- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa cekaj malo, izvrijedali ste me i napravili glupim ti i ostala gore ekipa a jednostavno pisem. Vrti loptu po zadnjoj liniji. Ide sa LB.a na RB.a i tako preko golmana da ne mozes stic do lopte nikako. Pritisces sa dva igraca ali on vrati golmanu i sve iz pocetka. Nije centar proso 30min igre.
Kao prvo ja te nisam ničim uvrijedio, samo me interesiralo što to znači, "vrti loptu"? U mom kraju takav izraz je nepoznat... Mogao si reći kako se u zadnjoj liniji dodaje do besvijesti bez intencije što bi rekao štimac prema naprijed... i sve pet...
Eto bilo nesto para s klade (hvala PSG) i odlucio uzet fifa pointse za 10 eura.
Otvorim dva web app crkne, refresam a ono 4 gratis paketica u storeu sve premium :)
Ali jbg nista dobro u paketicima, jedino nesto valja Kaka.
znači sa ovom silver ekipom (gold golman) se bez grča držim u prvoj diviziji, nisam ju još osvojio sa njima ali nadam se da uskoro budem. I igrači su jednostavno zvijeri, više manje ovo je momčad brzih divova (cm je visok 190 a brzina 90)
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#gDTTPaLgnHU0w:pc
Uspio sam sa Paysafecardom kupljenim na tisku kupit FIFA POINTSEE
Nakon 4 mjeseca cekanja da aktiviraju neku igru posrecilo mi seeeeeee
Ovakvim likovima treba zabraniti da ikada vise igraju bilo sta od igrica a pogotovo fudbal.Plus sto sam nabavio xbox gamepad za 20 eura i taman da vidim kako se snalazim,kad naletim na bolsenika,evo i slike mentola.Lik gubi i samo se dodaje sa odbranom,znaci smorio sam se celo drugo poluvreme jer sam cekao kad ce kraj.
Moram da priznam da mi je sada neobicno sa novim gamepadom,kada igram ko da sam retard,tako delujem u par navrata, verovatno dok se ne naviknem na novi gamepad.
Igrao nocas sa kretenom....crnu loptu stavio tako rec...jos neki retardirani stadion sa dosta sjena, + crni dres za njega...ja bijeli jer sam od reala...al opet..boli glava...kad vodi on loptu katastrofa...on crn, lopta crna, sjene...pogubim se.....dobio ga 1-4 s tim da sam morao stavit na ultra defensive...jer frajer je ugurao 4 napadaca ispred, i to je prvih 10 minuta igrinih bilo katastrofa za mene...al onda sam se naviknuo, i izjednacio, i sve poslje islo je u moju korist:) Dobio je dva gola sa 20 metara u rašlje, jedan glavom i jedan finess shot sa ruba šesnest :)
Igrao je lik formaciju 4-2-4
kad igram tekmu nema mi ono koja je minuta i kolko je rez
kak da to vratim
kad igram tekmu nema mi ono koja je minuta i kolko je rez
kak da to vratim
U igri imas game settings, od tamo...ja se vecinom stavim 3D Radar i Handballs(exept penalties)
Ovakvim likovima treba zabraniti da ikada vise igraju bilo sta od igrica a pogotovo fudbal.Plus sto sam nabavio xbox gamepad za 20 eura i taman da vidim kako se snalazim,kad naletim na bolsenika,evo i slike mentola.Lik gubi i samo se dodaje sa odbranom,znaci smorio sam se celo drugo poluvreme jer sam cekao kad ce kraj.
Moram da priznam da mi je sada neobicno sa novim gamepadom,kada igram ko da sam retard,tako delujem u par navrata, verovatno dok se ne naviknem na novi gamepad.
Ma takve treba izbacit iz igre, svaka cast onima koji gube 3-4 razlike al se ne predaju i ne preseravaju pa igraju makar znaju da ce dobit jos 5-6 komada.
I di si nabavio xbox 360 gamepad za 20€ ak se smije znat, jel ja si isto namjeravam kupit.
I jel treba ko Di Mariu 4-1-2-1-2
Ma takve treba izbacit iz igre, svaka cast onima koji gube 3-4 razlike al se ne predaju i ne preseravaju pa igraju makar znaju da ce dobit jos 5-6 komada.
I di si nabavio xbox 360 gamepad za 20€ ak se smije znat, jel ja si isto namjeravam kupit.
I jel treba ko Di Mariu 4-1-2-1-2
koliko coinsa Di Maria?
Današnji pre order paket je solidan.
Ako netko želi kupiti nekoga sa slike neka kaže.
Prvi brazilac, luiz gustavo, koja formacija?
koliko coinsa Di Maria?
42k
Meni nista posebno nije ispalo na onom gold packu sta dobijes kada rijesis sve one tutoriale.
5-3-2
5-3-2
Eh...meni trebaju brazilci u 4-3-2-1
DOBIO FALCAAAAA U PACKUUUU!!!!!!!
Znam svi cete sada pricati ovo ili ono ali za mene je ne najgori nego je ne igriv.
Počinju prijave za 1. sezonu Balkan punjenja lige pa ako ste ozbiljan, fer i korektan igrac, slobodno se registrirajte. Organiziranost i zabava na visokom nivou...ma necu sad previse pricat, dodajte me na Origin za sve ostalo, nick mariuchi. Uglavom stranica je jedna od najpoznatijih na Balkanu i postoji od daleke 2005. Ima oko 1650 registriranih clanova i igra se PES,NBA i od ove godine FIFA.
http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Nakon sto se registrirate, otvorite novu temu u boardu novi članovi cisto da se kratko predstavite jer i to dokazuje vase ozbiljne namjere za sudjelovanje u ligi...kažem, dodajte me na Origin ko je zainteresiran pa cemo sve objasnit, al uglavnom organizacija samog natjecanja ce bit odlicna i necete ni trenutka požalit...vec su se 3 turnira odigrala, sve na vrijeme i fer i korektno u natjecateljskom duhu.
Evo da se i ja javim , napokon dobio više vremena za fifu (otkazom, al šta je tu je) :D
Fut sam već dosta u prvoj ligi, s prosječnim igračima, al bitno da se igra.
Ovako to izgleda u mene (umjesto ebouea je lennon) i namjeravam poboljšati malo desnu obrambenu liniju.
Nažalost nisam uspio sve pobjede ostvarit u ligi, jednu sam izgubio.
Živjeli!
jedan gol manual long passom :D
http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/140767412
Moj Ruska liga -Brazilci hybrid.
U napadu su me jako dobro iznenadili Emenike i Welliton,posebno Emenike,em što je jak em što je brz.Honda standardno ubojit + Fk nevjerojatni.A obrana nevjerujen da može bolje od Luiza i Dedea a iman i Santanu na klupi dok su bokovi malko slabiji al štačeš solidni su . Svi na 9 chem osim Eduarda i Honda al zbog 100 Chem ni ne primjeti se :)
Pa gle nije bezveze to stavljeno, sta bi sad nas 4 trebalo quotat tvoj komentar i rec da govoris gluposti jer je xboxov najbolji a tvoj problem sta si naviknut na PS
Happy Hour is live right now worldwide! 6-7pm UK. Gold Premium Jumbo packs available in the store. (19-20 po nasem vremenu)
Duplo skuplji je od Premium Gold packa, 24 kartice od cega 7 rare (2 premiuma bi bilo 6 rare)
U mene sami rare ugovori i Boateng iz Bayerna