ovako ti Fifa gleda na to: o look at this poor bastard, chemistry 60, stupid fuck dont know how to make a team hahaah...oh wait, if he looses every single fucking game he wont buy the next Fifa, its time to kick in, apply-ing retardation mode for the opposite tem: broke the first touch control, -15 player all attributes, setting the Godmode for stupid guy`s goalkeeper... this should work
Gadljivo da ne može biti gadljivije! Krenem u petu tekmu i nakon 30 min prvog poluvremena pukne veza u ravnopravnoj tekmi pri rezultatu 0-0. Ništa, krenem ponovno kad ono, dnf 3-0? Zašto? Javi mi poruku kako je izgubljena veza s mojim protivnikom a ja diskvalificiran i izgubim i petu u nizu? NIšta, krenem u šestu tekmu. Odmah na početku protivnik gađa stativu od koje se lopta odbija u drugu stativu, pa dobije penal a ne znam zašto i pogađa opet stativu, pa ne zabija čisti zicer i naravno iz tri udarca sad ja zabijam tri gola i s lakoćom dobijam. Fuj, gadljivo, jezivo... stvarno više ne nalazim smisao u svemu tome. Kakav to um smišlja ovakve zaplete i rasplete?