FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.568
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Nakon par utakmica cini mi se da je gameplay dosta popravljen, igra je sporija al nije trom osjecaj, dobra obrana se vise nagraduje i nemoze bas tako lako igrac proc na dobro postavljenog stopera, udarci su puno neprecizniji i mora se potruditi da se zabije i nema bas dobrih udaraca iz daljine, sve nekako fluidno tece sveukupno.

Neznam mozda je to samo stvar psihe jer je dosao novi patch pa moj mozak misli ono sto bi hito {#}

Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
CroChef kaže...

:(

Izgubio u finalu gold cupa, gubio 3-0, vratio se na 3-2, pa 4-3  i lik zadnjih 20 min dodavanje iza obrane... uspio sam jedanput presjeci loptu i golman mu obrani

refleksno volejcinu s 3-4 metra. 

To se i meni juče desilo.

15 godina
FIFA 13

Sta bi bilo kada bi igrao fifu 13 FUT  i na PCu i na xboxu. Kakav bi mi bio web app?

lnova65

0 0 hvala 0
15 godina
lnova65 kaže...

Sta bi bilo kada bi igrao fifu 13 FUT  i na PCu i na xboxu. Kakav bi mi bio web app?

imao bi 2 različita acvounta, na PC-u funkcionira preko origina, a na xboxu vjerojatno preko xbox live-a.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina

Don_Omar_11 jel ti ispod casti prihvatiti frend request?!

15 godina
FIFA 13

hahahahaha

lnova65

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

proradio je i meni UT nakon ovog zadnjeg updatea  {#}

evo i mog tima http://i.imgur.com/REcYe.jpg , sve utakmice sam odigrao s tim sastavom ... poprilicno dobar rekord

inace 3-5-2 je daleko najjaca formacija ove godine na ultimate teamu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Idealist kaže...

NIje, izvini,pisao sam nesto za diplomski pa sam skroz u autu zbog toga,koji ti je nik na origin.Skroz saam smusen i nervoazn jer sutra imam neke obaveze i ne znam kako ce to sve ispasti.

Sorry jos jednom.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Svaka druga ekipa Brazili... pa ipak odlucio da mi druga ekipa bude Portugalska.

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#iGvgD2K0nHJT8:pc

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 22:26 (CroChef).

0 0 hvala 0
17 godina
Bonjasky93 kaže...

Zna li neko kada ce FIFA 13 za ps3 biti normalna, bez ovih bugova kada se igra karijera, hoce li to srediti i kad?

Kakvih problema imaš?  Ja igram i nisam do sada naišao niti na jedan...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Napokon sam uzeo fifu 13 i uskoro ću moči probati čuveni FUT mod {#}.

0 0 hvala 0
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
Idealist kaže...

NIje, izvini,pisao sam nesto za diplomski pa sam skroz u autu zbog toga,koji ti je nik na origin.Skroz saam smusen i nervoazn jer sutra imam neke obaveze i ne znam kako ce to sve ispasti.

Sorry jos jednom.

pa vec ti 4. put saljem u roku od tjedan dan, ili vise... (blanotheper)

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Dajem Fabregasa+doplata u zamjenu za Schweinsteigera....Ako neko ima, nek se javi na PM...

EDIT: A može Neuer ili Lahm...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 0:24 (ll2p).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

jel ovaj update bio samo za FUT ili sta? odigro sam jedno 5-6 utakmica fut-a sve je bilo ok i onda htjeo sam odigrat jos jedan head 2 head prije spavanja i cim sam izabrao tim izbacilo me iz igre...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni se to događa,postavio sam to pitanje i na početku kad je došla fifa al me niko ne ..be  2 %  ..nismo mogli igrat ni u ¸fifi12

13 godina
neaktivan
Slabo igram H2H pa da bi mogao nesto vise da kazem!
13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.sophoslab.hr/kablovi/32/x360-kabel-play-and-charge-usb/1304/ imam xboxovkontrolerpa da vas pitam da li saovim mogu igrati preko kompa igrice tj. uzmem taj kabel ustekam ga u komp paonda u joystick i picim...Znam da ima X360 tema ali nije toliko aktivna kao ova....Molim vas pomoc

edit:ili naprimjer ovo..Samo sto cu morat pljunut 300 kn

edit:rjeseno..ne radi ta funkcija..zvao me ovaj iz shophoslaba i reko da ne radi ta funkcija..

100JKO
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 14:12 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trebao bi moći s tim prijelazom spojiti gamepad i trebalo bi raditi. Dosta bolje nakon patcha radi igra, FUT proradio napokon.

12 godina
neaktivan

Nakon updatea sve radi normalno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 11:27 (zeromajstor).
14 godina
zeromajstor kaže...

Pozdrav ljudi, vidim da vas dosta igra Fifu 13, ako ste za da napravimo temu Fifa 13 lista igrača pa da se lakše nađemo u originu. Nove igrače samo dodajemo na listu, pa možda nekad da napravimo kakav turnir?

Moj nick na originu: zeromajstor  , pa me slobodno dodajte pod friends.

Ima već tema FIFA 13 nickovi pa dodaj svoj nick tamo. Link na temu ti je iznad prvog i ispod zadnjeg posta u ovoj temi.

Fifa 13 na g2play za 150 kuna. Go go go.

12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
zeromajstor kaže...

Pozdrav ljudi, vidim da vas dosta igra Fifu 13, ako ste za da napravimo temu Fifa 13 lista igrača pa da se lakše nađemo u originu. Nove igrače samo dodajemo na listu, pa možda nekad da napravimo kakav turnir?

Moj nick na originu: zeromajstor  , pa me slobodno dodajte pod friends.

Ima već tema FIFA 13 nickovi pa dodaj svoj nick tamo. Link na temu ti je iznad prvog i ispod zadnjeg posta u ovoj temi.

Fifa 13 na g2play za 150 kuna. Go go go.

Da sad sam baš vidio, budem se dodao. Hvala!

13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
takvi zaslužuju smrtnu kaznu
ko i debili koji ponavljaju svaki replay

e na ovo sam lud, sve svece skidam s neba. I roza lopta, pa mrš stoko nakaradna.

13 godina
neaktivan
Kako da znam da li sam uplatio kako treba za fifine poene?HVala
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Kako da znam da li sam uplatio kako treba za fifine poene?HVala

Ako si dobro uplatio, na web aplikaciji ćeš vidjeti da imaš više od nula fifa pointsa (onih zelenih).

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 13:03 (EraserHead).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

E ovako nasao sam fazon kako zaraditi 30 000 coinsa za 30 minuta, nezelim da ga objavim na youtube, ili ovdje jer ce sigurno fifa ukinuti to, nevjerujem cak da ga zna iko, sedmicu dana sam razmisljo i na kraju sam uspio da nadjem kako, cit sam ja izmislio a sigurno nakon glavno update koji cemo morati uraditit da bi igrali, necemo moci vise koristit ovo pa ako koga zanima neka se javi na pvt, neka ostavi svoj msn ili skype da mu objasnim, necu da me dodajete na origin, da me nebi neko repport.

0 1 hvala 0
14 godina
alenka kaže...

E ovako nasao sam fazon kako zaraditi 30 000 coinsa za 30 minuta, nezelim da ga objavim na youtube, ili ovdje jer ce sigurno fifa ukinuti to, nevjerujem cak da ga zna iko, sedmicu dana sam razmisljo i na kraju sam uspio da nadjem kako, cit sam ja izmislio a sigurno nakon glavno update koji cemo morati uraditit da bi igrali, necemo moci vise koristit ovo pa ako koga zanima neka se javi na pvt, neka ostavi svoj msn ili skype da mu objasnim, necu da me dodajete na origin, da me nebi neko repport.

Osobno bih te banao odmah sad zbog ovakvih gluposti.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako da namjestim da mi radi desni analog (gljiva) na joistiku.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
alenka kaže...

Osobno bih te banao odmah sad zbog ovakvih gluposti.

sto bi me banovo ja odigro 300 utakmica imam 100k, a ljudi milione imaju otvorio 200 gold packeta nista nemam, a vidim igraci se svakakvi imaju, pa sto bi ja bio budala nemo nista kad 50% ih koristi takve stvari.

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Bonjasky93 kaže...

Zna li neko kada ce FIFA 13 za ps3 biti normalna, bez ovih bugova kada se igra karijera, hoce li to srediti i kad?

Kakvih problema imaš?  Ja igram i nisam do sada naišao niti na jedan...

Recimo karijeru kao menadzer mogu odigrati samo 2 sezone i onda se slika smrzla kod prelaznog roka i ne moze dalje. Zatim ponekad nakon izmjene ostane na ekranu podatak o njoj i ne vidim pola terena. Ali ovo sto se smrzne slika me brine

15 godina
Red_Star_Forever kaže...
antimadridista kaže...
Idealist kaže...

kako mislis da nije toliko primjetan? covjece, pa lopte se odbijaju od igraca kao da je prva HNL, a ne premier liga. previse je ocit first touch.

desilo se da je igrac presjekao loptu slucajno, znaci pogodilo ga negdje u petu. lagano lopta isla, a kad ga dotakla, odbila se preko trecine igralista. sto se tice stopanja na prsa, svaka cast, lijepo izgleda, sto se tice stopanja lopte, ko mala djeca, razumijem da ima igraca na leđima, ali oko mojeg igraca nitko, a odbije mu se kao da ne zna stopati. sviđa mi se kad igrac bas presjece loptu pa se odbije - dosta realno, ali ako gledamo REALNO, ima situacije gdje je first touch pretjeran! sad ne znam jel treba sto stisnuti da igrac laganije primi loptu? obicno stiskam L2, ali onda mi igrac vecinom stane...

EDIT: zaboravih, cini se da je puno lakse odmah od prve odigrati loptu, nego je stopati, sto i u stvarnosti i jest slucaj no onda igrac previse tocnu loptu doda, ako uzmes u obzir lose primanje...

pa dobro jeli ti gledaš pravi nogomet na TV-u? koliko se puta po utakmici dogodi da igrač loše primi loptu? ne govorim o HNL-u nego o najjačim ligama.

Ali kod mene uopće se ne odbija toliko koliko ti govoriš, u onim kratkim dodavanjima skoro nikad, čak i u dugim dodavanjima rijetko kad. Svaki put dosad kad sam loše primio loptu sam nekako unapriejd mislio da ču je loše primiti jer je bilo ili loše dodavanje ili teška lopta za hvatanje i to mi se sviđa.

Ocito nikada nije igrao fudbal ili je od onih koji ne igraju fifu imam osecaj da bi ga razvalio,gde si ti video da mislim na idealist-u da svaki put igrac primi vrhunski loptu pa cak i mesi,xavi i iniesta prime ponekad malo losije loptu odnosno im malo pobegne lopta,sto je normalno.A ovo sto su napravili first touch najveci plus u igrici.Anti madidista bio si u pravu za sve,sve izgleda prirodnije,samo sto ja ne volim protiv kompa da igram vec jedan na jedan sa nekim.Al dobro sacecemo i 28 pa onda na cepanje.Ne mogu da verujem da covek kaze nesto i smatra da je upravu mislim na idealistu,Strasno!!!

osjecaj te vara. sutevi su mi bili na manual, tako da je druga tekma mogla zavrsiti vjerojatno i vise...

EDIT: i da, loš first touch se zna desiti gdje ga ne bi trebalo biti. zato se i igra sve iz prve jer je lakse sa igracem odmah dodati loptu nego je štopati...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 14:09 (Idealist).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice