Pozdrav, jeli vi igrate PC verziju ili na konzolama ? :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nani ili hazard?
Marcio Azevedo ili marcelo?
Nani ili hazard? Nani je jeftiniji i meni bolji
Marcio Azevedo ili marcelo? Isto tako, marcelo mi je jeftiniji i bolji, al nisam nikad igrao sa azevedom (zbog cijene)
Upravo sam dovrsio svoj BPL i odigro 3 tekme, 3 pobjede.
Zadnja 6:0, evo teama i statistike (pogledajte njemu suteve):
Evo moj jedan gol od prije par dana...strijelac Steven Defour
http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/148071816
fina varka i skarice unaprijed sa nekih 20-ak m Casillasu :)
normalno... treba mi tri boda za osvajanje prve lige... normalno cheater... i ode sve u krasni k.
jos vidim broncani st na golmanskoj poziciji... i pusti me igrat reko mozda nece izaci... dodjem do 16m on izadje.
Nani ili hazard? Nani je jeftiniji i meni bolji
Marcio Azevedo ili marcelo? Isto tako, marcelo mi je jeftiniji i bolji, al nisam nikad igrao sa azevedom (zbog cijene)
Upravo sam dovrsio svoj BPL i odigro 3 tekme, 3 pobjede.
Zadnja 6:0, evo teama i statistike (pogledajte njemu suteve):
Jača klupa neg cijeli sastav
Jača klupa neg cijeli sastav
Normalno da je jača i imam jos i bolje igrace(la liga) al ovo je BPL team, spanjolce gradim od 3. mjeseca
Normalno da je jača i imam jos i bolje igrace(la liga) al ovo je BPL team, spanjolce gradim od 3. mjeseca
wat?
wat?
9*. mjeseca, vec 3 mjeseca xD
@stilaMANIAC meni se čini da ti i nije previše jasno kako ultimate team funkcionira :D napisano ti je da ti igrači moraju bit povezani narančastim ili zelenim linijama, također probaj kupovat igrače u točnoj formaciji, pazi si na fitness i moral te makni trenera jer ti je trenutno beskoristan (a i inače u vecini slucajeva). ako imaš slabo coinsa kreni sa "lošijim" igračima, moja preporuka bpl gdje imaš jako jako puno jeftinih a jako dobrih igrača a cijene su im sada uzasno niske, npr smalling i distin su za početak izvrsni a čini mi se da koštaju po 900 coinsa, tiote je isto uzasno jeftin kao i javi garcia, ako zelis dodaj me na origin pa cu ti pomoc oko slaganja ekipe.
http://www.futhead.com/fifa/squads/3522482/#squad-player - ja bi ovu momčad preporučio svakome tko je početnik, najskuplji igrač je max 2k a dosta njih se moze naci i po 800, 900 uz mrvicu truda, a meni se čini da je ovo za početnika izvrsna momčad
90 posto igraca koje imam u momcadi su dobri na 4:2:2:2, a glupo mi je sada skupljat engleze kad sam slozio skoro cijelu momcada, dali ti je ime na originu antiljano27?
Hvala na odgovoru :D
Pozz svima...
Već dosta igram ovaj FUT13 i čini mi se da sam se konačno ohladio od njega. Sve se svodi na pace i LB+Y, nije mi zanimljivo više .
Rasprodao sam BPL 4-1-2-1-2 team sa Reina , Richards - Vermaelen - Lescott - Enrique , Yaya Toure , Young - Valencia , Mata , Torres - Tevez
Prije toga 4-3-1-2 team sa Marchetti , Liechsteiner - Barzagli - Chiellini - Criscito , Pirlo - Vidal - Marchisio , Miccoli , Cavani - Pato
I prvi dobar team koji sam imao 4-2-3-1 Reina , Sagna - Vermaelen - Kaboul - Evra , Yaya Toure - Ramires , Mata - Podolski - Cazorla , Torres
Sad trenutno na rasprodaji 4-3-3 primera team Diego alves , Coentrao - Pepe - Pique - Pereira , Modirć - Song - Essien , Villa - Negredo - Alexis Sanchez, sve ide po 150 start price pa eto koga zanima 12h traje bid
Imam nekih 160k coinsa pa si mislim ponovo slagat 4-2-3-1 team, nekako mi je sa njim najlakše bilo osvajat DIV1 , najšugavija mi je 4-3-1-2 obrana curi na sve strane :D
Što se tiče tradea, vidim ima vas kojima dobro ide, nekima malo slabije ali uglavnom pare se vrte :) . Ja sam jedno vrijeme od tog tradea skupio dobro coinsa. Kupim gold contractse po max 450 cijeni, preprodajem po 500/550 a za vikend 550/600 i dobro je išlo, moglo se dobro zaradit. Sad vrebam ove 4-1-2-1-2 formacije pa se nabidavam do 8k pa kasnije preprodavam po 9,5k/10k
Danas, odnosno prije, mislim da mi se hm, dogodila najteza utakmica u zivotu...i trud koj sam ulozio u nju, sam sebi se divim.
