FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.255.183
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
lepo ja kazem,ceka se JUMBo

Xbox je mnogo osetljiviji u odnosu na PS2 gamepad,pogotovo gljivice,cim malo cimnes ode igrac,sto nije slucaj kod PS2 i to me bas hebe.
14 godina
neaktivan

Ps3 ima grozne gljive,Ps2 solidne a XBOX savršene,bar po meni,točno dovoljno osjetljive,samo se treba naviknit al kad se navikne nemože se igrat s drugim kontrolorom.

17 godina
FIFA 13

Otvorio 4 jumbo paketića i dobio 84 Walter Samuel i sve neke levate... Nikad više!

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

No longer available... fck.. kupio sam ih 5 sa fifa pointsima i najvrijednija stvar je bila +4000 coina -.-

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Previše sam coinsa potrošio dosada na obične packove da bi sada popušio priču sa ovim jumbo prevarama. EA radi naivne navlakuše kako bi ljudi kupovali njihove pointse. Sramota je to da sam u posljednjih tjedan dana otvorio više od 10+ gold packova i nisam dobio niti jednog igrača vrijednijeg od 4000+, a još žalosnije bio je jedan i jedini u toj vrijednosti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 20:04 (Đapa club).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Na ovo linku se održava najveća Fifa balkan zajednica. 1.liga je počela. Prijave za 2.ligu su u tijeku.

www.fifa-onlineliga.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
Đapa club kaže...

Previše sam coinsa potrošio dosada na obične packove da bi sada popušio priču sa ovim jumbo prevarama. EA radi naivne navlakuše kako bi ljudi kupovali njihove pointse. Sramota je to da sam u posljednjih tjedan dana otvorio više od 10+ gold packova i nisam dobio niti jednog igrača vrijednijeg od 4000+, a još žalosnije bio je jedan i jedini u toj vrijednosti.

ti si otvorio 10+, ja 30+ pa opet nista... 

ajde barem su mi consumablesi puni, pa posto nisam imao mjesta za spremat sam iskoristavao sve contracte, sad mi svako igrac ima oko 70-80 contracta 

EDIT: 99(MAX)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 20:48 (KiCo77).
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
ajde barem su mi consumablesi puni, pa posto nisam imao mjesta za spremat sam iskoristavao sve contracte, sad mi svako igrac ima oko 70-80 contracta 

Hehe, i ja danas otvorio hrpu packova, sad cijela ekipa ima 99 ugovora. 

Ja taman bio dva sata na nogometu i nisam vidio jumbo packove... imam filing da bi bio inform Messi unutra :)

14 godina
FIFA 13

Igram tekmu, pobjedim 1:0, u 80toj je lik otiso afk i bilo mi zao punit ga. I sad zavrsi tekma i vrte se oni highlitsi a nemogu skipat jer njega nema, ja odem afk, vratim se u igru i meni pise diskonekted udjem ponovo u UT i kaze DNF, 0-3 izgubio.... AAAAAAA

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Đapa club kaže...

Eto još gore, a ja se brinem koliko coinsa trošim bzv. No ne zamaram se previše, dosada nisam niti neču kupovati microsoft pointse, tako da me ovi obični ne brinu previše. Probat ću kada dovršim ekipu na kojoj radim, skupljati coinse dok ne dođem do nekih 400-500 tisuća coinsa i zatim otvarati jedan za drugim. Neznam koliko je ta taktika isplativa, ali sam vidio kada je frajer dobio Messija na tu foru.

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Igram tekmu, pobjedim 1:0, u 80toj je lik otiso afk i bilo mi zao punit ga. I sad zavrsi tekma i vrte se oni highlitsi a nemogu skipat jer njega nema, ja odem afk, vratim se u igru i meni pise diskonekted udjem ponovo u UT i kaze DNF, 0-3 izgubio.... AAAAAAA

Meni se desilo dam gol i pokazuje mi onaj kruzic sto se okrece da lik odustaje , znaci slika se zamrzne i cekam samo kada ce pisati diskonekt i tako stoji malo duze i na kraju mi pise da se izgubila veza na UT i automatski izadje iz UT i kada se ponovo povezem meni pise da sam sluzbeno da sam izgubio tri prema nula a vodio sa dva nula prvo poluvreme.A to mi je bilo potrebno za titulu u div 1 i iznervirao se.I nisam mogao vise da igram.

17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Najgori gamepad za fifu 13 je XBOX ,znaci za njega je gamepad od sony dvojke ZAKON.Kakav mi je to gamepad da ne znam da ga koristim,mislio sam da ce biti bolji XBOX od gamepad-a sony 2 ali sam se prevario.Bolje igram sa kinezom nego sa XBOX-om!

Znam svi cete sada pricati ovo ili ono ali za mene je ne najgori nego je ne igriv.

Ja ti to cijelo vrijeme pričam. Menio taj gamepad ne paše zbog rasporeda i bok.  Naučio sam na sony gamepad i ovo mi je smeće. Uzeo sam zato logitech f510 koji mi je podosta sličan sonyevom i oduševljen sam. S ovim xboxovim ne mogu igrati i gotovo.. navika je gadna stvar..

13 godina

Ja neznam sta je vama sa xbox gamepadom, al moji x360 gamepad original...300 kn placen radi kao svicarski sat...gljive, raspored tipka, ma milina! Nebi ga mjenjao ni za jedan gamepad...ni za ono sranje od razera...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Nema tu navike, na Xbox-ovom je jednostavno bolja ergonomija.
I sam sam odrastao na plejci al jbg. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Slash 666 kaže...

Nema tu navike, na Xbox-ovom je jednostavno bolja ergonomija.
I sam sam odrastao na plejci al jbg. 

Jep, također sam godinama koristio plejka like gamepade i trebalo mi je točno 5 minuta da se priviknem na xboxov. 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li itko zainteresiran za pro clubs? U principu mi treba jedna pozicija samo i to jako dobar CAM sa iskustvom. Trenutno smo u drugoj diviziji pa eto. 

0 0 hvala 0
14 godina
Red_Star_Forever kaže...
KiCo77 kaže...

Meni se desilo dam gol i pokazuje mi onaj kruzic sto se okrece da lik odustaje , znaci slika se zamrzne i cekam samo kada ce pisati diskonekt i tako stoji malo duze i na kraju mi pise da se izgubila veza na UT i automatski izadje iz UT i kada se ponovo povezem meni pise da sam sluzbeno da sam izgubio tri prema nula a vodio sa dva nula prvo poluvreme.A to mi je bilo potrebno za titulu u div 1 i iznervirao se.I nisam mogao vise da igram.

HAahahhaha, suosjecam, meni se isto to desilo, samo sto meni nije pisalo DNF nego mi je sve resetiralo na 0 bez da mi ikakve pare da, 10 games remaining i coini ostali isti, a 1 game mi je ostao do premium gold packa i 8.000 coina

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 23:32 (KiCo77).
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
Najgori gamepad za fifu 13 je XBOX ,znaci za njega je gamepad od sony dvojke ZAKON.Kakav mi je to gamepad da ne znam da ga koristim,mislio sam da ce biti bolji XBOX od gamepad-a sony 2 ali sam se prevario.Bolje igram sa kinezom nego sa XBOX-om!

Znam svi cete sada pricati ovo ili ono ali za mene je ne najgori nego je ne igriv.

meni se najteze bilo priviknuti na lijevi analog (jer je smjesten tamo gdje svi drugi gamepadi imaju tipke), a i posto sam prije njega imao logitech rumblepad 2 koji je imao analog pod 45 stupnjeva, bilo je jos teze. 

15 godina
KiCo77 kaže...
Đapa club kaže...

ja dobio u jednom za 5000 coinsa fabregasa i diega... poslije toga nista (zanimljivo, ovo je bio najvredniji pack ukljucujuci i fifu12)

13 godina
neaktivan
Idealist kaže...
Red_Star_Forever kaže...

meni se najteze bilo priviknuti na lijevi analog (jer je smjesten tamo gdje svi drugi gamepadi imaju tipke), a i posto sam prije njega imao logitech rumblepad 2 koji je imao analog pod 45 stupnjeva, bilo je jos teze. 

JA sam do lomljenja gamepada imao PS2,i saada mi je mucenje sa R2/RT i L2/LT,plus leva gljivica je mnogo vise opustenija nego na PS2 gde je tamo malo vise zategnutija pa mi je sam osecaj nekako bolji i samim tim se ne cimam toliko.A kada pritiskam ova dva dugmeta na XBOX-u mi je bas cudno jer moram da bas stisnem dok na PS2 samo pritisnem i sada mi treba bas vreme dok se ne naviknem,PRSTI ME BAS ZABOLE POSLE IGRANJA I BAS SE UMORIm.

Malo pre igram i vodim jedan prema nula i nestade mi struja u sobi,jer je izbio osigurac i ja poludim a bas sam dobro poceo da se privikam na novi gamepad,i onda sam izgubio volju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 0:16 (Red_Star_Forever).
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ja neznam sta je vama sa xbox gamepadom, al moji x360 gamepad original...300 kn placen radi kao svicarski sat...gljive, raspored tipka, ma milina! Nebi ga mjenjao ni za jedan gamepad...ni za ono sranje od razera...

Istina, najbolji kontroler koji sam imao, raspored je savršen. Onaj od PS3 je užasno malen i ne paše mi nikako u ruku.

13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...
TheDarkSide kaže...

Istina, najbolji kontroler koji sam imao, raspored je savršen. Onaj od PS3 je užasno malen i ne paše mi nikako u ruku.

Pogledaj sledecu stranu pa ces videti da imam original xbox-ov gamepad.Meni je suprotno,najvise me bole prsti za pritiskanje RT i LT znaci to nije normalno a i osecaj mi je totalno bez veze.E sada verovatno sto sam ja navikao na sony 2 Gamepad ili sto sam retard,nesto od ta dva jeste.Sada kada igram sa devojkom fifu ja sa novim ona sa kinezom, znaci razvali me ko budalu. 

13 godina
FIFA 13

Znaci imas carsku djevojku :) Na mene moja pi*di sta igram to i kocim se od nerviranja kada lovim 2-0 ili bez razmisljanja dodam prvom protivnickom u kontru :) 

Kroz par dana bi mi trebo doc Xbox.ov gamepad pa da sam u kompletu spreman :)  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vec sam poceo pomalo da se navikavam na xbox,kao sto neko rece u nekom od posta NAVIKA JE CUDO!Al zaista!Prrimetio sam da mali broj devojaka prati fudbal zbog fudbala al zato ima onih koje prate fudbal zbog fudbalera.NE zna se koje ludji kada je derbi izmedju zvezde i partizana da l ona ili ja a oboje navijamo za zvezdu. :)
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Igram sezonu u fifi 13 i hocu da promijenim klub trazim manchester united ali ga nema.trebutno sam u 5 diviziji ali ga nema hoce li se pojaviti ili je greska igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 11:52 (fikus).

0 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

Pa problem je kaj se s gamepadom igram od PS1 preko PS2 i sada PS3 i naučio sam na njega pa mi microsoftov ne paše niti ergonomski niti igrački. Gljiva mi stoji drukčije, raspored tipki mi isto nije na prstu kao na PS3, oblik i težina mi isto ne odgovaraju. Ja ne govorim o kvaliteti jer uopće ne sumnjam da je to kvalitetan gamepad ali jednostavno sam naučio na PS gamepad i meni nema boljeg...

17 godina
Hexfire kaže...

Jep, također sam godinama koristio plejka like gamepade i trebalo mi je točno 5 minuta da se priviknem na xboxov. 

Ja se nisam priviknuo niti nakon godinu dana. Možda je problem u tome što fifu igram par dana na pc pa par dana na PS3 te često mijenjanje gamepada loše djeluje na mene. Ovako f510 je dosta sličan PS gamepadu pa mi je sve jednostavnije, bolje i logičnije. Kad nakon par dana palac s gljive moram pomicati prema gore na microsoftovom izgubim se.  Da ne pričam kako odjednom držim u ruci veći komad plastike. Jednostavno navika je gadna stvar

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Zadnjeg westona sam prodao za 19k ali to je bilo prije dva tjedna. sad cu ga staviti za 18 početna pa bumo vidli. A kupljen samo za 200!

EDIT: prozujao po marketu, kreće se cijena od 9k pa sve do 25k. I da se dobije 10k za njega nije loša zarada

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 13:11 (antiljano27).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Moga si bar malo ulozit na njega, ugovor oni od 5 npr. cisto da nema ovo crveno na poziciji i nasa sam ga na aukciji, ima fitness 88 :P

Sretno u prodaji :)

EDIT: I da, kad vec stavljas vec toliki broj sati da bude na aukciji onda stavi i buy now npr. 18500...najgori su mi oni likovi sta stave 3 dana na aukciju bez buy nowa...ne znam stvarno kako im se da cekat.

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 13:16 (axest).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice