uf probao sam Hulka, stvarno nije nešt. dobro ništa od hulka :D ima li možda tko kakvih savjeta koga da ubacim u momčad ?
http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#kn2ZBFkLnIpVN:pc
uf probao sam Hulka, stvarno nije nešt. dobro ništa od hulka :D ima li možda tko kakvih savjeta koga da ubacim u momčad ?
Dobra je atmosfera u trecoj divizji, ima svega :D E bem ti led, nisam tekmu pobjedio vec ima 2 dana.
po ovima iz wolfsburga mogao bi nekoga iz bundeslige, Farfan, Blaszczykowsky, Sam...
Npr. Neymar :)
Dobra je atmosfera u trecoj divizji, ima svega :D E bem ti led, nisam tekmu pobjedio vec ima 2 dana.
neka kriza uvatila valjda
Kakav vam je skor pobjeda i poraza te neriješenih. Neznam napamet svoj, ali znam da poraza imam oko 10-15 manje one pobjeda.
EDIT: makar ja igram samo online, offline mod u UT-u nisam probao i još uvijek sam u 5. diviziji.
Bio sam oko 50-60 u plusu, sad sam sigurno pao na kojih 30...
200 pobjeda - 60 izgubljenih osobito zbog igranja sa bronze ekipama u gold turniru i prvoj diviziji
Nista krenulo me 6-3 pobijedio sa 21 udarcem po golu :D Najbolje mi je kad dodem sa Sanchezom pred golmana lupim finut prodem ga i lagano puknem po golu a sanchez fula gol :D Uzalud vam trud sviraci :D
Jedna utakmica ostala, jedan bod da se osvoji title u dvi 1. Razmišljam sta da radim...dal da idem "kukavickim" putem i pokusam igrat doslovno na nerijeseno s time da igram ko fol posjed lopte odnosno vrtim loptu u svom posjedu...ili da igram uobicajeno pa sta bude bude...
Dosad nisam nikad igrao na nacin koji opisujem gore..neznam ni dal cu sad....al pare su mi potrebne...
Jedna utakmica ostala, jedan bod da se osvoji title u dvi 1. Razmišljam sta da radim...dal da idem "kukavickim" putem i pokusam igrat doslovno na nerijeseno s time da igram ko fol posjed lopte odnosno vrtim loptu u svom posjedu...ili da igram uobicajeno pa sta bude bude...
Dosad nisam nikad igrao na nacin koji opisujem gore..neznam ni dal cu sad....al pare su mi potrebne...
sa svojim dosadašnjim načinom igre osvojio si 20 bodova, neznam zašto bi to mijenjao
Igraš ko i svaku drugu tekmu, još ako ćeš imat sreće dobit nekog šonju i napucat ga xD
Koj se k sad upravo desio? Znaci fali mi bod za title u div 1, imam jednu utakmicu, krenuo igrat , vodio 3:0 lika u 60 i nekoj rokne mu konekcija. Ja dobim pazite sad ovo "you are relegated" a jos mi pise 20 bodova. Onda odem Advance, i i vidim i dalje sam u div 1 imam 0 bodova i 10 utakmica za odigrat?? Pa koj k??? Niti sam ispao u drugu ligu, nigi sam dobio taj bod, odnosno 3, niti sam dobio pare, niti ista. Pa hebemu mater i takvoj FIFI!!
ja bih ti preporucio 4-1-2-1-2 ima LM Bale a na RM stavis Valenciu mislim da je najbolji izbor i kao sto kolega rece igraj ultra defense i counter atack.u slucaju primanja gola ides na balanse atack barem ja tako igram
Danas napokon dolazi zamjenski gamepad pa krecemo u lov na div1
Koj se k sad upravo desio? Znaci fali mi bod za title u div 1, imam jednu utakmicu, krenuo igrat , vodio 3:0 lika u 60 i nekoj rokne mu konekcija. Ja dobim pazite sad ovo "you are relegated" a jos mi pise 20 bodova. Onda odem Advance, i i vidim i dalje sam u div 1 imam 0 bodova i 10 utakmica za odigrat?? Pa koj k??? Niti sam ispao u drugu ligu, nigi sam dobio taj bod, odnosno 3, niti sam dobio pare, niti ista. Pa hebemu mater i takvoj FIFI!!
Imaš pravo odgirat oko 10 utakmica po diviziji, ako skupiš dovoljni broj bodova ostaješ u diviziji i krećeš ponovo, a ako skupiš bodova koliko treba za sljedeću diviziju prebacuje te u novu i opet krećeš ispočetka. Tako da si ti vjerovatno skupio dovoljni broj bodova za ostanak i to ti je bila zadnja utakamica koju si imao pravo odigrat i onda ti je sve utakmice izbrisalo i krećeš ponovo u toj diviziji.
Jel se to meni čini ili opet FUT ne radi??????
@crash - jasan je njemu sistem igre, i nije oko 10 utakmica, nego je 10 utakmica, on želi naglasit to da je on dobio pobjedu za osvajanje divizije, pa mu piše da je relegated, no ipak je ostao u diviziji, i da mu nije jasno šta se dešava, to je on htio reć. a što se tiče nedobivanja nikakvih para, to ti je kod njih valjda standard postao, ja nisam sigurno 3 puta dobio nagradu za ostanak u diviziji
sad u finalu kupa rezultat 1:1 i u 75 min imam penal i frajer prekine konekciju i ostade 1:1 i ne osvojim kup...ha yebote
Meni ne radi Wep app, a i unutar igre nemogu ništa.
Nije prošao dan a da sve radi kako treba , vječno neki serverski problemi.
Nije prošao dan a da sve radi kako treba , vječno neki serverski problemi.
Ide totalka na živce. Ovo mi je prva FIFA nakon dugo dugo vremena i mogu reći da sam skroz razočaran s tim dijelom igre. Da jedan EA koji je namlatio OGROMNU količinu novaca na ovoj igri (i mlati ih i dalje, živjeli packovi i kockanje) nije u stanju uložiti ozbiljan novac u vrhunske servere i arhitekturu to mi je stvarno odvratno. Mislim da ako se ovaj trend nastavi odustajem od igranja online opcenito, igrati ce se samo offline zafrkancija a FIFA 14 moje kune vidjeti neće.
a cuj, ne drze oni samo fifu , a i oni se vise brinu za ove s konzolama jer mi na pc-u smo u manjini, da neradi trade, i sad nakon 8-9 utakmica nemogu igrat jer nemam ugovora, ali paketice necu kupovat, zna li netko mozda bilo kakvu informaciju kad ce trade ili futweb proraditi?
ja bih ti preporucio 4-1-2-1-2 ima LM Bale a na RM stavis Valenciu mislim da je najbolji izbor i kao sto kolega rece igraj ultra defense i counter atack.u slucaju primanja gola ides na balanse atack barem ja tako igram
Takve ko ti bi zakonom zabranio i dao ubit. Hebo te ultra defensive i counter, zabite si to u paksu. A inace kao sto se kolegi gore dogodilo, tako se i meni. Vidim da pise jos jedna tekma za odigrat i sve ali sam ipak ispo iz divizije.
Danas napokon dolazi zamjenski gamepad pa krecemo u lov na div1
Normalno mora biti problema. ADM vise nema Onzi, i ne misle ih naruciat zbog previse reklamacija...
sad opet put feniksa i kontaktiranje supporta da mi posalju novi :facepalm:
Takve ko ti bi zakonom zabranio i dao ubit. Hebo te ultra defensive i counter, zabite si to u paksu. A inace kao sto se kolegi gore dogodilo, tako se i meni. Vidim da pise jos jedna tekma za odigrat i sve ali sam ipak ispo iz divizije.
pa ispao si iz razloga sto nisi igrao ovako
Opet ti velim zakonom zabranit. Nist koristi.
Vodit 6-0 i onda pukne veza jer t-com ne moze 4mbit.a vezu odrzavat stabilnom, neprocjenjivo.
radije izgubim nego igram ultra defensive. puj puj puj. ne vidim smisao igre ako se ne napada i ne trga cijelo vrijeme. hebote nogomet u kojem me netko guzi cijelu tekmu i ja se nadam nekakvoj kontri.
4-3-3 sa Fellainiem i u spici, Gervinho, Walcott i Oxlade. Prvih 5 min se vidi ultra defensive i samo alt+f4. nemam zivaca trpiti takva smeca vise.
Momci trebam brz odgovor......
Uzeo bi Ramiresa za 3-5-2 ,trenutno imam F.Mela i L.Gustava na CDM i nisu mi nešto...L.Gustavo i može proči ,ali preko Mela mi je mnogo igrača protivničkih prelako prošlo i to me nervira...
Nije mi Ramires baš jeftin,ali ako bi bio dobar na CDM za 3-5-2 i razbijao napade i bio jak u skoku i pasu uzeo bi ga...
Znači Ramires 3-5-2 DA ili NE .......
Hvala