledaj malo bolje kako stoji. Ne znam što vam se tu sviđa? Da dobijem ovakav gol pisdio bih pola dana. Ovakav udarac treba braniti svaki maloumni golman.

13 godina

udri čoeče, neznam dal je imao više plavih ili crnih igrača, kad sam vidio ekipu suze mi potekle hahah

17 godina
BoobZ kaže...

udri čoeče, neznam dal je imao više plavih ili crnih igrača, kad sam vidio ekipu suze mi potekle hahah

Glavno da je on iz jednog udarca zabio jedan gol!

14 godina
FIFA 13

Skripting na nivou... cim imas IF i TOTY igrace nes dobit.. sad idem lijepo squad builder - bronze pa sta napravi s tim igram

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ste skuzili da je komentator počeo govorit the momentum is on his side - tako nešto. Nisam mogao vjerovat, i to je rekao za protivnika nakon što sam zabio izjednacujuci gol protiv jace momcadi tako da nema ni pravila ko dobiva momentum. 

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

ee protiv tog sam i ja igro nedavno...sve se plavi i crni..ne znam napravit screenshot još uvijek al dobro (moja sramota)  

ne znam jel lik bogataš pa si je kupio to sve ili je retardiran,al sam ga sa svojom prosječnom ekipom  ubio 4:0  ,čim sam ušao u igru i vidio sastav,odma sam si upisao poraz i igro bez  opterećenja i kad sam vidio da stalno ide na ronalda sve mi je bilo jasno... 

13 godina
FIFA 13

UZeo Barcu u Seasonu i krenuo lagano di sam stao. DO sada sam igro sa Milanom ali sam uzeo Barcu zbog pas igre. Prosetao se onim kupom ne primivsi jedan gol u finalu sa gol razlikom, 19:1. Samo pas igra i obozavam kad mi dupli pas prode pa trecem igracu proslijedim u for loptu i lagano u malu mrezicu, milina gledat. 

Po seasonu se vidi koliko FUT nema smisla kao izmisljeno, ne uravnotezeno smece gdje vladaju citeri. U seasonu nema da ce Ronaldo proci kroz 10 igraca. Ovdje kad Pique stane pred njega i ako mu ovaj ne lupi fintu ili me izbaci nekako nece proc sigurno.

Najbolje za igrat. Sve dok ne prodam ili zamjenim igrat cu seasonu, ostlao nema smisla gubit zivce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

Iz dosade a bome i razočaranosti odlučih složiti novu momčad od talijana. Budžet max 150k. Ako mi se svidi, lako uložim još koju pinku. Dosadašnju nisam rasprodao samo ću je par dana ostaviti nek se ladi. Puno su mi živaca popili u zadnja tri dana.

Izvodim aut na polovici protivnika, svi igrači pokriveni i vidim na radaru slobodnog igrača na centru. Bacim mu loptu, promijeni se kadar kad protivnički igrač prima loptu i sam šprinta od centra na moj gol i naravno zabija. Drugu tekmu imam prekršaj na tridesetak metara od gola protivnika i moj igrač ispred lopte. Dodam mu, opet se promijeni kadar i protivnički igrač odjednom ispred mog i sa svojih trideset metara istrči kontru a da oko njega desetak metara nema ni jednog mog igrača. I naravno opet dobijem gol. U oba slučaja sam vodio 1-0. Treća tekma, frajer izleti ispred Llorisa a ovaj mu uleti u noge i odbije loptu na 16 m koja pogađa kompanya i od njega se u luku odbija u prazan gol.

I tad sam vodio 1-0. U dvije tekme frajer pokušava s moje lijeve strane ući u mojih 16 i ispred njega stoji jose enrigue. Frajer se zaleti drito u mene, ja mu uzmem loptu i krenem u kontru a pomoćni nešto maše? Naravno penal za lika? I tako dva puta u dvije tekme.

Devedeseta minuta 2-2 i lik u svojih 16 m hoće rukom baciti loptu i pogodi mog igrača u leđa. Lopta se odbije do mog sljedećeg igrača koji zaobilazi golmana  i puca u prazan gol. Naravno, od nekud iskrsne njegov igrač koji izbija s crte loptu na 16m opet mom igraču u noge.  Pucam od prve i na gol crti pogađam svog aguera?

Koji klinac radi na crti?  Lopta se opet od njega odbija mom igraču koji opet puca i pogađa stativu od koje se lopta odbija liku koji mi prodaje kontru i sam izlazi ispred Llorisa, lagano puca i golman brani. No ispada mu lopta ali ne među moja tri igrača koja su pristigla već drito na nogu protivnika koji zabija i kraj tekme?  Previše slučajnosti da bi bilo slučajno. Kakvih sam bizarnih golova dobio u zadnja tri dana, toliko ih nisam dobio u tri mjeseca.

Kaj se dogodilo ta zadnja tri dana neobjašnjivo mi je.  No najviše od svega me muči kako niti u jednoj tekmi ne mogu nikome pobjeći.  odjednom su svi spori i tromi? S druge strane golove primam jednostavnim bijegom protivnika. Moji padaju, odbijaju se od njega, posrću...

Sve rade samo da ne zaustave protivnika.

Nije mi krivo kad me netko igrom razvali ali krivo mi je kad me netko dobije a da ni sam nije svijestan kako me je dobio?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 17:18 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Season majka, FUT klinac od ovce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

Suze mi teku samo kad vidim 5-2-2-1 brazilski squad,ponekad se i po podu kotrljam.

17 godina
FIFA 13

Složio talijane no na kraju sam potrošio više nego sam mislio. Sve zajedno s rezervama momčad me došla 230k  Imat ću kaj rasprodavat sljedećih dana...

http://www.futhead.com/fifa/squads/8350107/

edit:  evo počela me igra krasti i na bidanju.  Hoću uzeti pata i rokam se s nekim likom i dignem za 2k nekih 10 sek prije isteka i ništa se ne događa i kad vrijeme istekne kaže mi da sam zakasnio i da je aukcija gotova? Ma nemojte me ebati...

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 18:51 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Složio talijane no na kraju sam potrošio više nego sam mislio. Sve zajedno s rezervama momčad me došla 230k  Imat ću kaj rasprodavat sljedećih dana...

http://www.futhead.com/fifa/squads/8350107/

Milito je vrški dobar egzekutor...ja sam trpao sa njim samo tako...mali  Giovinco je interesantan,  slomi 3-4 kicme, sad pa sad...uživao sam igrajuci sa njim. Na CDM poziciji ti je dobar Cambiasso za malo coins-a...trzni Ogbonna (CB) u paru sa Gamberinijem(CB)=def. wall (ako ih vec nemas???)

17 godina
KODAK17 kaže...

Milito je vrški dobar egzekutor...ja sam trpao sa njim samo tako...mali  Giovinco je interesantan,  slomi 3-4 kicme, sad pa sad...uživao sam igrajuci sa njim. Na CDM poziciji ti je dobar Cambiasso za malo coins-a...trzni Ogbonna (CB) u paru sa Gamberinijem(CB)=def. wall (ako ih vec nemas???)

Ogbonnu sam uzeo i posjeo na klupu zajedno s luciom koji mi se dopao dok sam imao brazilce pa mi tvore rezervni par stopera. Za sada, jer još nisam odigrao niti jednu tekmu. Planiram večeras kad se vratim doma. Kupio sam nekih dvadesetak igrača pa tek trebam složiti najbolju jedanajstorku. Ova je, onako složena po brojčanim vrijednostima..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice