FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Trnjan kaže...

imas kompyna za oko 60k, ja sam ga platio tolko prije 2 dana

probaj navecer bidat

Evo našao sam jednog u mojoj formaciji za 61k open bid, valjda se neću razočarat u njega kad ga napokon kupim

15 godina
dobar je, ali ništa puno bolji od kaboula, bar ja nisam primjetio
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
dobar je, ali ništa puno bolji od kaboula, bar ja nisam primjetio

Slažem se, ja igram sa koscielniem i kaboulom u obrani i kupio sam kompanija i probao sam ga umjesto kaboula pa umjesto koscielnog i kosc mi je bio puno puno bolji, a kaboul tu negdje

16 godina
Evo, vise nemogu normalno ni tekmu u FUT-u odigrat... Stalno me spaja s nekim cheaterima koji udu u tekmu i odma izadu.. I pojede mi contract.. Uzas
14 godina
soja kaže...
Evo, vise nemogu normalno ni tekmu u FUT-u odigrat... Stalno me spaja s nekim cheaterima koji udu u tekmu i odma izadu.. I pojede mi contract.. Uzas

Nemozes protiv toga, nazalost, savjetujem ti da igras gold cup , inace ces puno coinsa izgubit na contractsima

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
FIFA 13

Danas dobijem u packu 4-1-2-1-2 formaciju, stavim je za 1900 početne cijene i ne prodam je. WTF {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DEEMon kaže...

Danas dobijem u packu 4-1-2-1-2 formaciju, stavim je za 1900 početne cijene i ne prodam je. WTF {#}

Vjerovatno si dobio manager card..{#}

14 godina
Đapa club kaže...
DEEMon kaže...

Vjerovatno si dobio manager card..{#}

{#} naravno

14 godina
FIFA 13

Nočas sam prvi put preko noći stavio sve igrače iz prve postave na aukciju ali za cca 20% višu cijenu nego se mogu kupiti na tržištu. Danas vidim prodan Ben Arfa za 21.500, odmah otišao kupiti drugoga u istoj formaciji za 10k. Hehehe

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 10:25 (DEEMon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
17 godina
FIFA 13

Ne zna što bih bez ove fife?  To je teretana kakve nema.  Igram s likom i gubim 3:0. Igrači se vuku terenom i odjednom gle čuda, proigram i povedem 4:3 da bi naravno lik izjednačio u zadnjoj minuti za 4:4...

Više se ne veselim niti kad pobijedim jer ne znam jesam li ja dobio tekmu ili fifa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nije ti to malo sve presporo? Kad naletiš na lika s jakim paceom teško buš izišao s njim na kraj? Svaka greška u obrani i ode frajer sam na gol a istovremeno naprijed ćeš ga ti teško iskontrirati? Mislim, ne kažem da sam u pravu već samo razmišljam jer vidim da s kim sam god do sada igrao gotovo svi igraju na brzu kontru i tu jednu grešku u obrani. Malo ih se nadigrava...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 15:06 (movie).
16 godina
movie kaže...

Nije ti to malo sve presporo? Kad naletiš na lika s jakim paceom teško buš izišao s njim na kraj? Svaka greška u obrani i ode frajer sam na gol a istovremeno naprijed ćeš ga ti teško iskontrirati? Mislim, ne kažem da sam u pravu već samo razmišljam jer vidim da s kim sam god do sada igrao gotovo svi igraju na brzu kontru i tu jednu grešku u obrani. Malo ih se nadigrava...

a bit će bolji pace kad skupim za di mariu, palacia, lavezzija, aguera, teveza... nisam baš na ti sa coinsima..

15 godina

montillo umjesto pastorea, zvjerka od igrača a i pace naprijed ti je za ništa a njegov je 87 ili 89, ne znam točno

i savjet, nemoj kupovati aguera, ne vrijedi tih para

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 17:19 (The Unforgiven).
14 godina
The Unforgiven kaže...

montillo umjesto pastorea, zvjerka od igrača a i pace naprijed ti je za ništa a njegov je 87 ili 89, ne znam točno

Najbolji ST, do 200k, itekako vrijedi

I Montillov pace je 82.. -.-

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 18:07 (KiCo77).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sad pokusavam zaradit neke pare da kupim ibrahimovica, trebat ce mi oko 2-3 tjedna da zaradim za njega :D

Trenutno imam tim od 130k :D a taj manijak kosta 550 000 :(

1 0 hvala 0
17 godina
The Unforgiven kaže...

Zašto?  Ja ga imam par dana i oduševljen sam s njim...  Meni vrijedi svaki coins što sam za njega dao...

15 godina
FIFA 13

shebo sam ,mislio na moraleza

http://www.futhead.com/fifa/players/5950/

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
The Unforgiven kaže...

shebo sam ,mislio na moraleza

http://www.futhead.com/fifa/players/5950/

Da, slično se zovu pa se lako zahebhati...

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav svima,

znam da nije tema ali ovdje vas ima najviše.

Da li ima netko da koristi PS 1, 2 ili 3 gamepad za Fifu 13 na PC-u i da li mi može poslati file sa configuracijom tipki?

Prijatelj i ja od nedavno imamo problema sa desnom gljivicom i nikako ne možemo da je podesimo. On je čak instalirao neki program za simuliranje gamepada i ranije je radilo ali od nedavno ne radi desna gljivica.

Ako netko može da mi pošalje file bio bih jako zahvalan.

Hvala

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Jos jedna tekma i evo me u offline D1. Ako nikako nejde do paketica onda ce ovako ici :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D.Bradley kaže...

Pozdrav svima,

znam da nije tema ali ovdje vas ima najviše.

Da li ima netko da koristi PS 1, 2 ili 3 gamepad za Fifu 13 na PC-u i da li mi može poslati file sa configuracijom tipki?

Prijatelj i ja od nedavno imamo problema sa desnom gljivicom i nikako ne možemo da je podesimo. On je čak instalirao neki program za simuliranje gamepada i ranije je radilo ali od nedavno ne radi desna gljivica.

Ako netko može da mi pošalje file bio bih jako zahvalan.

Hvala

Ajmo, pomozite čovjeku! Znam da Vas ima koji imate iskustva s ovom vrstom problema..

13 godina
FIFA 13

Pa ima fix na netu samo ugugla right stick problem fifa 13 i dobije ga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Ja bi pomogao da znam, znam da se ranije spominjalo u ovoj temi al ima previse stranica za čitat.

evo nabrzaka sam nasao ovo

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 20:25 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Prodajem

CM Kaka 3-5-2 14-15k, ST Suarez 4-5-1 19-20k & ST Suarez 4-3-2-1 19-20k

origin; cico_cro

1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ti se zajeb*vas ili ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 22:35 (gocaUCV).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...

Ti se zajeb*vas ili ?

Pa cijene su realne, CM Kaka vrijedi toliko, i da se prodat jer kartica za promjenit CAM u CM košta nekih 10K+...a Suarez je također ST, što isto košta oko 10K.

17 godina
Đapa club kaže...

Pa cijene su realne, CM Kaka vrijedi toliko, i da se prodat jer kartica za promjenit CAM u CM košta nekih 10K+...a Suarez je također ST, što isto košta oko 10K.

Pa gle, ja igram u formaciji 4-3-3- i gledam samo takve igrače. Danas sam uspio nači kaku u toj formaciji cam za 1800 coinsa i promijenio ga u cm i prodao za 22500 coinsa u roku dva sata. Potom sam našao još jednog za 4800 coinsa i opet ga promijenio u cm i opet prodao za 22500 coinsa.  Cijelo jutro cam u cm kartice su bile turbo jeftine.  Uzeo sam ih nekih desetak, nek se nađu.  Nijednu nisam platio više od 5500 coinsa a evo već su večeras preko 10 000 coinsa. Ne znam koji mi je to već tako prodani kaka? Dok ide, ide... uglavnom, danas sam na cam brazilcima koje sam pretvorio u cm uzeo nekih stotinjak tisuća coinsa.

Fakat prelagano.  Na PS3 nema šanse ovako lako zaraditi...

14 godina
neaktivan
Al na PS3 nema citerra,tolikog ocitog skirptinga,nema seckanja i bolji se fudbal igra mada ja kada odem kod brata nijednom do sada nisam naleteo na nekog jakog dok na pc-u jesam.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice