FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.998
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
BoobZ kaže...

ovako ti Fifa gleda na to: o look at this poor bastard, chemistry 60, stupid fuck dont know how to make a team hahaah...oh wait, if he looses every single fucking game he wont buy the next Fifa, its time to kick in, apply-ing retardation mode for the opposite tem: broke the first touch control, -15 player all attributes, setting the Godmode for stupid guy`s goalkeeper... this should work

Gadljivo da ne može biti gadljivije! Krenem u petu tekmu i nakon 30 min prvog poluvremena pukne veza u ravnopravnoj tekmi pri rezultatu 0-0. Ništa, krenem ponovno kad ono, dnf 3-0? Zašto? Javi mi poruku kako je izgubljena veza s mojim protivnikom a ja diskvalificiran i izgubim i petu u nizu? NIšta, krenem u šestu tekmu. Odmah na početku protivnik gađa stativu od koje se lopta odbija u drugu stativu, pa dobije penal a ne znam zašto i pogađa opet stativu, pa ne zabija čisti zicer i naravno iz tri udarca sad ja zabijam tri gola i s lakoćom dobijam. Fuj, gadljivo, jezivo... stvarno više ne nalazim smisao u svemu tome.  Kakav to um smišlja ovakve zaplete i rasplete?

12 godina
neaktivan
FIFA 13

You just got EA´D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

a da počnete igrat međusobno fifu, da odustanete od online moda, jer je isto s*anje kao i u PESu?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

a da počnete igrat međusobno fifu, da odustanete od online moda, jer je isto s*anje kao i u PESu?

OVo nije fifa, ovo je UT, samo jedan mod fife. Nemojte suditi cijelu fifu po jednom jedinom modu. U seasonsu i pro clubovima to nije toliko očito. 

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam se ohladio od UT za ovu godinu. Imam nekakav BPL 4-5-1 team s kojim odigram neki friendly s nekim, ali da igram više za osvajanje divizija ili gold cup nema šanse.

Prvo mi quiteri popiju živce, a kad napokon nađem nekog ko je voljan igrat sve sile svijeta su protiv mene. Ako i to preživim onda me zapadne 90+ pace ekipa.

Ne pamtim kad sam zadnji put odigrao utakmicu da se nisam naživcirao a da ne govorim kad sam zadnji put završio utakmicu a da nisam primio barem jedan gol.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RasQee kaže...

Ja sam se ohladio od UT za ovu godinu. Imam nekakav BPL 4-5-1 team s kojim odigram neki friendly s nekim, ali da igram više za osvajanje divizija ili gold cup nema šanse.

Prvo mi quiteri popiju živce, a kad napokon nađem nekog ko je voljan igrat sve sile svijeta su protiv mene. Ako i to preživim onda me zapadne 90+ pace ekipa.

Ne pamtim kad sam zadnji put odigrao utakmicu da se nisam naživcirao a da ne govorim kad sam zadnji put završio utakmicu a da nisam primio barem jedan gol.

Ako danas nisam dobio infarkt, neću nikad. Nakon savršenog starta i osam briljantnih tekmi uslijedilo je nešto što nisam vidio.  Vjerojatno su tako razmišljali i moji protivnici dok mi je išlo briljantno. I to je problem. Više ne znam kad igram dobro već samo znam kad me fifa krade.

edit: idem sad raditi a osjećam se kao da sam cijeli dan orao nakon što sam neuspješno igrao fut jedno tri sata. Prebijen sam kao mačka..

Samo bih još dodao kako fut igram paralerno na PC i PS3 i moram priznati da na PS3 nisam primjetio da u toj mjeri igra utjeće na moju ekipu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 16:17 (movie).
13 godina
antiljano27 kaže...
HDesignz kaže...

OVo nije fifa, ovo je UT, samo jedan mod fife. Nemojte suditi cijelu fifu po jednom jedinom modu. U seasonsu i pro clubovima to nije toliko očito. 

u seasonsu kao da toga upće ni nema, ne kužim zašto UT nisu napravili tako, ili si bolji ili lošiji kraj priče, ovako više neznaš dal si sam dao gol ili si dobio "turbo curve ball mode" na poklon {#}

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Molio bih vas da mi objasnite što mogu igrati Single play na Fifi. Trenutno imam Pes 13 ali nisam prezadovoljan. I razmišljam o prelasku na Fifu. Ali me zanima koje sve modove ima a da nisu ONLINE! Znači želim da ima ono kao Master liga-ja uzmem klub,kupujem i prodajem igrace i sto je najbitnije da ja sam igram utakmice a ne kompjuter. Oprostite ako se čini glupo ali samo pitam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Postoji uglavnom sve ko na PES-u, doduše po meni poboljšanu, znači imaš "master ligu" i be a pro i u FIFA-i
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Mala pomoc ako je moguce :)

Posto mi je crka dzojstik moram da se prebacim na tastaturu dok ne uzmem novi,problem je sto u meniu odnosno kad dodje do onoga press start or space button,tastatura ne reaguje??Help pls :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Imali tko 30k coinsa za ulaganje,obecajem mu duplu zaradu (rok 1dan) ili cu mu pokriti gubitak !

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Skidam PES13 sad cemo da vidimo da li samo se zaj*** sto sam uzeo original fifu13

Origin ID: Foster1213

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Foster kaže...

Skidam PES13 sad cemo da vidimo da li samo se zaj*** sto sam uzeo original fifu13

ma neznam ni sam neki dan sam igrao nije toliko opes ni los samo sto

ja jednostavno ne znam kako zabit tj 1 a 1 ne mozes ga zakucat kao u fifi u ostalom tu je i driblanje

lavezzi i giovinco su carevi sam njih uzems i zaobilazis kao cunjeve boze sacuvaj isto kao kod ronalda

ronaldo je tamo Bog...Konami mora nesto poduzeti vec su nesto pisali o nvom engineu citaj tamo u Pes 2014 temi.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
FIFA 13

Lupajte vi TD, ali ja kažem da će PES biti bolji od FIFE, pogotovo sad kada dobija novi engine.

PES je uvijek bio zabavniji. Nadam se da će oba dve igre biti odlične, ali ako EA ne popravi način FUT igranja, prelazim na PES.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

2 2 hvala 0
17 godina
KiX777 kaže...

Lupajte vi TD, ali ja kažem da će PES biti bolji od FIFE, pogotovo sad kada dobija novi engine.

PES je uvijek bio zabavniji. Nadam se da će oba dve igre biti odlične, ali ako EA ne popravi način FUT igranja, prelazim na PES.

Novi engine ne znači i nužno bolju igru? PES je u nekim elementima igre ostao u prošlom stoljeću ili jednostavnije rečeno, pregazilo ih vrijeme.

Kažeš, ako se ne popravi način fut igranja prelaziš na PES.  Kaj ćeš na pesu igrati FUT?  Nakon što sam prije tri godine s pesa prešao na fifu teško mi se vratiti na pes.  Pogotovo sada kad sam otkrio fut.  Svi ostali modovi igre su mi bezveze ma koliko me fut znao iživcirati ili isprovocirati. 

Jednostavno, to je nešto što želim igrati.  Da bih bio sretan da se naprave neki pomaci u tom skriptingu, suđenju, osnovnim pravilima igre koji se ne poštuju te možda u širini podešavanja taktike momčadi i igrača, naravno da bih ali što je tu je.. no to onda ne bi bio fut.

Koliko čujem i fifa sprema novi engine iako je i ovaj relativno nov za razliku od pesa koji se koristi već dugi niz godina. U svakom slučaju nadam se da će pes pronaći žicu do igrača i da ćemo imati dvije dobre igre pa tko što voli..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 21:41 (movie).
13 godina
FIFA 13

Ma, FIFA je bolja, nema riječi, obožavam FUT, ali je njegova poanta da imaš što lošiju momčad i da što gore igraš. 

PES mi je draži, ali FIFA je bolja. 

Vidit ćemo što su pripremili. 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
17 godina
KiX777 kaže...

Ma, FIFA je bolja, nema riječi, obožavam FUT, ali je njegova poanta da imaš što lošiju momčad i da što gore igraš. 

PES mi je draži, ali FIFA je bolja. 

Vidit ćemo što su pripremili. 

Tu si u pravu.  Baš sam se danas uhvatio u razmišljanju da što imam bolju momčad lošije igram i gore prolazim.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

E da.I može li mi neko reći koliko interneta troši FUT? Ja imam internet od 15 giga tako da neznam kolko bih mogao dnevno igrat?? Imam PS3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Karlo.barcelona kaže...

E da.I može li mi neko reći koliko interneta troši FUT? Ja imam internet od 15 giga tako da neznam kolko bih mogao dnevno igrat?? Imam PS3.

ma možeš cijeli dan igrat bez brige

13 godina
neaktivan

Jesi siguran? Jer recimo da na mjesec ovako onako potrošim 10 GB. I ostane mi 5 . :P

A to mi baš i ne ulijeva povjerenje. E da i možeš mi odmah objasnit kako funkcionira career mode(manager mode).Uzmem klub i radim transfere po želji? I ja igram a ne komp ili tako nesto?

16 godina
neaktivan
v3cos kaže...
besla kaže...

Jeli ima novi squad update sa kovačićem u Interu itd?

misliš na UT ili ? 

Ne UT,treba mi za offline carrer mod

13 godina

ma to je to, slijedeću fifu definitivno kupujem od skidrowa, počeo sam izmišljat psovke....zaboravio reć, na golu nije bio IF Lorris nego Lindegaard? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 0:19 (BoobZ).
17 godina
BoobZ kaže...

ma to je to, slijedeću fifu definitivno kupujem od skidrowa, počeo sam izmišljat psovke....zaboravio reć, na golu nije bio IF Lorris nego Lindegaard? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Meni su danas Llorisa bušili kako je tko puknio. Bilo mi je prvo smiješno a potom žalosno gledati..

13 godina
movie kaže...
BoobZ kaže...

Meni su danas Llorisa bušili kako je tko puknio. Bilo mi je prvo smiješno a potom žalosno gledati..

ostaje mi jedino igrat protiv kompa na amater {#}

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
movie kaže...
BoobZ kaže...

ostaje mi jedino igrat protiv kompa na amater {#}

pa onda njega busi i deri :D

13 godina
neaktivan
FIFA 13

ulazim u utakmicu sa likom  ( nije mi jasno , biramo dresove ,njegovi su crveni i moji su crveni i lik ladno start start start ono boli ga patka što će bit isti i ja promjenim u bijele, tu mi je posto sumnjiv )  kreće lopta s centra on ima loptu , odma u prvih 10 sekudni si da 2 auto gola ( već sam pomislio da ću 20 minuta to gledat)  i nakon tog počne normalno igrat i ništa 2:0 stoji do 80-te minute i izađe iz igre?!?!   kak je moguće bit toliko glup?  

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

pa ovaj PES, to je toliko nerealno. Uzmes Ronalda predjes sve igrace i golmana na professional. Drugo kad udje lopta u mrezu isto ko da je katapultira nazad. Jedini plus koji ima od mene jeste taj sto mi ne stopa ni 2% za razliku od fife koja stalno stopa. Kad se sve sabere Fifa zakon :D

Origin ID: Foster1213

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Foster kaže...

pa ovaj PES, to je toliko nerealno. Uzmes Ronalda predjes sve igrace i golmana na professional. Drugo kad udje lopta u mrezu isto ko da je katapultira nazad. Jedini plus koji ima od mene jeste taj sto mi ne stopa ni 2% za razliku od fife koja stalno stopa. Kad se sve sabere Fifa zakon :D

dobro jutro!

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
17 godina
Foster kaže...

pes ne trza jer radi na engine-u starom desetak godina dok je fifin star dvije tri godine. Vidjet ćeš kako će ti ići novi pes na novom engine-u

13 godina
neaktivan
Foster kaže...

Napsiao samti gore to,probaj sa lavezzijem i giovicnomista stvar onda stave ronalda u spicu o Boze...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice