FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.256.756
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

190 kn

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Prodajem McGeady, 5 skill, 91 pace, 86 dribling, 4-4-1-1.

STAAANIIII koju poziciju igra?

ja ocu

100JKO
14 godina
drakula789 kaže...
KiX777 kaže...

ja ocu

Po defeaultu je RM

http://www.futhead.com/fifa/players/2856/#.UIr-D8Uxpss 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
drakula789 kaže...
KiX777 kaže...

ja ocu

Po defeaultu je RM

kOLIKO TRAZIS?dA LI BI SACEKAO DA SKUPIM KOJU PARu PA KUPIM?

DODAJ ME NA ORIGINU:100jko123

100JKO
15 godina
FIFA 13

oce tko kupit 4-4-2 formation modifier, i za koliko bi ga mogao prodati(buy now)

ako netko nudi vise od 1700 neka se javi

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...
KiCo77 kaže...
drakula789 kaže...
KiX777 kaže...

ja ocu

Po defeaultu je RM

kOLIKO TRAZIS?dA LI BI SACEKAO DA SKUPIM KOJU PARu PA KUPIM?

DODAJ ME NA ORIGINU:100jko123

Koliko daješ?
Za koliko bi ga vi prodali

8 3k i manje
5 4k
3 5k
0 6k
1 7k i više
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
KiX777 kaže...

Koliko daješ?
Za koliko bi ga vi prodali

sorry, krivi citat

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 0:55 (win4crazzy).
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

kada budala poput ove izadje posle 20 minuta a gubio je sa dva prema nula.Onda se pitas odakle mu svi ti igraci a vidis da nema pojma,vise bi voleo da me je odrao za merak jer ipak ima BOMBU ekipu za razliku od moj.Stvarno mi nije jasno da li zaista imaju srece u otvaranju gold paketica ili se koriste drugim nacinom dolazenje do coinsa.ISkreno vise se ne opterecujem sa tim.Ipak rezultat govori da je izasao posle dvadeset minuta,to mi vise vredi nego sto cu imati jednog dana ekipu kao sto je njegova.

to ni meni nije jasno,ja sa svojom prosječnom ekipom dobijem takve bomba ekipe da se zapitam odakle mu takvi igrači..ladno 5-6 komada dobije,ne otpuca na gol,a primjer u napadu mu igraju Džeko,Balloteli,tevez,aguero i slični...a meni neki prosječni rodrigo kojeg sam platio 800 ?! e i usput da te pitam kak da screenshot napravim? :) možda je neko i napiso al mi se ne da sad vraćat?
13 godina
FIFA 13

Igram tekmu za ulazak u 2 diviziju i 6k coinsa. I naravno hebeni t-com mi da disconnect resetira se router... 3-0 za protivnika, meni warning, i jos istek ugovora polovici igraca a ja nemam pare... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovaj Ronaldo je daleko najbolji u FIFI.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

meni nitko od igraca koji imaju ocjenu preko 85 ne valja,ni u fifi ni u pesu,recimo messi je preslab,ronaldo faljiva sve moguce i nemoguce,xavi,iniesta,xabi prespori i slab sut...

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Jabulani kaže...

meni nitko od igraca koji imaju ocjenu preko 85 ne valja,ni u fifi ni u pesu,recimo messi je preslab,ronaldo faljiva sve moguce i nemoguce,xavi,iniesta,xabi prespori i slab sut...

zato su od Balotellia napravili tenk

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
13 godina
FIFA 13

Kako prijaviti nekog ? 

Frustiran postajem od ovih imbecila sta se kote sa tim svim mogucim igracima u 3-4 diviziji. I ne znam na koju foru mi stalno dolaze. Sad evo igro protiv frajera sa Valdesom, Pedrom i ostalim glupostima. Jest da sam izgubio sma 3-2 ali jednostavno ne mogu kad me Aguero presisa i zabija iz ko zna kakve situacije. Iritira jako. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako me izivciro sudac sad, idem 1 na 1 na golmana sa Modrićem i naravno on nije nesto brz i stigne ga obrambeni i vuce ga za dres i ovaj padne na koljena i sudac ne sudi penal, ovo mi se vec par puta desilo, ustvari nikad mi niti nije sudio to za penal.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma dosta FIFE za danas, sad sam poceo igrat tekmu i zabije mi j*beni Giovinco glavom, mislim preskoci mi Pepea bez problema, nije da ovaj ima 190, a ovaj 160.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Uspio pobijediti 6-4 zadnju tekmu sa broncanima protiv full nabijranog lika :) Zadovoljan sam, Svim sam obnovio contract i jos mi ostalo za gold pack. U kojem sam dobio one modifiere jedan za taktiku, drugi za poziciju igracu i stavio ih za 3k mozda odu :) Igracu nisu bili vrijedi spomena. Julio Cesar je bio i Jos jedan igrac kojeg sam ostavio za sebe. Lagano to dolazi k sebi. 

Samo imam pitanje. Zasto mi nikako ne moze naci protivnika za kupove? Kako da odigram ijedan kup ako ne mogu naci protivnika da se slikam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

kupujem fifa conse za stvarni novac placanje preko moneybookersa.javite na pp

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Bravo{#}

14 godina
Logigamer kaže...
Jabulani kaže...

Trebali su napravit da je svaki udarac s Ronaldom unutar 35 metara od gola, uvijek gol, a da je s Messijem dovoljno držat šprint i ušećeš se u gol svaki put.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Logigamer kaže...
Jabulani kaže...

Trebali su napravit da je svaki udarac s Ronaldom unutar 35 metara od gola, uvijek gol, a da je s Messijem dovoljno držat šprint i ušećeš se u gol svaki put.

a sigurno ne ucekujem da mi ronaldo fali 18 od 20 suteva sa 20 metara,dok jedan gary gardner ili jake jervis trpa 18 od 20

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 12:32 (Logigamer).
13 godina
neaktivan

Ja vecu glupost u zivotu nisam cuo,meni se jos nije desilo da primim gol sa daljine od nekog drugo razrednog igraca ,pre imam problem kada se nadje neko poput toresa,aguera,a da ne pricam o mesiju ili ronaldu.Pa pogledaj samo zadnju utakmicu U spanskom na koji je nacin dao golove mesi pogotovo onaj sa 18 -20 metara,golman je nije ni video.Mislim ne kapiram kako Mesi (KING) ili Cristinica koji je BEAST ti igraju lose.

Jel ti to imas CRistinicu i Mesija u timu na UT pa to kazes ili pricas za obican online,jer to su dva razlicita gameplay-a?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 12:52 (Red_Star_Forever).
14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Ja vecu glupost u zivotu nisam cuo,meni se jos nije desilo da primim gol sa daljine od nekog drugo razrednog igraca ,pre imam problem kada se nadje neko poput toresa,aguera,a da ne pricam o mesiju ili ronaldu.Pa pogledaj samo zadnju utakmicu U spanskom na koji je nacin dao golove mesi pogotovo onaj sa 18 -20 metara,golman je nije ni video.Mislim ne kapiram kako Mesi (KING) ili Cristinica koji je BEAST ti igraju lose.

Jel ti to imas CRistinicu i Mesija u timu na UT pa to kazes ili pricas za obican online,jer to su dva razlicita gameplay-a?

lol u UT{#},obican online i offline...

13 godina
neaktivan
Ma kakav online obican ja ti to i n eigram jer mi je totalno ne zanimljiv a da ne pricam o ofline.Svaka cast svakom ko moze da igra offline sitem znaci skidam mu kapu!
14 godina
FIFA 13

Ja nmg vjerovat da nisam nijedan mod zaigro jos osim UT-a prezarazan je..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...

oce tko kupit 4-4-2 formation modifier, i za koliko bi ga mogao prodati(buy now)

imali zainteresiranih, i za koliko bi to mogao prodati na tradeu

17 godina
Logigamer kaže...

a sigurno ne ucekujem da mi ronaldo fali 18 od 20 suteva sa 20 metara,dok jedan gary gardner ili jake jervis trpa 18 od 20

Pa tako je i u stvarnosti.  Svaku tekmu pukne dvadesetak puta po golu i zabije gol ili dva, neki put niti jedan.  Slobodnjak zabije svaki drugi mjesec nakon četrdesetak pokušaja...kaj je tu nekaj čudnog?

Pogle ga večeras....

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Mozete li mi preporuciti neki controller?I gdje ga mogu kupiti?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...

imali zainteresiranih, i za koliko bi to mogao prodati na tradeu

ja

cekaj da dovrsim ligu i platim ti

100JKO
13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Dali netko zna kada će novi patch jer ovaj zadnji je samo jos vise pokvario igru

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice