FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo sad igral fut i izivciral sam se na najace. Prvo igram tekmu i lik mi pocne gubit 4-2 i ne igra on vise ostavi igrace, ne ispucava lopte ne baca aut itd. doslo mi je da bacim joystick u zid. Kakav moras biti debil da to napravis. Stvarno ima svakakvih budala u ovoj igri.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

I odma u prvoj utakmici tako to riješavaju stari majstori.

Lik je ima odlicnu Seria A momcad, Cavani,Miccoli,Robinho i ostali, ali ne mozes ti protiv Trezegueta koji trese mrežu i Henrya...U početku sam samo gleda di su oni u napadu, nisam igra timski, zato sam i primija gol, al nakon tog smo poceli i vise mi nije ni zapuca, a sve je opet doslo na svoje :)

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
G1g1 kaže...

Evo sad igral fut i izivciral sam se na najace. Prvo igram tekmu i lik mi pocne gubit 4-2 i ne igra on vise ostavi igrace, ne ispucava lopte ne baca aut itd. doslo mi je da bacim joystick u zid. Kakav moras biti debil da to napravis. Stvarno ima svakakvih budala u ovoj igri.

Kako me to zivcira, onda kad ima gol out treba cekat 30 sec. da ovaj ispuca i onda pukne do 16m jedva i uzmeš loptu i opet ode u gol out... a isto me živcira kad sa 4-5 razlike i pocnu mi zabijat autogolove.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma budale, jos on mene povede 2-0 i ja se vratim s 4-2 i on odma odustane da sam imal mikrofon sve bi mu skidal. Ili izađi ili igraj ko čovjek. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Može jedna pomoć, zaboravio sam što znači ovo označeno s crvenim na slici

Fifa Fifa
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 0:52 (Amazon637).

0 0 hvala 0
13 godina

formacija

14 godina
FIFA 13

Evo mojih španjolaca:

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#kWNJnTuynHKZY:pc

Nemam više puno želja: Pique da imam tri dobra CB, Benzemu da imam 3 napadača za rotirati, te Jordi Alba na LB. Kasnije će mo vidjeti što dalje :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

opet ne rade serveri...pa jel moguće?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Fifa stize danas ili sutra pa cu da vam se pridruzim...Volio bih s nekim igrati online da isprobam i fifu i novi gamepad..

100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo resenja za one koji imaju problema sa FPS-om i publikom.

Meni grafika bila na low,cepkalo je uzasno,nisam imao publiku i bio mi je prilicno mali FPS,ali sam grafiku povecao malo,i sada imam publiku,igra ide potpuno tecno,FPS je normalan.

http://i45.tinypic.com/2hhdslf.jpg

Nadam se da ce bar nekome pomoci. :)

LoL EU West - ScazzaHitmann
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 14:03 (ScazzaHitmann666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

zasto mi se fifa o jucer pocela crashat. usred utakmice mi samo izbaci da je disconnected iz cista mira. to mi tek od jucer pocelo. i danas igram 3 utakmice normalno cetvrtu izbaci itd.

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ko hoce da kupi fifine poene ,nece biti u mogucnosti da to uradi jer mi je malo pre receno da u ovom trenuku nije u mogucnosti.
17 godina

Moželi mi netko reči što moram namjestit da mi se moji igrači otvaraju više prema napadu?

BF3:crna_bandera
13 godina
neaktivan
Iskreno meni svi idu napad,to je sve stvar tvoje igra,kako si zapoceo akciju,da ides na stranu,da li ubacujes beka u zavrsnici,zadnjeg veznog,d ali cuvas loptu ko barsa
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Nakon postenog jednog dana igranja, opet se poceo pojavljivat sivi ekran... samo 15 puta od zadnjih 18 pokusaja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Moželi mi netko reči što moram namjestit da mi se moji igrači otvaraju više prema napadu?

Mislim da je to stvar chemistrya što je bolji, oni se bolje otvaraju na svojim pozicijama.

13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

Nakon postenog jednog dana igranja, opet se poceo pojavljivat sivi ekran... samo 15 puta od zadnjih 18 pokusaja.

Ja nemam problema sa tim vise,probaj da izbrises igricu,i plus u my document sve da izbrises samo sacuvaj button i setup,zatim iskljuci da ti synhronizuje igricu imas tamo opciju u origin i skloni kvacicu,skini ponovo fifu 13 i probaj onda,ja sam tako uradio i Hvala Bogu sada radi sve kako i treba.I da iskljucio sam opciju da mi sinhornizuje igricu.Kada mi je fut i bez toga sacuvan,to je vise ako si igrao skilove i slicno tome pa da ti upmati koliko sam shvatio cemu to sluzi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 16:23 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Evo šta sam ja napravio i radi mi desna gljiva, to sam još napravio za Fifu 12 bio:

Go to Start-> Run-> type regedit-> HKEY_CURRENT_USER->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. ->Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ” 

Odgovor od "Praetorian1" - str 99 ovog topica. Meni je nakon toga sve proradilo, samo unutar igre podesi kontrole.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ljudi moji koji su ovi iz ea cigani, fuj fuj fuj

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Dal su te tražili staroga gvožđa?

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
EraserHead kaže...

Dal su te tražili staroga gvožđa?

Da, u vrijednosti od 30 eura, kako jadno.

13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Sto cigani,sta je sada bilo?

15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
EraserHead kaže...

Sto cigani,sta je sada bilo?

objasniti cu ti na pp.

13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

objasniti cu ti na pp.

Daj tu objasni pliz..

15 godina
neaktivan

...pa eto, dobio sam račun za bodove koje uopće nisam kupio!!! I šta sada!? J*bat im mater preko supporta

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Issssss..

Da nije to njihov način obračunavanja s nama kaj smo uzeli igru negdje drugdje a ne na originu?

Kaj ti piše na računu? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 18:00 (DadoZG).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Issssss..

Da nije to njihov način obračunavanja s nama kaj smo uzeli igru negdje drugdje a ne na originu?

Kaj ti piše na računu? 

a nezz, uglavnom piše da sam kupio fifa bodova za 30 eura...jesam kupovao, ali sigurno nisam uzeo tih 30 eura. Gadljivo. Zato dečki oprez ako plaćate.

14 godina
Wolf88 kaže...

Ja imam X360 controller i namjestam ti sa D-padom, znaci u igri kad stisnes za desno onda mozes birat ultra deffensive-deffensive-balanced-atackive-ultra a. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice