FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
12 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/153268841

Prvi put da iz ovakve udaljenosti zabijem gol, Gerrard i njegova balonjara

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 13
Red_Star_Forever kaže...
Ove godine su mi spanci slabi u odnosu na druge cak su mi gori od silver brazilaca a silver su mi ove godine hit.

mislis silver spanci ili opcenito?

Nekuzim po cemu su slabi,

najbolja obrana u igri -> Casillas, Alba/Marcelo,Ramos,Pepe,D.Alves

Veza -> LM Pedro, Villa i za pacere Eliseu RM Di Maria, Sanchez, SIF Pedro

a ovih u sredinih ima koliko oces -> Ozil, Kaka, Modric, Xavi, Fabregas, Alonso... neznam koj je bolji...

i napad -> Falcao i Benzema, neznam koj je bolji od njih 2, a za pacere tu je i Martins (koj ima usput fenomenalan sut i 5* weak f.)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Red_Star_Forever kaže...
Ove godine su mi spanci slabi u odnosu na druge cak su mi gori od silver brazilaca a silver su mi ove godine hit.

mislis silver spanci ili opcenito?

a ovih u sredinih ima koliko oces -> Ozil, Kaka, Modric, Xavi, Fabregas, Alonso... neznam koj je bolji...

i napad -> Falcao i Benzema, neznam koj je bolji od njih 2, a za pacere tu je i Martins (koj ima usput fenomenalan sut i 5* weak f.)

momčad im je super naravno, ali je point da nemaju širinu, nema raznovrsnosti za ljude koji nemaju milijon coinsa za njih. To je point. U bpl ti mozes za 50k napravit vrhunsku momčad, baš vrhunsku. a ovdje sa 50k jedva pepea, albu i modrica

17 godina
KiCo77 kaže...

Ovo kaj si ti nabrojao je strašno ali budimo realni, koliko ljudi si može priuštiti casillasa, ramosa i d. alvesa? Meni je na golu solidni valdes. Stoperi puyol i pique smiješno spori. Koga ja mogu s njima zaustaviti? Nemojte mi sad one spike o pametnim stoperima koji se dobro postavljaju i predviđaju akcije te ih pravovremeno sijeku. Duga lopta s polovice protivnika trk i uvijek prespori za bilo što. Imam još pepea i mascherana. Od ta četiri stopera jedino pepe može nekog stići. Alba i coentrao solidni lijevo a desno problematični arbeola i juanfran. Zadnji vezni opet smiješno spori busquets i nešto agilniji song. Lijevo solidni pedro i villa a desno di maria i navas. U sredini modrić i fabregas. Naprijed besprijekorni falcao i benzema a u rezervi soldado, higuain te martins. Svu trojcu sam dobio za ispod 10k coinsa pa nek se nađu..  I sad gdje je problem? Bar meni što su to sve nogometni umjetnici ograničenih fizičkih mogućnosti. Što mi vrijedi fabregas i njegovih 87 kad ne može nikome pobjeći i bez pritiska odigrati dobar pas. Sve je to u duelu kojeg se ne mogu riješiti i onda griješe a otraga ovi spori stoperi sa svakom dugom loptom u prostor ja idem po loptu u svoju mrežu. Možda bi neki igrač s ovom momčadi radio čuda ali ja što sam sinoć probao to ne mogu. Točno se osjećam nemoćnim. Uvijek za korak prekratak, za duel preslab, za bijeg prespor, stvarno ne znam u čemu je fora? Probam sinoć offline ligu odigrati da malo upoznam momčad i da me netko ne razbije. I od 6 tekmi dobijem jedva dvije dok sa svojim englezima dobijem svih deset tekmi s nekoliko golova razlike. Jednostavno nejde. Ne može falcao zabiti koliko ovi otraga mogu primiti...  budem danas malo igrao online da se ljudi iživljavaju na meni no već vidim da se vraćam svojim englezima. Kad malo bolje razmislim slaganje više momčadi ne vodi ničemu. Bolje igrati samo s jednom momčadi i upoznavati njene mogućnosti nego šarati...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 13:02 (movie).
12 godina
matekws kaže...
ibme74 kaže...
ibme74 kaže...

Pozdrav, imam jedan problem, dakle u FIFI 13 sa novim updateom imam Dinamo Zagreb, sve je dobro napravljeno, svi igrači su tamo samo su falili još Brozović, Šimunović i Jedvaj, njih sam napravio u igri preko Customize FIFA > Create Player, i sad napravio sam ih tako da Brozović ima Overall Rating 63, Šimunović 65 a Jedvaj 67, problem je sljedeći, krenuo sam Career Mode sa QPR i nakon 1 odigrane sezone ti igrači su se razvili do nebesa, Brozovićev Rejting je sada 85, Šimunovićev 83 a Jedvajev 81 -.- .... ne znam što sam krivo napravio, ni sa jednim nisam pretjerao u nicem od atributa, a potencijal nema ponuden za namjestanje... Dali neko zna kako to riješiti?

Nitko?

Izgleda da ih Fifa uvrstava u top 30 potencijala u Europi. 
To se događa često prilikom update-a, oni stvaraju nove liste sa najboljim potencijalima diljem Europe.
Za Brozovića je pisalo da je nasljednik Zvonimira Solde, sa puno boljom tehnikom i mogućnosti pokrivanja cijelog terena.
Za Šimunovića su napisali da ima predispozicije da bude nositelj Man. Utd igre kao naš susjed Nemanja Vidić.

Npr. Beqiraj ti sigurno ne napreduje toliko, to ti je zato jer EA (čitaj Fifa) od njega nema velika očekivanja te nije potencijal, već gotov, kompletan igrač.  Isto vrijedi i za Kelavu. 
Probaj napraviti Rebića, stavi ga u Dinamo, neće toliko napredovati.

P.S. stavi da ti Sammir nosi kapetansku vrpcu, promijenit će boju kože i državljanstvo. Neki bug..  

Evo i twitter accounta, sve objašnjeno : 
http://s3.amazonaws.com/lemmetweet/tweet/imgs/qFOtVTLLDhYSgCCAnKdbGMwv.jpg20130308-2-osc5yq?1362743052 

o.O ali nije mi jasno kako to fifa prepozna??? Mislim nije bilo tih igrača u updateu nego sam ih ja napravio, prepozna ih fifa po imenu, šta li? Koja glupost -.-'

12 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.futhead.com/fifa/squads/7008219/#squad-player

Ovo je prvi put da igram bez rear igraca i ovo mi je prvi hibrid tako da ce bit zanimljivo.Mogu li kako unaprijediti ovo ?

0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Ovo kaj si ti nabrojao je strašno ali budimo realni, koliko ljudi si može priuštiti casillasa, ramosa i d. alvesa? Meni je na golu solidni valdes. Stoperi puyol i pique smiješno spori. Koga ja mogu s njima zaustaviti? Nemojte mi sad one spike o pametnim stoperima koji se dobro postavljaju i predviđaju akcije te ih pravovremeno sijeku. Duga lopta s polovice protivnika trk i uvijek prespori za bilo što. Imam još pepea i mascherana. Od ta četiri stopera jedino pepe može nekog stići. Alba i coentrao solidni lijevo a desno problematični arbeola i juanfran. Zadnji vezni opet smiješno spori busquets i nešto agilniji song. Lijevo solidni pedro i villa a desno di maria i navas. U sredini modrić i fabregas. Naprijed besprijekorni falcao i benzema a u rezervi soldado, higuain te martins. Svu trojcu sam dobio za ispod 10k coinsa pa nek se nađu..  I sad gdje je problem? Bar meni što su to sve nogometni umjetnici ograničenih fizičkih mogućnosti. Što mi vrijedi fabregas i njegovih 87 kad ne može nikome pobjeći i bez pritiska odigrati dobar pas. Sve je to u duelu kojeg se ne mogu riješiti i onda griješe a otraga ovi spori stoperi sa svakom dugom loptom u prostor ja idem po loptu u svoju mrežu. Možda bi neki igrač s ovom momčadi radio čuda ali ja što sam sinoć probao to ne mogu. Točno se osjećam nemoćnim. Uvijek za korak prekratak, za duel preslab, za bijeg prespor, stvarno ne znam u čemu je fora? Probam sinoć offline ligu odigrati da malo upoznam momčad i da me netko ne razbije. I od 6 tekmi dobijem jedva dvije dok sa svojim englezima dobijem svih deset tekmi s nekoliko golova razlike. Jednostavno nejde. Ne može falcao zabiti koliko ovi otraga mogu primiti...  budem danas malo igrao online da se ljudi iživljavaju na meni no već vidim da se vraćam svojim englezima. Kad malo bolje razmislim slaganje više momčadi ne vodi ničemu. Bolje igrati samo s jednom momčadi i upoznavati njene mogućnosti nego šarati...

Pa nisam ja pisao o igracima koje sam naso na futhedu, ja sam sa svim tim igracima igrao, od 10 mjeseca kad sam igro sa diego lopezom,rodrigom,adrianom, de marcosom i fabregasom do ove danasnje momcadi.

Nekuzim kako neko ko igra od kad je fifa izasla nemoze priustit casillasa? uostalom imas De geu, diega alvesa, diega lopeza ili valdes...

Dani Alves je skup, kupis pereiru, ramos je skup, uzmes piquea (a sa pique - pepe obranom sam igrao barem mjesec-2 i nemozes rec da je losa)

i tebi nebi pomogo ni ramos kad sam ti jednim passom prebacio obranu vise puta -.- a ocekujes onda od piquea da pretrci emenikea i spasi te od gola

Ustalom da imas 10k mozes slozit non-rare spanjolsku momcad koja ce igrat bolje od neke engleske

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 13:24 (KiCo77).
17 godina
KiCo77 kaže...

Pa nisam ja pisao o igracima koje sam naso na futhedu, ja sam sa svim tim igracima igrao, od 10 mjeseca kad sam igro sa diego lopezom,rodrigom,adrianom, de marcosom i fabregasom do ove danasnje momcadi.

Nekuzim kako neko ko igra od kad je fifa izasla nemoze priustit casillasa? uostalom imas De geu, diega alvesa, diega lopeza ili valdes...

Dani Alves je skup, kupis pereiru, ramos je skup, uzmes piquea (a sa pique - pepe obranom sam igrao barem mjesec-2 i nemozes rec da je losa)

i tebi nebi pomogo ni ramos kad sam ti jednim passom prebacio obranu vise puta -.- a ocekujes onda od piquea da pretrci emenikea i spasi te od gola

Ustalom da imas 10k mozes slozit non-rare spanjolsku momcad koja ce igrat bolje od neke engleske

Ja igram fut od prvog mjeseca tako da malo kaskam za vama koji igrate od početka. Samo sam konstatirao da su španjolci fizički barem za mene lošiji od engleza. Lakše se snalazim s englezima valjda i zato kaj s njima igram oko mjesec dana. Što se tiće tvog pasa, da prebaciš i to nije nikakav problem samo mislim da ti to nije u konačnici donijelo neku prednost glede rezultata. Ja igram s velikim presingom i napadam visoko tako da nije problem  bunariti lopte dok jedna dobro ne sjedne a kad se sve zbroji obrana mi je lošiji dio momčadi jer sam tactical defending počeo igrati kad sam počeo igrati fut. No to je moj problem i trebat će mi period privikavanja. Puno plešem, puno griješim ali i zabijam pa se previše ne bunim..

14 godina
FIFA 13

Svako igra s onim sta mu vise odgovara

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Svako igra s onim sta mu vise odgovara

Apsolutno, pa napomenio sam da bi netko s ovim španjolcima razvalio ali meni nikako ne pašu...

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja prvenstveno kad trazim igrace znam koga za sta. Napad forsiram Pace, i Sut. S paceom ne mogu fulit, samo pretrcim odbranu kakva god da je a sut ne trebam ni objasnjavat zasto je dobar. Vrh igraci koji nisu uopste skupi oko 2k najvise, a mogu sviju unistit (Emenike, Defoe, Walcott, Gervinho, Chicarito it.) Vezni red preferiram igrace koji imaju dobar pas, pace i sut. ( Ramires, Arteta, Wilshere itd. ) Sto se odbrane tice centralni bekovi moraju imati visok def. i kolko-tolko pace, a desni i lijevi bekovi moraju imati visok pace i zadovoljavajucu odbranu. Golman po meni mora se dobro postavljati i savrsene reflekse. Po ovim karakteristikama sam sastavio tim za sve ukupno 20k i razvaljujem u diviziji 1. Realno mogu dobiti svakog.

Origin ID: Foster1213

0 0 hvala 0
17 godina
Foster kaže...

Ja prvenstveno kad trazim igrace znam koga za sta. Napad forsiram Pace, i Sut. S paceom ne mogu fulit, samo pretrcim odbranu kakva god da je a sut ne trebam ni objasnjavat zasto je dobar. Vrh igraci koji nisu uopste skupi oko 2k najvise, a mogu sviju unistit (Emenike, Defoe, Walcott, Gervinho, Chicarito it.) Vezni red preferiram igrace koji imaju dobar pas, pace i sut. ( Ramires, Arteta, Wilshere itd. ) Sto se odbrane tice centralni bekovi moraju imati visok def. i kolko-tolko pace, a desni i lijevi bekovi moraju imati visok pace i zadovoljavajucu odbranu. Golman po meni mora se dobro postavljati i savrsene reflekse. Po ovim karakteristikama sam sastavio tim za sve ukupno 20k i razvaljujem u diviziji 1. Realno mogu dobiti svakog.

Ramires ti sam dođe više od polovice navedenog budžeta?

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Foster kaže...

Ramires ti sam dođe više od polovice navedenog budžeta?

nasao ga ispod cijene bez contracta 8k ali mi nije zao, momak je masina.

17 godina
FIFA 13

Izgleda da španjolci nisu toliko popularni.  Stavio ih sve u prodaju prije dva sata i prodao onih par po 2-3 tisuće coinsa dok na ove tipa falcaoa, pepea, di mariu i ostale nitko ne trza... već vidim da će to biti problem riješiti. kad sam prodavao brazilce na pc i na PS3 svi su otišli u roku keks.. poslije sam i engelze riješio u jednom danu na PS3... no dobro, vidjet ćemo...

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

Izgleda da španjolci nisu toliko popularni.  Stavio ih sve u prodaju prije dva sata i prodao onih par po 2-3 tisuće coinsa dok na ove tipa falcaoa, pepea, di mariu i ostale nitko ne trza... već vidim da će to biti problem riješiti. kad sam prodavao brazilce na pc i na PS3 svi su otišli u roku keks.. poslije sam i engelze riješio u jednom danu na PS3... no dobro, vidjet ćemo...

ne brini sad ce utakmice lige prvaka otice ti ti Spanjolci dok se okrenes..

17 godina
Foster kaže...

ne brini sad ce utakmice lige prvaka otice ti ti Spanjolci dok se okrenes..

Pa ako barca pukne ko kokica protiv milana onda sam pušiona jer su većinom igrači barce u pitanju...  mogu se samo nadati da će otići do tekme...

edit:  evo krenilo me, ode villa i to za 6k više nego što sam ga kupio..

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 18:38 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

zakljucao mi se fut acc...zab sam security question...ustvari nisam zab al nije prihvacalo...jel se to nekom desavalo?..kako da vratim acc?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

za koliko prodajes Radamela? Podolski+5k coinsa?

17 godina
FIFA 13

Uvijek sam se pitao kako to izgleda igrati protiv onih plavih igrača i sinoć u kupu uleti mi lik s njima. Ima sve, messia, ronalda, di mariju, benzemu ... prvo poluvrijeme 1-1, sve izjednačeno. Drugo poluvrijeme messi puke tri puta po golu i zabije tri gola. Ja stativu, prečku, casillas brani čuda i na kraju gletko izgubim. Statistika poravnata, sve isto osim golova.  Ja jedan on četiri... a ničim me nije razbio. Onda mi uleti lik sa svim crnim igračima. Opet osjetno jača momčad. Imam inicijativu, posjed, više udaraca po golu i oko gola, opet stativu, prečku i nekoliko zicera. Lik u cijeloj tekmi uputio je dva udarca prema golu od toga niti jedan u okvir gola a ja izgubim 1-0?

Zabijem si autogol u 88 min. Treću tekmu igram protiv osjetno slabije momčadi. Igrači valjda u kari od predhodna dva poraza, nikakvi. Mlitavi, bezvoljni, nula bodova i glatko izgubim. Mislim si, danas mogu igrati do jutra i neću nikog dobiti. Odigram još jednu tekmu i uleti lik s podjednakom momčadi i konačno da i ja nekgo razvalim. Odmah nakon tekme gasim računalo da odem na spavanje s pobjedom jer tko zna bi li sljedeću dobio kako me je išlo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Uvijek sam se pitao kako to izgleda igrati protiv onih plavih igrača i sinoć u kupu uleti mi lik s njima. Ima sve, messia, ronalda, di mariju, benzemu ... prvo poluvrijeme 1-1, sve izjednačeno. Drugo poluvrijeme messi puke tri puta po golu i zabije tri gola. Ja stativu, prečku, casillas brani čuda i na kraju gletko izgubim. Statistika poravnata, sve isto osim golova.  Ja jedan on četiri... a ničim me nije razbio. Onda mi uleti lik sa svim crnim igračima. Opet osjetno jača momčad. Imam inicijativu, posjed, više udaraca po golu i oko gola, opet stativu, prečku i nekoliko zicera. Lik u cijeloj tekmi uputio je dva udarca prema golu od toga niti jedan u okvir gola a ja izgubim 1-0?

Zabijem si autogol u 88 min. Treću tekmu igram protiv osjetno slabije momčadi. Igrači valjda u kari od predhodna dva poraza, nikakvi. Mlitavi, bezvoljni, nula bodova i glatko izgubim. Mislim si, danas mogu igrati do jutra i neću nikog dobiti. Odigram još jednu tekmu i uleti lik s podjednakom momčadi i konačno da i ja nekgo razvalim. Odmah nakon tekme gasim računalo da odem na spavanje s pobjedom jer tko zna bi li sljedeću dobio kako me je išlo..

popravi moral ekipi cim izgubis 2 utakmice moral ti padne na 92 i sto je bas osjetno u igri barem ja pricam za sebe pokusao kupiti ako vec nisi jedan maral squad on ti je oko 400-600 pa vidi mislim daje do toga ali i jos ti je moje misljennje nikada kada primis go nemoj da naglo napadas nego se uvuci u go neka se ispuca i oko 60 min stavi counter attack i puni napad 90% slucajeva upali!!pozdrav i sretno

17 godina
mirkossam kaže...

popravi moral ekipi cim izgubis 2 utakmice moral ti padne na 92 i sto je bas osjetno u igri barem ja pricam za sebe pokusao kupiti ako vec nisi jedan maral squad on ti je oko 400-600 pa vidi mislim daje do toga ali i jos ti je moje misljennje nikada kada primis go nemoj da naglo napadas nego se uvuci u go neka se ispuca i oko 60 min stavi counter attack i puni napad 90% slucajeva upali!!pozdrav i sretno

Pa to i radim.  Nakon dvije tekme dižem im moral ako ih izgubim u nizu kao i snagu. Nikad ne igram s fitness ispod 94. U zadnje vrijeme cijene tih kartica su otišle u nebo pa je svaki poraz skup...

13 godina
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Moj novi pocetak:

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#fe6yYRZRnJdW8:pc

Bivsi club je nestao sa dva klika, da  nisam ni  trepnuo...na vrjednost samih igraca nesmijem ni pomisliti, doslo mi odjednom.

Sa ovim Mex-ikancima, koji su ljuti kao osice, planiram sve do DIV 1, a onda krenuti u izgradnju mega momcadi.  {#} 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
KODAK17 kaže...

Moj novi pocetak:

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#fe6yYRZRnJdW8:pc

Bivsi club je nestao sa dva klika, da  nisam ni  trepnuo...na vrjednost samih igraca nesmijem ni pomisliti, doslo mi odjednom.

Sa ovim Mex-ikancima, koji su ljuti kao osice, planiram sve do DIV 1, a onda krenuti u izgradnju mega momcadi.  {#} 

A gdje ti nestadoše coinsi? Imao si vrijedne igrače...

Edit:  dajem coinse za PC u zamjenu za coinse za PS3

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 22:21 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

jel zna neko kako otkljucati acc na FUT-U ...taman sam dobru ekiou slozio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

mozes sa cd keyom ako to nemas a neznas sequrity question mos se slikat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Idem van teme ali moram:::

Svi znamo zasto nije igrao Baloteli ali mi nikako nije jasno za igrace Milana!!!!
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Idem van teme ali moram:::

Svi znamo zasto nije igrao Baloteli ali mi nikako nije jasno za igrace Milana!!!!

Sinoć kad mi je frajer zabio s messijem tri gola iz tri udarca, gotovo identična ovima večeras htio sam reći kako je to pretjerano. Tko može iz koraka tako elegantno pogoditi gol a da je golman nemoćan a svi oko njega zuje nesvjesni što se događa?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

definitivno sam sad ovog trenutka odlučio da neću ulazit u UT više...ovo je je.... sramota šta rade s ovim...ovo nije bilo na nintendu 64.

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Igra je sramotna i pateticna,u UT u diviziji 1 mogu igrat samo oni najgori smecari sretni koji kupe OP squad sa Balotielliem/aguerom i slicnima.Pa ja da mogu birat kada prelazim iz divizje 2 u diviziju 1 nikad nebih presao jer ja vamo jednostavno gubim zivce.

Zadnje dvije utakmice :

Prvu gubim od covjeka 3:1,znaci sva tri gola sam dobio iz kornera u rasponu od 15-35min,cisto reda radi da napomene da u obrani imam (Dantea 188,David Luiz 189,Miranda 185,Luiz Gustava 187).Iako su i Boateng i Hummels vislji pa ne moguce je da on iz tri kornera zabije tri gola. ( http://i.imgur.com/J9c5HUd.jpg )

Druga utakmica 90+ rezultat stoji 3:3,u utakmici sam pogodio 3 precke (jednu iz penala),naravno moj suparnik ima zadnji napad jer ja valjda nikad u zivotu u igri nisam imao zadnji napad.Prodire po krilu i centrira na Moraleza (CAM visok 160 sa headnignom 37) koji naravno nadskace 25cm visljega Mirandu i posprema za slavlje tog mrtvog sretnika.Imam video ali EA server neda da ga upolodam.

Sta sad da kazem ? U sta sam ja pare bacio ? 17 godina imam,imamo rupu u zidu do racunala,nema stvari u sobi koju nisam udario.EA poserem vam se u usta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 1:23 (gocaUCV).

2 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice