- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ova Fifa je najgora Fifa što se tiče tehnikalija!
Zna li netko kako popraviti crash poslije odabira profila, kada se treba pojaviti menu?!
Prodajem sva Origin sranja ako ne popravim!
Jel netko ima problema sa secondary pressom? imam original ps2 joystick, igrao sam demo na njemu i nikakvih problema, a sad sam probo kombinaciju svih tipki i kad god stisnem kocku igrač ostaje ukopan u mjestu iako u napadu bez problema šutam znači nije stvar u tome da tipka ne radi, stvarno mi nije jasno u čemu je stvar...
Moj golman bez da sam mu ja "rekao" ide boksat loptu na rubu 16erca i zabije autogol. Ova fifa je u qurcu totalnom.I na kraju me pobjedi debil koji nema veze s nogometom
Frajer protiv kojega sam sad igrao si je spicio takav svjetski autogol da to nije za vjerovat :) Vratio je svom golmanu loptu ocito htio ispucat i stisno krivi smjer i pod precku ju stisne. Steta sta sam zaboravio sacuvat :)
Frajer protiv kojega sam sad igrao si je spicio takav svjetski autogol da to nije za vjerovat :) Vratio je svom golmanu loptu ocito htio ispucat i stisno krivi smjer i pod precku ju stisne. Steta sta sam zaboravio sacuvat :)
ja sam svog golmana sa 16 metara lobo sa glavom :D u raslje pod precku
ludi Sagna :D steta kaj nisam snimio
Taman mi ostalo para za još jedan pack i unutra fino Neymar i van der vaart.
Ipak ostajes na FUT-u? hahah
Za kolko prodajes
Heh da, izgleda da ću morat otvorit još par packova. Stavio sam post u ovu trade temu. Ako je cijena fer, lako se dogovorimo.
Šta kad naletite na idiota maloumnog koji gleda apsolutno svaki replay?
Dal je kod Ultimate team ključno da igrači budu iste nacionalnosti?
Dal je kod Ultimate team ključno da igrači budu iste nacionalnosti?
Nemora bit nacionalnost, ali onda barem ista liga ili cak klub
Šta kad naletite na idiota maloumnog koji gleda apsolutno svaki replay?
Gledas s njim :D
Bolje se pitaj sta kad naletis na idiota koji vodi 1-0 pa se dodaje sa golmanom, ili kad ti vodis 5-6 razlike a on ode od kompa...
Jel to samo meni odjednom full sporo radi UT il?
Zasto ja i dalje ne dobivam nikakav update za FIFU ?
Vjerovatno si ga skinuo a ni neznas, odi u folder di ti je fifa 13 instalirana odi desni klik na fifa13.exe i pod details pogledaj verziju, ako si skinuo vec update onda bi trebala bit 1.5.0.0
odi u origin, i na ikoni od fife u originu stisni desni gumb - check for updates.
Molim vas da odete na ovaj link od EA, i samo kliknete "Mee too" ispod prvog posta jer je to bug kod svih a EA ga ignorira.. Možda nakon nekoliko klikova za prijavu problema, EA izreagira i napokon popravi Juventusov domaći dres za Seasons mod..
http://answers.ea.com/t5/FIFA-13/Kits-Issue-in-Seasons-for-Juventus/td-p/126072
odi u origin, i na ikoni od fife u originu stisni desni gumb - check for updates.
Nemam to...
EDIT:
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#fUuKSTlcnHZnj:pc
Nova ekipa. Handanovic kupljen, Zuniga da malo ubrza stvari pa je Lulic smjesten na klupu.
Jel se isplati uzet Remy-a za 8k ili da cekam da ga nađem jeftinijeg za par dana?
Mislim da je problem u tome jer mi Origin ne prepoznaje FIFU da mi je skinuta, posto sma ju ja instaliro par dana prije nego sam instaliro origin i registriro key. Jer kada stisnem play na originu ne dogada se nista. Ima lijeku tu ili moram sve ponovno skidat, sta nebi htio.
Lijepog li iznenadjenja u packu
Izgleda ko neki Kinez.
Lijepog li iznenadjenja u packu
Provokator.
Jel vama radi origin?
pozdrav svima jos jednom,
molio bi da mi neko kaze ako zna rijesenje za problem koji je: nakon zavrsene sezone kao igrac ili manager kod ucitavanja u novu sezonu me izbaci iz igrice, do nedavno je normalno radilo. igrica je original i kome da se obratim dal neko zna? hvala
Napisi im na fejsu oni ce te proslijedit dalje...
A zna li ko što mi stalno iskače iz FIFE kada pokrenem meč? Mođe li se to kako rešiti?
http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#fSqaPOJanHZN8:pc
Lijevo Barca, desno Madrid, u sredini Englezi.. :D mozda jos zamjenim Lopeza sa Čechom, trenutno je u zamjeni.
Jos samo da applajam formation i position kartice i 100 chem :D
Jucer sam u divizji jedan popio 6 komada od frajera koji ima sve bronacen igrace osim dvojicu naprijed sa paceom 90>. Igro je ultra defensive i jedino je bilo da ga pobijedim na ultra attacking sta sam i napravio i onda je krenuo show sa kontrama. Svaka ispucana lopta njegova i gol :)
jel postoji kakav program da ja kontrole na controlleru stavim na kontrole na tipkovnici (na primjer kocka da bude f4)
mislim da je ovo jedan od još neotkrivenih bronze igrača. cdm sa 75 pace i 91 strength. lagano cu ih sve pokupovat i cekat da se otkrije i nešto probat zaradit. Je kockanje, ali kupio sam ih sad 4, svaki je došao 200 tako da nije neki gubitak ako nebu niš od njega