Naime igrao sam div utakmicu..protiv lika koj ima ajmo rec spanjolsku repku, ja sa brazilcima...
Utakmicu sam poceo burno i zabio sam gol u 2. minuti...nakon toga dobio sam gol u 3. znaci samo minutu kasnije...onda dobivam gol u 15. minuti...2:1 za njega..nakon toga u 29 i 36. minuti on dobiva penal...ono doslovno raspad sistema kod mene...4:1 me vodi...39. minuta zabijam za 4:2...49. dobivam gol za 5:2..nakon toga u 55. zabijam za 5:3 pa u 62 za 5:4 nako0n toga u 67 dobivam gol to je 6:4..pa u 74 zabijam za 6:5...u 80. dobivam gol...7:5..82 zabijam za 7:6 86. zabijam za 7:7 i konacno u 90+ nadoknada zabijam gol za 8:7 i moju pobjedu...doslonvo preznojio sam se...utakmica se igrala toliko velikom brzinom, samo su for pasovi letili, iz jednog sesnesterca u drugi...opci kaos na terenu...al uspio sam izac kao pobjednik...
Lik je imao mic, i nakrjau utakmice, nakon zadnjeg zvizduka, samo rekao preko mica "man, epic effort, you really have the will to win"
Danas, odnosno prije, mislim da mi se hm, dogodila najteza utakmica u zivotu...i trud koj sam ulozio u nju, sam sebi se divim.
Naime igrao sam div utakmicu..protiv lika koj ima ajmo rec spanjolsku repku, ja sa brazilcima...
Utakmicu sam poceo burno i zabio sam gol u 2. minuti...nakon toga dobio sam gol u 3. znaci samo minutu kasnije...onda dobivam gol u 15. minuti...2:1 za njega..nakon toga u 29 i 36. minuti on dobiva penal...ono doslovno raspad sistema kod mene...4:1 me vodi...39. minuta zabijam za 4:2...49. dobivam gol za 5:2..nakon toga u 55. zabijam za 5:3 pa u 62 za 5:4 nako0n toga u 67 dobivam gol to je 6:4..pa u 74 zabijam za 6:5...u 80. dobivam gol...7:5..82 zabijam za 7:6 86. zabijam za 7:7 i konacno u 90+ nadoknada zabijam gol za 8:7 i moju pobjedu...doslonvo preznojio sam se...utakmica se igrala toliko velikom brzinom, samo su for pasovi letili, iz jednog sesnesterca u drugi...opci kaos na terenu...al uspio sam izac kao pobjednik...
Lik je imao mic, i nakrjau utakmice, nakon zadnjeg zvizduka, samo rekao preko mica "man, epic effort, you really have the will to win"
Imao sam i ja jednu takvu, epic igru.
BOLD: Zasto ja uvijek nailazim na histericnu djecu... (uglavnom njemce,turke, bugare i sl.)
je, taj mi je nick. Nego, da rezimiram ova zadnja tri dana kupovanja paketica. Jednostavno njesra. Potrošio sam preko 600k, iskoristio sve moguce akcije zadnja tri dana.
Najbolji igrač - higuain 41212 ako dobim 5k za njega sretan sam.
Najskuplja kartica - formation changer 41212 x2
Iz ovog mozemo zakljuciti da ti ni 2m coinsa u kupovanju paketica nemora nista značiti. Totalna idiotarija, a zamisli jadne ljude koji kupuju fifa pointse i onda da im se ovako nešto desi. Nit sam ljut nit previše razočaran, momčad imam, lagano tradeom zaradim za nešto ako ce trebat i to je to. ali sve u svemu nabijem ih. Tako da pazite ako mislite potrošit sve šta imate na paketiće.
Dobra večer, dali zna netko kako riješiti problem sa RS neradi mi na gamepadu, nemam neki *poznati* gamepad.. i kada uđem u postavke u fifi tamo u button config. sve lijepo piše osim RS, i neznam kako to riješiti pa ako netko zna bio bih zahvalan.
Inače da je bilo neko dijete bi ti sve ipsovalo i neznam ti ja šta još. Svaka čast :)
Inače da je bilo neko dijete bi ti sve ipsovalo i neznam ti ja šta još. Svaka čast :)
Sta je najbolje, zaboravio sam napisat da mi je ta dva penala napravio isti igrac i dobio je crveni, pa sam onda morao izvadit jednog veznog i ubacit LB-a...:D
Jer nisam pogresio sto sam kupio Neymara za poziciju LM 4-1-2-1-2,sada sam fokusiran na Marcio Azeveda?
Jer nisam pogresio sto sam kupio Neymara za poziciju LM 4-1-2-1-2,sada sam fokusiran na Marcio Azeveda?
Kad palis igru, kad dodjes u onaj mali prozorcic di imas Play Game Settings i Exit, idi pod game settings i idi pod Audio i tamo ces nac voice setup. Naravno nabavi slusalice sa micom, ili bio sta sta ti moze snimat glas a da je u PC-u, stavi kvacicu u tom Audio, naravno testiraj dal radi mic i sve, i kad budes igrao online, drugi ce te moc cut...samo nemoj stavit prejako, da slusaju kako dises xd...Meni jedan cijelo vrijeme utakmicu uzdisao, poludio sam...pa iskljucio...a jedan talijan, svaki put kad bi fulao gol, ili bi mu ja zabio gol je poceo manijakalno frustrirano se derat iz petnih zila ko da ga neko kolje...sat je najbolje nije bio klinac nego neki lik stariji...
Dobra večer, dali zna netko kako riješiti problem sa RS neradi mi na gamepadu, nemam neki *poznati* gamepad.. i kada uđem u postavke u fifi tamo u button config. sve lijepo piše osim RS, i neznam kako to riješiti pa ako netko zna bio bih zahvalan.
Nisam imao taj problem, al znam da neki drugi jesu, malo sam potrazio i nasao ovo. Mslm da radi za Fifu 12 i 13.
http://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.0.2.163.zip
Probaj ovo, premjesti ga u folder gtje ti je instalirana igra i namjestis tamo rucno ili skidas sa neta dok ne pogodis pravu kombinaciju, meni je jedino to pomoglo...
Nego koji je najbolji lijek 1 na 1 protiv golmana sa trokutom ?
To mi je u fifi skroz nerealno, lakse proc sve igrace nego golmana...
Ako istrci skroz van do ruba 16erca nije problem samo proc pored njega (pretrcat ga) i on ce projurit pored tebe.
Meni su Casillasa presli sa obicnim fake shotom, dobar je i lob (ovisi o udaljenost) a finnese shoot meni najbolje pomaze.
To ja radim, iako bi i ja htio neki savijet od vas jer znam failat 1v1 xD
Pa valjda lob, šta je i logično.
Evo i ja san uzeja fifu13 ima par dana ali neigran još jer čekam da mi dođe joystick.
Sad malo pratim intezivnije temu pokušavajući shvatit kako FUT radi jer dosad ga nisan igra.
Ako izleti do crte sa 16 mozes pokusat lob, ili jednostavno pustit sprint ako imas vremena i prostora i zavrnut finess shot...ili jednostavno ako mislis da ga mozes prec tak da trcis u jednu stranu, naravno ako opet imas vremena, i prostora...ili ako znas sa skilovima ja sam znao al to protiv AI-a sam radio i na semi pro radi zajebancije sa backheel flipom sam ga prelazio...to ti j eono gljiv anapred i dvaput nazad brzo...
Lob me nikako ne slusa na fifi, vjerovatno nisam dovoljno uvjezbao, najcesce koristim finnese shoot...
Uglavnom nije lahko proci kad napadacu dodas loptu u for poznatom trokut metodom, a golman sprinta brze od napadaca
Dok sam igrao offline nije mi padalo napamet da izljecem sa golmanom, a ovdje sada i ja koristim te mogucnosti, mada realno u RL bi golmani ispadali smjesni da onako izljecu...
Lob me nikako ne slusa na fifi, vjerovatno nisam dovoljno uvjezbao, najcesce koristim finnese shoot...
Uglavnom nije lahko proci kad napadacu dodas loptu u for poznatom trokut metodom, a golman sprinta brze od napadaca
Dok sam igrao offline nije mi padalo napamet da izljecem sa golmanom, a ovdje sada i ja koristim te mogucnosti, mada realno u RL bi golmani ispadali smjesni da onako izljecu...
A ne sluzi ni mene lob, nikad mi bas i nije isao, u FIFI 13 sam zabio jedan i to u FUTU, vise slucajno nego da sam bas to htio napravit...nikako da pogodim pravu jacinu..ili prejako ili preslabo..morao bi to ic vjezbat u arenu..al kad se ne sjetim nikad i nemam volje bas..al budem...finess shotove sam tako rec doktorirao da ih sa ruba šesnest znam zavrnut u suprotni kut da 3 golmana nebi spasila...znam i dosta fora, skillova, al mi to nekako nije zanimljivo koristit protiv drugih ljudi, dobim osjecaj kao da igram fifu street na xboxu..pa mi spada bezveze da sa jednim igracem izvrtis i prodjes mu cijelu obranu..to je neralno dosta u FIFI, trebali bi trikove jos vise otezat..
Samo pišem dojmove o IF Busqetsu...uglavnom definitivno jedan od najboljih igrača koje sam koristio na poziciji CM(formacija 4-3-3), nije brz, ali se odlično gradi i kao u realnom životu diktira igru perfektno. Možda nije savršen za zabit gol, ali svi udarci idu u okvir i uvijek izbori korner. Pišem ovo jer sam se pribojavao da sam dao 70K uzalud, ali nije tako, svakako se isplatilo. Sada ga se može nači i za 40K pa tko nije neka ga stavi u BBVA team, a kasnije ga lako može prodati jer je riječ o IF kartici.