FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
Re: FIFA 13
"gocaUCV kaže...

Igra je sramotna i pateticna,u UT u diviziji 1 mogu igrat samo oni najgori smecari sretni koji kupe OP squad sa Balotielliem/aguerom i slicnima.Pa ja da mogu birat kada prelazim iz divizje 2 u diviziju 1 nikad nebih presao jer ja vamo jednostavno gubim zivce."

Igram diviziju 1 konstantno već duže vrijeme (ima 2-3 mjeseca), brat mi 1-2 puta ispao u div. 2, al to sam odmah ispravio' kad sam stigao doma s posla.

Normalno je susretati se sa smećarima, koji forsiraju overrated duge lopte (L1+△) jer drugačije neznaju igrati, a to je najpreciznija lopta ikad viđena, pa makar je i bentdner šalje, na žalost.

Prodao sam Cavania (kojemu je cijena drastično pala od 10. mjeseca) i kupio Remy-a, moram priznati da je zvijer od igrača, 10 utakmica 16 golova. Trpaona samo takva :) 

Imam bundesliga momčad sa par igrača engleske lige, igram za packove i to je to. Lutrije malo nikad ne škodi :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 8:26 (matekws).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
KODAK17 kaže...

Moj novi pocetak:

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#fe6yYRZRnJdW8:pc

Bivsi club je nestao sa dva klika, da  nisam ni  trepnuo...na vrjednost samih igraca nesmijem ni pomisliti, doslo mi odjednom.

Sa ovim Mex-ikancima, koji su ljuti kao osice, planiram sve do DIV 1, a onda krenuti u izgradnju mega momcadi.  {#} 

A gdje ti nestadoše coinsi? Imao si vrijedne igrače...

Nisu nestali...Jednostavno sam izbrisao club, skupa sa coins-ima, igracima i svim ostalim... 

13 godina
neaktivan
Ja mogu lagano da napravim bez nekih problema spnsku ali nemam ni jednog sa 5 zvezdica,drugo vec imam dani alvesa i marcela i casiljasa.
14 godina
neaktivan
FIFA 13

dali neko zna nekoga ko prodaje ili mijenja fifu 13 tj kome ne treba ili je ne igra da bi se mijenjao

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav, evo ovako ja trazim neke igrace za Pro clubs, dakle mi smo napravili klub "Croatian Rules" i ima nas za sada 3, najnizi overall igraca je ST 86, prihvacamo jedino igrace koji imaju iskustva i nemaju overal manji od 85, na test, dakle ovo je ozbiljan klub (ali naravno u granicama ozbiljnosti) igramo radi zabave, ali zelimo i dobre rezultate, pa eto ko voli nek izvoli, ako je netko za neka me doda na origin

Origin ID: CroatianRacer , svi igraci koji ispunjuju zahtjeve su dobrodošli, hvala. (I molio bih ako netko nije zainteresiran da ne komentira, hvala)

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
KODAK17 kaže...

Nisu nestali...Jednostavno sam izbrisao club, skupa sa coins-ima, igracima i svim ostalim... 

nas koliko bi siromasnijih forumasa bilo sretno da si im poslao te coinse ..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KODAK17 kaže...

Ne mogu te shvatiti niti skužiti kako ti se sada da sve ispočetka? Ja ne bih mogao kad se sjetim koliko sam svega uložio u momčad...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li igdje kakvih najava šta nas čeka krajem godine kad stigne fifa 14? Za pes se nešto i nađe. Navodno u nedelju će biti nešto o tom novom enginu. Kamo sreće da fifa i pes budu prava konkurencija{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Šta ti je reć bit baksuz.

U 15k packu dobijem Vidića, Boatenga i Wiesea. Skupljao coinse da probam Vidića, sad ga dobio skoro pa besplatno.

I sad napokon nemam više što mjenjati u ovoj ekipi.

Sad ostaje skupit barem 5-6 mil da si priuštim barem jednog TOTS igrača kad izađu u packovima na kraju sezone

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#irUmQ4panJexb:pc

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 20:36 (RasQee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

Igram na PS3 i prije tekme padne sonyev server i zblokira mi se konzola. Ništa ne trza i jedini način da ponovno pokrenem konzolu bilo je ručno gašenje. To napravim, ponovno upalim konzolu i na ulasku u konzolu dočeka me poruka da je server pao i do daljnjeg nema neta. Odem za računalo jer su mi neke aukcije pri kraju i dočeka me poruka da sam izašao iz tekme koju gubim 3-0? Pa koji je smisao toga? Razlikuju li oni pad sonyevog servisa od izlaska iz tekme nekog pojedinca? Fakat bezveze... Još malo pa ću se bojati pokrenuti fifu jer ako padne server ili pukne veza budu mene sankcionirali... kakav debilizam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

Zna li netko kako mogu editati igrače koje sam kreirao unutar igre? Dakle, kreiranih ne pomoću Creation Centra (koji ne radi), nego preko Create A Player funkcije unutar FIFA-e. Ono što želim je promjeniti statse koji se ne mogu mijenjati unutar igre (kao npr. work rate, LW/RW pozicije, traits itd).

Probao sam pomoću nekih DB editora, no izgleda da u FIFA-inom databaseu nema mojih igrača. Pomoć?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

prodavao villu 10 dana jer sam slucajno kupio glupu formaciju i villa nije mogao igrati na svojoj poziciji za 3k. Jucer poslije zavrsetka utakmice povisim mu cijenu na 8k kontam hajd da probam ipak je zabio gol. Nisam ga ni stavio ode odmah :D. Sad sam kupio Gervinha i Arshavina nadam se da nece zabrljat veceras  {#}

Origin ID: Foster1213

0 0 hvala 0
14 godina
Foster kaže...

prodavao villu 10 dana jer sam slucajno kupio glupu formaciju i villa nije mogao igrati na svojoj poziciji za 3k. Jucer poslije zavrsetka utakmice povisim mu cijenu na 8k kontam hajd da probam ipak je zabio gol. Nisam ga ni stavio ode odmah :D. Sad sam kupio Gervinha i Arshavina nadam se da nece zabrljat veceras  {#}

A Mandžu nisi a?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo ovako,ako je netko zainteresiran za Pro Clubs trebamo nove igrače.Nas je već 6 u klubu ,sve pozicije poželjne,glavno da je iskusan,ima bar donekle razvijenog pro-a(80-85  negdje) i da je ozbiljan(kolko-tolko). Ako ste za javite se u pp :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 21:26 (Borna41).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

otisao Mandzo davno {#}

14 godina
neaktivan
RasQee kaže...

Šta ti je reć bit baksuz.

U 15k packu dobijem Vidića, Boatenga i Wiesea. Skupljao coinse da probam Vidića, sad ga dobio skoro pa besplatno.

I sad napokon nemam više što mjenjati u ovoj ekipi.

Sad ostaje skupit barem 5-6 mil da si priuštim barem jednog TOTS igrača kad izađu u packovima na kraju sezone

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#irUmQ4panJexb:pc

definitvno kraj svaka cast

13 godina
neaktivan

Imam...al kako da vratim?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

svaki dan se uvjerim da su većina igrača ove igrice jedna velika slonovska ,konjska govna !  nabijem ja i njih i igru koju mi prekinu u 88` , 90 ` ,91´ i nema nigdje zabilježene odigrane utakmice...svaka čast onima koji ostanu normalni ljudi nakon ovog

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sta je TOTS igrac ??

16 godina
Foster kaže...

sta je TOTS igrac ??

Igrač u Team of the season.
Ona plava kartica, ako si igrao protiv koga takvog. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 14:56 (matekws).
12 godina
neaktivan
matekws kaže...
Foster kaže...

sta je TOTS igrac ??

aaa znam na sta mislis thx {#} 

ali te kartice kostaju milione kako ih neko moze dobiti uopste ??

14 godina
Foster kaže...
matekws kaže...
Foster kaže...

sta je TOTS igrac ??

aaa znam na sta mislis thx {#} 

ali te kartice kostaju milione kako ih neko moze dobiti uopste ??

1. TOTS uopce nije izasao jos, izasao je samo TOTY

2. TOTY se prije mogao dobiti u packovima, a sada ga mozes kupiti na auction houseu

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 15:55 (KiCo77).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

a kad ce izaci TOTS ?

0 0 hvala 0
14 godina
Foster kaže...

a kad ce izaci TOTS ?

Mislim da u 5. mjesecu

13 godina
FIFA 13

Ima ko para za posudit da si slozim Irsku ekipu? Vratim nakon osvajanja kupa. Ajde jel ima neka dobra dusa ? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ohohoho vidi vidi, irski kup, u zadnjih deset min sam prodao igrača za 60k sa 15k investicije max, a tek sad sam stavio mcgeadye na trade, kupljene po 1k max :O 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

ja prodao 15-tak komada leedsovog LB-a 91 pace

max buy now sam placo 800 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Dear God Long i McGeady se prodavaju ko od šale za 10 000 coinsa...

A 2 sata prije si ih mogao nači za 1500 coinsa {#}

X...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
X Malisse kaže...

Dear God Long i McGeady se prodavaju ko od šale za 10 000 coinsa...

A 2 sata prije si ih mogao nači za 1500 coinsa {#}

A kae najgore, napisao sam par stranica ranije da sam nahebo ako ne dodje st. patrick kup jer imam preko 90 stvari na watch listu, znači iraca i sjeverno iraca :D 

14 godina
FIFA 13

sta je tako posebno u tom kupu :o

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice